Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ szexpartner beszámoló

Brenda

Normál hirdető

-

Beküldve: 2011-08-26 13:19:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Brenda +36202308381 32175 szexpartner

soulknock a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Brenda hirdetővel
Egyeztetés
Többször voltam már Nála, már ismerősként veszi fel a telefont. Nagyon egyszerű Vele időpontot egyeztetni, és szerencsére este később is fogad vendéget, ami lényegesen megkönnyíti a dolgot.
Legutóbb a délelőtti órákban voltam nála.
Megközelítés
Ennél központibb helyet már csak akkor tudnék elképzelni, ha a Deák tér közepén rendelne :). 3-as metró vonalán, az Arany János utcai megállótól 2-3 perc séta, eltéveszthetetlen. Bár a parkolás fizetős, de ez ezen a környéken szinte sehol sincs másképp.
Helyszín
Újépítésű házban található Brenda, bejutás diszkrét. A liftből kilépve szó szerint 2 lépés az ajtó.
A lakás pici, hangulatos, elképesztő rend és tisztaság uralkodik mindenhol. Fürdő is ennek megfelelően ragyog, sok tusfürdő, és nagy, finom illatú törülköző áll a vendég rendelkezésére.
A tett helyszíne egy kis szoba, amiben egy annál nagyobb franciaágy hívogatja az embert. Jól el lehet rajta férni.
Brenda külseje
Ha valaki az igazán szép arcú, eszméletlen jó alakú, de nem a csontsovány alkatú lányokat keresi, akkor Brendánál a legjobb helyen jár. Én egy szóval így tudnám jellemezni: tutajos ;). Olyan nő, aki után szerintem még a nők is megfordulnak az utcán.
Brenda kisugárzása, személyisége is magával ragadó: vidám, jó humorú, vagány, intelligens, kacér nőnek ismertem meg, akivel szex után lehet és érdemes is egy jót beszélgetni, mert teljesen feldobja az ember hangulatát.
1. Brenda +36202308381 beszámoló Budapest 32175 erotikus masszázs
3. Brenda +36202308381 beszámoló Budapest 32175 erotikus masszázs4. Brenda +36202308381 beszámoló 2011-08-26 13:19:22 erotikus masszázs 321755. Brenda +36202308381 beszámoló 2011-08-26 13:19:22 erotikus masszázs 321756. Brenda +36202308381 beszámoló 2011-08-26 13:19:22 erotikus masszázs 32175
Action
Azért szeretek Brendához visszajárni, mert tudom, hogy nála nem fog csalódás érni semmilyen téren.
Megérkezésem után a nappaliban, a heverőn beszélgettünk egy kicsit, nagyon jó, hogy ráhangolt a dologra, nem pedig rögtön elzavart  fürödni. Szexi fehérneműben fogadott, amit a heverőn beszélgetve le is fejtettem róla. Eszméletlen finom illatú és selymes tapintású bőre van, a csókja pedig lágy, érzéki.
Fürdés után a szobában folytattuk. Az ágy mellett állva csókolóztunk és simogattuk egymást. Majd négykézláb az ágyra ereszkedett, feltárva ezzel csodálatos formájú fenekét. Nekem sem kellett több, mögé kerültem és nyelvemmel megízleltem a popsiját. Ez hallhatóan tetszett neki, én is éreztem, hogy kezd megjönni az ihlet. Fordulás után a punciját kezdtem el kényeztetni. Gyönyörű, pici, kislányos puncija van, élvezet nyalni. Közben lágyan nyögdécsel, és szépen benedvesedik. Lábával hol a hátamat simogatja, hol pedig utat keres az egyre keményedő farkamhoz, és azt simogatja lábfejével.
Ezek után én az ágy mellé álltam, Brenda pedig az ágy szélén ült, és így kezdett el franciázni. Nem volt sok dolga, mert ekkor már kőkemény volt a farkam. Nem nyafog, lehet tolni rendesen, saját tempót diktálva. Időnként lassítottunk, ekkor a nyelvével játszadozott a farkamon, és obszcén kifejezésekkel hergelt, amit én nagyon szeretek.
A gumi felhúzása után hátulról támadtam meg, gyönyörű látvány volt, ahogy a farkam egyre beljebb csúszik a forró, szűk puncijába. A menet közben vadítóan homorított hátában gyönyörködtem, popsiját markolásztam. Ahogy én is egyre gyorsabbá váltam, Brenda is egyre ütemesebben nyögdécselt. A válla fölött kacéran hátranézett rám, pont amikor már a robbanás határán voltam. Nem is kellett sok, hatalmasat élveztem.
Teljesen kielégülve heveredtem el az ágyon, Brenda mellém feküdt, és így beszélgettük el a hátralévő időt. Bár lehetőség lett volna még egy aktusra, az első annyira kivette az erőm, hogy éreztem, a második már nem biztos, hogy összejönne. Különben is, Brendával beszélgetni is külön élvezet, nem pedig erőltett fecsegés.
Az időt valamennyivel túl is lépve távoztam Brendától, mind lelkileg, mind testileg felüdülve.
Elszámolás
Az elszámolás teljesen korrekt, az előre megbeszéltek szerint. Nem vállal mindent, ami nekem fontos, azt viszont igen. Azt is tisztelem benne, hogy határozottan tudja, hogy mit lehet vele megtenni, és hol van az a határ, amit már nem lehet átlépni. Szerintem, ez igazi nőre vall. Nem szeretem, ha valaki az anyagiakat veszi csak figyelembe, és ezért bármit elvállal. Brenda nem ilyen, és ezt becsülni is kell benne.
Rózsacsokor
soulknock nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Volt \szerencsém\ az elmúlt hetekben több lányhoz is, ami megerősített abban, amit már eddig is tudtam: Brenda jelenti számomra a csúcskategóriát.
Ritka az, amikor valaki fejben és testileg is ennyire egyben van, lesi minden kívánságod, de ugyanakkor elvárja, hogy tisztelettel kezeld őt. A megadott tiszteletet Ő is maximálisan viszonozza, és garantált, hogy aki egyszer volt nála, az nemegyszer vissza is fog térni hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2009-01-08) : 1menet csok+francia,nem igazán az a jó franciázó tipus de szerintem ez csak az 1ő randi okának tudható be!Fürdés majd 2menet!Megkérdeztem ,hogy mit szeret igy kutyában nyomtuk:tökre rá izgultam ugyhogy hamar végem volt!Ez az a csaj akit 3-4x simán meg akarod mert nagyon oké!

felejthetetlen: 4db
(2022-04-26) : Volt egy pont, amikor Brenda leült az ágy szélére és elkezd kényeztetni. És milyen jól csinálta! Talán túl jól is. Nem is nagyon engedtem , hogy belemelegedjen. Inkább én akartam kinyalni őt. Édes finom puncija van. Élmény neki nyelves puszit adni. Hálás partner.

(2011-02-18) :

Az NF előjáték után gyorsan fölpattant a tizedesre, és ameddig a combizmok bírták ment a lovaglás. Nagyon jó volt. Aztán helycsere. Nagyon tetszett, hogy kérés nélkül maga alá vágott egy párnát, amitől nagyon jó szögben támadtam a korábban már megénekelt punciját.



(2010-12-22) :

Csodás, bizsergető élmény kényeztetni egy olyan adottságokkal rendelkező nőt, mint amilyen Brenda: legyen szó simogatásokról, a csókolózásunkról, a teste végigcsókolásáról vagy - pláne - finom puncija kényeztetéséről. Aztán persze a viszonzás sem maradt el, s egy kis franciázás után szeretkeztünk. Brenda ebben is remek partnerem volt; mozgása, a hangja, ahogyan magához ölelt - egyszóval kiváló volt ez a felvonás is.



nagyon jó: 8db
(2021-02-22) : Majd az ágyra telepedtünk és ott folytattam csodálatos testének kényeztetését, mely az én francia órám után az ő nyelvtudásával kellett szembesülnöm, mely igen jóra vizsgázott. Itt meg kell hogy valljam már igen dúltak bennem a vágyak, úgyhogy hamar elértünk a missziónárius póz után a kutyushoz,

(2015-10-29) : Hosszan és érzékien szeretkeztünk imádtam ahogyan hátranyúlt és közben az ágyat fogta. Volt még egy kis lovacska még egy kis francia de a végén újra az első póz

(2011-11-08) :

Érződik, hogy nem most kezdte. Ez nem zavart különösebben, mivel mindent megkaptam amiért mentem! Nagyon finom a böre, az illata, odafigyel a másikra. 



: 41db
(2018-08-07) : Én még ennyire varázslatos szájmunkával nem találkoztam , megpróbáltam viszonozni a kapott gyönyört. Majd ezek után szépen felöltöztetett amit már nagyon vártam.

(2016-03-29) : Végigcsinálja mindig a kis rituálé minden stációját.Amikor belépsz a hálóba,hozzáddörzsöli isteni farát. Jó illatú a háta,meg akarod nyalni.

(2015-05-06) : Majd natúr francia, klassz az arcát, s a hosszú haját nézni munka közben:) Majd elterült a franciaágyon, a feneke alá párnát helyezett, s elkezdődött az első menet.

rossz: 1db
(2009-03-16) : Voltam már itt egyszer decemberben, így azt gondoltam, nagy meglepetés nem fog érni. Jól indult a dolog, Csók + NF (ez a max. kínálat). A csók nem volt túl erőteljes.A NF először oldalról történt, majd mondtam, hogy szemből jobban szeretem.A behatolást misszionárius pózban kérte, közben folyamatosan nyúlkált a puncijához,