A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2012-03-19 21:23:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 37344 szexpartner

zalaanmester a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Meglepően meleg fogadtatás a telefonban. Régóta nem hívtam fel ilyen cicababás szolgáltatót a korábbi rossz tapasztalatok miatt, de ő már annyira ingerelte vizuálisan a fantáziámat, hogy tettem egy próbát. És jajj milyen jó, hogy megtettem :-) Egy pillanat alatt eloszlottak a kételyeim a barátságos stílusa miatt.Őrülten vártam a 3 óraval későbbre tervezett találkozót.
Megközelítés
Autóval voltam, és bár a környéken zavarba esnék parkolóhelyet illetően, de pont ezért mondja el a kisasszony már telefonban a tuti tippet külön kérdezés nélkül.
Nekem abszolút pozitívum, hogy belvárosi helyszín, BKV-val sem rossz, habár akárhonnan is nézem többeknek ez biztosan átszállásos sztori, pl Lehel tértől még villamos.
Helyszín
Bejutás diszkrét, habár újépítésű ház, feltételezhetően zárt közösséggel, de a forgalmas utca miatt ablakból sem kuksol senki, és normál lépcsőház révén körfolyosoról sem tudnak sasolni mindenféle kíváncsi mamák..
Lakás 2 szobás, a miénkben amerikai konyha volt, ahonnan adott is ki valakinek kanalat meg ezt azt.. de nem kérdeztem rá ki volt az.
Tetszett az összkép, már eleve az, hogy nem csak 4 fal egy ággyal, hanem rendes lakás kinézete volt.
Az amerikai konyhától pedig kissé pornófilmes helyszínnek tűnik.. oda lehet támasztani a konyhalaphoz és alulról jól belekóstolni a mézescsuporba :-P de ácsi, ne szaladjunk ennyire előre!
Tisztaságra nem lehet panasz, törölköző friss volt. Zuhanykabin nagy és igényes.
Jázmin külseje
Eszméletlen. És amennyiben valakit zavar az ömlengés, az legyen szíves kapcsoljon el, mert a nyugalom megzavarására alkalmas jelenetek következnek :-)
Egyes képei alapján vártam egy kis fognivalót itt-ott, de nem így volt, abszolút top formában volt a leányzó, ezért mit volt mit tenni, hirtelen csak a mellébe tudtam megkapaszkodni, amikor elkezdtem szédülni tőle. Ámde hamarosan észrevettem, hogy kevésbé magaslati szirteken is akad még biztonságot jelentő fogás. Jajj de rég voltam ennyire elájulva egy popsitól.. muszáj ezt nekem megírnom? Szegény kolléganőm már azt hiszi, hogy miatta ilyen szűk a nadrágom, hehe.. na de a jó ügyért felálfozom magam.. folytatom.
Még a telefonban kértem, hogy egy szexi jelmezben fogadjon, mire a háziasszonydresszt javasolta.. hmm kéremszépen, őrjítő egy darab. Ehhez társult egy magas tűsarkú átlátszó cipellő.
Az arca is bájos volt, ajkai kívánatosak.. nekem bejött (ezt külön meg kell jegyeznem, ugyanis a szilikonos szőke cicababák néha hajlamosak a szájplasztikázást ízléstelenül művelni, amit nem szeretek).
Nem mindennapi jelenség. Ilyen látványban nem részesülhet akármelyik emberfia a valóságban... én már hatóságilag azt is megtiltanám, hogy ruhában az utcára lépjen, nem még meztelenül lássam. Ha valamiről, akkor erről a találkozóról megvenném az emlékvideót a kijáratnál, ha úgy lenne mint a vidámparkban.. abba a pornófilmbe csöppentem bele, amire a legjobban csorgatja a nyálát az ember.Kb ennyi volt, most már vissza lehet kapcsolni nyugodtan.
Visszatérve a realitások talajára, az egyetlen negatívum, hogy túlnyomás alatt lévő gumilabda-keménységű cicit csináltak neki, ennél azért sokkal finomabb, igényesebb betétek is léteznek..
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 37344 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 37344 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2012-03-19 21:23:34 erotikus masszázs 373445. Jázmin +36707423697 beszámoló 2012-03-19 21:23:34 erotikus masszázs 373446. Jázmin +36707423697 beszámoló 2012-03-19 21:23:34 erotikus masszázs 37344
Action
Megérkezvén vetettem egy pillantást a kellemes amerikai konyhás baszobára, majd gyorsan ledobtam minden ruhát és Jázmin elkísért megmutatni a zuhanyzót.
Hmm, barátaim, szerencse, hogy csak 2-3 méterre mentünk, mert az utat nem sikerült volna memorizálni, annyira ráfókuszáltam az előttem topogó kis tündérre. Azt a kacér popsit, ami a fent említett háziasszony jelmezből hátul szabadon kikandikált, azt a tűzbe is képes lettem volna követni. Amikor Jázmin szólt hozzám, mindig volt 1-2 másodperc késlekedés, mire beugrott, hogy illene a szemébe néznem :-)
Plusz pont azért, mert már tisztán várt, és nem húzta az időt.
Visszatérésem után a látvány miatt először kértem, hogy még kacérkodjon egy kicsit, mint egy filmben amikor a kamera félig alulról veszi a lányt, míg az csak cicáskodik, lassan sétál, a pultnál homorít egyet. Ezt a jelenetet azonban már nem hagyhattam tétlenül :-) Ahogy a konyhapultra támaszkodott én a földre térdelve végigpusziltam a popsiját, majd szembefordítottam és belekóstoltam a mannába. Mennyei volt.
 
Átvándoroltunk az ágyhoz, én megálltam a szélénél ő pedig az ágyról négykézláb franciázott. Játéka perverz volt és főleg a látványnak kedvezett, az érzékiség kedvelőinek nem itt a helyük, én viszont azt mondom: a változatosság gyönyörködtet, na meg azt is hogy ne beszéljünk közhelyekben :-D
Hátára fektettem és elölről derítettem fel barlangocskáját. Kellemesen nedves volt már, felderítőm könnyen becsusszant az őrjítően szűk járatba. A ruha és a cipő továbbra is rajta maradt, az egyik cicit kibújtattam és falatoztam, majd a másikat is.
 
Előre kértem, hogy figyeljen majd a befekezésre, mert nagyon jól esne az nfvsz. Amint a felvezetésből várható volt, hamar megszólalt a vészharang, de még nem volt itt az idő, ezért hasra fordítottam és így folytattuk. Majd kicsit oldalról is. Szóltam, hogy közeleg a vég, mire villámgyorsan felpattant, ott termett, és már várta is, hogy a szájába élvezzek. Szorgalmas és figyelmes lány ;-)
Mindegyik pózt gyönyörű nyögdécselés kísérte, amikor fokozottabb tempót diktáltam. Úgy látszik nem a maszatolást élvezi, az én vágyaimat ez még tovább tüzelte, és őszintének tűnt.
 
Frissítő zuhany után kis beszélgetés következett. Közben simogattam formás testét, majd szép lassan rávezettem a kezét a szerszámomra. Röviden újra bemutatta francia tudását, én meg mondtam neki, hogy köszönöm, csillagos ötös, üljön rá :-)
Több pózt nem bírtam volna ezért így, mindketten ülve, jól megmarkolva a popsiját diktáltam az ütemet. Teljesítényünket üvegházhatásszerű tüzijáték zárta - a rakéták visszapattantak az ózonrétegről :-D
Örültem, hogy autóval jöttem, mert nem nagyon tudtam járni ezek után.
 
Elszámolás
Teljesen átlagos mértékű ajándékot hoztam, pedig a képek alapján már lelkiekben felkészültem, hogy biztos átlag feletti. Itt az alapban minden bennefoglaltatik, amit szeretek és kérni szoktam akár extraként is.
Rózsacsokor
zalaanmester nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sajnos egy kicsi előítélettel szoktam viseltetni az ilyen bombázókkal szemben. Ezúttal viszont lesütött szemmel be kell ismernem, hogy alaptalan volt az általánosítás. A bombázó lányok most joggal követelhetik tőlem, hogy monnyonle :-P
Annyira jól éreztem magam, hogy minden nap meg tudnám ismételni. Ritkán érzem ezt.. és én magam sem értem, hogy miért pont itt nála találtam meg a számításaimat.
 
A 10 pontos értékelés felelősségének tudatában többször is átfutottam hol tudnék visszafogottabb lenni, de arra jutottam, hogy valahogy minden klappolt.. egyeztetés, kinézet, kégli, 2xdurranásos ájulásközeli action, értékarány.. Kész vagyok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-10-31 07:47:12
Az egyik legjobb beszid amit láttam.

2015-09-03 06:23:55
Milyen régen is volt már ez, szinte nosztalgia :-)

2014-07-20 10:48:28
Kevert műfajú remeklés:önirónikus,plsztikus és naturalisztikus egyszerre.Többrétegű és emiatt többször is élményként olvasható.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.