Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
162
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1. kép SzexTündér  szexpartner Budapest VIII. kerület2. kép SzexTündér  szexpartner Budapest VIII. kerület3. kép SzexTündér  szexpartner Budapest VIII. kerület
30 445 3543
SzexTündér
42 év, 169 cm, 65 kg
SOROZATÉLVEZŐ PUNCI :*
H: 10-03h
K: 10-03h
Sz: 10-03h
Cs: 10-03h
P: 10-15h
Szo: -
V: -
162
162 beszámolója van.
Töltött fel magáról videótTöltött fel magáról videót
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken SzexTündér van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
1. kép Kendra25  szexpartner Budapest III. kerület2. kép Kendra25  szexpartner Budapest III. kerület3. kép Kendra25  szexpartner Budapest III. kerület
30 948 8482
Kendra25
28 év, 160 cm, 55 kg
Amit csak.szeretnel :D
H: 09-19h
K: 09-19h
Sz: 09-19h
Cs: 09-19h
P: 09-19h
Szo: -
V: -
7
7 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Kendra25 van, róla készültek
Vegyes képek.
93
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
10:00-tól hívható
1. kép Aurora  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Aurora  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Aurora  szexpartner Budapest XI. kerület
20 238 3912
Aurora
38 év, 160 cm, 48 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-20h
Ma 10:00 és 11:00, valamint 11:00 és 12:00 között hívható!
Holnap 10:00 és 11:00, valamint 11:00 és 11:15 között hívható!
Láberotika,masszázs.Nagy méretek kiméljenek!:)
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 10-18h
V: -
93
93 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Aurora van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
Brenda szexpartner


szexpartner
Brenda

+36705000932

-
V.I.P hirdető

Brenda hirdetése
105 beszámolója van
Beküldve: 2016-12-01 20:24:14
hatvanhatos
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Brenda Budapest 2016-12-06 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5
SMS kommunikáció:5
Személyes üzenetben:5

Egyeztetés
Délelőtt 10 óra körül már láttam, hogy délután szabaddá tudom magam tenni. Hívtam Brendát, rögtön felvette. Megkérdeztem, meg tudna-e szervezni Bunnyval egy hármas találkát. Néhány perc múlva jött az sms, hogy a kért időpontban mehetek!
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Brendánál találkoztunk, itt már többször is voltam, ismertem a helyet. Ezúttal a tömegközlekedést kellett igénybe vennem, több lehetőség is van a hely eléréséhez. Autóval jó parkolási lehetőség, ingyenes.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
A lakás egy nagy ház emeletén található. Minden a célnak van alárendelve, hangulatvilágítás, diszkrét zene, tágas, kényelmes ágy. A fürdőszobában zuhanyzó, és minden kellék megtalálható, ami szükséges a higiénikus előkészületekhez.

Brenda külseje
Arc:5
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Brendát már évek óta ismerem. Külseje az én ízlésemnek pont megfelelő, kerek formák, finom, puha bőr, kellemes, izgató illat. Ehhez roppant kedves egyéniség párosul, nála nem túlzás a barátnő feeling megnevezés. Bunny képeivel és hirdetésével már akkor szimpatizáltam, amikor még nem volt ennyi dicsérő beszámolója. Aztán pont ez rettentett el, ugyanis már kétszer jártam úgy, hogy egy egekig magasztalt hölgyhöz jelentkeztem be, aztán csalódottan távoztam, mert nekem nem jöttek be (ez persze lehetett az én hibám is). Nos, Bunny-nál erről szó sem volt, ahogy megláttam, tudtam, hogy ez egy emlékezetes délután lesz. Külsejét nem részletezem, meg kell nézni a képeit. Akik ezt a típust szeretik, főnyeremény! A két lány együtt pedig maga az éden!
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Mélytorkos francia:5
Aktus:4
Csók:5
Pornós feeling:5

Action
Megérkezésemkor Brendával forró csókkal üdvözöltük egymást. Bunnyval először csak puszi-puszi, aztán úgy gondolhatta, ő sem akar lemaradni Brendától, és már csattant is az első csók. (és ezt még hány követte!) Brenda a kedvencemben, melltartó-tanga kombinációban volt, Bunny valami lila felsőben, ami kiemelte, de hívogatóan eltakarta gyönyörű kebleit. Bementünk a szobába, én a fürdéshez készülődtem, a lányok kényelembe helyezték magukat. Valamit még molyoltam az előszobában, egyszer csak azt vettem észre, hogy Bunny ott áll mellettem, és szinte letámadott. Nem volt ellenemre, ám Brenda ,,rosszalló'' pillantásait észlelve ,,Csak ismerkedünk!'' felkiáltással elvonultam a fürdőbe. Ami ezután következett, az maga volt a gyönyör. A sorrendet nem tudom pontosan feleleveníteni, csak képek villannak fel. Hárman térdelünk az ágyon, csók, mindenki mindenkivel. Cicik dörgölőznek egymáshoz, hol az egyiket, hol a másikat markolászom. Aztán jönnek a popsik, egyik kerekebb, mint a másik. Puszilgatom, simogatom, paskolom (Bunnyét kötelező!) markolászom. Felváltva nyalom a két puncit, finomak, Brendáét finoman, élvezettel, Bunnyét erősebben, nem kisebb élvezettel. Van, hogy ujjaimmal egyszerre két punciban vagyok benne, a lányok vonaglanak, követelik a kéjt. Közben felváltva követelik a farkincát, meg is kapják, hol az egyik, hol a másik lány szájában tűnik el. Közeledik a végkifejlet, Bunny kínálja fel punciját még egy kis nyalakodásra, közben Brenda úgy teszi fel szájjal a gumit, hogy észre sem vettem. Én alul, Bunny nyeregbe száll, háttal nekem, csak a fel-le mozgó, gyönyörű kerek popsit látom, aztán vége(m)! Mennyei! Az utolsó tíz percben egymás mellett feküdtünk az ágyban, én középen, csók jobbra, puszi balra, cici és popsi simizés, beszélgetés, aztán egy levezető masszázs, és letelt az egy óra.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Ahogy előre megbeszéltük, decemberig akciós a kétlányos felállás! A végén adtam át.

Összkép
Régóta készültem rá, hogy egyszerre két lánnyal legyek. Már érdeklődtem Brendánál is, de amikor megláttam, hogy Bunnyval is vannak párban, nem haboztam. Felejthetetlen élmény volt, én még biztosan megismétlem.

Brenda szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Brenda Budapest 2016-12-06

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Brenda szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókBrenda legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2017-07-07) : Brenda semmit sem bízott a véletlenre, gyorsan franciás élesztésben részesítette kis barátom aki ezt nagyon hálásan vette és pillanatok alatt betonkemény állapottal hálálta meg Brenda kedvességét.

(2017-01-06) : Bájosan kedvesen simogatott, golyózgatott és hoppá-csak ismét a szájában találtam magam.Megint megkaptam az igazi nyálasat, észbontóan jó volt ahogy nyelvével körülölelt és izgatta receptoraimat.

(2016-12-08) : Brenda olyan zseniálisan franciázott puncijában a másik kezemmel, hogy kis híján a szájába durrantam. Még nem akartam, hogy vége legyen...és szerencsére a csajok sem :)

felejthetetlen: 17db
(2018-07-24) : Ezt követően ő kezdte kényeztetni a velem egykorút, szokásához híven most is szuper jól csinálta, de mivel egyikünk sem akarta, hogy csak egyoldalúvá váljon a dolog, a javaslatomra 69-ven folytattuk. Nagyon jól működött a közös francia,

(2018-03-15) : Utána egyre lejjebb vándoroltam a nyelvemmel és mikor odaértem a puncihoz, akkor volt az első nagy sóhaj, amelyet sok még nagyobb követett. Intenzív nyelvmunkám hamar eredményt hozott és még utána is játszottam egy kicsit az ajkakkal.

(2018-02-04) : Éreztem, hogy közel a vég ezért a két lány franciázott egyszerre és végül a melleikre élveztem. Bunny szerint kevés adag volt bennem, de Brenda mondta, hogy ő a lábára is kapott egy keveset.

nagyon jó: 36db
(2018-09-20) : Bemutatót a francia tudását és nekem pont egy ilyenre volt szükségem. Nem túl agresszív, de nem is lágy az, amit ő nyújtott. Ütemes bólogatás után gumit húzunk és Benda nyeregbe pattant.

(2018-06-15) : Bekapta a farkamat, néha tövig eltüntette hol meg csak a makkot szopta, de golyókról sem feletkezett meg és mindezt teljes szemkontaktussal, hogy minden flottul menjen.

(2018-06-03) : Hálája jeléül, a lábaim közé kuporodott és szájába vette öcsit. Fergeteges szopásban volt részem, szinte folyton a szemembe nézett, rendesen bevette tövig, nyalta, falta, nyálát csorgatta rá,

: 45db
(2018-09-02) : Kiemelném a franciáját, ami annyira jó volt, h majdnem elmaradt a szex is, másodjára franciában végzett ki. Értelmes lány, a két futam között kellemesen eldumáltunk, hamar találtunk közös témát is

(2018-02-20) : A kényeztetésben Ő sem akart adós maradni , és bár eredetileg 69-es kölcsönös franciát terveztem, úgy alakult, hogy külön-külön tettük ezt meg. Néhány percnyi szopás után gumit kértem,

(2017-12-04) : Bemutatta a francia tudását, amibe nem találtam kivetni valót, oda tette magát rendesen. tövig eltünteti és pont úgy csinálta ahogy szeretem. Majd jöttek a különböző pózok, ami nagyon megmaradt bennem ahogy lovagolt