A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Lilith

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2016-12-04 08:50:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Képek száma:
5
Hasonlóság:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia!
Sajnálom valóban rossz napom volt aznap, kár ragozni. Mindenkinek vannak rossz napjai, és nem is lehet mindenki szimpatikus. Tanulságként elkönyvelem,hogy ilyen esetben nem szabad fogadni vendéget. A kamu nyögésre annyit reagálnák, hogy nem tudok szinészkedni "sajnos", ha tudnék nyilvánvalóan nem így sikerült volna a randi. Bár sokan épp ezért szeretnek, mert odaadásom őszinte, de ehhez a másik fél is szükséges ;) Én nem tartom magam szolgáltatónak, de ez az én döntésem, ki mit hoz ki a másikból. ....
Laptop birizgálásra annyit, hogy a zene mindig onnan megy, amíg zuhanyoztál akkor indítottam, vagy leállt éppen és újra indítottam, nem magyarázkodom, de erre a roppant fontos momentumra muszáj kitérnem nekem is.
AZ is tanulságos volt az is számomra, hogy nem fogadunk vendéget a kiírt elérhetőségi időn kívül, akármennyire is szeretné, mert előző nap mégsem tudott jönni;)
Minden jót kívánok Neked!

Beszámoló Lilith +36205782699 84637 szexpartner

Nico41 a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Lilith hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon illetve itt üzenet formájában történt.Egyszerűen,gyorsan megtörtént az egyeztetés.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Közismert környék,fizetős parkolóval,BKV-l is könnyen elérhető.Én kocsival érkeztem,GPS egyből odavisz,könnyen találtam parkolót.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Szép környezetben található lakópark,tisztaság mindenhol ,lakás jó kialakítású,modern,fürdő arányos a lakóparkoknak megfelelő,szoba elég nagy,egy franciaágy,egy kis asztalka,meg valami szekrény szerűség is volt benne ha jól emlékszem..
Lilith külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
4
Arc:
4
Feljutás után kicsit várakoznom kellett az ajtó előtt,majd ajtó nyitás után fekete köntösben fogadott a hölgy.Az arcával kapcsolatba kicsit másra számítottam,de ettől függetlenül nincs vele gond.A testből nem sokat láttam még ebbe a pillanatban,de köntösön keresztül nem láttam semmi problémát.
1. Lilith +36205782699 beszámoló Budapest 84637 erotikus masszázs
3. Lilith +36205782699 beszámoló Budapest 84637 erotikus masszázs4. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-04 08:50:29 erotikus masszázs 846375. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-04 08:50:29 erotikus masszázs 846376. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-04 08:50:29 erotikus masszázs 84637
Action
Kölcsönös francia:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
3
Csók:
2
Popó:
4
Ujjazni:
3
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
2
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Az ajtóba két puszit kaptam,majd a fürdőbe kísért ,ahol levetkőztem,lezuhanyoztam,szájápolást elvégeztem,majd léptem kifele és a hölgyike éppen laptop-t birizgálta.Majd bementünk a szobába,kis beszélgetés(ismerkedés céljából)és megpróbáltam én kezdeményezni.Szerintem az elejétől fogva (ajtó nyitástól)nem működött a kémia,mert próbáltam csókolni,de nem nagyon jött össze,ezért ez hanyagoltam is a továbbiakban.Majd apró puszikkal lefele haladtam és elértem a puncit.Könnyen nedvesedik és kis ténykedés után el is jutott a csúcsra.Kis pihenő után ő kezdett el ténykedni,ahogy lefele haladt,volt egy kis barátnős érzés,de ezt a későbbiekben már nem éreztem.A franciája nem rossz,de még lehetne fejleszteni.Mivel szerettem volna én is ténykedni,ezért kértem a "69-t" és így folytattuk tovább.A franciájában egy dolgot nem értettem,miért állt meg bizonyos időközönként???Amikor már éppen jól éreztem volna magam,mindig megállt,kicsit köszörülte a torkát,még várt vagy 10 másodpercet és utána folytatta.Számomra ez rejtély marad..
Mivel volt ez a folyamat ezért,úgy gondoltam,hogy gumit kérek(mert úgyse tudtam volna elmenni)és a popsit kértem elsőre.Kis síkosító,majd finoman becsúsztam.Az elején nem fokoztam a tempót,de miután éreztem,hogy kicsit lazult a helyzet,akkor jobban beindultam.Kis nyögések kisérték a ténykedésem(szerintem nem volt valós)majd a gumiba sültem el.Kis megnyugvás után kivettem,én vettem le a gumit,én kértem törlőkendőt,és mivel nem láttam értelmét tovább maradni(pedig még volt hátra időm)ezért irány a fürdő,öltözés,megittam a kikészített vizemet és irányt vettem a parkolóhoz.
Elszámolás
Korrektség:
3
Megérte:
3
Előre, de mint írtam is nem voltam addig,de nem esett erről szó,az elején egy kis szekrényre helyeztem el.Pesti átlag.
Rózsacsokor
Nico41 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Lehet rossz napja volt,nem tudom megítélni,nem vagyok pszichológus,de szerintem ha nyújtasz egy szolgáltatást amiért van egy fajta honorárium,akkor azt vagy vállalod vagy nem ! Mivel valamiért nem jöhettem be számára,akkor az elején szólnia kellett volna nekem,amit nem tett meg.Ehhez képest volt egy nem túl barátnős élményem,egyszeri kielégüléssel....
Én olyan embereknek ajánlom,akik szeretik a nem barátnős-popó sexet.Én biztos,hogy hiányérzettel távoztam!
Minden jót kívánok a hirdetőnek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilith szexpartner beszámolójáról


2016-12-05 19:22:16
Nyilván mindenkinek lehet rossz napja, és vannak olyan emberek akik még jó passzban sem jönnek be az ember lányának. Lehet, hogy tényleg jobb ilyenkor lemondani a randit.

2016-12-05 18:51:44
Korrekt beszi, korrekt reagálás, mindkettő bejött, a tanulságokat, meg ki-ki levonta:)

2016-12-05 18:50:22
Sajnos megesik az ilyen, sajnálattal olvastam a tanulságos beszámolót.
Mutasd mindet

FunkciókLilith legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2016-12-27) : A felejthetetlen bőnyálas, kézmentes, a csillagó barna szempár kontrollja mellett végzett csodálatos francia nyelvleckétől kezdve a változatos csókcsatákon át a nagy kedvenc 69- én keresztül egészen az aktusig.

(2016-11-10) : A csodálatos kézmentesen, szemezős, bőnyálas francia nyelvlecke, a rendkívül erős izomzattal rendelkező, a mennyekig repítő szűk, finom, érzékien ,jól reagáló punci..

(2016-10-03) : Először csak körbepuszilgatta , majd belekezdett a franciába. lejjebb kalandozva következett a tasak kényeztetése, ami igen jól esett, majd még lejjebb a popó is sorra került.

nagyon jó: 8db
(2017-01-22) : merev farkamat finom franciában (khmm, szopásban) részesítette. Így elsőre az volt a benyomásom, hogy nem egy virtuóz, hanem inkább egy visszafogottabb barátnő, aki azért mindent megtesz az üdvösségért.

(2017-01-03) : Ezek után helycsere, és hip-hop máris a szájában voltam. Finoman, mélyen bevette, kicsit megfogtam a fejét is, így diktálva az ütemet, de semmi durvulás :) Ezek után misszibe váltottunk, annyira finom és szűk volt,

(2016-12-18) : Földöntúli gyönyörben volt részem, hol gyengéden, hol intenzívebben csillogtatta meg francia tudását. Most is beleborzongok ha visszagondolok rá, ahogy a makkom ott lüktetett forró nyelvecskéjén,

: 12db
(2017-03-21) : Majd az ágy mellett kis simik és puszik mellett oldódtunk kicsit fel. Egyáltalán nem rohant, nem siettette a dolgokat. Aztán az ágyon folytattuk a kirándulást ahol én nyalogathattam igazán finom puncikáját

(2017-03-06) : Felhúztuk a védőfelszerelést, majd újabb helycsere, missziben kezdtük az akciót. Ezalatt már hangosabb tetszésnyilvánításokat kaptam, és folyamatosan puszilgattuk egymást.

(2017-02-19) : Rövid smárolás után elkezdte kényeztetni legkedvesebb szervemet. Kézzel, szájjal, mindenhogyan. Rettentően jól csinálja! Mindenképp a Top 3-ba van nekem a franciája.