A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2012-03-03 05:55:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia Kedves Svindlerem!

 

Először is levelem azzal kezdeném, hogy nagyon köszönöm a beszámolódat! Hát a hétvégén olyan élményben volt részem veled, amit inkább még egyszer, vagy többször is átélnék részletesen! Mint ahogy azt megtettük az együtt töltött szép hosszú, ámbár rövidnek tűnő éjszaka után. Megérte hozzád elmenni, el is ájultam a barátodat meglátva... KÖSZÖNÖM hogy mellékeltél egy kis repülő sót melléje, feléje :) IGEN, Minden próbálkozásunk mutatja, mindig a kívánt eredményre jutok egy olyan pasival mint amilyen Te magad vagy. Ha megteheted hogy elhívj magadhoz, átélném veled ismét azokat a szép órákat!!! De felhívom a figyelmedet: nehogy vegyél nekem megint valamit, mert el fogok ájulni.... :) puszikállak! ;-)

Beszámoló Angi +36706364668 36989 szexpartner

Svindler30 a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
Felhívtam a telefonban nagyon kedves volt de már estére eligérkezett. Majd 1 óra múlva visszahívott, hogy az időpont ha még számomra is megfelelő akkor neki is jó. Természetesen a válaszom: IGEN:-)
Megközelítés
Mivel Nálam volt a találka így a hely természetesen remek.
Helyszín
A saját lakásomról vagy jót vagy semmit. Természetesen Anginak női tusfürdő, törölköző, pezsgő, pálinak és csupa extra.
Angi külseje
Angi élőben szebb mint a képeken. Természetes, kedves, jó humorú igazi egyéniség. Szép szilikon cicik, hegyes bimbó, nőies alak, szép feszes bőr, ápolt haj.
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 36989 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 36989 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2012-03-03 05:55:06 erotikus masszázs 369895. Angi +36706364668 beszámoló 2012-03-03 05:55:06 erotikus masszázs 369896. Angi +36706364668 beszámoló 2012-03-03 05:55:06 erotikus masszázs 36989
Action
Kb 5-6 órát töltött Nálam. Remekül éreztem magam vele. Igényes ruhában érkezett, már mikor megláttam már tetszett Angi. Az együttlétünk gördülékenyen zajlott, minden ment a maga utján. Rövid beszélgetéssel, viccelődéssel indítottunk, komoly témákról is lehet vele beszélgetni, jól alkalmazkodik a partnerhez. Kis erotikával indított, az ölembe ült meztelenül és kecsesen mozgott. Majd a hálóba vonultunk ahol kezdetét vette az action. Legjobb kis barátomat kényeztette, amit nem is bírtam sokáig, így gyorsan védelmi felszerelést helyezett fel szakszerűen és egy gyors vágtába kezdett......:-) Majd kis pihenés és beszélgetés után következett a folytatás. Megismerkedtem csodás testének minden rejtett zugával. Puncikája jól reagált, buja hangok hagyták el száját. Majd ismét sapkát helyezett fel haveromra és jelezte, hogy Neki se lenne rossz ha doggy pózban jó nagyot szeretkeznénk. Testének látványától hamar sikerült is kivégeznie. Majd ismét kipihentem a fáradalmakat:-) miközben Ő a vállamra hajtotta fejét. Sokat beszélgettünk, incselkedtünk így. Azt gondolom jól érezte Ő is magát és kellemes összeölelkezéssel búcsút vettünk egymástól.
Elszámolás
Rövidebb időt beszéltünk meg de annyira jól éreztem magam, hogy jóval többet maradt. A megbeszélt ajándék az eltöltött idő függvényében remek volt.
Rózsacsokor
Svindler30 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Sajnálom, hogy nem volt olyan választási lehetőség, hogy 2 évre vinném haza..:-) Jól éreztem magam, kedves volt és jó szerető.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 30db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 54db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...