Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Vanda

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2015-10-15 13:31:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Vanda +36702418100 73543 szexpartner

pocsolya2 a 2015-10 hónapi randiján történteket írta meg Vanda hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Mint általában, úgy most is először sms-ben érdeklődtem nála. Kissé tömör, de informatív válaszokat kaptam, majd kértem, egyeztessük le a részleteket levélben. Készséggel állt szolgálatomra, bár nem kaptam novellányi válaszokat, a lényeget megtudtam. Tudom, tudom, telefonálni kellene, de én valamiért utálok telefonálni. :D És ez nem csak a hirdetők esetében igaz. Szóval ez az én saram, mindenesetre Vanda elérhető, és tájékoztat is, és ez volt a lényeg, hiszen leszerveztük a randinkat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, mert elég könnyen megközelíthető helyen rendel Vanda. Nem egy csendes utca, de még egyáltalán nem feszegeti a diszkréció határait. Mivel a tájékoztatás pontos, könnyen oda lehet találni, szerintem senkinek nem fog nehézségeket okozni. Lehel piac, WestEnd környéke: kocsival és tömegközlekedéssel jól megközelíthető.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Maga az épület teljesen rendben van, egy tipikus pesti bérház. Lifttel, lépcsővel, stb. A lakás is kifejezetten kellemes. Hangulatosnak mondanám. Érződik a szalon jelleg, de semmiképpen sem hasonlítanám egy kupihoz. Minden van, aminek lennie kell, és minden ott van, ahol lennie kell. Vanda tisztasága és ápoltsága a lakáson is tükröződik. Nem tudom, hogy valaki mással osztozik-e a helyszínen, mindenesetre én senki mással nem találkoztam, csak vele. Bár ez engem nem szokott zavarni (sem az, ha hallom a kollegina csicsergését, sem ha tapasztalom az ott létét), de tudom, hogy ez sokaknak fontos, szóval: egyedül fogadott. :)
A fürdő leginkább olyan, mintha valakinek a magánlakásán lennél. Semmiképpen nem mondanám exkluzívnak a dolgot, de szerintem teljesen rendben van. Tisztálkodószerek rendben, tisztaság rendben, higiénia rendben, küllem rendben.
Az aktus helyszíne egy tágasabb szoba volt szép nagy franciaággyal és egy szintén nagy tükrös szekrénnyel, aminek segítségével nem csak POV láthatjuk alkalmi partnerünket. :) Nekem ez kifejezetten bejött. :P
Összességében én hangulatosnak és kellemesnek mondanám a helyszínt, ha nem is osztályon felüli, de mindenképpen öt csillagos. :)
Vanda külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Kedvelem a nálam idősebb hölgyeket, így is akadt meg már jó régen a szemem Vanda hirdetésén, de eddig valahogy úgy alakult, hogy őt még nem látogattam meg. Szerencsére most eljött ennek is az ideje. A képeken látszik, hogy a korát meghazudtoló alakja van (a kora szerintem amúgy hozzávetőlegesen pontos adat a hirdetésben, bár a személyiét természetesen nem kértem el :P), ami nem látszik, az az arca. Ritkán találok bele, de Vandának közel olyan arcot képzeltem el látatlanban, mint ami a valóságban is fogadott. Karakteres, kedves, mosolygós, határozott arcéllel rendelkezik, mégis ott bujkál az igéző zöld tekintetben valami játékos pajzánság. Nem Selena Gomez tiniarca fog visszanézni ránk, hanem egy MILF arca, de szerintem ez így is van rendjén. Nekem tetszett... aki emiatt nem merte még felvenni a kapcsolatot Vandával, ne fogja vissza magát. :)
Viszont a képek érzésem szerint retusáltak. Amit nem egészen értek, hiszen Vanda így is csinos. Legalábbis nekem rögtön felállt, amikor megláttam abban a falatnyi cuccban, amiben fogadott. :) Szóval nem olyan feszes, és vonalas a teste, mint a képeken, és a cicije is sokkal természetesebbnek hat élőben, mint a fotókon. Természetesen szilikonosak, mint azt írja is, de nem olyan labdacsszerűek, mint egyik-másik képén, hanem sokkal valóságosabbak, klasszik mell formájuk van. :D
Vanda vékony, de nem csontkollekció, soványnak semmiképpen sem mondanám. Sportosnak viszont valóban sportos, szemre és tapintásra is érződnek az izmok - amiktől számomra még szebb lett (de azért ne tessek valami testépítőcsajra gondolni - szép és arányos a teste). Azt hiszem a combja és a feneke volt a kedvencem (ebben a sorrendben)... szép nagy, nőies, formás popsija van, amit élmény nézegetni és fogdosni is. :D Mégis a combját emelném ki, ha valamit ki kellene, mert szép, arányos, feszes... mintha rajzolták volna. Nekem nagyon bejöttek Vanda lábai. :D
A göndör vörös haja nekem természetesnek hatott (bár én ebben nem vagyok szakértő), ami üdítő kuriózum a sok természetes barna és festett szőke lány között (nem megszólván ezzel természetesen az előbb említett hölgyeket :D)... kissé megdobja azt a tüzes hangulatot, ami árad Vandából.
Nálam Vanda ötből öt pontos, tízből kilencet adnék neki. Nekem tetszett. Akiknek bejön ez a korosztály, és nem ódzkodnak a szilikontól, azoknak Vanda be fog jönni.
Jellemét tekintve (bár nem voltam vele napokat, és lélekbúvár sem vagyok) kifejezetten kedves és határozott volt. Tudta, hogy mit szeretnék (mondjuk nagy előny, hogy meg is kérdezte :D), és azt is tudta, hogy ő mit szeretne, és ennek mentén folyt le a randink. Nem kell megijedni, hogy domina is, mert velem brutál kedves volt - biztos érezte, hogy nekem erre volt szükségem. :) Intelligencia, báj és kellem sugárzik belőle, megfűszerezve némi (korát meghazudtoló) pimasz huncutsággal. Amikor épp nem a testemet kényeztette, jól el lehetett vele dumcsizni. Bár először voltam nála, a hangulat oldott és fesztelen volt, ami szerintem nagy előny.
Szóval nemcsak szép, hanem kedves is. Feleségkeresőknek is ajánlom. xD
1. Vanda +36702418100 beszámoló Budapest 73543 erotikus masszázs
3. Vanda +36702418100 beszámoló Budapest 73543 erotikus masszázs4. Vanda +36702418100 beszámoló 2015-10-15 13:31:49 erotikus masszázs 735435. Vanda +36702418100 beszámoló 2015-10-15 13:31:49 erotikus masszázs 735436. Vanda +36702418100 beszámoló 2015-10-15 13:31:49 erotikus masszázs 73543
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
4
Kebelszex:
4
Szerepjáték:
4
Pornós feeling:
4
Alapvetően minden úgy zajlott, ahogy azt előzetesen megbeszéltük, szóval odafigyelt arra, amit kértem... meg úgy általában rám. Kezdeményező volt, de irányítható is, amikor éppen úgy alakult. Kellemes partner az ágyban, ha valami negatívumot írok, igazság szerint az már csak szőrözés lesz. Szóval elöljáróban annyit, hogy bárkinek tudom ajánlani, aki szereti a jó szexet. :D Az egyik ok, amiért őt választottam most, mert szerettem volna kipróbálni, hogy milyen együtt lenni egy dominával. Nem S&M dolgot kértem tőle, hanem inkább kemény határozottságot, amit meg is kaptam. Kifejezetten erotikus, amit csinál és ahogy csinálja, egyáltalán nem érződik rajta unottság, kedvtelenség vagy az ipari jelleg.
Kis beszélgetéssel nyitottunk, simogatós ismerkedés egymás testével, majd ez átsiklott kézimunkába, majd natúr franciába. Utóbbi brutál jó. :D Csak sajnos keveset csinálta. Amilyen jó volt, olyan visszafogott volt a mennyiség. Nagyon remélem, hogy nem velem volt a baj (tisztának, egészségesnek, fittnek tartom és érzem magamat), szóval ennek az okára egyelőre még nem jöttem rá. :D Mondom, annak a tükrében főleg, hogy az egyik legjobb francia, amit valaha életemben kaptam. Annyit használja a kezét, ahogy én szeretem, a nyelve és az ajkai ügyesek, finoman csókol, törődik a környezettel is, nem csak a dákóval. Szóval öt pontos... csak kevés. :D
Maga az aktus is kifejezetten kellemes, én legalábbis nagyon élveztem. Több (általános) pózban is csináltuk, és mondom, hagyta magát irányítani, de ha kellett, átvette a gyeplőt, és ügyesen csinálta. Mindeközben a már említett tükörben kifogástalan kilátás nyílik a csodás testére... tetszett nagyon. :D
Kértem tőle csókot is, amit egy idő után meg is kaptam. De ugyan az a helyzet volt, mint a franciával. Ügyes. Nagyon. Finom. Nagyon. Csak kevés. Persze, értem én, hogy ezt sokan nagyon intim dolognak tartják, de ha már van ilyen lehetőség, nem értem, miért kell vele annyira csínján bánni. Pláne, hogy én nagyon szeretem. :D Szóval finoman és jól csókol, csak éppen keveset.
Szerettem volna hátulról elmenni, amit ő engedett is, sajnos nem sikerült, de ettől egyikünk sem esett kétségbe, és a kezével fejezte be a dolgot, én pedig nagyon elégedett, boldog és kielégült lettem ettől. Kellemes fáradtság lett rajtam úrrá. Szívem szerint elpihegtem volna még az ágyában vagy három-négy órát. Úgy talán alkalmam lett volna megismerni őt egy picikét jobban.
Hozzáállását tekintve, ahogy már mondtam, odafigyel a vendégre, kedves vele, futószalag nem érződik, TP sem, odaadó és kommunikatív. És ez a szexben is mind érződik. Lényeg mi lényeg, jó volt vele együtt lenni, szerintem mindenki más is élvezné. :) Hajrá, fiúk! :D
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Tőlem a pesti átlagot kérte és kapta a randi elején némi beszélgetés után. Kifejezetten baráti az elszámolás, hiszen fullos lány majdnem fullos ****, de fullos ***. Többet nem esett szó az ajándékról. Annyit kért, amennyiben előzőleg megállapodtunk, teljesen korrekt és reális volt minden. Ahogy az a nagykönyvben meg van írva. :)
Rózsacsokor
pocsolya2 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Összességét tekintve kifejezetten elégedetten távoztam Vandától. Egy percre sem fordult meg a fejemben, hogy megbántam a látogatásomat. Korrekt, kedves és csinos nő, akivel élmény volt az együtt töltött egy óra. Remélem, lesz még lehetőségünk és kedvünk találkozni egymással egy hasonló programra! :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Vanda szexpartner beszámolójáról


2015-11-01 23:59:29
Ezt nagyon jól megírtad, kalapemelés.

2015-10-15 19:23:02
Kerhettel volna tobbet is ha keveselted. Pont erre lennenk kivancsisk hogy mi a helyzett ekkor

2015-10-15 17:36:00
nagyon részletes, informatív beszámoló,

2015-10-15 15:20:38
Ez egy igazi feltáró, tartalmasan elemző beszi lett!! Köszönet érte! :)

2015-10-15 14:59:23
Ez több mint tartalmas beszámoló lett.
Mutasd mindet

FunkciókVanda legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2015-12-18) : Egy kis orális kényeztetés és 2-3 pozítúra után hátúlról lett végem. Amikor a bőrcsízmás lábai a nyakamban voltak....Kólával és ásványvízzel kínált a szünetben, majd egy olajos masszázs során nagyon jól elbeszélgettünk a közelgő ünnepek feladatain.

felejthetetlen: 6db
(2023-12-02) : Lassan, körkörösen izgatott, miközben a golyóimat sem hagyta ki a műveletből. Annyira jó volt, hogy az eredeti tervemet feladva jeleztem a drágának, hogy így megyünk el a végéig. Tudta mit kell csinálnia.

(2023-03-21) : franciája változatos, nagyon szenzitív odafigyel minden jelzésere..Keblei külön beszámoló lenne fantasztikusak. Gumit kértem "meglovagolt" nagyon finom a feneke érzékien mozgott. Kérésemre, misszionárius pózban folytattuk. Élveztem csodálatos testét,

(2021-11-03) : Egy nagyon kellemes na nem mélytorkost, mert az nincs repertoárjában kellemesen dédelgette szájával bajtársamat. Aki rendkívül mód élvezte a helyzetet, de azért módjával nehogy idő előtt beüssön a krakk. Kértem a 69-es pozitúrát, hogy én is kezelésbe tudjam venni szűk punciját ne unatkozzak tegyem magam hasznossá.

nagyon jó: 12db
(2022-06-08) : Elkezdte szopni a farkam, lassan, lágyan csinálta. Szopogatta a makkomat, mélyebbre ment, félig bevette, majd vissza. Utána ugyanez előről. Minimális kézhasználat, inkább folyamatosan a szájában voltam. A könyökömön támaszkodva moziztam, szép látvány volt3. Utána 69-ben folytattuk, ő felül, én alulról nyaltam a popsit, p

(2022-06-03) : Nagyon jó technikája van, se nem túl gyors se nem lassú szépen nyalogatta, szemkontaktust tartja nagyon jó látvány ahogy franciázik. Mikor kicsit kezdett fáradni leült az ágy szélére és úgy folytatta. Közben megfogtam a fejét simogattam a melleit.

(2020-10-08) : Zuhany után már egy fekete nem túl feszülő latex szerű egybe huhában várt, amiben nagyon csinos volt. Leheveredtem az ágyra miután ő is csatlakozott mellém és megkérdezte hogy menet e a francia? Mondtam hogy természetesen. Szerintem a francia nem annyira az erősség,

: 27db
(2023-04-26) : Igazából azért választottam Vandát, mert az előző beszikben többször is előjött a prosztata masszázs tudománya, nekem meg még ilyen élményem nem volt, gondoltam egyszer élünk.

(2023-03-17) : Kölcsönös francia. utána gumi és htulról, misszinoráus, lovaglás, majd oldalról lett végem. Lehetett döngetni. Második körben felhuzta az ablak párkányba kikészített gumikesztyűt, kaptam egy brutális jó prosztatamasszázst. Látszott, h nem az első volt, amit csinált.

(2023-01-31) : Vanda az ágyra" parancsolt" hátamra fektetett majd mondta, hogy helyezkedjek el kényelmesen, majd a melltartójától meg szabadult. Vanda mellém feküdt félóldalosan úgy, hogy a feje velem egykorúval legyen egy vonalban. Előszőr kézzel kezdte izgatni gyengéden majd miután kezdett éledezni a férfiasságom lassan szájjal is elkezdett kényeztetni.