Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Jazmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2009-11-26 08:24:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jazmin +36707423697 17041 szexpartner

kamer@s a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Jazmin hirdetővel
Egyeztetés
Valamelyik nap ráakadtam Jázmin hirdetésére itt a beszamolok.hu-n és elámultam azon, milyen helyes kis csaj. De hogy hogy nem vettem még észre? És miért nincs róla beszámoló? Na most pótoljuk. :-)



Először szombaton hívtam, de akkor épp nem dolgozott, a barátnője Edina vette fel (ő is itt hirdet, sőt némelyik képen közösen is szerepelnek). Kedden viszont már elértem és megbeszéltünk szerda kora délutánra egy órát. Másnap délben a szokásos megerősítő telefon, várt reám. Ő veszi fel a telefont, ha nem elérhető, akkor Edina.
Megközelítés
XIV kerület, kint van a ... szóval jó messze. Kocsival nem volt gond, a GPS pont odavitt. A parkolás sem gond és ingyenes, bár a kocsim kirítt a lakótelepi kocsik közül, pozitív értelemben persze :-), a környék viszont jó, nyugodtan ott hagyhatod arra az egy órára. BKV, busszal, a Vezér utcában láttam a közelben egy buszmegállót.
Helyszín
Gyanús volt, hogy azt mondta a telefonba, hogyha majd odaérek, hívjam fel és elnavigál. Minek? Hát mert cseles a házszámozás, ugyanis ugyanabból a számból van bőven, csak más betűvel kombinálva; a példa kedvért nevezzük 1-nek: 1/A-1/J-ig, a gyanútlan MT útbaigazítás hiányában csak vakarhatja a fejét. A kapuban a szokásos feltelefonálás, mondja a kódot, felcsengetsz, majd nyitja az ajtót.



A lakás egy 4 emeletes panelban van, de legalább nem kell sokat gyalogolni (lift nincs). Viszont nagyon pöpec egy kéró, igényesen van kialakítva. Ahogy belépsz egy előszobába érkezel, ott tudod levenni a cipődet és a kabátodat. A tisztaságra és a rendre nagyon ügyelnek, mikor már felöltözve a távozáshoz készülődtem, az előszobában Jázmin anyaszült meztelenül előkapta a felmosófát és feltörölte vele az előszobát!



A baszobában egy fekete bőr(!) fotel, mellette egy üveglapú asztal, azzal szemben pedig egy új és nagy franciaágy két éjjeliszekrénnyel (A róla feltett fotók egy része pont ebben a szobában, pont ezen az ágyon készült, felismertem :-)). Nagyon igényes! Az ablak pont a franciaágy fejénél van, de el volt függönyözve. Emlékeim szerint mindkét éjjeli szekrényen mécsesek égtek, fokozván a hangulatot, a bal oldalin egy egyszerű CD-s rádió (mp3-at nem tud), a jobb oldalin testápoló a masszázshoz (állítólag nagyon jó abban is, erős kezei vannak, de a masszázsról nem én fogok nektek beszámolót írni :-)) és egy óra. Az ágyon szépen elrendezve 3 kispárna és friss lepedő volt. A franciaágy minden igényt kielégít, jó nagy, bírja a strapát és pont jó mértékben nyikorog (ezen azt értem, hogy nekem az tetszik, mikor nagyon belelendülünk a szexbe akkor nem zavar ha az ágy is ad ki hangokat a terhelés hatása alatt).



Bent a szobában azt kérdezte Jázmin, szeretem-e az arab zenét, mert az van benn a CD-ben és a vendégeinek a többsége azt igényli. Mondtam, részemről felejtős, inkább nincs-e valami Roxy féle zenéje. Erre felcsillant a szeme, azt mondta ő is hasonló zenét szeret és hozza a saját CD-jét. Sajna otthon felejtette. Véletlenül nálam volt az mp3 lejátszóm, jobb híján arról szóltak az ősz és a nyár diszkó slágerei.



Visszatérve a fürdőre, külön törölközőt kaptam a szex előtt és a szex után is. Perfect! Tusfürdő 3 féle, kilépőszőnyeg van és van egy mechanikus ablaktábla is a kádon, ami a zuhanyfüggöny szerepét tölti be.



Mint említettem a kabátomat és a cipőmet az előszobában tudtam letenni, a többi ruhát pedig a szobában a bőrfotelre. Vállfát sajnos nem tudott adni, kéne egy szobainas.
Jazmin külseje
Szuper, szőke, vékony, pont az esetem :-) Tudom ez elfogultság a részemről, de én a szőke vékony lányokat preferálom (de érdekes a No1 jelenleg mégis egy barnás-vöröses leányzó nálam :-) na vajon miért?)



Egy falatnyi kis zöld bikiniben nyitott ajtót nekem és egyből az jutott eszembe, mikor face to face megláttam, hogy ez a lány egy TÜNEMÉNY!!!



Helyes pofi, tetovált szemöldök, csöppet széles száj (de action közben ez előny, mert teljesen rá tud cuppanni a farkadra tövig - tapasztalatból beszélek :-) és ilyen vékony kis csajtól ez komoly teljesítmény), a felső ajka szilikonnal feltöltve, hogy meglegyen a szimmetria. Mindezek ellenére az arca inkább kislányos, mint dívás!



Vékony, szolibarna alkat (50kg, de róla el is hiszem), nőies, nem anorexiás gebe, kicsi, de nagyon helyes és markolászható cicik, szép has, és olyan popó, amit csak valami magasröptű ódában kellene megénekelni, nem prózában. Jázmin szerencsés, mert mint elmondta, a feneke nem a sporttól, hanem természettől fogva ilyen. Szóval a feneke valami csodálatos, igazán kár, hogy nem vállal popót!

Vékony derék, lapátkezű favágók 2 tenyérrel simán átfogják, helyes, szép combok, formás lábszár és boka. A punci természetesen borotvált, piercinges és a nyelvben - utóbbi nekem egész kellemes érzéseket adott franciázáskor.
1. Jazmin +36707423697 beszámoló Budapest 17041 erotikus masszázs
3. Jazmin +36707423697 beszámoló Budapest 17041 erotikus masszázs4. Jazmin +36707423697 beszámoló 2009-11-26 08:24:06 erotikus masszázs 170415. Jazmin +36707423697 beszámoló 2009-11-26 08:24:06 erotikus masszázs 170416. Jazmin +36707423697 beszámoló 2009-11-26 08:24:06 erotikus masszázs 17041
Action
Mielőtt nekiálltunk volna, még egyszer átbeszéltük a programot (sok opció nincs, csak két csomag között választhatsz, mint a Lexus IS-nél :-)), én a fullos csomagot (KF, NFVSZ, csók, többszöri élvezés lehetősége) választottam. A pénzt előre kitettem, az asztalra, de nem foglalkozott vele, elől maradt végig. Kérte, hogy kérek-e valamilyen üdítőt, mondtam, valami rostosat szeretnék, baracklevet kaptam - jó pont!



További jó pont, hogy ő már lezuhanyozva várt, nem rabolva ezzel a drága időt. Mikor végeztem a zuhannyal és visszatértem, akkor az ágy mellett állva elkezdett csókolgatni. Megfogtam és az ágyhoz vezettem, ott letérdeltünk ő pedig tovább folytatta a testem csókolgatását, míg fokozatosan lejjebb csúszva elért a lényeghez. Isteni volt, ahogy négykézláb előttem térdelt és rácuppant. A franciája nagyon jó, a kezét szinte nem is használja és tövig beveszi! Nem fantáziátlan, a zacsinyalitól kezdve a mélytorokig mindennel szolgált. Közben én levetettem a bikinijét és simogattam a vékony, barna testét. A végén szinte erőszakkal kellett kivennem a farkam a szájából :-) majd kértem, hogy feküdjön hasra. Elgyönyörködtem a testében, elragadtatásomnak hangot is adtam (mondta is, hogy nagyon jól esik neki ennyi dicséret :-)) csókolgattam a tarkójától a popsijáig, a popsit jól meg is markolásztam, majd megfordítottam. Most én csókolgattam végig, majd elértem a puncijához. Elkezdtem kényeztetni, amire jól reagált, (simogatta közben a hajam és a kezem) majd betettem előbb egy, majd két ujjamat. Lehunyt szemmel átadta magát az élvezetnek, de sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom, mert egyszer csak azt mondta, hogy ’Most már hadd kényeztesselek én is’ és ő vett kezelésbe.



BARÁTNŐ FEELINGESEK FIGYELEM! Jázmin tökéletesen kiszolgálja az ilyen irányú igényeteket. Ugyanis úgy kezdte, hogy előbb a mellkasomat, a cicimet, a hasamat kezdte csókolgatni, csak utána, fokozatosan lecsúszva bukott rá a farkamra. Mielőtt még elmentem volna, kértem a gumit és misszionáriusban indítottunk. És hogy mitől volt ez barátnő feeling? Átölelt, hozzám bújt, csókolt, simogatott! A csókja nagyon jó, igazi átélős, odaadós, lehunyt szemű, élvezkedős nyelves csók! És bemutatott misszionáriusban egy olyan technikát (pedig az elég egyszerű fantáziatlan póz), ami újdonság volt nekem! Szeretem, hogy mikor már azt képzelem, én már öreg róka vagyok és nem tudnak a lányok újdonsággal szolgálni a szexben, akkor mindig meglepnek valami kellemessel.

Az én kedvencem az ugye, hogy a lány alul, én felül, lábak fent. Ebben a helyzetben a lány nem igen tud mozogni (nem is arról szól ez a póz, hanem, hogy ő kiszolgáltatja magát neked és te teljesen birtokba veszed!), de nem így Jázmin. Ő ugyanis tudta mozgatni közben a csípőjét (!) és isteni volt érezni, hogy amikor én belöktem neki, akkor ő velem ellentétesen felém tolta fenekét és pont egyszerre találkoztunk a mozgással. Még a ritmust is eltalálta, szinkronban mozogtunk. Ehhez azért kell izom, hiszen én teljes súlyommal toltam neki. És ehhez tedd még hozzá, hogy közben zilál, simogat és a mellkasomat csókolgatja!



Mondanom sem kell, így nem bírtam volna sokáig, így kértem váltsunk és ő legyen felül. Ezt sem volt a hagyományos, mert mikor beindította rajtam a csípőjét (fel-le, mint egy dugattyú) akkor hozzám hajolt és csókolóztunk. Egyszer le is kellett állítanom, mert nem akartam még elmenni, de az élvezet, amit okozott az nagyon intenzív volt. Majd hátulról folytattuk, nagyon szép volt, ahogy a szép teste előttem vonaglott. Jól meg toltam neki, de élvezte, néha nekem kellett lassítani az iramon, olyankor a melleit markolásztam, ő pedig hátra fordította a fejét (már amennyire ebben a helyzetben tudta) és csókra kínálta fel a száját. Tudjátok mi a véleményem, nem igazán hiszek a barátnő feelingben, de itt hamisítatlan ilyen érzésem volt közben. Teljesen el tudja felejtetni veled, hogy ő egy szolgáltató, ha csak az érzéseidre hallgatsz, akkor mintha a csajod lenne!



Nagyon gyorsan elrepült vele az idő, az órára pillantva láttam alig negyedórám maradt. Na akkor jöjjön az NFVSZ, úgyis többször vissza kellett zavarnom az egysejtűeket! :-)

Én felálltam, gumi le, Jázmin pedig az egyik kezével a combomat fogta a másikkal a farkamat és elkezdett franciázni. Mondtam neki elég, ha csak szájjal csinálja, hiszen másodpercek kérdése a végkifejlet részemről, ezért mindkét kezével a combomat fogta, csak a szája mozgott szép üzemesen. Így ért a vég és itt volt az egyetlen negatívum, ugyanis az első spriccelések után leállt. Félreértés ne essék, nem vette ki, továbbra is a szájában maradtam, ráadásul jó hosszan, csak éppen nem mozgott, csak bent tartotta. Hát ezen még van mit csiszolni, ilyenkor ugyanis az a jó, ha maximális az izgatás! Lehet azt várta, hogy én toljam neki?

Ennek ellenére intenzív volt az érzés, olyannyira, hogy egy kicsit el is szédültem, ha nem kapaszkodok meg a fejében, talán hátra is esek. :-)



Viszont ezután olyat tett, amit szolgáltatótól még nem kaptam, hozzám bújt és a hasamat, a mellemet csókolgatta, talán egy percig is! Majd átöleltem, hozzám simult és csak ezután mentem zuhanyozni. Ekkor ismét új törölközőt kaptam.



Míg öltöztem, jól elbeszélgettünk, lazán és oldottan. Szeretem ezeket a pillanatokat, különösen az tetszik, hogy mikor én már teljesen fel vagyok öltözve, a lány még mindig anyaszült meztelen, de teljesen természetesen és felszabadultam beszélget velem! Persze ilyenkor nem mindig a szemébe nézek. :-)



Végül átölelt, két puszi és én el.
Elszámolás
Korrekt, ahogy előre a telefonban megbeszéltük, nem volt semmilyen utólagos módosítás. A pénzt előre letettem kisasztalra, de egész végig hozzá sem nyúlt.



Az alap egy óra az nagyon jutányos ( Az ár/érték arány kiváló, plusz amit nem lehet pénzért kapni, a barátnő feeling. Minden másra ott a MasterCard. : )



TP-t nem éreztem, pedig szerintem egy jó 10 perccel később mentem el.
Rózsacsokor
kamer@s nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahhoz képest, hogy mindössze egy hónapja kezdte (vagy talán épp azért :-)), hihetetlen Jázmin! Nem puszta szexet, hanem érzést ad, a szeretkezés gyönyörét!



Barátnő feelinget keresők, Jázmin a ti választásotok, benne biztos nem csalódtok! Igazi bújós fajta, de ha kell akkor be is tud vadulni!



Csak azért nem 10-es mert nem vállal popót, márpedig ilyen popsival az isteni lenne.





EXTREMELY RECOMMENDED!!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jazmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 05:43:15
Kicsit széthúztad, de remek a beszid.
Mutasd mindet

FunkciókJazmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 81db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 175db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.