Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Aida Swinger(28+)
Budapest IX.
Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Fanni

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-12-02 23:57:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves Zozo,

Köszönöm a beszámolód, de azért lenne néhány észrevételem.
A körülményes egyeztetést aláírom, nem véletlen váltottam székhelyet, sajnos sokszor nem rajtam múltak a dolgok. A kitartásod viszont köszönöm.

Van egy pár momentuma viszont az irományodnak, amivel nem értek egyet...A képeim között ugyan van ami régebbi, mivel régen is hirdettem masszázs kategóriában, és feltettem 3 képet, hogy a régi vendégeim is megtaláljanak, a többi viszont maximum fél éves. A kiirt adataim valósak, mind magasság, súly, és kor tekintetében!

Sajnos nem a pontosságomról vagyok híres, (kizárólag az elő időpontomnál..álltalában nehezen ébredek) DE, kikérem magamnak amit a higiéniámmal kapcsolatban leírtál, érdekes hogy, az előtted szólók közül senkinek nem akadt ilyen problémája de még a nem szólóknak sem.., ha kések is, és te már itt vagy, akkor is kérek még minimum 5 perc türelmet, hogy egy zuhanyzást beiktassak.
Van még egy pár dolog amivel nem értek egyet, hiszen van egy "menetrendem" aminek vannak állandó momentumai, és amiket írtál, pl. kimegyek a szobából ellátni magam síkosítóval...megsúgom, a síkosított a szobában tartom...vagy, francia, ha nem úgy szereted, miért nem mondtad? Tudod, némagyereknek...Szájba élvezés? Biztos vagy benne, hogy megkérdezted? Olyat nem mondok, hogy "most inkább nem" maximum annyit, hogy szólj kérlek, hogy ne a torkomra menjen...De nem is folytatom, nem mentegetőzök, nincs is miért mindenesetre érdekes a beszámolód..

Ui.: valóban elszívtam egy szál cigarettát aznap reggel...ezért elnézésed kérem

Üdv.:
Fanni

Beszámoló Fanni +36203267583 84609 szexpartner

zozo222 a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Fanni hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
3
Kicsit körülményesen kezdődött. Amikor először megláttam a hirdetését, szinte azonnal írtam neki privát mailt és érdeklődtem néhány konkrét időpont felől. Napokig nem válaszolt. Aztán éppen a Kondorosi út környékén volt hivatalos ügyem egy pénteki napon, két tárgyalás között felhívtam, ekkor azt mondta, nem olvasta a levelemet, mert sokat kap, de azért egy konkrét időpontot megbeszéltünk másnap estére. Szombaton este a megbeszélt időpont előtt 5 perccel az ismert épülettömb sarkán lévő söröző elől hívtam, hogy adjon további irányokat, de kicsörgés után nem vette fel. Többször próbáltam, a sokadik után pedig már ki volt kapcsolva. Itt kellett volna elengednem az ügyet, de annyira jól voltak a fotói, hogy nem akartam feladni. Másnap, vasárnap próbálkoztam ismét, ekkor sikerült elérnem, elnézést kért, azt mondta, hogy rosszul érezte magát, de minden lebeszélt időpontra küldött sms-t, de az én számomat pont nem mentette el, így nekem ezért nem. OK, megint megbeszéltünk egy időpontot, hétfő délelőtt 11-re, aznapi első vendégként.
Megközelítés
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Ismert épület, a rutinosak már tudják, hogy kicsit arrébb, az uszoda előtt kell parkolni, a benzinkút oldalán szinte lehetetlen. Villamosmegálló szinte a ház előtt, a fonódó villamossal szinte bárhonnan könnyen megközelíthető. GPS odavisz. Szóval második nekifutás, autó leparkol, rövid séta, közben már a piros lámpánál telefon, és a hölgy telefonja kikapcsolva a randi előtt 5 perccel. Ekkorát nem szívhatok, gondolom én, és bő 10 percen át szinte folyamatosan hívogatom, egyre idegesebben, mert délután 1-re már nekem is dolgom van. Szinte már feladom, amikor felveszi 11 óra 10 perc táján. Lépcsőház, emelet, ajtó pontosítása után végre bejutok.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ismerős lakás, korábban más hölgynél már jártam itt, minden felső középkategóriás, minden igényt kielégítő, panasz az infrastruktúra egyetlen elemére sem lehet.
Fanni külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
2
Arc:
4
Tudom, hogy már megint én leszek az, aki szembe megy az autópályán, de azért tisztázzunk néhány dolgot. Adatlap szerint a hölgy alkata "átlagos", kérem szépen, ez nem igaz, a hölgy alkata "molett". Adatlap szerint a hölgy "nem dohányzik", a valóságban igen. Az adatlapon szokás megjelölni a piercinget is, itt ez hiányzik, a hölgynek nyelvpiercingje van. A képei sem a múlt héten készültek, az arcos képek alapján egyértelműen ő van a képeken, de jóval fiatalabb éveiből. A bal combján van egy combfix díszes gumiját utánzó tetoválás, meg úgy emlékszem, néhány kisebb is máshol. Mindezzel együtt is egy rendkívül kedves, jó humorú hölgy fogadott, akit a képei alapján fiatalabbnak, magasabbnak és vékonyabbnak vártam.
1. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 84609 erotikus masszázs
3. Fanni +36203267583 beszámoló Budapest 84609 erotikus masszázs4. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-12-02 23:57:48 erotikus masszázs 846095. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-12-02 23:57:48 erotikus masszázs 846096. Fanni +36203267583 beszámoló 2016-12-02 23:57:48 erotikus masszázs 84609
Action
Natúr francia (előjátékként):
2
Aktus:
2
Csók:
2
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Nagy vonalakban gyorsan egyeztettük a programot, majd a régi pesti szokások szerinti virágcsokrot a vázába helyeztem. A késés miatt igyekeztem minél előbb túlesni a kötelező tisztálkodási körön. Ő is eltűnt néhány percre, először azt hittem, fürdeni, de valószínűleg csak némi síkosítóval látta el magát. Először kicsit állva ismerkedtünk, aztán ágyra dőlve kezdeményeztem csókot, de a dohányos nyál ízét megérezve leálltam, ezt nem szeretem. Utána a kifejezetten nagy méretű melleit csókolgattam, de ezen a tájékon is kellemetlen szagot éreztem a mellek alatti bőrhajlatból. Ezt nem tudtam mással magyarázni, mint azzal, hogy eleve késve érkezhetett a randira (11-kor még ki volt kapcsolva a telefonja), talán rohant is, leizzadt, fürdeni viszont már az érkezésem előtt nem volt ideje. Akárhogy is történt, a szag ott volt. A dohányszag és az izzadtságszag kettőse nem hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy még lejjebb kalandozzak, pedig alapvetően szeretek puncit nyalni, de ilyen előzmények után ezt most nem mertem bevállalni. Átengedtem neki a folytatást, oldalra kifordulva franciázott azzal a lágy technikával, amit nem igazán szeretek, az a fajta finom nyalakodás, ami akkor ér véget kis szünettel, amikor már kezdene jó lenni. Mindenesetre sikerült harckészültségbe kerülnöm, gumit kértem, és papás-mamásban indítva, majd fülek mellé emelt bokákkal folytatva élveztem a testét, aztán doggyba fordultunk, de ott is az jutott eszembe, hogy talán mégis érdemes lett volna neki pár percet a fürdésre szánni. Kiszálltam és kértem, hogy fejezzük be franciával. A szájba élvezést nem vállalta (pedig alapként van feltüntetve), azt mondta, hogy most inkább nem (OK, én se nyaltam ki). Ennyiben maradtunk, még kicsit hagytam a farkamat a szájában, de kirobbanó sikert nem értem el.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
3
Korrekt régi pesti átlag szerinti virágcsokor, amit előre az asztalra tettem, és végig ott maradt.
Rózsacsokor
zozo222 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ennyi szuperlatívuszokban írt beszámoló mellé félve írom a történetemet. Már az egyeztetés is zűrös volt, lehet, hogy az őrangyalom próbált megvédeni ettől a sztoritól, de én nem hagytam. Molett, dohányzó, kicsit idősebb hölgy várt, de hát én is tudom, hogy a plusz ÁFA általában az itt megadott számokra is igaz, mégis szerettem volna magamat a képei sugallta illúzióba ringatni. Az én pontos érkezésem ellenére történt kései kezdés miatt én is siettem, és a következő üzleti tárgyalásom miatt nem voltam ott teljesen agyban, ez tény. De mindemellett még végződhetett volna happy enddel a történet, ha a kellemetlen szagok nem csökkentik a gerjedelmemet. A hölgy személyisége egyébként rendkívül kellemes, ő maga intelligens, okos nő. Olyan érzésem volt, mintha a kiváló szoftver aznap rossz hardveren futott volna. Sokkal többet is kihozhattunk volna ebből a háromnegyed órából. Sajnos nem jött meg a kedvem az újbóli próbálkozáshoz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2016-12-07 08:09:41
A hölgy részéről elég gyengécske a magyarázkodás... Neked viszont koszonet a megirasert!

2016-12-06 18:04:30
Az eddigiektől némileg eltérő írás, a reagálást is figyelembe véve különböznek a vélemények, de ettől még jól megírt a beszámoló.

2016-12-06 15:58:40
Hasznos beszámoló, ebből mindenki építkezhet, a ÁFA szerencsére nem mindig játszik Köszi

2016-12-06 15:25:05
Reag ide reag oda számomra felejtős a lány.Köszi a hasznosat. :)

2016-12-06 14:49:20
a beszi jo de Fannit ismerem, tobszor taliztunk es a higienia mindeg 100% volt
Mutasd mindet

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 23db
(2024-04-04) : azt kértem szájjal végezzen ki így valahol a vége fele megszabadultunk a védő felszereléstől és megint kaptam egy olyan franciát hogy azt leírni nem lehet ezt bizony meg kell tapasztalni

(2024-02-02) : Az előzmények nyomán simán huppan merev farkamra. Nem totojázik. Egyből direktbe kapcsol. Tekereg, mozog elIőre, hátra. Hangoskodunk mindketten, de Fannim viszi a prímet.

(2023-12-04) : Ezután oldalra "menekült" előlem és onnan kezdett a golyók szopkodásába, nyalogatásába, a rudam kényeztetésébe. Sőt, ezúttal még az ágyékhajlatomat is kényeztette, na az egészen új élmény volt. Én könyörögtem némi 69-ért, de még türelmet kért.

felejthetetlen: 63db
(2024-02-02) : Olyan finom, szenvedélyes natúr franciában volt részem zacsikényeztetéssel, hogy majdnem eldurrantam. Majd kis kölcsönösség jött, meg kóstoltam a puncikát.

(2023-11-17) : az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem,

(2023-10-31) : Finoman szopta. Nem pornósan, de nagyon érzékien, változatosan minden részét bejárta a nyelve, ajka. Néha leengedett a torkáig is.

nagyon jó: 86db
(2024-03-23) : Ezek után elém térdelt és nagyon érzéken kezdte el farkam kényeztetni. Nyelvében van egy kis ékszer ami fokozta a hatást, imádtam ahogy csinálja. Volt hogy teljesen eltüntetett, és volt hogy csak a hegyével játszott.

(2023-10-30) : inkább a mélytorkos, kényszerfranciát szerettem volna kipróbálni vele, így is történt. Nagyon hamar az ágyra kerültünk, ahol eltüntetett és abszolút abszolválta az általam diktált tempót, mélységet és kényszerítést.

(2023-09-22) : Az egész csajról sugárzik, hogy szereti a kemény faszt, hogy nagy tapasztalata van a férfiak terén, és ezt rajtam kamatoztatta is. Ezért mentem és meg is kaptam.

: 90db
(2024-01-30) : Mivel már a telefonban rákérdeztem a mélytorok-kényszerfrancia-popsinyalakodás hármas kombó kecsegtető lehetőségére, jól tudta, mire vágytam, úgyhogy rövid csókcsata után hamarosan benyelte a farkam koppanásig, majd szexi pillantásait biztatásnak véve rászorítottam kicsit a fejét a műveletre és úgy diktáltam finoman az ütemet,

(2023-12-20) : Hamarosan térdre ereszkedett és megkezdett egy fantasztikus francia leckét. Teljes kényeztető melytorkos bőnyálas kezelésben volt részem ami az ágyon fekve kiegészült ánuszom izgatásával.

(2023-09-15) : Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek.