Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
283
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
1. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület
30 786 2995
Klaudia
39 év, 165 cm, 49 kg
;)
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 10-16h
V: 10-16h
283
283 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
28
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
1. kép Jàzmiiin  szexpartner Budapest IX. kerület2. kép Jàzmiiin  szexpartner Budapest IX. kerület3. kép Jàzmiiin  szexpartner Budapest IX. kerület
30 642 2161
Jàzmiiin
25 év, 178 cm, 58 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-18h
Barátnővel is. :) ;)
H: 09-18h
K: 09-18h
Sz: 09-18h
Cs: 09-18h
P: 09-19h
Szo: 09-21h
V: 10-17h
28
28 beszámolója van.
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jàzmiiin van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség!
23
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
1. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület2. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület3. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület
30 457 2007
Pema kisasszony
36 év, 171 cm, 63 kg
Megerősítette, ma elérhető: 8-23h
Ma 08:00 és 09:00, valamint 09:00 és 10:00 között hívható!
Most hívhatod!
Szelíd hölgy kényeztet
H: 08-23h
K: 07-23h
Sz: 08-23h
Cs: 07-23h
P: 08-23h
Szo: 07-23h
V: 07-23h
23
23 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
Mayácska szexpartner

FELEJTHETETLEN
szexpartner
Mayácska

+36703620051

-
VIP SZTÁR hirdető

Mayácska hirdetése
357 beszámolója van
Beküldve: 2016-12-05 00:32:10
Straval_Gabriev
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Drága Straval_Gabriev!

Köszönöm szépen hogy időt szakítottál a beszi megírására!
Tudom,hogy nagyon elfoglalt vagy,de hidd el nekem vétek lett volna ha kihagyod ! Szuperül írsz !!!
Nekem nagyon tetszik:) Mindig boldogsággal tölt el ,ha soraidat olvasom,mert tudom én is boldoggá tettelek :) Egy hihetetlenül érzéki,kedves,figyelmes ,és gyengéd férfi vagy !Köszönök minden finomságot amit tőled kaptam,és itt nem édességre gondolok :))
Remélem még sokszor boldoggá tehetjük majd egymást !
Várom hogy ismét a karjaidban lehessek :)

u.i: Neked köszönhetően még a végén profi láberotika tudásra teszek szert :)) Veled bármikor szívesen tovább gyakorlok :))

csókjaim a finom szádra

Szexpartner beszámoló Mayácska Budapest 2016-12-06 szexpartner hirdetőről

VTR kommunikáció:5
Elérhető:5

Egyeztetés
Telefonon kerestem, amit elsőre fel is vett és eléggé izgatott volt, hogy mi történt velem. Először nem értettem az aggodalmát, utána esett le hogy a törölt profilom kapcsán volt ez. Megnyugtattam, hogy nem tűntem el. :) Majd ezek után megbeszéltük mindkettőnk számára megfelelő időpontot. A biztonság kedvéért VTR-en is lefixáltuk az időpontot.
Odatalálás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Tömegközlekedéssel kiválóan oda lehet jutni. Az M3 metró vonalán van, de ugyanúgy villamossal is megközelíthető. Aki autóval menne, annak a GPS a segítségére lehet. A parkolást figyelembe véve szerintem necces lehet a dolog, vagy a közeli mellékutcákban oldható meg, vagy a közeli pláza mélygarázsában.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Új építésű apartmannak mondanám. Abszolút luxus övezi, randihelyszínnek abszolút megfelel. A lakásba érve először a nappali tárul a szemünk elé, jobbra a konyha és az étkező. Pár lépést haladva előre, majd balra fordulva van egy kis folyosó. A folyosó végén van a fürdőszoba, ami maximálisan jól felszerelt (minden megtalálható: egyszer használatos eldobható fogkefe, fogkrém, szájvíz, eldobható műanyagpohár, megfelelő mennyiségű tusfürdő választék stb.). A fürdőből kilépve balra van a hálószoba, ahol a csoda kezdetét veszi. ;) Legutóbbi látogatásom óta nem változott, pont olyan, mint amilyen volt. Piros színek dominálnak, egyúttal valami melegséget, szenvedélyt áraszt. Hatalmas kényelmes ágy piros huzattal és fekete párnákkal, jól komponált az összhang. Szeretem ha sok párna van, jó köztük henteregni.
Az ágytól balra van tükrös ruhásszekrény, oda kényelmesen be lehet pakolni a cókmókot. Azért hangsúlyoznám ki hogy tükrös, mert az actiont néha néha lehet onnan csekkolni; higgyétek el megéri így tenni.

Mayácska külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Mayácska a TOP felső kategóriába tartozik. Mint már előbbiekben írtam, minden kamasz ifjú vágyálma. Én a harminchoz közeledem, de a gyengém a harmincas korosztály. Finom gyengéd igazi Nő, aki pontosan tudja, hogy mi kell a férfinak. Piros ruha szettben fogadott: melltartó, bugyi, harisnya és magassarkú cipő. Bitang jól állt rajta minden. Fekete hajfürtjei közül pár be volt göndörítve ezzel is fokozta az összképet, de a finom ajkain a vérvörös rúzs abszolút vágyfokozó. Amint beléptem alig tudtam megcsodálni egyből a karjaimba vetette magát és megízlelhettem finom csókját... de ezt nem ebben a rubrikában kell kifejtenem. ;)
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Aktus:5
Csók:5
Kebelszex:5
Lábimádat:5
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5

Action
Mielőtt belekezdenék...

NOTINO - Today is yours.

Vissza egészen az ajtónyitás és csók jelenetig. Csókokból nem volt hiányt, mint legutóbb most is ezt a tíz lépést szobától szobáig körülbelül negyed óra alatt tudtuk megtenni. Van úgy hogy az ember elveszíti az időérzékét. Csókolózás, pár mondat beszélgetés, csókolózás, levetkőzés, csókolózás és fürdőszoba. :) Imádtam mindent.
Visszatértemkor az ágy mellett állt, így közelebb léptem hozzá, a mellkasomra tette kezeit én meg bal kezemet a csípőjére, a jobbat a popsijára helyeztem. Mélyen a szemébe néztem, álltuk egymás tekintetét, majd ajkaink ismét összeolvadtak. Valami megmozdult odalent minek hatására a derekamra tekert törülköző a földre esett. Ha már ugye leesett, így Mayácska leült az ágyra és ajkai közé vett. Csupán halk sóhajok hagyták el a számat, úgy se tudtam volna szavakkal kifejezni, hogy milyen gyönyört élek át ezekben a pillanatokban. Kisvártatva megkértem, hogy folytassuk ezt az ágyon. Huncut mosollyal megkérdezte, hogy a ruha maradjon-e rajta. Kaján vigyorral az arcomon a fejemet ráztam, mondtam is hogy azonnal megszabadítom minden "zavaró" ruhadarabjától. Először a melltartó, majd a bugyika került le. Hamiskásan kérdezte, hogy a harisnya maradjon-e. Kezeim közben cselekedtek, végigsimítottam combjait, majd lehúztam lábikóiról a harisnyát. Ezután lábacskáit az ölembe helyezte én meg csak ott ágaskodtam. Pontosan tudja, hogy mi a gyengém, így hagytam hogy kihasználja. A láberotikája kimagasló, nagyon finoman tud kényeztetni. Annyira édesen csinálja, hogy közben ráharap a nyelve hegyéri úgy koncentrál a feladatra. Én ismét nem bírom túl sokáig, így picit pózt váltok, hogy fél oldalvást mellé fekszem, de Ő tovább kényeztet talpacskáival. Ismét sikerült így megajándékoznia engemet a gyönyörrel. Hát jutott mindenhova az anyagból, így lepedőcserére volt szükség. :)

Egy kis felfrissülés után ismét megtapasztalhattam francia tudását. Nagyon érzéki és néha néha egészen mélyre eltűntem. Itt már megint égek a vágytól, hogy átélhessek valami csodálatos dolgot. Én vagyok alul, Ő fölém kerekedik lukra helyezi, majd gyengéden beleül. Csodás érzés érezni puncijának vendégszeretetét. Magamhoz ölelem és ahogy szeretkezünk lassan összhangba kerülnek sóhajaink. Kisvártatva fordulás, végig benne maradok közben. Misszionárius pózban is maximálisan kiélvezem a helyzetet, néha a szemembe néz, néha becsukja szemeit és adja az ártatlan szerepet, ez csak fokozza bennem a szex iránti intenzitást és kiélem rajta vágyaimat. Egyre mélyebben és mélyebben hatolok belé, közben körém kulcsolja lábait és húz magára. Balra tekintek és figyelem magunkat a tükörből. Ez inspirált arra hogy még kutyus pózban is muszáj lesz folytatni. Kérésemnek eleget tesz bepucsít rendesen, így gyengéden becsúsztatom. Szavakkal képtelenség leírni, hogy mit éltem át.
Egy újabb tökéletes együttlét volt Mayácskával.

Az már csak az i-re a pont, hogy az együttlétből egy-két pikánsabb jelenetet rögzíthettem a mobilom segítségével. ;)
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Utólag került a csokor átadásra. Csekély ajándék egy újabb csodálatos élményért cserébe.

Összkép
Hát ilyen az amikor "kaotikus állapotok uralkodnak." ;) :))
Minden egyes percet meg kell becsülni, amit Vele közösen eltölthet az ember.
Egy igazi kis gyöngyszem, az nem kérdés, hogy nem ez volt az utolsó randink. ;)
Sok-sok csók Neked!

Mayácska szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Mayácska Budapest 2016-12-06

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 65db
(2018-10-11) : Az ágyra ültetett majd elém térdelt és francia óra következett, közben én a tükörből néztem csodás fenekét és vonaglását. Egy egy levegővétel között felhúztam magamhoz egy lopott csókra ,

(2018-10-09) : A hátamra döntött, jött rám, szopizta a nyelvem, a bimbóm, végig nyalta a zacsitól a makkomig többször is. Tekintette az enyémben, kéjes mosollyal az arcán vett a szájába ismét.

(2018-09-18) : Ez utan bekapta a meredezo Krull-t. Technikaja mesteri, valoszinuleg ugyanannyira tehetseges mint amennyi a gyakorlat. Ezt egy ideig elveztem, ugy hogy az agyamat majd eldobtam.

felejthetetlen: 115db
(2018-10-10) : Gumit kértem és javaslatára először lovaglással kezdtünk. Felejthetetlen vágtát mutatott be változatos tempóval és változatos technikával, én közben hol a gyönyörű melleket hol a puha, finom ajkait csókolgattam kezemmel a formás fenekét simogattam, majd együtt átfordultunk misszibe

(2018-10-05) : Ő következett, a már jól megszokott köpködős, csorgatós franciaóra volt terítéken, mélyen elnyelte a műszert. Gumit kértem, beleült, úgy folytattuk, majd missziben ért a vég, nagy durranással.

(2018-09-29) : Először minden oldalról végignyalta, nem kihagyva a golyókat sem, majd bevette és kéz nélkül olyan nyálcsorgatós köpködős franciát mutatott be, hogy csak a teremtő nevét tudtam ismételgetni.

nagyon jó: 106db
(2018-10-07) : ágyra ültem, beleült az ölembe és folytatuk a csókolózást. Igaz elbírtam vele úgy meg órákig, de már nagyon meg akartam kostolni a puncijat. Az a pillangós punci finom volt mint a méz. Igazan akkora elvezetel nyaltam mint még sosem.

(2018-09-16) : Miután betonkeménnyé varázsolt, visszamentünk a szobába, ahol folytatta áldásos tevékenységét. Bár nagyon élveztem a dolgot, a kölcsönösség híve vagyok, ezért 69-be kértem.

(2018-07-20) : Finoman szopott, mélyen bevett de nem erőltette, inkább csak teljes hosszában kényeztette a dákót, eleinte kényelmesebb, majd egyre szaporább tempóban, nem kihagyva időnkét zacsit sem.

: 70db
(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.