Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
23
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
1. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület2. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület3. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület
30 457 2007
Pema kisasszony
36 év, 171 cm, 63 kg
Megerősítette, ma elérhető: 8-23h
Ma 08:00 és 09:00, valamint 09:00 és 10:00 között hívható!
Most hívhatod!
Szelíd hölgy kényeztet
H: 08-23h
K: 07-23h
Sz: 08-23h
Cs: 07-23h
P: 08-23h
Szo: 07-23h
V: 07-23h
23
23 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
100
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 15-19
1. kép Csenge  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Csenge  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Csenge  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 358 7714
Csenge
24 év, 165 cm, 48 kg
Megerősítette, ma elérhető: 15-19h
SMS-ben IS bejelentkezhetsz!
H: 10-15h
K: 13-19h
Sz: 10-15h
Cs: 13-19h
P: 13-19h
Szo: -
V: 15-20h
csak előre egyeztetve
100
100 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Csenge van, róla készültek
Vegyes képek.
7
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
1. kép Kendra25  szexpartner Budapest III. kerület2. kép Kendra25  szexpartner Budapest III. kerület3. kép Kendra25  szexpartner Budapest III. kerület
30 948 8482
Kendra25
28 év, 160 cm, 55 kg
Amit csak.szeretnel :D
H: 09-19h
K: 09-19h
Sz: 09-19h
Cs: 09-19h
P: 09-19h
Szo: -
V: -
7
7 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Kendra25 van, róla készültek
Vegyes képek.
Erika szexpartner


szexpartner
Erika

+36304865441

-
V.I.P hirdető

Erika hirdetése
112 beszámolója van
Beküldve: 2016-12-06 20:40:33
Őtökisége
Élő lexikon
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:2
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erika reagálása

Szia.Először is avval kezdeném,arccal vállalom a hirdetésemet,hogyha eljön hozzám egy vendég ne okozzak csalódást.Szerinted ha nem így néznék ki ahogy,felraknék magamról,ennyi közelebbi arcképet.Most ezt te komolyan mondod nekem?Igen valóban van retusált képem,nem is tagadom,de a közelebb arcképeim szelfis képek mind.Azokhoz senki nem nyúlt hozzá,azok valóban a rideg valóságot tükrözik.Sajnálom de ez így igaz.A vendégeim,még így is élőben mind azt mondta nekem,hogy sokkal jobban nézek ki,mint a képeimen.Nem értem,hogy miért a régebbi beszámolókkal jössz itt nekem,szerinted amiket most kapok,azok nem valósak?Inkább azokat nézik,már aki normális,és nem olyan okos mint te vagy.Csak egyet nem értek,ha valóban olyan undorítónak találtál engem,miért jöttél egyáltalán be,és miért raboltuk egymás idejét.Akármennyire is meglepő a számodra,de elég nagy vendégkörrel rendelkezem,és sok a visszajáró vendégeim névsora.Az együttlétre rátérnék én is ha nem gond.Ha úgy érezted,hogy nem volt jó neked,nem gondolod,hogy egy kicsit magadba is nézhetnél,mielőtt hozol egy ítéletet.Akár mennyire is hihetetlen neked,én élvezem ezt a munkát,és eddig még senki nem volt velem elégedetlen,sőt éppen ellenkezőleg.Visszatérve a külsőmre,igen az elmúlt években,valóban le adtam magamról,több mint 20 kg,éppen ezért napi szinten edzem magam.A bőrlógásról csak annyit jegyeznék meg neked,hogy látogass el egy szemész szakorvoshoz,mert akivel van bármiféle probléma is,az nem én vagyok.A képek hitelesek,nem azért dobálom ki azokat,nap mint nap,hogy meg tévesszek másokat.Vállalom magamat,különben arc nélkül adtam volna fel a hirdetést,mint oly sokan mások.

beszámoló szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Erikát kb 3x hívtam mire összejött a randi, nekem mindig elsőre sikerült elérnem. Hét közben tájékozódtam nála, hét végére beszéltünk meg időpontot. A randi előtt is könnyű volt elérni, hangja nagyon kellemes és megnyugtató.
Odatalálás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Lehel tértől 3-4 perc séta, manapság mikor mindenki zsebében ott lapul a GPS-es telefon, igazán nem jelenthet kihívást a cím megtalálása.
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:4
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:5

Helyszín
Igényesen berendezett modern lakás, amolyan minden egy nagy nyitott térben van, talán csak a fürdőszoba van külön helyiségben. A hatalmas franciaágy egy kis beugróban van a nappali részben, felette légkondi hűsíti a sportolókat.

Erika külseje
Tetszett:1
Adatok valóságtartalma:1
Amiben fogadott:4
Higiénia:5
Arc:2
Erika már nagyon régen felkeltette a figyelmemet, egyrészt az étlapja másrészt a hihetetlenül feszes sportos testalkata miatt és persze a tekintélyes formás cickók miatt is. Mivel arccal hirdet nem számítottam különösebb csalódásra, az előttem szólók ugyan figyelmeztettek, hogy idősebb a képekhez képest és a kiírt 35 éves kort is enyhe jóindulattal kezeltem de ekkora eltérésre nem számítottam. Sajnos egyáltalán nem olyan már mint a képein, ekkora eltérést ritkán tapasztaltam én is pedig sokfelé megfordultam. A képeihez képest a valóság sajnos nagyon lehangoló, én 40 vagyok és úgy érzem nálam SOKKAL idősebb tehát ez a 35 éves kormeghatározás maximum vágyálom lehet.
A vékony lányokat kedvelem és szigorú vagyok a súlyfelesleggel szemben de Erika alaposan átesett a ló túloldalára ha még nálam is az ellenkező hatást éri el. Arcát illetően érdemes csekkolni a legrégebbi beszámolóihoz csatolt indexképet, én azok alapján is csalódtam.
Aktus:3
Popó izgatás (férfiaknak):3
Pornós feeling:1
Barátnő feeling:1
Hozzállás, kezdeményezőség:3
Natúr francia (előjátékként):3
Mélytorkos francia:2

Action
Miután majdnem sokkot kaptam a látványától, úgy döntöttem mégis maradok, mert annyi beszámolón keresztül dícsérték különböző képességeit, hogy ha más nem is de egy fenomenális mélytorok vagy fantasztikus popsi bőven kárpótolt volna. Itt még viszonylag fel volt öltözve, de a cickók megfelelő hangsúlyt kaptak... Megbeszéltük a részleteket, rendeztük amit rendezni kell és elmentem fürdeni.
Visszatértemkor már csak egy szem bugyi volt rajta és maga mellé invitált az ágyra. Na itt ért a második sokk, sajnos ruha nélkül csak halvány árnyéka a fotón szereplő korábbi énjének. A legfőbb gond, hogy kórosan sovány, szó szerint lóg rajta a bőr és redőkben gyűrődik rajta, először azt hittem öregségi ráncok, de kb olyan mintha 2 számmal nagyobb lenne rá, a tapintásra olyan mintha egy vékony pudingréteg lenne a csontjain. A cickókon is lötyög a bőr, közvetlenül a szilikonbetéteket éreztem a bőr alatt, minden zsírréteget elégetett magáról. Egy paranoiás fogyás lehet a háttérben és sajnos sehol sincs az a sportos testalkat amivel a fotóin csábít. Ennek ellenére úgy döntöttem, hogy az Actionre fogok koncentrálni hiszen sokan dícsérték előttem. Sajnos nem kaptam semmi kiemelkedőt. Mélytorok nem volt, koppantam a garaton és onnan nem volt tovább. Ha valaki kiírja a menübe, hogy mélytorok oké akkor elvárom, hogy működjön is, ha bővebben telefonon van beírva akkor vagyok elnéző. A normál franciája gépies, monoton igaz lendületes és kitartó volt, addig csinálta amíg lejjebb nem irányítottam. Kezelésbe vette a nyelvével a púzókámat és eléggé odatette magát de ez is monoton, lélektelen volt, hagytam hadd csinálja míg egyszerűen meguntam. A gumihúzásnál jött a következő kellemetlen meglepetés: legalább két számmal kisebb gumit kaptam ami rendkívül kényelmetlen volt pedig csak a középmezőnyt erősítem. Voltam olyan helyeken ahol több méretet tartottak, voltam olyan helyeken ahol csak normál mérte volt de ha túl szűk a gumi, hajlamos vagyok azt hinni hogy direkt van, mert arra számíthat a dörzsölt szolgáltató, hogy az elszorított cerka hamar lankadásnak indul. Nem tudhatom itt mi volt a helyzet etéren de gumihúzás után nyeregbe pattant, ez a kedvencem mert így tudok gyönyörködni a hölgyekben de mind a látványa mind a tapintása romboló volt inkább úgyhogy pózcserét kértem, hátulról akartam támadni de amikor bepucsított láttam, hogy itt popó nem lesz mert szintén nem volt üdítő a látvány. Miközben dugtam hátulról, simogattam a hátát de igazából csak nyúlt a bőre a kezem alatt ahogy a bordáin zongoráztam. Szexben is teljesen monoton volt, egy hangot nem adott ki csak odatartotta magát szóval épp kezdtem kényelmetlenül érezni magam mikor éreztem, hogy elszakad a gumi a farkamon. Na ez fel is tette a pontot az i-re, azonnal kikaptam a cerkát, lezuhanyoztam és illedelmesen elköszöntem.
Korrektség:2
Megérte:2

Elszámolás
Szerintetek?? Ha úgy nézne ki mint a képein és ha mutatott volna némi lelkesedést akkor nyilván megérte volna de igy kidobott virágcsokor volt részemről.

Összkép
A képein ő van fénykorában de mára ennek fénykornak rendesen bealkonyult. Lehet hogy nyersnek tűnik a megfogalmazás de ez van. A sportos testalkat most teljesen anorexiássá vált a combjai elvékonyodtak, feneke eltűnt, a vállai meg szinte átszúrják a bőrét.
Egy meggyőződéses alapú durva fogyókúra lehet a háttérben ami jó ideje tarthat, mindig viszek valami nyalánkságot a lányoknak és általában örülnek neki de mikor átadtam egy nagy doboz Ferrero-t úgy nézett rám mintha meg akarnám mérgezni és csak annyit mondott, hogy ez hízlal. Hát ráférne.

PS: El nem tudom képzelni, honnan tud ennyi képet fellapátolni ide az oldalra de engem sikerült félrevezetnie vele. Szinte naponta rak fel magáról "friss" képeket, ezzel azt a látszatot keltve mintha folyamatosan tartaná a színvonalat.

Erika szexpartner beszámolója - beszámoló

Pontvadász szavazás

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Erika szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Drogo
Veterán
2017-09-18 09:56:20
Ez egy inkorrekt írás ,ha annyira nem felelt meg a képeknek miért maradtál?

Karak81
Kamubeszámolós
2017-09-16 06:45:48
Talán a kelleténél jobban érződik az íráson a csalódás miatti indulat, igen, kicsit nyers a megfogalmazás, de te voltál ott.

Majomcsapda
Törzsvendég
2017-09-15 23:38:28
Respect, hogy ilyen őszintén leírtad amit tapasztaltál.

Funkciók legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-04-17) : Lentebb vette az irány és elkezdte kényeztetni a velem egykorút, bele kezdett egy csodálatos franciába. Fent kezdett majd folyamatosan egyre mélyebben, teljesen tövig engedte. Kezét szinte semennyire sem használta

nagyon jó: 1db
(2018-03-07) : Szemben a lábaim közé térdelt, s egyből maximálisan magáévá tette az éledező férfiasságom. Miután növekedésnek indultam, továbbra is teljes mélységben tűntem el ajkai között.

: 11db
(2018-06-27) : Meglepően szűk volt odabent,közben Gyorsabbra vette az iromot,nem szerettem volna lassitani,de gyoran gumit kértem és kértem lovagoljon meg. Ezt profi módon tette meg,de mindenképpen szerettem volna popsit kipróbálni,ezért fordutunk kutyusba és beleadtam amit csak bele lehetett.

(2018-06-17) : Nagyon kellemes ofranciaval nyitott, sajnos ma onzo voltam, igy ez viszonzatlan maradt. Amikor elerkezettnek talaltuk az idot, megkertem hogy szeretgessem a csodas posijat.

(2018-05-22) : Franciás bevezetés kölcsönössé vált egy idő után, majd gyors elmeneteltől félve védelmet kértem és hagyományos pózban folytattuk. Mindenre jól reagált könnyen ment a behatolás is minden előzetes kezelés nélkül.