Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2011-08-28 11:46:25

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Édes Ayrtonom!

Érzéseimet nagyon nehéz szavakba önteni... És ezek az érzések soha el nem szálnak, mert úgy érzem hogy a mi barátságunk minden perce kincs... Kis ránc keletkezik a szemem sarkán,  amikor azokra gondolok, valami miatt nem találkozhatok olyan sokszor, pedig többször szeretnék, mint évente... :))) de nem tehetek mást, mint elfogadom, hogy nem lehet. Az elfogadás nagyon nehéz, főleg nekem, a makacs harcosnak, akik mindig a saját igazát keresi és aki szembeszáll a szembeszéllel is.

Fantáziadús, és romantikus, stílusos, igényes, nem fapofa, hanem humoros pasinak tartalak, aki tud a lányok nyelvén beszélni! :))) Számomra is egy gyönyörű bő két óra volt a megismerkedésünk, csodaszép pillanatokkal...!!! Csillogott kardod, és milyen szép a kürtöd van mikor a bősz csatába küldöd. Óhhh, hatalmas ég...  Szeretném újra látni, újra beszélni veled, tanácsot kérni tőled és bátorítást kapni. Remélem, hogy hamarosan ez megvalósul, nagyon jó érzés lenne! :))) Sokszor pusyikállak!!! ;-)

Beszámoló Angi +36706364668 32214 szexpartner

Ayrton S a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
Már tavaly mikor regisztráltam ezen az oldalon, szinte az  elsők között volt akire felfigyeltem. Nemcsak szépsége fogott meg, de idézetei, írásai is a csevegőben egyedivé tették  őt számomra. Szinte az első leveleink is a kezdetektől íródnak. Az elmúlt 1- 2 hónapban egyre forróbb üzeneteket váltottunk, s végre muszáj volt őt megismernem személyesen, kinek is írtam azt a több száz szerelmes, romantikus levelet!!:) Ez időben már néhány telefon beszélgetés, és néhány sms váltás is volt közöttünk. Randink előtt már 2 héttel online bejelentkeztem hozzá, még előző nap is pontosítottuk az időponton, telefonon s megkaptam a pontos címet is.
Megközelítés
Egy forgalmas főút mellett található a helyszín, egy plázával szemben, könnyen megközelíthető autóval, metró is ott áll meg egy percre. Már többször is jártam a környéken más lánynál, könnyű volt.
Helyszín
A tömb elől hívtam megkaptam a bejutáshoz szükséges információt. Sokadik emelet, liftel mentem. Onnan kiszállva még egy rácsos ajtó választ el a folyosótól. Újjépítésű társasház. Otthonosan berendezve, a hálóban már belépésemkor illatos füstölő várt, kiegészítve fényes disco gömbbel, nagyon megadta a módját, tetszett. Ventillátor, franciaágy néhány fotel, kis asztalka, szekrény..... nehéz már mindenre visszaemlékezni,  igényesen berendezve!  A fürdőben több tusfürdő , tiszta száraz nedvszívó törülköző, száraz kilépő, panasz nem lehet semmire.
Angi külseje
Már mikor elém jött, és beengedett azon a rácsos ajtón, megbizonyosodtam, jó helyre jöttem ő az, rögtön felismerhető. Szürke szinű utcai ruhában fogadott, feszülős felső, és egy rövidnadrág volt rajta, amely kihangsúlyozta bombázó alakját. Már a felső is sejtette gyönyörű nagy melleit, próbáltam végig szemébe nézni, azt hiszem sikerült nagyjából!!:)) (Ördögmunka volt, de azért elkalandozott a tekintetem sokszor lejjebb is!:)) Szinte hibátlan alakja van, nagyon tetszett arcra is, csodálatos érzékeny szilikon melle,  kerek, kemény formás popsi, pont amilyet szeretek. Szerinte egy kicsit vékony a külalakja, de én ezzel ott nem is értettem egyet. Nagyon sok lány örülne ha igy nézne ki mint ő, ott kerek ahol kell,  feszes test, nagyon , nagyon tetszett!!:) Barátnőmnek elfogadnám!!:))
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 32214 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 32214 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2011-08-28 11:46:25 erotikus masszázs 322145. Angi +36706364668 beszámoló 2011-08-28 11:46:25 erotikus masszázs 322146. Angi +36706364668 beszámoló 2011-08-28 11:46:25 erotikus masszázs 32214
Action
 
Puszival fogadott,  átadtam neki ajándékom, kedvenc virágával , plusz egy kis édességgel  leptem meg. Pezsgővel érkeztem rögtön be is vitte a fagyasztóba,  visszafelé egy behűtött sörrel lepett meg, ez a kis figyelmesség nagyon jól esett számomra!! Hálóban hellyel kínált s mivel 2 órát beszéltünk meg, nem volt hová kapkodnunk. Beszélgettünk, ismerkedtünk egymással, nagyon oldott a hangulatban, aztán  pezsgőztünk egy kicsit, nagyokat jókat nevettünk, egy kicsit el is beszéltük az időt, de nem bántam, jól éreztem magam, s úgy érzem ő is. Aztán  fürdés, ő már lefürödve várt, s még kért egy percet, és bejött a hálóba egy falatnyi zöld tangába kérésemre. Azt hiszem igazából ekkor szembesültem vele, hogy milyen csodálatos percek várnak most rám! Nem is cseréltem volna akkor senkivel!!:)) Bár úgy emlékszem csókját megígérte valamikor de a puszinál maradtunk. ( csókot nem vállal) Emiatt egy kicsit szomorú is voltam, de a későbbiekben idő múlásával, azért egy picike érzéki csókocskát csak kaptam!!:)) Az ágyon folytattuk a további ismerkedést, elborítottam érzéki  lassú csókjaimmal csodálatos testét, direkt  el el húzva növekvő vágyát! Lehúztam a tangáját is csókoltam belső combját, aztán irány középre! Franciásan kényeztettem, úgy vettem észre már nagyon kívánta nyelvem játékát. Jóleső hangokkal tudatta velem már nincs messze a vég!  A hosszú előjáték, és kényeztetésem célt ért!:)) Nagyon örültem neki!!:)) Ezután ő kényeztetett, profi módon a környékével is foglalkozott, gumit húzott kérésemre, már nagyon kívántam, rögtön felülre is kerekedett!  Nagyon jól mozgott, isteni látvány volt közben kezeimmel, melleit kényeztettem. Hátulról támadtam ezután, szerette a keményebb , gyorsabb tempót is,  igy is lett végem. Szünetben ismét pezsgőztünk egy kicsit és mellém bújva , mosolyogtunk, simogattuk egymást.  A második fordulót én kezdeményeztem, 69 -ben kényeztettük egymást, bár már nem sok idő volt,  gumit húzott és misszionáriusban folytattuk, talán ő is itt ment el másodjára, én mindenesetre,nem is fogtam vissza magam.  Végén fürdés,öltözködés, szendviccsel kínált meg, nagyon édes volt.  Fájdalmas búcsút vettünk egymástól a rácsos ajtóig el kisért  és egy búcsú puszit is kaptam útravalónak.
Elszámolás
A látogatás elején, mivel elsőnek voltam nála, a szekrényre tettem. Néhány extrát is igénybe vettem, mint már írtam 2 órát voltam nála egy picit tovább is maradtam, nagyon jutányos ajándékért. Maximális szolgáltatást kaptam!
Rózsacsokor
Ayrton S nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rengeteg levelezésnek köszönhetően, már szinte ismerőshöz mentem. Meg kell hogy valljam ennyire még nem izgultam mikor lányhoz mentem. Mennyire okozok pozitív vagy negatív csalódást a hölgynek??  Mintha barátnőm lett volna úgy fogadott, bár volt egy kis kezdeti feszültség bennem, úgy érzem oldottuk mindketten ezt az érzést a sörnek meg a pezsgőnek is köszönhetően. Angiban egy mély érzésű csodálatos Gyönyörű NŐT ismertem meg. Megfogott érzékisége, nem mindennapi humora. Olyan dolgokat mesélt magáról, amit nem hiszem hogy elmondana minden vendégének! Köszönöm ezt a bizalmat!!m Ha pontoznom kellene magamat 7-es nél jobbat nem érdemlek, már csak azért sem mert már rég meg kellett volna látogatnom téged!!  Neked viszont kijár a csillagos 10-es!!!:) Drága Angi, randink minden percét élveztem, csodálatos 2 órát töltöttem el veled!! Ez a randevú  örökre bevéste magát a szívembe!!:)) KÖSZÖNÖM!!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 30db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 54db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...