Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
100
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 15-19
1. kép Csenge  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Csenge  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Csenge  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 358 7714
Csenge
24 év, 165 cm, 48 kg
Megerősítette, ma elérhető: 15-19h
SMS-ben IS bejelentkezhetsz!
H: 10-15h
K: 13-19h
Sz: 10-15h
Cs: 13-19h
P: 13-19h
Szo: -
V: 15-20h
csak előre egyeztetve
100
100 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Csenge van, róla készültek
Vegyes képek.
34
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Legközelebb:
09:15-tól hívható
1. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület
30 385 3383
Natasa
20 év, 155 cm, 43 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-18h
Ma 09:15 és 09:30, valamint 09:30 és 09:45 között hívható!
Szűk puncival várlak!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: -
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
34
34 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Töltött fel magáról videótTöltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Natasa van, róla készültek
Vegyes képek.
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
1. kép Jàzmiiin  szexpartner Budapest IX. kerület2. kép Jàzmiiin  szexpartner Budapest IX. kerület3. kép Jàzmiiin  szexpartner Budapest IX. kerület
30 642 2161
Jàzmiiin
25 év, 178 cm, 58 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-18h
Barátnővel is. :) ;)
H: 09-18h
K: 09-18h
Sz: 09-18h
Cs: 09-18h
P: 09-19h
Szo: 09-21h
V: 10-17h
28
28 beszámolója van.
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jàzmiiin van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Fanni szexpartner


szexpartner
Fanni

+36203267583

-
VIP SZTÁR hirdető

Fanni hirdetése
130 beszámolója van
Beküldve: 2016-12-02 23:57:48
zozo222
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:4
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Fanni reagálása

Kedves Zozo,

Köszönöm a beszámolód, de azért lenne néhány észrevételem.
A körülményes egyeztetést aláírom, nem véletlen váltottam székhelyet, sajnos sokszor nem rajtam múltak a dolgok. A kitartásod viszont köszönöm.

Van egy pár momentuma viszont az irományodnak, amivel nem értek egyet...A képeim között ugyan van ami régebbi, mivel régen is hirdettem masszázs kategóriában, és feltettem 3 képet, hogy a régi vendégeim is megtaláljanak, a többi viszont maximum fél éves. A kiirt adataim valósak, mind magasság, súly, és kor tekintetében!

Sajnos nem a pontosságomról vagyok híres, (kizárólag az elő időpontomnál..álltalában nehezen ébredek) DE, kikérem magamnak amit a higiéniámmal kapcsolatban leírtál, érdekes hogy, az előtted szólók közül senkinek nem akadt ilyen problémája de még a nem szólóknak sem.., ha kések is, és te már itt vagy, akkor is kérek még minimum 5 perc türelmet, hogy egy zuhanyzást beiktassak.
Van még egy pár dolog amivel nem értek egyet, hiszen van egy "menetrendem" aminek vannak állandó momentumai, és amiket írtál, pl. kimegyek a szobából ellátni magam síkosítóval...megsúgom, a síkosított a szobában tartom...vagy, francia, ha nem úgy szereted, miért nem mondtad? Tudod, némagyereknek...Szájba élvezés? Biztos vagy benne, hogy megkérdezted? Olyat nem mondok, hogy "most inkább nem" maximum annyit, hogy szólj kérlek, hogy ne a torkomra menjen...De nem is folytatom, nem mentegetőzök, nincs is miért mindenesetre érdekes a beszámolód..

Ui.: valóban elszívtam egy szál cigarettát aznap reggel...ezért elnézésed kérem

Üdv.:
Fanni

Szexpartner beszámoló Fanni Budapest 2016-12-06 szexpartner hirdetőről

Elérhető:3
Személyes üzenetben:3

Egyeztetés
Kicsit körülményesen kezdődött. Amikor először megláttam a hirdetését, szinte azonnal írtam neki privát mailt és érdeklődtem néhány konkrét időpont felől. Napokig nem válaszolt. Aztán éppen a Kondorosi út környékén volt hivatalos ügyem egy pénteki napon, két tárgyalás között felhívtam, ekkor azt mondta, nem olvasta a levelemet, mert sokat kap, de azért egy konkrét időpontot megbeszéltünk másnap estére. Szombaton este a megbeszélt időpont előtt 5 perccel az ismert épülettömb sarkán lévő söröző elől hívtam, hogy adjon további irányokat, de kicsörgés után nem vette fel. Többször próbáltam, a sokadik után pedig már ki volt kapcsolva. Itt kellett volna elengednem az ügyet, de annyira jól voltak a fotói, hogy nem akartam feladni. Másnap, vasárnap próbálkoztam ismét, ekkor sikerült elérnem, elnézést kért, azt mondta, hogy rosszul érezte magát, de minden lebeszélt időpontra küldött sms-t, de az én számomat pont nem mentette el, így nekem ezért nem. OK, megint megbeszéltünk egy időpontot, hétfő délelőtt 11-re, aznapi első vendégként.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Ismert épület, a rutinosak már tudják, hogy kicsit arrébb, az uszoda előtt kell parkolni, a benzinkút oldalán szinte lehetetlen. Villamosmegálló szinte a ház előtt, a fonódó villamossal szinte bárhonnan könnyen megközelíthető. GPS odavisz. Szóval második nekifutás, autó leparkol, rövid séta, közben már a piros lámpánál telefon, és a hölgy telefonja kikapcsolva a randi előtt 5 perccel. Ekkorát nem szívhatok, gondolom én, és bő 10 percen át szinte folyamatosan hívogatom, egyre idegesebben, mert délután 1-re már nekem is dolgom van. Szinte már feladom, amikor felveszi 11 óra 10 perc táján. Lépcsőház, emelet, ajtó pontosítása után végre bejutok.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Ismerős lakás, korábban más hölgynél már jártam itt, minden felső középkategóriás, minden igényt kielégítő, panasz az infrastruktúra egyetlen elemére sem lehet.

Fanni külseje
Tetszett:3
Adatok valóságtartalma:3
Amiben fogadott:4
Higiénia:2
Arc:4
Tudom, hogy már megint én leszek az, aki szembe megy az autópályán, de azért tisztázzunk néhány dolgot. Adatlap szerint a hölgy alkata "átlagos", kérem szépen, ez nem igaz, a hölgy alkata "molett". Adatlap szerint a hölgy "nem dohányzik", a valóságban igen. Az adatlapon szokás megjelölni a piercinget is, itt ez hiányzik, a hölgynek nyelvpiercingje van. A képei sem a múlt héten készültek, az arcos képek alapján egyértelműen ő van a képeken, de jóval fiatalabb éveiből. A bal combján van egy combfix díszes gumiját utánzó tetoválás, meg úgy emlékszem, néhány kisebb is máshol. Mindezzel együtt is egy rendkívül kedves, jó humorú hölgy fogadott, akit a képei alapján fiatalabbnak, magasabbnak és vékonyabbnak vártam.
Barátnő feeling:3
Hozzállás, kezdeményezőség:3
Natúr francia (előjátékként):2
Aktus:2
Csók:2
Pornós feeling:2

Action
Nagy vonalakban gyorsan egyeztettük a programot, majd a régi pesti szokások szerinti virágcsokrot a vázába helyeztem. A késés miatt igyekeztem minél előbb túlesni a kötelező tisztálkodási körön. Ő is eltűnt néhány percre, először azt hittem, fürdeni, de valószínűleg csak némi síkosítóval látta el magát. Először kicsit állva ismerkedtünk, aztán ágyra dőlve kezdeményeztem csókot, de a dohányos nyál ízét megérezve leálltam, ezt nem szeretem. Utána a kifejezetten nagy méretű melleit csókolgattam, de ezen a tájékon is kellemetlen szagot éreztem a mellek alatti bőrhajlatból. Ezt nem tudtam mással magyarázni, mint azzal, hogy eleve késve érkezhetett a randira (11-kor még ki volt kapcsolva a telefonja), talán rohant is, leizzadt, fürdeni viszont már az érkezésem előtt nem volt ideje. Akárhogy is történt, a szag ott volt. A dohányszag és az izzadtságszag kettőse nem hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy még lejjebb kalandozzak, pedig alapvetően szeretek puncit nyalni, de ilyen előzmények után ezt most nem mertem bevállalni. Átengedtem neki a folytatást, oldalra kifordulva franciázott azzal a lágy technikával, amit nem igazán szeretek, az a fajta finom nyalakodás, ami akkor ér véget kis szünettel, amikor már kezdene jó lenni. Mindenesetre sikerült harckészültségbe kerülnöm, gumit kértem, és papás-mamásban indítva, majd fülek mellé emelt bokákkal folytatva élveztem a testét, aztán doggyba fordultunk, de ott is az jutott eszembe, hogy talán mégis érdemes lett volna neki pár percet a fürdésre szánni. Kiszálltam és kértem, hogy fejezzük be franciával. A szájba élvezést nem vállalta (pedig alapként van feltüntetve), azt mondta, hogy most inkább nem (OK, én se nyaltam ki). Ennyiben maradtunk, még kicsit hagytam a farkamat a szájában, de kirobbanó sikert nem értem el.
Korrektség:4
Megérte:3

Elszámolás
Korrekt régi pesti átlag szerinti virágcsokor, amit előre az asztalra tettem, és végig ott maradt.

Összkép
Ennyi szuperlatívuszokban írt beszámoló mellé félve írom a történetemet. Már az egyeztetés is zűrös volt, lehet, hogy az őrangyalom próbált megvédeni ettől a sztoritól, de én nem hagytam. Molett, dohányzó, kicsit idősebb hölgy várt, de hát én is tudom, hogy a plusz ÁFA általában az itt megadott számokra is igaz, mégis szerettem volna magamat a képei sugallta illúzióba ringatni. Az én pontos érkezésem ellenére történt kései kezdés miatt én is siettem, és a következő üzleti tárgyalásom miatt nem voltam ott teljesen agyban, ez tény. De mindemellett még végződhetett volna happy enddel a történet, ha a kellemetlen szagok nem csökkentik a gerjedelmemet. A hölgy személyisége egyébként rendkívül kellemes, ő maga intelligens, okos nő. Olyan érzésem volt, mintha a kiváló szoftver aznap rossz hardveren futott volna. Sokkal többet is kihozhattunk volna ebből a háromnegyed órából. Sajnos nem jött meg a kedvem az újbóli próbálkozáshoz.

Fanni szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Fanni Budapest 2016-12-06

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

triplaxxx
Becsben tartott
2016-12-07 08:09:41
A hölgy részéről elég gyengécske a magyarázkodás... Neked viszont koszonet a megirasert!

kispalya
Belát a dolgok mögé
2016-12-06 18:04:30
Az eddigiektől némileg eltérő írás, a reagálást is figyelembe véve különböznek a vélemények, de ettől még jól megírt a beszámoló.

maxim
V.I.P.
2016-12-06 15:58:40
Hasznos beszámoló, ebből mindenki építkezhet, a ÁFA szerencsére nem mindig játszik Köszi

Freude
Nemidevaló
2016-12-06 15:25:05
Reag ide reag oda számomra felejtős a lány.Köszi a hasznosat. :)

rechev
V.I.P.
2016-12-06 14:49:20
a beszi jo de Fannit ismerem, tobszor taliztunk es a higienia mindeg 100% volt

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2018-07-12) : Ő már ott várt rám semmi felesleges ruha nélkül az ágy mellett állva. Letettem a törölközőt és elindult a móka. Lágy csókok, simogatás. Az első 5 perc kb azzal telt ahogy csókolom és simogatom azokat a gyönyörű formákat. Sajnos csak két kezem van úgyhogy felváltva kellett fenekét és melleit simogatnom

(2018-04-02) : She went down and began to lick and suck me without condom for some minutes. She made a very soft and delightful blow job while I had my fingers caressing her vulva and titillating her clitoris.

(2017-02-15) : Hamarosan látom, hogy nem látom az ezredest, eltűnt a szájában. Ennek fele sem tréfa, kezem már lendült is, és punciját izgattam ismét, de most már be-be nyúlva is. Feszes és nedves barlangot fedeztem fel,

felejthetetlen: 41db
(2018-09-12) : Fordultunk elkezdett kényeztetni ott lent, én közben simogattam a a szép punciját és a melleit . Ügyesen és érzékien franciázik nekem nagyon tetszett... Mondhatni romantikusan csinálja.

(2018-08-24) : újra natúr franciába váltottunk át, ám ezúttal ő az ágyra ült én pedig elé álltam. Csodálatos érzés volt ismét nyelvének játékát érezni és most már csak egyre tudtam gondolni,

(2018-08-10) : hosszasan csinálta, néha mélytorkozva, de összességében egy lágy francia volt, kezdésnek tökéletes volt. Majd én következtem, lefeküdt a hátára, majd nyaktól indulva végigcsókoltam egészen a combokig,

nagyon jó: 40db
(2018-08-02) : Bevetettem francia tudásomat, és asszem, nem lehetett oly rossz, mert Fanni többször is hang- és egyéb kifejezési formák kíséretében elélvezett. Pihentünk, majd kis idő múltán újra készre állított, aztán megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi.

(2018-07-24) : She made a very soft and delightful blow job while I had my fingers caressing her vulva and titillating her clitoris. As I like pussies, I asked her at a certain moment to come on me in sixty nine position.

(2018-07-10) : Nem jött össze így NFVSZ-t kértem. Nem igazán volt szemezés, de nem panaszkodok, így is rendben kivégzett. 2. kör előtt felfrissítette magát majd beszélgettünk egy kicsit.

: 42db
(2018-10-11) : Egy rövid csókolózással - én hanyatt fekve - indítottunk bemelegítésként, majd leköltözött délre mint a gólyák hamarosan és távolabbról a közelebbi felé közelített. Intenzív zacsi, majd rúdnyalás és közel mélytorkosan folytatta

(2018-09-29) : A francia óra kellemes zenei aláfestés mellett folyt majd elérkezettnek véltem az időt védőfelszereléshez. Hittérítősbe folytattuk aminek hangulata még mindig barátnős volt.

(2018-09-17) : majd Fanni az ágyra ült, és elkezdett franciázni, a golyókkal is foglalkozott, és egészen mélyre bevett a szájába, nagyon finom meleg szája van ebből a szempontból.