Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2010-08-13 11:14:59

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Angi +36706364668 23009 szexpartner

veee a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
2 csöngetés után egy bájos hang azonnal felvette. Bemutatkozás, majd megbeszéltük előzetesbe a lehetőségeket és vasárnap délutánról lévén szó estére egyeztettünk időpontot. A hangja megfogott, így döntöttem este megyek.
Megközelítés
Gyors és egyszerű. Kocsival voltam, de BKV-val is egyszerű, lévén ott a metró.
Helyszín
A célnak megfelelő, tiszta, hangulatos lakás. A nagy szobát különböző kiegészítőkkel tette hangulatosabbá (gyertyák, füstölő stb.) ami nagyon tetszett, szeretem az ilyen apróságokat, nem csak a 4 fehérre meszelt falat 1db fali képpel. Mikor bementem már szólt a zene is, így a kedvem egyre nőtt... :-)
Angi külseje
Egy egyszerű, mégis szexi ruhában fogadott, nagyon jól látszott, hogy mennyire formásan vékony a hölgy. Alapvetően pont az Angi alkatú nőket szeretem, így nagyon ott volt a toppon nálam. Amikor pedig lekerült a ruha.... az a gyönyörű, hamvas test és hát azok a cicik, majdnem meghaltam ;-)
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 23009 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 23009 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2010-08-13 11:14:59 erotikus masszázs 230095. Angi +36706364668 beszámoló 2010-08-13 11:14:59 erotikus masszázs 230096. Angi +36706364668 beszámoló 2010-08-13 11:14:59 erotikus masszázs 23009
Action
Megérkezésemkor pezsgővel érkeztem, gondoltam adunk egy kis alaphangot a dolognak. Gyorsan fagyasztóba vele (hogy ne veszítsünk időt...), aztán leültünk beszélgetni. Olyan 5 perc után behozta a pezsgőt 2 pohárral és elkezdtünk iszogatni és tovább beszélgetni, így elment olyan 10-15 perc, mert valahogy gyorsan közös témát találtunk. Későn lévén szó a pezsi gyorsan hatott mindkettőnknél, gyors fürdés egymás után aztán újabb pohár pezsgő. Mindkettőnket kibontott a törülközőből és elkezdtem felfedezni a testét, végigcsókolgattam, majd ő kezdett el barangolni és végől a századosnál kötött ki. Lefektetett az ágyra és úgy kezdett el életet lehelni bele, bár nagyon nem volt probléma a gyöngyörű látványtól... Ezután megfordítottam őt és én kényeztettem odalent, amit erős csípő mozgás és egyre hangosabb sóhajtozásokkal hálált meg. Nagyon finom volt nyalni őt és egy hangos nyögés és (be)remegés azt jelezte felém, hogy siker koronázta munkámat. Megint ittunk, közbe folyamatosan ment a flörtölés, nevetés, majd leültetett az ágy szélére és elkezdett franciázni. Mintha a barátnőm kapta volna be a századost, annyira jó volt, hogy egész éjjel elviseltem volna. :-) Feladta a védősisakot és támadásba lendültem előről. Elég kemény menet volt amit nem is bírtam sokáig, így jött az utolsó roham és végem lett. Amikor elmentem megragadott a vállamnál és magához húzott, hogy kilihegjem magam. Hát elég durva volt, ritkán jut az ember ilyen élvezetes és jó szexhez. Megittuk a maradék pezsgőt, beszélgettünk még és megkérdezte, hogy mi legyen a 2. támadással. Kizárt, úgy kikészítettél - mondtam én, erre: Majd a következőnél bepótoljuk - felelte nevetve. Így a 2. harcot kénytelen kellett legközelebbre halasztottuk, mert lesz legközelebb! ;-)
Elszámolás
Korrekt, előre történt (amit jobban szeretek én is letudni) de a telefonban megbeszéltektől semmi eltérés nem volt. 1 órás programban egyeztünk meg. Az árak szerintem teljesen elfogadhatóak, sőt...
Rózsacsokor
veee nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon szexi nő, a képek megfelelnek a valóságnak és az elszámolás is teljesen korrekt volt. Igazából én többet kaptam, mint amire számítottam, hiszen nem: oda, fizet, fürdik, szex történt, hanem valóban egy nagyon kellemes órát töltöttem el Angival. Odafigyelt rám, folyamatosan flörtöltünk, és maximálisan velem foglalkozott. Fontosnak tartom, hogy sem telefon, sem semmi más nem zavart meg bennünket az ottlétem alatt, és az órát sem lesegetni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 29db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 55db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...