A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lia

Törzshirdető

-

Beküldve: 2010-06-18 22:10:43

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Lia +36705928355 21717 szexpartner

Kimba a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Lia hirdetővel
Egyeztetés
Azonnal felvette, egyeztettünk, éppen ráért én meg a közelben cirkáltam, ezért 15 perc múlva már az ajtaján kopogtathattam.
Megközelítés
13. ker könnyen megközelíthető részén. BKV-val mentem, ami pár percre van tetthelytől. Kocsival sem lehet különösebben problémás, de őszintén szólva azt nem figyeltem meg igazából.
Helyszín
A szoba egyszerűen berendezve, kisebb franciaágy, asztalka, szekrényke, fotel s egy párásító-ventillátor féleség. Mivel csukva volt az ablak nagyon meleg volt, de a venti azért kellemesen segített a meleg elviselésén, ami igazából fel sem tűnt, mert mással voltam elfoglalva... :)
A fürdő kicsi, de szép tiszta, tusfürdő dögivel. Természetesen új törülköző kaptam. Az ágy lepedője nem tudom,h új volt-e de nem éreztem előző kalandok utóillattát rajta. :)
Lia külseje
Éppen az ideálom, röviden ennyi. Bővebben, egy magas vékony, tökéletes alakú lány nyitott ajtót.Az arca, mosolya azonnal megfogott, amikor pedig megszólalt, lélekben már el is olvadtam. Nagyon kedvesen, barátságosan invitált be, s utána egyeztettük a műsort. Visszatérve az arcára, számomra gyönyörű, egyszerűen tökéletes. Az ajkai szilikonnal voltak felturbózva, ami talán túlzásnak hathat,de nekem tetszett. A cicik szintén mesterséges anyagtól meredeztek kissé keményen, mint a cövek.Akinek a szilikon bejön az nem találhat rá panaszt.Én elsősorban a természetes didkókért rajongok, de Lia keblei ezt elfeledtették velem. :)
1. Lia +36705928355 beszámoló Budapest 21717 erotikus masszázs
3. Lia +36705928355 beszámoló Budapest 21717 erotikus masszázs4. Lia +36705928355 beszámoló 2010-06-18 22:10:43 erotikus masszázs 217175. Lia +36705928355 beszámoló 2010-06-18 22:10:43 erotikus masszázs 217176. Lia +36705928355 beszámoló 2010-06-18 22:10:43 erotikus masszázs 21717
Action
Alapcsomagot választottam, részben azért mert fáradt voltam, másrészt meg azért mert tényleg nem készültem, gyorsan történt minden, s cash sem sok volt nálam. Nos zuhi után Lia is el, s frissen, illatosan tért vissza kb.10 perc múlva. Kérésemre harisnyatartót húzott fel gyönyörű gazella lábacskáira. A neccet nem igazándiból szeretem alapból, de most ez sem zavart,hanem épp ellenkezőleg, inkább izgatóan hatott. Mint írtam fáradtan érkeztem, de minden érzékszervem felébredt e gyönyörű sellő láttán, hát még Őt érezvén... :)
Nos, annyira izgató volt,h nem tudtam mivel kezdjek, így hát némi test és cicisimogatás, puszilgatás után nekiestem Lia puncijának mint maci a mézesbödönnek. :)
Nem szoktam túl sűrűn franciázni, főleg nem ilyen kalandok alkalmával, olyannyira, h Lia volt az első akivel ez megtettem.Egyszerűen nem tudtam ellenállni a szép testének, a kelyhe mint egy mágnes vonzott magához. Nagyon finom ízú, illatú volt a gyönyör kapuja, piszok jólesett lefetyelni a mézédes puncit. :) Lia láthatóan/hallhatóan élvezte ténykedésemet,de elmennie nem sikerült. Úgy gondoltam lesz ami lesz, vagy nem lesz,de én eljuttatom a csúcsra ezt a tündért; ha nem is a Himalájára,de egy szép nagy hegyre felviszem . :) És végül össze is jött; nagyon aranyos orgazmust értem el nála, amit egy igazán kellemes nedűvel is jelzett, amit nagy örömmel ízlelgettem. Szóval -ha csak nagyon nem értettem félre- akkor 1:0 volt a javára. Alap lévén nem volt csók, s ez most (is) hiányzott, sebaj majd legközelebb. Ezután VV fel, majd Lia megkezdte a visszavágót egy nagyon érzéki franciával.Nem bírom a gumit, de ez a francia, a látvánnyal együtt szinte feledtette velem a VV-t. Őrjítően izgalmas volt látni/érezni egy ilyen csajt franciázni miközben a szemembe nézett. Nem is bírtam volna sokáig ezért inkább a punci irányába orientáltam a velem egykorút. Lia volt alul,ami észvesztő látványt nyújtott; látni, érezni zihálását, ami részben valódi volt, részben meg szerintem show, de tökéletesnek, természetesnek hatott, s nem utolsósorban igazi nagy élvezetet  nyújtott számomra. Pár perc elteltével kértem,h lovagoljon meg. Hát, nem gyenge érzés/látvány volt ez a pozitúra (sem), de úgy gondoltam, nem így kéne beteljesednem, ezért átment a formációnk doggyba. Van egy nagy tükör is szobában az ágy mögött; nos elképzelhető,h milyen látványorgia lehetett ez a póz; uhhh.... Miközben hátulról élveztem Lia testét, Ő hátra hátra fordult, s a szemembe nézett kéjes nyögések közepette.Nem tudom,h mennyire volt ez valódi, élvezetből jövő hanghatás,de nekem nagyon bejött.Mivel az idő is elment úgy gondoltam nekem is ideje lesz lassan követni, s ebben a doggyban ért utól a mámoros vég; akkorát élveztem mint idén mindent összevetve együttesen sem,-pedig pár menetben volt részem... Mi lett volna ha nem vagyok leharcolva fizikailag !? :) Nem jöttem ki rögtön a a mámoros kéjbarlangból, Lia hagyta,h lenyugodjak, majd utána levette a VV-t kicsit megtörölgetett. Ezután kb. 10 perc dumcsi, közben simogattuk egymást, amolyan kisebb barátnőfeeling volt a levezetés is. Ezután pedig öltözés, majd két puszi után -sajnos- olaj.
 
Elszámolás
Abszolút korrekt; szóba sem került az ajándék. Az ajándék mértéke nem alsókategóriás, főleg extrákkal,de a szolgáltatás,és maga a hölgy sem az. Ez az élmény pedig számomra megérte az utolsó pennyt is, mondhatnám ár/értékben  az érték toronymagasan az ár felett volt. TP fel sem merült.
Rózsacsokor
Kimba nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Gondolkodtam,h mindenre 10 pontot adjak-e,mert ha legközelebb rápakolunk pár lapáttal az együttlétünkre akkor nem tudok többet adni, de nem tudom nem tizesre értékelni, mert mindent összevetve számomra tényleg tökéletes együttlét volt, minden klappolt, egyszerűen nem találtam gyenge pontot. A külsőségek meg ugye mindig kicsit mindig mindenhol lehetnének jobbak, de ha számomra nincs kivetnivaló bennük akkor nem látom akadályát,h a maximumot adjam.
Már 1 hete készültem,de mindig közbejött vmi. Ma nem készültem, de arra járván némi szabadidőm lévén gondoltam megyek ha lehetne.Nos, nagyon jól döntöttem,így rákészülés nélkül is szuper volt. Testileg-lelkileg egyaránt kielégülten távoztam. Ehhez Lia kiváló partner volt. Barátságos, kedves hozzáállása - no és nem utolsósorban számomra gyönyörű teste- megdöntötte azt az tapasztalatomat,h fáradtan nem igazán jó a szex, amolyan lightos élvezet(ke) csupán. Hát ez nekem most minden volt csak nem light-os feeling. S borzongató érzés arra gondolni, h mi lesz ha legközelebb pihenten megyek  hozzá egy fullos órára, mert menni fogok az tuti; Lia mágnesként rátapadt a testemre/lelkemre, menni kell újra amint lehet, ugyanis sajnos nem rakhattam a hátitatyómba,h hazavigyem, mert legszívesebben ezt a csodás Hercegnőt én biz' elvittem volna a kuckómba Házitündérkének. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókLia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2019-05-17) : Kezelésbe vett és a ferfiasságommal játszott picit.Nagyon jól kényeztet orálisan.Mélytorok is van.Kértem hagy kényeztessem és viszonozhassam eme kedves dolgot.Szépen haladtam lefelé kelyhéhez.

(2018-10-14) : aztán franciás kényeztetés kölcsönösen is...szeretem ahogy csinálja....egy idő után gumit húztunk és hátulról történt az aktus....hamar végem lett.

(2012-07-26) :

Gyors frissítő zuhanyozás után Lia már a szobában várt, kellemes lenge öltözékben. Nagyon finom bőre van, és az illata engem teljesen elvarázsolt. Az én hibámból az egy órát csak egy francia leckével töltöttük ki, nagyon érzéki leckét kaptam tőle. Cserébe én is kényeztettem, úgy vélem tetszett neki. A mellei valami csodaszépek, nem tudtam velük betelni.



felejthetetlen: 11db
(2022-07-21) : Zuhany után az ágyra invitált és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű mozdulatokkal operált rajtam, melyek jól is estek a beállt izmaimnak. A krém, amit használt is kellemes volt. Masszázs közben beszélgettünk, ami lelkileg is jól esett.

(2018-08-17) : Először Ő mutatta be francia tudását, ami párját ritkítja, ez lehetne a védjegye is, szinte teljesen eltünteti, de alapvetően nem is ez a lényeg, hanem tökéletesen uralja az ember farkát,

(2018-04-27) : Érzékeim fokozása finom csókokkal ajkaimtól indulva bimbóimon, hasamon tovahaladva a családi ékszerig folytatódott ahol hosszan elidőzött és a lágy nyelves indulást követően hamar eltüntette büszkeségemet.

nagyon jó: 6db
(2019-11-26) : Egy idő után a hátamra fektetett és franciázni kezdett.Istenien csinálja..megy a mélytorok és a golyókat sem hagyja ki. Kértem hagy kényeztethesem én is.

(2017-07-26) : .Francia volt először nekem majd kölcsönösen..Isteni érzéki ez is!Gumit húztunk majd szemből hatoltam belé.Így is lett végem.Tisztogatás után tovább beszélgettünk és persze folyamatosan simogattuk egymást.

(2013-01-24) : Fordulás után elölről is folytatódott a simi, akkor már a farkamat is el- el kapta majd elkezdett franciázni. Na az csillagos ötös volt. A szívóteljesítmény, a mélytorok, a cuppogás felejthetetlenné tették azt a részt.

: 35db
(2022-08-20) : A masszázs technikája jó, érezni, hogy régóta csinálja és szereti is csinálni. Nyilván nem egy sportmasszőr, de nagyon kellemes és megfelelő erőkifejtéssel maszíroza be a testembe a krémet. A forgatókönyv az, hogy a tusolás után Lia bent vár már a franciaágyon, háton fekve, kéri, hogy feküdjek mellé. Hasra fordulva kezdődik a program, finoman végigmaszírozza a teljes testemet,

(2021-07-03) : Megérkezés, köszönés, bemutatkozás, zuhany, részletek elképzelések egyeztetése és indul a program. Lia masszázsa kellemes, nem az a klasszikus erőteljes sportmasszázs, de pont annyira kellemes amennyire kell, finoman siklik a keze a testápolótól, engem személy szerint nagyon kellemesen felfrissített a program ezen része.

(2021-03-14) : Természetesen a masszázs is nagyon fontos, de azt is meg lehet érteni, ha az ember nem ezért vállalkozik a randira.Amikor elhangzott a bűvös fordulj meg, az ember már néha kiugrik a bőréből, így volt ez most is. Előzetes egyeztetés után az extrákról, elsőként én kezdtem meg a kényeztetés, lefelé haladva a domborulatokon, meg-megpihenve a fontos pontokon végre elérkezik az ember a liliomhoz, Lia lilioma finom puha, igényes és szép.

rossz: 1db
(2010-06-30) :

Szeretem ha a partnerem is elvezi a sexet (legalabb egy picit). Az elojatek nagyon bejott (full program) de utanna valahogy elmult minden. Lattam rajta, hogy fajnak a mellei meg ugy nem is engedi el magat, szal nem volt az igazi......... nagyon nem volt jo neki ezaltal nekem sem. Probaltam lassan, nem jo, probaltam gyorsan ugy sem...... hat ha nem hat nem...