Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
72
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
1. kép Karen  szexpartner Budapest XV. kerület2. kép Karen  szexpartner Budapest XV. kerület3. kép Karen  szexpartner Budapest XV. kerület
30 399 3701
Karen
24 év, 160 cm, 52 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-23h
Ma 17:15 és 18:15 között hívható!

Holnap 09:00 és 10:00, valamint 10:00 és 11:00 között hívható!
Most hívhatod!
Imádom a Szexet:)))))
H: 10-23h
K: 10-23h
Sz: 10-23h
Cs: 10-23h
P: 10-23h
Szo: 10-23h
V: -
72
72 beszámolója van.
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Karen van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 5 ajánlástól!

Még 5 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
15
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
1. kép Madonna  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Madonna  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Madonna  szexpartner Budapest XI. kerület
30 424 3051
Madonna
27 év, 165 cm, 56 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-21h
Ma 18:00 és 19:00 között hívható!
Most hívhatod!
H: 09-22h
K: 09-22h
Sz: 09-22h
Cs: 09-22h
P: 09-22h
Szo: 09-22h
V: -
15
15 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Madonna van, róla készültek
Retusált képek.
17
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Prémium
Ma elérhető: 14-19
1. kép Lara :)  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Lara :)  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Lara :)  szexpartner Budapest XI. kerület
70 570 4334
Lara :)
40 év, 172 cm, 60 kg
Megerősítette, ma elérhető: 14-19h
H: 10-19h
K: 10-19h
Sz: 10-19h
Cs: 10-19h
P: 10-19h
Szo: 10-17h
V: 10-17h
17
17 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Orália szexpartner


szexpartner
Orália

+36303246545

-
VIP SZTÁR hirdető

Orália hirdetése
239 beszámolója van
Beküldve: 2016-12-03 07:15:11
iwantit
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Orália reagálása

Szioka te kis Meglepi pirszingesem :P :D

Hááááát igen nem kicsit leptél meg az tuti :-D
Örültem a látogatásodnak :P Igazán jól éreztem magam :-)
Köszönöm hogy vetted a fáradságot és megírtad a beszit :) Tartalmasra sikerült mint a találkozónk is :-D Jó volt olvasni

Csókollak ;-)

Szexpartner beszámoló Orália Budapest 2016-12-05 szexpartner hirdetőről


Egyeztetés
Viszonylag könnyen ment. Aznap reggel 9 óra körül fixálódott le, hogy dolgom lesz Budapesten és lesz egy kis szabadidőm is. Próbáltam hívni 9 körül de nem értem el. Később olyan fél 11 körül újra hívtam, ekkor már felvette. A hangjából hallottam, hogy pont hívásomkor/hívásomra ébredt. Az adatlap és a bővebb info adatai alapján túl sok nyitott pont nem volt, csak az, hogy van-e egy szabad 2 órás időpontja. Ezen meglepődött. Első alkalommal 2 órára mennék? "Bátor vagy..."


Megközelítés
A megközelítés elég könnyen ment, még így vidékiként is. Szerintem nem lehet eltéveszteni. BKK járatok is futnak a közelben, sőt láttam több üres telket, parkot és még egy focipályát is a közelben, tehát azok a szerencsések is meg tudják közelíteni a helyszínt akiknek a Rolls-Royce épp kötelező szervízen van és csak a helikopterrel tudnak kimozdulni otthonról.

Helyszín
Átlagos társasházi lakás. Nincs semmi extra benne. ( na jó, extrának ott van Lia )A rendet és a tisztaságot illetően sem tapasztaltam semmi problémát. Fürdő tágas, száraz a kilépő. Tusfürdőből is találtam számomra megfelelőt és szájvíz is volt kis pohárkával. Egyedül a mosdókagylóval volt valami probléma, amit Lia előre jelzett. Így a szájvizes öblögetés a kádban végezte.

Orália külseje
Lia egy igazi szomszédlány típus. ( bár Ő lenne a szomszédom!) Az adatlapján megadott adatok megfelelnek a valóságnak. A magasabb lényok közé tartozik. Alkata szerintem teljesen rendben van. A fenekét imádtam markolni és a cickók is tenyérbe illőek, formásak. Az a két folyamatosan álló bimbő pedig frenetikus. Az arc megítélése a legszubjektívebb téma, de véleményem szerint nem kell tartani az arckitakarástól.
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia végig:5
Natúr francia végig, szájba:5
Mélytorkos francia:5
Aktus:5
Csók:5
Ujjazni:5
Pornós feeling:5

Action
Negyed órával érkezésem előtt futott át egy gondolat az agyamon, hogy valyon mennyire vette komolyan a foglalásomat?! Ismeretlen vendég rögtön két órát befoglal.... Na mindegy. Odaértem a megadott címre és telefonáltam. Ekkor kért még pár percet majd megcsörgetett amikor indulhattam a lépcsőházhoz.

Pillanaton belül a lakásban voltam és kaptam két üdvözlő puszit.Ezután bevezetett a szobába, közben megcsodálhattam a hátsóját. Egy egész testet befedő fishnet ruci volt rajta, egy korábbi beszámolóban már említett mellénnyel. :* Útközben lecsokkaltam a halakat, majd a szobában egy kis beszélgetéssel kezdtünk. Nagyon jó beszélgető partner. Mintha régi ismerősök lennénk, pedig most találkoztunk először.Közben bontottunk egy-egy üveggel az általam vitt üdítőből. Én különösebben nem rajongok a Bacardi Breezer-ért, de ha Liának ez a kedvence akkor ezt vittem.

Bemelegítő beszélgetés után gyors higiéniai kör. Visszatérésem után hamarosan rátértünk jövetelem céljára.Elkezdtem símogatni a formás kis melleit először a fishneten keresztül, majd Lia egy pillanat alatt kibújt a felső részből és megkötötte a mellei alatt. Egy-két cicipuszi után megcsókoltam Liát, aki nagyon meglepődött. Elfelejtettem említeni neki, hogy a nyelvemben piercing van. Számára ez nagyon új dolog volt. Nem találkozott még ilyennel. Megjegyezte, hogy ha nem haragszom akkor az ő nyelvvel történő kényeztetését inkább hagyjuk ki. Kicsit elszomorodtam de elfogadtam.

Helyette viszont ő kezdett az én kényeztetésembe. Nagyon kíváncsi voltam a már nagyon sokszor megírt kitűnő franciájára. Azt sejtettem, hogy biztosan nagyon jó lesz, de elképzelni sem tudtam, hogy ennyire. Kéz nélkül, jó nyálasan cuppogva kényeztetett. Időnként teljesen leengedett a torkába és hosszú másodpercekig így tartott mikozben nyelvvel és vagy garattal tovább stimulált. Közben olyan hanghatásokkal kísérte a ténykedését, ami még tovább feszíti a húrt. Itt ne arra a jelenségre gondoljatok, mikor a lány olyan kéjesen nyög, mintha közben valaki őt is kényeztetné. Sokkal természetesebb a jelenség. Mintha komolyan örülne annak, hogy végre van valami a szájában. Szerintem valóban élvezi ha kényeztethet. Ezt az érzést tovább erősíti, hogy időnként mikor a kéjtől megremegett a lábam, kacéran felpillant és egy apró elégedett mosoly jelenik meg az arcán. Mindketten tisztában voltunk vele, hogy nála az irányítás és egy pillanat alatt ki tudna végezni. Szerencsére nem tette, kellemesen elhúzta a kivégzésemet. Közben néha eszébe jutott egy-egy pózváltás. Lábaim közül áttérdelt mellém, hogy én is elérjem, majd az ágy szélére ült én pedig elé álltam. Az első körnek így is lett vége.

Kis pihenő és csacsogás után rátértünk a második körre. Ismét egy kis franciával kezdtünk, majd szájjal felgumizott és négykézláb, nekem háttal várta a folytatást. Mögé térdeltem és egy fantasztikus kutyusos kör következett. A hangok alapján számára sem volt rossz élmény. Egy idő után lovaglásra kértem fel bájos partneremet aki szó nélkül nyeregbe pattant. Sajnos azonban egy kis idő után puhulni kezdtem. Ezt újabb franciával orvosolta, mikozben mondtam, hogy ez biztos a testem tiltakozása amiért nem ízlelhettem meg a kelyhét. Ekkor Lia nagyon bátran cselekedett. Annyit mondott, hogy "ha azt mondom állj, akkor állj!" majd már lendítette is át a lábát a fejem fölött. Elém tárult gyönyörű kopasz, illatos puncija. Finoman belekóstoltam majd fokozatosan egyre hevesebben. Ekkor Lia is megnyugodott, hogy nem kell félnie. Imádtam nyalni 69-ben. Közben hol a popsit markolásztam, hol a ciciket.

Egyszercsak lepattant rólam, leparancsolt az ágyról. Letérdelt az ágy mellé, ráhajolt az ágyra és kérte, hogy térdeljek mögé. A kérésnek eleget tettem és ebben a helyzetben ért el ismét a vég. Ezután ismét szépen letisztogatott. További kellemes kis beszélgetés, majd a két órácska leteltének közeledte miatt elindultam tusolni.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
A bővebb infóban minden megtalálható. Természetesen azért telefonban is rákérdeztem, hogy aktuálisak-e az ott leírtak. Akinek belefér az idejébe 2 óra, annak mindenképpen ezt a variációt ajánlom. A csokor mérete így nagyon kedvező a kapott élményhez viszonyítva. A csokrot érkezésemkor leraktam a szekrényre. Én így szeretem. Szó sem esett róla a továbbiakban.

Összkép
Nagyon jól tettem, hogy meglátogattam Liát. Kedves, cserfes, nagyon jó partnert ismertem meg személyében. Biztos vagyok benne, hogy ha úgy adódik, újra meglátogatom.

Orália szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Orália Budapest 2016-12-05

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Orália szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Némabob
Becsben tartott
2016-12-05 15:13:19
>Az biztos,h a hölgy tud szopni!:)Én már nem is merek elmenni hozzá,mert megint úgy leránt,mint egy riadt majmot.:DOszt elveszem feleségül!:)))

FunkciókOrália legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2018-08-02) : Valódi garattal-makkot masszírozós levegőtkapkodós, ágyékon orrkoppanós, mélytorok. A nagyon jó volt, enyhe kifejezés, fenomenális. Kipróbáltunk minden féle pózt, a szexszéket is bevetettük, de a spricc nem jött. Újra gumi fel, vissza a punciba,

(2018-05-21) : Beszédes, cserfes leányzó, a hozzáállása csillagos ötös. Egy órára mentem, és az erotikus programunk az ténylegesen egy óra volt, előtte, és utána viszont sokat beszélgettünk.\r\nAmi...

(2018-03-21) : Érkezésemkor megcsörgettem majd megkaptam a bejutáshoz való instrukciókat. Miután beléptem a lakásba s bezáródott az ajtó mögöttem egy nagy cuppanósat kaptam tőle majd mosolyogva és h...

felejthetetlen: 36db
(2018-10-12) : A pihi után kaptam egy rezgőgyűrűvel fűszerezett szopikát, majd ismét előkerült a szexszék - ha jól emlékszem a nevére - ami alá befeküdve nyeregbe pattant és elkezdett nekem háttal lovagolni

(2018-08-29) : Mielőtt végem lett volna gumi fel, gumis francia, majd papás-mamás pózba szex, nagy durranással a végén. Letakarított, kaptam egy hűsítő masnit :-).

(2018-08-16) : Nevéhez méltó módon kézmentes, bőnyálas mélytorkos, szemkontaktusos, csodálatos francia nyelvleckében folytatódott a rapidrandink, septében beöltöztetett és egy lassan induló, majd egyre gyorsuló,

nagyon jó: 67db
(2018-09-30) : Tetézte azzal hogy finoman a szájába vett és koppanásig bevett.A torkáig nyomta,tömte magába.Próbáltam simizni közben,de csak az ujjam hegyével cirogathattam a popsiját

(2018-09-30) : amilyen piszok mázlista vagyok én kérhettem meg Liát, hogy kedveskedjen nekem, amit ő meg is tett, és a szájával alaposan felizgatott. Innen már ritkábban követtük a szabályokat,

(2018-07-13) : Kikötötte a kezeim és előkerült a rúzs amely az amúgy is profi francia tudását még inkább fokozta. Egy kis incselkedés után mivel esélyem se volt mozdulni egy névéhez méltó franciát kaptam

: 122db
(2018-10-12) : Szóval cirógatta, simogatta, majd lekéredzkedett, hogy szájjal is bekaphassa. Még nem volt kőkemény a farkam, így hamar eltűnt az egész a szájában. Befeküdt a két combom közé, és nyalta falta, nyállal egybekötve.

(2018-08-31) : Ezután szépen lassan ráhajolt kispajtira,és előbb csak a kupakot nyalogatta,kényeztette,majd lekapta róla a gyűrűt, és mélyebben a szájába engedte. A varázslatos szájfénye miatt hol forróságot ,hol jéghideget éreztem !

(2018-07-22) : Mondanom se kell, hogy már rendesen meredeztem, mikor rátért a franciára, amit nagyon jól csinált, fokozva a hangulatot. Sokáig nem szerettem volna dolgoztatni, úgyhogy a hátára fektettem,

lehetne jobb: 1db
(2013-08-10) : Zuhany és kis beszélgetés után mélytorkos, de az én ízlésemnek kissé erős franciával kezdett, amit aztán sikeresen átváltottunk egy finomabb verzióra, ami ki is tartott az óra feléig, ez már jól esett, több pózban ment a francia, vége szájba, lenyeléssel.