Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2010-09-03 00:30:41

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 23467 szexpartner

johny_b a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Levelezgettünk még korábban, már itt tudtam, hogy csak jól sülhet el a dolog, nagyon kedvesen és készségesen tájékoztatott. Tali előtti nap felhívtam egyből felvette a telefont a barátnő. Ő is kedves volt és elmondott mindent, ill. felajánlotta, hogy foglalhatok időpontot, amit meg is tettem. Kérte, hogy másnap délelőtt még fixáljam le tutira, amit meg is tettem – ekkor már Jázmin csábító szirén hangja énekelt a fülembe.
Megközelítés
Lehel út és Róbert Károly krt. kereszteződéshez közel. Többször volt már a környéken kalandom, így elég könnyen odataláltam. Ezúttal gyalogszerrel vágtam a városnak. Közlekedés amúgy kiváló, van BKV (villamos), illetve a ház környékén amennyire emlékszem a parkolás ingyenes.
Ja, és parkoló is van, ha a ház előtt közvetlen nincs is mindig hely, a környező utcákban biztos találni parkolóhelyet.
Helyszín
Új építésű, lakóparki környezet. A kecó igényes, szép. És igen a cipőt le kell venni az ajtónál, tehát a lányok ügyelnek a rendre, ami látszik is, mert tisztaság van mindenhol.
A fürdő nagyjából a képeken kivehető, zuhanykabin van 4 fajta tusfürdővel, ez már több mint elég. A tetthely egy kisebb hangulatos szoba, pont elegendő megvilágítással és egy franciaággyal, ami nem a nyikorgós fajtából való. Jázmin még azt is megkérdezte milyen zenét szeretek, épp egy válogatást tett fel, mondtam maradjon, ez pont jó lesz.
Jázmin külseje
Istennő, csillagos 100-as! Természetesen a képek róla készültek. Kecsesen ívelt vékony test, formás lábak, markolni való popó. Nem lehet betelni vele!! A bőre a képeken világosabbnak hat, mint a valóságban. Szép szolibarna és selymes bőre van Jázmin hercegnőnek, öröm hozzáérni. A cicik is fenomenálisak, a méretük összhangban van Jázmin többi testrészével.
Az arca is gyönyörű. Imádnivalóan mosolyog. Ajkak is fel vannak turbózva – csóknál és franciánál roppant előnyös. A szemei csodálatosak, olyan keletiesen csábítóak.
Szép műkörmei vannak – ez a gyengém amúgyis- , a lábujjakon is kifestve a köröm.
Nyelvben és punciban is piercing van.
Az a fajta csaj, akit biztos meg sem mernék szólítani, csak nagyon ittas állapotban... Nem győztem dícsérni és bókolni egész ottlétem alatt, amit őszinte hálával fogadott.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 23467 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 23467 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2010-09-03 00:30:41 erotikus masszázs 234675. Jázmin +36707423697 beszámoló 2010-09-03 00:30:41 erotikus masszázs 234676. Jázmin +36707423697 beszámoló 2010-09-03 00:30:41 erotikus masszázs 23467
Action
Valahogy volt egy olyan megérzésem, hogy ez a találka kiemelkedően fog sikerülni és igazam lett!
Érkezés után bemutatkozás, puszi és irány a tetthely. Egy szexi melltatóban és egy olyan egybe bugyi-miniszoknya kombóban fogadott, illetve egy fehér magassarkúban volt. Üdítővel kínált, egy pohár vizet kértem, amit hozott is rögtön. Ismét átbeszéltük a lehetőségeket és az árakat, de semmi nem változott a levelezésünk óta. Megkérdezte szeretnék e tusolni, én otthonról jöttem, de azért egy gyors pancsit megejtettem.
Mire visszaértem Jázmin már megszabadult a magassarkútól, de a többi szerencsére maradt. Egymásnak estünk. Csókolózással indult a dolog, majd a kiszabadítottam először az egyik , majd a másik cicit a melltartóból és csókoltam, nyaltam őket ahol értem. Közben Jázmin a nyakamat csókolta. Ez így ment egy darabig, majd határozottan jelezte, hogy feküdjek hátra. Felém kerekedett és csókolóztunk még egy darabig, majd Ő megindult lefelé. Végig csókolt lefelé, mikor a cici a farkam magasságába került, akkor azzal is masszírozta picit a szerszámot, végül a szájába vette az addigra már kemény dákómat.
Fantasztikus jó a franciája, végig húzza a száját a farkam teljes hosszúságában fel és le. Fel- fel pillant és kacéran a szemembe néz. A tempót váltja, hol lassabban, hol gyorsabban csinálja, néha kiveszi a szájából és csak a nyelvével játszik rajta. Közben megszabadult a melltartótól teljesen. Most valahogy nem akartam így befejezni, friss erővel szerettem volna belehatolni csodás kelyhébe. Így javasoltam, hogy inkább én kényeztetném őt. Hátra feküdt az ágyon én pedig lehúztam róla az utolsó ruhadarabot is és nagy buzgón, de azért óvatosan, a piercingre vigyázva nekiláttam a csodás zamatos puncinak. Még a csiklója is csodaszép ennek a lánynak. Húzta is a buksimat rendesen a punciba. Közben először az egyik majd mindkét cickót markolásztam. Addig nyalakodtam míg heves csípőemelgetések közepette hangosan elélvezett.
Fölé hajoltam, Ő ismét franciázni szeretett volna, de mondtam, hogy inkább gumi. Így is lett felhúzta a gumit én közben csókoltam gyönyörű testét. Misszionáriusban kezdtük közben végig ment a smaci. Finomabban lendültem neki, de Ő húzott magába rendesen, sőt közben mozgott Ő is velem néha a lábaival átkulcsolva a derekam. Ez így ment egy darabig, de éreztem, hogy kezd nagyon jó lenni, így javasoltam egy pózcserét lovaglóba.
Feltérdeltem az ágyra, de Jázmin még a pózcsere előtt franciázott nekem kicsit, itt külön élmény volt, hogy miközben kényeztetett a haja a hasamat simogatta. Aztán csak megtörtént a pózcsere, szépen rám ült majd olyan vágtába kezdett, hogy kapaszkodnom kellett a fenekébe. Őrült jól csinálja és kitartóan, persze közben továbbra is csókolózunk, ami közben a nyelvét is használja, nem csak szájrapuszi jelleggel megy a dolog. Volt hogy lassított paci közben és én húztam a fenekét föl-le, miközben rám feküdt, volt, hogy a mellkasomra támaszkodva vágtázott rajtam miközben a csodás melleit markoltam és volt egy kis guggolós paci is.
Végül lepattant rólam és ismét franciázni kezdett hevesen. A kezét egyébként nem használja francia alatt, max. néha a dákót a tövénél megfogja, de alapvetően csak az isteni ajkait használja. Most a golyókat is kényeztette, ezt nem is bírtam sokáig. Szólni sem volt már erőm, hogy a gumit vegyük le annyira jól csinálta, hogy csakhamar teletöltöttem a kaucsukot. Utána még szopogatta egy darabig, nem hagyta abba rögtön, ami külön pozitívum. Majd a végén, szépen letörölgetett. Igen, itt minden a vendégért van. Kérdezte is kevesen, hogy miért nem szóltam, hogy így akarom befejezni, mert akkor levette volna a gumit. Mire én: - Nyekkenni sem volt erőm :)
Kisvártatva megkérdezte, hogy egy masszázs jöhet e? Persze – mondtam. A fennmaradó időben megmasszírozott és beszélgettünk.
Óra végén kérdezte, hogy akarok e egy második menetet, de mivel az időnk lejárt mondtam, hogy inkább ne, mert pár perc alatt úgyse jön össze. Ehelyett beszélgettünk még, míg a kövi vendég nem jött. Semmi TP, sőt már többször szedelőzködni akartam, de nem eresztett a Drága :)
Indulás előtt még csók és puszi, mikor kiléptem az ajtón hirtelen azt sem tudtam jobbra, vagy balra kell e mennem, annyira Jázmin varázsa alatt voltam még.
Elszámolás
Ahogy megbeszéltük semmi plusz költség. Egy extra volt amit igénybe vettem volna: az arca élvezés, de végül erre most nem neveztem be. Az ár/érték arány kitűnő. Már a cipőmet húztam mikor eszembe jutott, hogy még nem is rendeztem. Szóval action után kell odaadni az ajándékot, azért a szolgáltatásért, amit igénybe vettél. Teljesen korrekt, én ezt a verziót szeretem.
Rózsacsokor
johny_b nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy órára úgy éreztem mintha én lennék a mesebeli Aladdin, Ő pedig a hercegnőm. Egyszerűen szuper volt, én így képzeltem egy igazi jó szeretkezést. Az eddigi legjobb élményem. Egyébiránt saját elmondása szerint is élvezi amit csinál, ami nem kicsit dob az együttlét hangulatán és minőségén. Hozzáállásból is jeles, a vendégért minden. Ennél többet már igazán nem is kérhetnék.
Hogy visszamegyek e ? Nem kérdés, hogy IGEN!! Nálam idáig Ő a Number 1!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 11:36:39
Szuper volt a lány, a beszid se maradt el tőle.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 54db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 82db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-01-03) : Eldobta a krémet és nekiállt, de ez Uraim, nem a hóbeleflancos francia volt, hanem az igazi szopás. Mélytorkosan, köpködve, kényszerfranciásan, úgy ahogy ő azt szereti. Pörgette a nyelvét, hamar hadrendbe állitott és szerettem volna mindenhogyan is torkoztatni.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.