Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2010-10-09 19:37:29

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Angi +36706364668 24351 szexpartner

veee a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
2 héttel ezelőtt szombaton online jelentkeztem be, kb 10 perc múlva már jött is a visszaigazolás az írt időpontra, hogy mehetek. Mindkettőnknek a késő este volt megfelelő, így ez rendben volt. Priviben megkérdeztem még, hogy mit vigyek inni, mihez lenne kedve, azt is megbeszéltük.
Megközelítés
Ismét kocsival mentem, nagyon egyszerű, de a BKV-t támogatóknak sem okozhat akadályt.
Helyszín
A már előző beszámolókban is megírtam, egyszerű kis lakás, tiszta, a célnak teljesen megfelel. A tárgyalószoba a szokott hangulatvilágításban úszott, szólta zene, füstölő stb. Az ágy hatalmas, rendesen ki lehet használni. :)
Angi külseje
Fantasztikus, a telefonban kértem, hogy valami szexi ruhában fogadjon, amit meg is tett. Tökéletes alakja van, meghalok érte... :)
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 24351 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 24351 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2010-10-09 19:37:29 erotikus masszázs 243515. Angi +36706364668 beszámoló 2010-10-09 19:37:29 erotikus masszázs 243516. Angi +36706364668 beszámoló 2010-10-09 19:37:29 erotikus masszázs 24351
Action
Sajnos a kért vörös bort nem tudtam felszolgálni, helyette egy különleges pezsgőt vittem, de amikor később megkóstolta, nagyon ízlett neki. Pezsi be a hűtőbe, aztán megint beszélgettünk kicsit, majd megkérdezte, hogy tetszik e a ruha, vagy vegyen fel valami őrjítőbbet. Igent mondtam mindkettőre, majd elővett néhányat és megkért válasszak ami nekem tetszik. Elmentünk egymás után fürdeni, majd visszajött abban a vadító és észt veszejtő piros ruciban. Ittunk pár pohárral, majd nekiestem, elkezdtem csókolgatni, simogatni, közben pedig beült az ölembe. Szépen lassan szembe fordult, közben folyamatosan egymást izgattuk és elcsattant néhány csók is. Kezemmel bekúsztam a bugyiba, majd a csiklóját elkezdtem finoman izgatni, amire nagyon érzékenyen reagált. Ez így ment egy darabig, majd letérdelt elém és kezelésbe vette a századost. A mennyekben éreztem magam, úgy franciázott, olyan finoman és olyan átélléssel, hogy majd eldurrantam, így  gyorsan le is állítottam. Nekiestem a testének, csókoltam, simogattam majd ledöntöttem az ágy mellé a szőnyegre (nevetve megjegyezte, hogy nekünk már snassz az ágy... ;) ) és testét végigcsókoltam, majd heves nyelvcsapásokba kezdtem a déli féltekén. Megint meglett az eredménye, nyögés és remegés közepette sikerült a csúcsra jutattnom. Meg is jegyezte, hogy nagyon rossz vagyok, de ezt szereti bennem. Jött egy kis franciázás megint, de ez már az ágyon, majd rohamsisakot kaptam és előlről támadtam. Nem bírtam sokáig, viszonylag hamar de egy óriásit élveztem. Megint magára húzott, nem engedett el, hagyta, hogy kilihegjem magam. Kis beszélgetéssel zártuk a találkozónkat, majd elszaladtam még fürdeni aztán fájó szívvel, de búcsút intettem.
Elszámolás
Előre, teljesen korrekt volt. Nem kérte előre, szavai szerint, lassan hivatalos törzsvendég státuszt kapok :) így megbízik bennem.
Rózsacsokor
veee nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Továbbra is fentartom, hogy aki nem csak egy gyors numerát szeretne, hanem egy kis beszélgetést, teljes odafigyelést és jó hangulatot és persze első osztályú szexet, akkor Angit nem szabad kihagyni. Mint visszatérő vendég örülök, hogy rátaláltam a hirdetésére és az egyből szimpatikus is volt. Valahogy gyorsan egymásra tudtunk hangolódni és azért jókat beszélgetünk is, a szex meg számomra egyenes fantasztikus. Kéretik nagyon vigyázni Angi drágára!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 30db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 54db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...