Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Angi

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2015-02-03 06:24:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves kisoroszlán, köszönöm hogy részletesen leírtad a véleményed,tényleg nagyon örülök neki! Nagyjából értem is, hogy mit akarsz mondani, bár nem teljesen értek egyet. Nagyon sok amatőr képem van fent amik 2-3 hónapja készültek, igaz megdicsérted mindegyket amit köszönök. Nálam a csók az macerás kérdés,ha nincs nyelves csók amit (szimpátia alapján válalok), számomra ettöl még fontos hogy a vendég jól érezze magát. Amit kértél úgy gondolom azt teljeseítettem. Egy dologra figyelj, erősen ne nyomd a fejed a Nők combjára a nagy bevetés előtt, kétszer is mondtam neked szépen megkérve,hogy ne ilyen dúrván, mert nagyon fáj ahogy csinálod! A csiklóval is finom kell bánni, úgy jobban ellazul,utána mehet az újazás. Finoman kezdd, érzessel.Remélem, nem haragszol rám, hogy én is leírtam a véleményemet. Kívánom,hogy oldódjanak meg a gondjaid, a zűrök tefeléd és ne légy gyötrődős.Összeségében te is egy kedves és szeretnivaló ember vagy! Szép napot! Puszillak ;)

Beszámoló Angi +36706364668 66164 szexpartner

kisoroszlán1 a 0000-00 hónapi randiján történteket írta meg Angi hirdetővel
Egyeztetés
Angit már négy évvel ezelőtt kinéztem - igaz akkor még egy másik oldalon. Sajnos akkor nem sikerült elérnem, így csak a vágyakozás maradt. Egészen mostanáig, mikor rátaláltam ezen az oldalon, igaz egy másik kerületben. Egyeztetés telefonon rendben ment.
Megközelítés
Óbudán egy forgalmas főút melletti házban rendel. Kocsival mentem, de napközben nem egyszerü szabad parkolót találni - bár nem fizetős. Kis keringés után sikerült. Több busz is jár erre, megállo a közelben.
Helyszín
Régebbi panelház emeleti lakása. A lakás talán felújított, a fürdő biztosan. Panelnek megfelelő fürdőméret. 3-4 féle tusfürdő. A tetthelyen tatami és masszpad is van. Nekem kicsit hangos volt a zene.
Angi külseje
Bár a képek nagy több éve készült, nincs nagy változás. Szép arc, kedves mosoly, gyönyörű test és csodaszép hatalmas cickók. Talán a pici egy kicsit nagyobb, de nálam még bőven belefért. A cicik szép formásak, nagyon jól keményedő óriási bimbókkal .
Egyszóval hibátlan a hölgy.
1. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 66164 erotikus masszázs
3. Angi +36706364668 beszámoló Budapest 66164 erotikus masszázs4. Angi +36706364668 beszámoló 2015-02-03 06:24:12 erotikus masszázs 661645. Angi +36706364668 beszámoló 2015-02-03 06:24:12 erotikus masszázs 661646. Angi +36706364668 beszámoló 2015-02-03 06:24:12 erotikus masszázs 66164
Action
Mivel én csak az "alap" 1 órás programra mentem, tudtam mire számitsak. Azért így is volt meglepetés, mert a csókba nem ment bele és az ujjazást is diszkréten elhárította.
Fürdés után egy falatnyi tangában várt. Felajánlotta, hogy megmasszíroz - de ezt nem kértem, hanem hozzáláttam régóta vágyott testének felderítéséhez. Végigcsókoltam nyakát, arcát szerettem volna csókot lopni. Csók - az nem volt csak néhány apró szájrapuszi. Ezután a csodás melleket vettem szájalásba kéjesen szopogatva bimbóit. Nagyon jól reagáltak erre - hamar megduzzadtak és megkeményedtek. Kicsit elidőztem a pocinál és a formás lábaknál, majd birtokbavettem punciját. Kis nyalakodás után éreztem, hogy jó úton járok - jóízű és bőséges nedveket nyallintottam. Gondoltam egy ujjal besegítek, de ezt diszkréten hárította. Azért nemsokára így is sikerült célba érnem: örvénylő hassal többször összerándulva és erősen sóhajtozva a csúcsra jutott. Én pedig mohó tekintettel ittam magamba az orgazmusban fürdő gyönyörű testének látványát.
Kis pihegés után hozzám fogott - puha szájával adott egy kis ízelítőt franciatudásából. Ez csak előjáték volt - a többi már extra lett volna. Nyelvével incselkedett a makkommal, puha szájával bekapta a kisöcsit, puszilgatta a zacsit is. Majd az isteni melleivel vette kezelésbe. Nagyon élveztem amilor a nagy kemény melleit verdeste a cerkámmal!
Vv húzás után szemből belém ült - így a lovaglás közben is élvezhettem e pompás test látványát, simogathattam és csókolhattam. Misszibe fordultunk és így folytattuk. Lábaival a nyakamban hosszasan és hangosan csattogva ért benne a vég.
Végül kicsit még dumcsiztunk róla, a terveiről.
Mivel sietnem kellett, ezért részemről volt csak TP. Zuhany és aztán tipli.
Elszámolás
Jóval magasabb, mint a pesti átlag, mivel az alapprogram csak tényleg alap dolgokat tartalmaz. Volt olyan eleme is, ami alapként van feltüntetve, de hárítva lett. Viszont a pompás test adott némi kárpótlást.
Rózsacsokor
kisoroszlán1 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Angival egy régi vágyam teljesült. Pompás teste és a hosszú vágyakozás némileg kárpótolt a fentiek miatt. Összességében mégis egy kicsit csalódott vagyok a furcsa alap-extra összeállítás miatt. Vagy talán én vártam el túl sokat?

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Angi szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókAngi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2011-02-11) :

Masszírozással kezdett, ami nem volt erős sem dúrva, ellazított. Nem volt profi a NF, de törekszik. Amikor felül van iszanyatosak azok a lökhárítók. 4 pózban igyekeztem, de 30 perc után kivégzett. Rendben volt nagyon az akció.



(2010-05-21) : NF és hasonló inyencségeket nem kértem, kézzel kezdtett kényeztetni. Ez így valami olyan volt amit még soha nem tapasztaltam, olyan erővel fogtra meg az ezredest és húzta vissza tövig, hogy azt hittem néhány másodperc alatt elmegyek. Komoly erőfeszítésbe telt, hogy fogaimat összeszorítva visszatartsam magam. Ilyet még máshol nem tapasztaltam, de nagyon furcsa volt. Azt hittem letépi, deközben nem fájdalmat Ezután lovagló pozban ráugrott az ezredesre, és úgy mozgott mint ha a Royal Ascot Derbyn Overdose hátán ülne.

felejthetetlen: 9db
(2018-11-11) : Simogatni kezdtem a puniját,néha az ujjam becsúszott a résbe.Ilyenkor hangos nyögéssel adta tudtomra ,hogy jól esik neki.Hanyatt fektetett,és a a lábaim közé fészkelve újra szopni kezdett.Lassan ,érzékien,a golyókat is bekapva.

(2018-07-16) : Aztán párat húzott rajta, megsimogatta a golyóimat és benyúlt a zacsi aljához is. Hirtelen leült a zuhanyzó ülőkéjére és úgy mosta le róla a habot. Utána finoman a szájába vette

(2018-03-30) : Angi levette a melltartót, és nekilátott a kényeztetésemnek, úgy helyezkedve, hogy mindenhol hozzáférhessek. Érzékien, lassan játszott a barátommal, nem kímélve a környéket sem, én közben lehámoztam róla a bugyit, és a meleg puncijàt simogattam.

nagyon jó: 29db
(2020-03-22) : Az ajtón belépett,és Angika a kabátot szét nyitva megmutatta a szuper szerelését..Átölelt és megpuszilt.Pár apróságot átadtam neki a konyha pultra helyezte,és ott nézte meg.A nappalib...

(2019-12-01) : Az első játékunk lovaglással kezdődött mely tökéletes póz, hogy a melleivel játszadozzak, melyek igen méretesek, jól és kellőképpen gravitálnak, semmi szilikon érzet nincs.

(2019-07-14) : A szájában szerettem volna befejezni,és igy feltérdeltem az ágyon.Angi négykézláb elém helyezkedett,és a gumit levéve szopni kezdte az ezredest.Pár perc múlva a szájába robbantam.

: 55db
(2021-03-23) : Miután Angi lecuccolt,megkínáltam egy itallal.A sarokülőre telepedtünk,és kortyoltuk az italunk,beszélgettünk.Angi letette a poharát ,és az ölembe ült.Lehajolt és megcsókolt.Összegabal...

(2018-05-23) : Miután elég nyálas lett a farkam lejjebb helyezkedtem,és azt a két gyönyörű mellét a kezeim közé fogva közéjük raktam a farkam ,és mozogni kezdtem.Angi a fenekem fogva izgatta az anuszom,néha a szájaba helyeztem az ezredest ,

(2018-02-10) : Megfordultunk és én feküdtem hanyadt ,és Angi a szájába vett.Finoman szopott,a farkam teljes hosszát kihasználva.Szeretem nézni mikor kényeztet,és élvezem is.A mellei közé vett ,és verni kezdte vele .

lehetne jobb: 1db
(2021-09-23) : Itt is érezhetőek voltak a változások. Megcsinált mindent amit megbeszéltünk, de érezhető volt, hogy valami hiányzik. Valami, amit talán kémiának hívnak, és ami régen megvolt köztünk...