Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Niobé

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2016-12-07 17:27:39

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Kedves P12103!

Nagyon szépen köszönöm a látogatásodat és ezt a felejthetetlen beszámolót örülök, hogy ilyen élményt adhattam Neked. Remélem még találkozunk.
Csak egy apró megjegyzés, 1 literes Listerin szájvíz van a fürdőben és 200 db os Tic tac ez alap felszereltség nálunk mindig is volt és lesz is kellemetlenül érint hogy azt írtad nem volt én is használom rendszeresen.
Puszi

Beszámoló Niobé +36706507601 84710 erotikus masszázs

P12103 a 2016-11 hónapi randiján történteket írta meg Niobé hirdetővel
Egyeztetés
Elsőre elértem, még előző nap egyeztettünk, hogy mit lehet,. Aztán SMS-t küldött, hogy van még negyedóra felkészültség időm, ha így is jó még. Szabin voltam, ráértem, nagyon megérte várni...
Megközelítés
A környéken felújítás folyik, lehet relaxálni várakozás közben a sorban. Érdemes kicsit több időt számolni az érkezésre. Az utcán nincs parkoló, keresztutca javasolt. A térképen látszik az utca a BKV használóknak. A GPS pontosan nem talál oda. Az 5-7-9 tömb ha megvan, akkor már közel vagytok.
Helyszín
Szoba és a fürdőszoba király, a folyosón a paravános pihenő nem egy belső építészeti remek. Csókolózásra ne nagyon készülj előrejelzés a fürdőben, azaz a szokásos szájöblítők nyomát sem láttam. Van tatami és pad is, már aki elfér rajta. Egy kicsit fáztam, talán csak a korom miatt, ezért amikor lehetett takargatva voltam.
Niobé külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Magassarkúban bőr toppban fogadott, megnyugodtam azonnal. Majd később rájöttem kicsomagoltan még jobban tetszik. Szép karcsú alkattal, elképesztő méretű és formájú mű cicikkel megáldva, amikről gyerekként sosem szoknék le. Nőies pici has, csak előre hajoláskor látható, és ami egy fiatalabb kiskutya beszerzésével, annak mozgásigényével már orvosolható. Bátran hirdethet retusálás nélküli képekkel.
1. Niobé +36706507601 beszámoló Budapest 84710 erotikus masszázs
3. Niobé +36706507601 beszámoló Budapest 84710 erotikus masszázs4. Niobé +36706507601 beszámoló 2016-12-07 17:27:39 erotikus masszázs 847105. Niobé +36706507601 beszámoló 2016-12-07 17:27:39 erotikus masszázs 847106. Niobé +36706507601 beszámoló 2016-12-07 17:27:39 erotikus masszázs 84710
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Csúszkamasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
A másfél óra a legjobb döntésem volt mostanában. Jutalmul elsőnek kaptam egy bevezető álló csúszka masszázst valami eszméletlen erotikus kivitelben. Az olajozásban segédkeztem csak az elején kérésére, innentől jött a boldogság. Missy folyamatosan emelte az érintkezés szintjét, fokozatosan eljutva a kezektől a cicik közé, majd a natúr franciáig. Végül elgyengülvén az eseményektől az ágyra rogyva befejezéssel jött el a vég. Kölcsönösséget nálam nem engedett, csak a combomon siklott Missy öle föl-le, megadva magának, amit kívánt belőlem. Ezzel persze teljesen kiverve a fejemből, hogy csak masszázsra jöttem.
A 2. fürdés után kaptam egy regeneráló, egész testre kiterjedő masszázst, kellemesen erősen, nem csak simogatóan, jó érzékkel és tudással, hogy szinte csak ezért megérte eljönni. Még kezeim is belefértek. A tatamin induló második csúszka a valaha kapott legjobb volt, ott már próbálkoztam mindennel, pedig általában tudom hol a határ. Hát most nagyon igyekeztem túllépni.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Még most sem tudom, hogy mi volt a jobb, a mellei között olajosan, vagy ahogy kezeivel fel le siklott rajtam, végigsimított a fenekem vonalán, vagy ahogy szinte teljesen eltüntetett a végén. Szinte mindenem volt szájában. Nem hiszem, hogy ennél lehetett volna valami jobb.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A környékbelieket mondta, előre rendeztem, bár nem ő kérte, csak így éreztem illőnek.
Rózsacsokor
P12103 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
A masszázs profi, a kényeztetés olyan természetességgel indult, ami engem teljesen levett a lábamról.
Kölcsönösség nekem nem jutott, de az én örömömhöz nem tett volna sokat hozzá, csak annyira jó volt vele, hogy szégyelltem, hogy én nem tudom kellőképpen viszonozni. A szerencsésebbeknek van erre esélye. Meg talán majd legközelebb nekem is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Niobé erotikus masszázs beszámolójáról


2016-12-09 19:43:10
Nem csodálom, hogy tetszett, szerintem ő a legjobb.

2016-12-07 20:28:10
Jó beszámoló, de nem jön le belőle, hogy miért volt neked felejthetetlen a masszázs.
Mutasd mindet

FunkciókNiobé legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-12-09) : Meleg olajat önt a kezedbe és hajrá. Melleit, derekát, popsit.....jaj a férfiembernek...elgyöngül...mellei közé veszi a cerkát....apróbb vendégek a cerkát ekkor gondolom nem látják, már a cicik miatt:)))

(2023-07-25) : A masszázsrész teljesen rendben van, a kérésemnek megfelelően kihagy bizonyos testrészeket, az erősség is közepes ahogy kértem. Becsülettel körbejárja az alkatrészeimet , amit lehet kimasszíroz és ami pozítivum, hogy a végén egy melegvízes törölközővel letörli a krémet a hátamról.

(2023-05-15) : Szembol kovetkezett a csuszka, mellei kozott elidoztem egy picit majdnem ki is robbantam ugy felcsigazott Niobe. Ezutan belekezdett a csodas francia eloszor csak nyalogatta a farkam majd egyszer csak teljesen eltuntem a szajaban.

felejthetetlen: 16db
(2023-12-08) : Egy biztos, a talpamtól a nyakamig, jól átmaszírozott mindenhol. Talán már nekem kicsit erős is volt, ezért kértem, hogy finomabban maszírozzon, amit készségesen meg is tett.

(2023-10-02) : Az első franciás kényeztetést követte a masszázs, ami a masszázs asztalon történt. Tetőtől talpig, vagyis inkább talptól tetőig alaposan végig gyúrt, a problémásabb helyekre, izomcsomókra több időt szánva. A masszázsa kifejezetten szakszerű, professzionális és kellően erős is, itt nem barátnős simogatásban részesül az ember fia, hanem valódi masszázsban.

(2023-07-27) : Tisztálkodást követően fölfekszem a masszázs padra Niobé tanga melltartó kombóban kezdi testem feltérképezését profinak mondható masszázst kapok jól átgyúr mindenhol közben beszélgetünk mesélek magamról illetve hogy merre jártam mostanában.

nagyon jó: 24db
(2023-01-01) : Ezután padra fel, majd kaptam Niobétől egy jó erős regeneráló gyúrmát, érezni lehetett, hogy ő ezt sem veszi félvállról. Kb. negyed óra fért a masszázs részbe, amit Niobé olajjal, bugyi-melltartó összeállításban végzett. Ez a kis bemutató azért reprezentálta Niobé kiváló masszázs tudását is.

(2022-10-03) : She also mentioned that I can freely leave the bathroom door open as we are alone... very girlfriend like situation :-) When I returned, she asked me to lay down on the massage table. She started the massage which felt very nice and really professional.

(2021-10-28) : Fél órára tudtam most csak menni. Ebbe nem sok minden fér bele, főleg ha a 2 zuhanyzást is belevesszük. Zuhany után a padra feküdtem. Megbeszéltük a forgatókönyvet. Krémmel nagyon ügyesen masszírozott. Amit a helyzetből és az erre szánt 10 percből ki lehet hozni, az megtörtént.

: 43db
(2023-10-23) : I chose a single erotic sequence in order to take my time for the table massage and the original sequence of the standing sliding massage. Table massage worthy of a professional, all parts of your body are visited with just the necessary pressure.

(2023-07-05) : Starting from the bottom it goes up massaging your feet legs back shoulders neck with just the necessary intensity in any case from my point of view. Arrived at my head I was able to caress her legs and grasp her firm buttocks with both hands.

(2023-05-13) : A felvezetés után talpmasszázzsal indított, majd átgyúrta a vádlimat és a hátamat is, megtalálta hol fáj és kellően kimasszírozta belőlem a csomókat. Végig meztelenül masszírozott, amikor a fejemnél masszírozott,