Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2015-10-30 12:59:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 73948 szexpartner

lelkiismeret a 2015-10 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nagyon régen, 5 évvel ezelőtt jártam nála utoljára. Vagy fél éve egyszer már próbáltam bejutni hozzá, egy héten át hívtam délelőttönként, de nem tudott aznapra időpontot adni. Most újra eszembe jutott, így felhívtam. Rögtön sikerült is elérni, és egy lemondásnak hála, bejutnom hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Még mindig ugyanott ****, mint amikor utoljára nála jártam, így nem volt gondom az odatalálással. A környék fizetős, de egy közeli bolt parkolójában az ingyenes parkolás megoldható. Én BKVvel mentem, nekem kicsit kiesik a környék, de azért elérhető, jár arra villamos, és busz is. Mivel korábban érkeztem, ezért sétáltam egy kört, majd 55-kor hívtam. Kinyomta. Egészkor hívtam újra, akkor már felvette és mehettem is.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Egy újabb építésű házban található a lakás. A környék kulturált, mint ahogy a lakás belseje is az. Mivel a kilépő még nem száradt meg, ezért Jázmin egy száraz törülközőt rakott a zuhanykabin elé. A tusfürdők között Denim, Kevin és Baba márkájúakat láttam. Talán egy polc jól jönne nekik a falra, mert most a zuhanytálca szélére vannak rakva, le kell hozzájuk guggolni. A szájvíz valami noname márka, külön poharat nem találtam hozzá, így kreatívan oldottam meg a használatát. Az amerikai konyhás nappaliban tévéről szól a zene, valami dvd lehet a zene forrása. A konyha függönnyel el van különítve. Az aktus színhelye egy letakart kinyithatós kanapé, ami egész jó állapotban van.
Jázmin külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Jázmin ugyanolyan, mint amire emlékeztem. Nagyon formás teste van, külön kiemelendő a fenekét, és szilikonmelleit. Utóbbiak fogásra szerintem a szokásosnál keményebbek. Teste egyébként a képeknek teljes mértékben megfelel, bár a legtöbb képe emlékeim szerint már évek óta fenn van az oldalon. Arcáról már sokan írtak, nekem sem az esetem, de meg lehet szokni. Nem babaarc, előbb gondolnék egy pornószínésznőre az arc láttán. Testén több tetkó is látható, ezek nekem nem annyira jöttek be, de ez személyes preferencia. Párducmintás bugyi és melltartó, és hasonló mintájú magassarkú volt rajta.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 73948 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 73948 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2015-10-30 12:59:14 erotikus masszázs 739485. Jázmin +36707423697 beszámoló 2015-10-30 12:59:14 erotikus masszázs 739486. Jázmin +36707423697 beszámoló 2015-10-30 12:59:14 erotikus masszázs 73948
Action
Kényszer francia:
4
Aktus:
4
Arcra élvezés:
3
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
4
Zuhanyzásból visszatérve már az ágyon találtam, és bele is csaptunk a lecsóba. Az ágyon négykézláb állva kezdett el franciázni, ahogy odaálltam mellé. Erős technikája van, pont ahogyan szeretem. Ez egyébként szerintem az egyik nagy erőssége, azaz a francia, kifejezetten emiatt akartam újra meglátogatni, mivel 5 éve olyat alkotott, hogy pár perc alatt eldurrantam. Most jobban bírtam, és mivel kényszerfranciát is kértem, így néha kétoldalt fogva a fejét, néha a tarkóját fogva vezettem őt. Nem vagyok durvulós, így egészen enyhe lehetett a "kényszer" része, én úgy éreztem, hogy engedte volna jobban is. Nem finnyáskodott, hanem többnyire egészen mélyen bevette a farkam a szájába. Majd lefeküdtem, és tovább szopott, hasonló lendülettel. Majd átfordultunk, most ő feküdt hanyatt, és én nyaltam ki a punciját. Az elején kicsit "fura" volt, aztán rájöttem, hogy az intimpiercing zavar a nyalásban, mostanában nem találkoztam ilyennel. Rövid nyalás után hangos és intenzív (szerintem színlelt) orgazmust kaptam tőle.
Ezután gumit húztunk. A guminak jellegzetes, édeskés illata volt, amit nem szeretek, de nem tudnám megmondani, hogy melyik márka az. A nyeregbe pattant, és meglovagolt. Időnként én is próbáltam alulról mozogni, keményebben, intenzívebben tolni. Ő a már korábbi beszámolókban megírt biztató mocskos szavakkal biztatott. Nagyon izgató volt, és az sem zavart különösebben a pillanat hevében, hogy ugyanaz a kb. 5 kifejezés ismétlődött. Kicsit utólag betanultnak érzem a dolgot, de aktus közben nem volt vele problémám. Majd hanyatt fektettem, és úgy is alaposan megdolgoztam. Szerintem kifejezetten intenzíven mozogtam, lehetett tolni neki, nem panaszkodott. Közben időnként csókolóztunk is, szerintem úgy csókol, mint aki fel akar falni, nem érzéki, inkább pornós csók volt.
Végül hasra feküdt, én elétérdeltem, és úgy franciázott, illetve kézzel izgatott, miközben gömbölyű fenekét és izmos lábait nézegettem. Ujja időnként megtalálta a fenéknyílásomat, pont annyira, hogy ne tolakodó legyen, hanem kellemes. Általában csak saját magam izgatásával tudok elélvezni, ehhez képest neki sikerült a csúcsra juttatnia. Arcra élvezést beszéltünk meg, de ez inkább szájba ment. Tele szájjal, ragacsos kézzel nem nagyon tudott segíteni a törölgetésben, elment öblögetni, amíg én nagyjából megtörölgettem magamat.
Mivel viszonylag hamar kivégzett, ezért még hosszan beszélgettünk. A második menetet nem kedeményezte, de én sem, és valószínűleg nem is fért volna bele.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A rózsacsokor mérete a pesti átlagot meghaladja. Ehhez jött még hozzá a kényszerfrancia és az arcraélvezés, ezek az extrák a pesti átlaggal megegyező, illetve az alatti méretűek. Összességében elég sok virágszálat ott hagytam. A tájékoztatás korrekt volt.
Rózsacsokor
lelkiismeret nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jázminhoz régen szerettem volna visszajutni, mert kellemes emlékeket őrzök a franciájáról. Ez továbbra is kiemelkedő nála. Viszont a múltkor ajánlották a "csúnya beszéd" témájában, és ebben a kategóriában találkoztam már jobbal is.
Külön-külön majdnem mindenben volt már jobb élményem (kivéve, ahogy a franciázásával ki tud végezni, mert az egyedi), de ha összességében nézzük, akkor kiemelkedően jól éreztem magam. Mindenkinek javasolom, aki a nem-barátnős együttléteket kedveli. Mindezekkel együtt sem értékelem a mostani együttlétet "felejthetetlennek".

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2015-11-02 20:53:36
Kellemes írás, viszont a helyszínt lehetett volna egy kicsit pontosítani

2015-11-02 20:53:36
Kellemes írás, viszont a helyszínt lehetett volna egy kicsit pontosítani

2015-10-31 14:25:33
Nekem az annnyira gépiesnek tűnt hogy csak jót adtam volna a helyedben Te te élted át és te írtad meg méghozzá remekül:-)

2015-10-30 16:34:07
Nálam felejthetetlen az értékelés régóta, én is rég láttam, visszalátogatásán gondolokodok. Első Istennőm volt.

2015-10-30 13:50:13
Megérte visszajutni a lányhoz remekül írtál.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 79db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-01-03) : Eldobta a krémet és nekiállt, de ez Uraim, nem a hóbeleflancos francia volt, hanem az igazi szopás. Mélytorkosan, köpködve, kényszerfranciásan, úgy ahogy ő azt szereti. Pörgette a nyelvét, hamar hadrendbe állitott és szerettem volna mindenhogyan is torkoztatni.

: 176db
(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.

(2023-12-05) : Tenyleg hihetetlen, faradhatatlanul tuntetett el ujra es ujra, majd megint es ujra. Az, ahogy latod, hogy azzal a gyonyoru vastag ajkaival vegigszalad a farkadon, teljesen eltuntetve azt, majd ott marad lent kicsit

(2023-10-25) : Igaza van, ezt tényleg nem lehet tanítani, tehetséggel kell születni hozzá. Közben kibújt félig csipkés fehérneműből, hogy tudjak a melleivel játszani. Hanyatt fektettem, és teljesen kicsomagoltam. Finom piercinges punciját nyaltam.