Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Lilith

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2016-12-18 01:56:59

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága! :)))
Elnézést a késői reagálásért, közben már a 2. randinkat is megtudom itt köszönni :P Annyira boldog vagyok, hogy ekkora boldogságot okoztam Neked. A kisfiús rajongás bizony ott van a szemedben :P ami el nem tudom mondani mennyire jól esik, ahogyan az is, ahogyan írsz :) Válaszul ott a nagy mosoly :P Nagyon örülök Neked !! :))))))))) Köszönök mindent, felhőtlenül éreztem magam mindkét randin :)
Csók :))

Beszámoló Lilith +36205782699 84960 szexpartner

Straval_Gabriev a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg Lilith hirdetővel
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Itt VTR-en keresztül könnyedén meg tudtuk beszélni a dolgokat. Igaz telefonon keresztül is értekeztünk, de csak a bizti kedvéért. :)
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kicsit elaludtam, így taxival mentem a helyszínre, hogy időbe odaérjek, tömegközlekedéssel már neccesebb lett volna. Maga a helyszín a Duna Pláza mögötti Marina Part szóval eléggé frekventált helynek mondanám. Tömegközlekedés szempontjából kiváló. Annak aki autóval menne bőven akad ott parkolóhely, szóval mindkét opció megteszi.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Marina Part... hadd ne kelljen bemutatnom. :) Jó környék és luxus apartmanok. A múltamból jó pár kellemes emlék köt ide. :)
Maga a lakás ízlésesen volt berendezve, egy ilyet én is szívesen elfogadnék. A lakásba belépve van egy kis előtér, majd jobbra fordulva a nappalival egybekötött konyha. Szintén jobbra fordulva van a fürdőszoba (ami jól felszerelt) és vele szembe a hálószoba. Bent kényelmes nagy ágy sok-sok párnával (én szeretem ha sok párna van). Az ággyal szemközt van egy tükör azok számára akik szeretik az eseményeket más aspektusból figyelni, bevallom néha néha leskelődtem.
Lilith külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lilith maga a nagybetűs NŐ. Félelmetes hogy mennyire meg tudja dobogtatni a férfi szíveket megjelenésével. Páratlan a szexuális kisugárzása, amint belépünk egyből a hatása alá kerülünk. Igéző szép barna szempár, édes mosoly és utána kezdi szemünk végigpásztázni csodás idomait. Csodás csípő, finom markolni való popsi és azok a szexi combok... hát bajba voltam, csak úgy kapkodtam a tekintetemet. :)
Köntösben fogadott, de alatti fekete színű szexi rucit viselt, ez az együttlét során rajta maradt, csupán alul lett kicsatolva, hogy hozzá tudjak férkőzni. ;)
1. Lilith +36205782699 beszámoló Budapest 84960 erotikus masszázs
3. Lilith +36205782699 beszámoló Budapest 84960 erotikus masszázs4. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-18 01:56:59 erotikus masszázs 849605. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-18 01:56:59 erotikus masszázs 849606. Lilith +36205782699 beszámoló 2016-12-18 01:56:59 erotikus masszázs 84960
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Hát eléggé szétszórt lettem, úgyhogy megpróbálom rendszerezni a gondolataimat. :)
Ebből is látszik, hogy mekkora hatással volt rám.

Az ajtónyitást követve beinvitált a nappaliba. Itt kicsit leültünk a kanapéra beszélgetni. Mivel még nem találkoztunk így próbáltuk feltérképezni egymást. Talán picit mind a ketten meg voltunk illetődve. :)
Közben gyengéden elkezdtem cirógatni a kézfejét, ekkor már sikerült mosolyt csalnom az arcára, majd megpusziltam. Válaszképp egy nagyon finom csókot kaptam, olyan hamisítatlan barátnőset. Hirtelen szótlan lettem csak a fejemmel a hálószoba felé biccentettem; ilyen az amikor nonverbális kommunikációval is megértjük egymást. :)
Itt már lekerült a köntös és én megcsodálhattam Őt teljes mivoltában. Mielőtt még bementem volna utána, az ajtóban magamhoz öleltem.

Itt most ugrok egy kis részt, itt volt a fürdőszobás szeánsz.
Skip.

Mikor visszatértem, Ő már az ágyon várt rám, így csatlakoztam hozzá. Mind a ketten térdeltünk majd ismét megízlelhettem finom ajkait. A csók befejeztével apró csókokat leheltem nyakára, és közben magamba szippantottam finom illatát. Ezután gyengéden elkezdett haladni lefelé, végigcsókolta a mellkasomat majd mikor már négykézláb volt, finoman ajkai közé vett. Földöntúli gyönyörben volt részem, hol gyengéden, hol intenzívebben csillogtatta meg francia tudását. Most is beleborzongok ha visszagondolok rá, ahogy a makkom ott lüktetett forró nyelvecskéjén, majd ahogy ismét bekapja és közben azzal az ártatlan tekintettel a szemembe néz.
Hát nem is bírtam sokáig, szinte könyörögtem már hogy húzzunk óvszert mert szeretnék másfajta gyönyörökben is részesülni.
Miután hanyatt dőltem az ágyon, Ő rám kuporodott, majd gyengéden beleült. Nem kapkodta el, először épphogy csak a makkom hatolt be, itt már éreztem szűk puncikáját, ahogy tovább hatoltam belé Ő az ajkába harapott és finom sóhajok hagyták el a száját, ekkor azaz asszociáció ugrott be, hogy pont olyan a helyzet mint mikor a szűz lány nem kerülheti el a sorsát, mert bizony ezt a virágot most le fogják szakítani.
Miután benne voltam, Ő rám hajolt és engedte, hogy kényem és kedvem szerint élvezzem ki a helyzetet. Pattanásig feszültem, őrületes volt a csípőmozgása, néha néha belepillantottam a tükörbe és onnan figyeltem ahogy ki-be jár a férfiasságom. Itt a látványra koncentráltam és közben hallgattam finom kis nyögdécselését.
Már nagyon éreztem a véget így kutyus pózba váltottunk mert így szeretem befejezni az együttlétet. Amint bepucsított és ismét felkínálta bájait itt már határozottabban hatoltam belé. Itt éreztem egy kis lábremegést a részéről így intenzívebb fokozatra kapcsoltam. Az aktusnak eme része elég rövidre sikeredett, mivel egy-két percnél nem bírtam tovább, végem volt mint a botnak.
Hagyott magában lenyugodni, majd utána segített megszabadulni a gumitól.

Picit mind a ketten kimerültünk így most Ő dőlt hanyatt az ágyon. Én csak figyeltem amint piheg, majd arra lettem figyelmes, hogy a szexi szeméremcsík alatt a csiklója megduzzadt és valami csillog a kis szeméremajkainál. Mint a fenevad, aki vérszemet kapott képtelen voltam ellenállni, hogy ne ízleljem meg. Ajkaim rátapadtak kelyhére és én mohón ízleltem édes nektárját. Felpislogott hogy én mit művelek, de csak gyengéden beletúrt a hajamba és élvezte a pillanatot, hagyott engem kibontakozni. Az volt a minimum, hogy én is viszonozni szerettem volna neki azt az örömöt, amivel az előbb megajándékozott engem.
Számomra is ugyanakkora öröm volt végigjárni az orgazmusáig vezető utat. Megunhatatlan az a pillanat mikor a partnered átéli az örömöt és közben hevesebben odanyomja a fejemet a célterületre, majd a combjaival is rászorít, remeg minden porcikájában majd gyengéden elcsitul, csak néha néha borzong bele egy picit, mikor egy két apró nyalintásra visszatérek portyázni. :)
Kicsit begörcsölt a nyakam, így mellé feküdtem. Picit hozzám bújt, a kezét a mellkasomon pihentette. Tekintetünk találkozott majd ismét megcsókolt... és nem hagyta abba.

Mire feleszméltem már a köldökömnél járt. Gondoltam is magamba, hogy hűha bírni fogom ezt!? Ő úgy gondolta, hogy nem végződhet döntetlennel a mérkőzés így tizenegyes párbajjal dönti el hogy ki kerül ki győztesként.
Most ismét én kerültem a sóhajtozás periódusába. A térdeim is beleremegtek, éreztem, hogy hamarosan másodjára is "kirabol" engem. Hatalmas volt a kísértés, hogy ajkai között érjen a vég, de ismét akartam érezni szűk punciját, így gyorsan gumi után kellett nézni. Itt már nem volt kecmec, amint felkerült egyből betámadtam. Ő hasalt az ágyon, én meg hátulról gyengéden becsúsztattam, majd egyre mélyebbre és mélyebbre hatoltam. Közben belefúrta a fejét a párnába és a lepedőt markolászta kis nyögdécselések közepette, miközben én magamévá tettem.
Észveszejtő, hogy mennyire partner a dologban és mennyire jó Vele a szeretkezés.
Itt megfogtam a csípőjét és miközben feltérdelt a szokásos kutyus pózba, én már nagyon a végét jártam. Huhh... hát igen, másodjára is sikerült a csúcsra juttatnia engem.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Utólag került a csokor átadásra. Csekély ajándék egy csodálatos élményért cserébe.
Rózsacsokor
Straval_Gabriev nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ezt nem szeretném túlragozni, mindenki vonja le a maga tanulságát. :)
Azt hittem az ilyen kisfiús rajongásokból kinőttem már, de mégse... nyilván ez nem azt jelenti hogy legközelebb jegygyűrűvel fogok menni. :D
Lilith egy csodás nő és szerencsés lesz/lett az a férfi akinek a szívét odaadja/odaadta.
Nem szegem meg a játékszabályokat, hiszen a privát szféra az tabu, de azért bevallom eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne... :)

Köszönök mindent Drága! Örök élménnyel ajándékoztál meg.
Sok-sok csók!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lilith szexpartner beszámolójáról


2016-12-19 17:53:04
Igazán minőségi beszámolót produkáltál, van tehetséged az íráshoz! Ráerősítettél a Lilith iránt már meglévő szimpátiámra, hogy a közeljövőben feltétlen módoljak Vele össze egy randit! ;)
Mutasd mindet

FunkciókLilith legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2016-12-27) : A felejthetetlen bőnyálas, kézmentes, a csillagó barna szempár kontrollja mellett végzett csodálatos francia nyelvleckétől kezdve a változatos csókcsatákon át a nagy kedvenc 69- én keresztül egészen az aktusig.

(2016-11-10) : A csodálatos kézmentesen, szemezős, bőnyálas francia nyelvlecke, a rendkívül erős izomzattal rendelkező, a mennyekig repítő szűk, finom, érzékien ,jól reagáló punci..

(2016-10-03) : Először csak körbepuszilgatta , majd belekezdett a franciába. lejjebb kalandozva következett a tasak kényeztetése, ami igen jól esett, majd még lejjebb a popó is sorra került.

nagyon jó: 7db
(2017-01-22) : merev farkamat finom franciában (khmm, szopásban) részesítette. Így elsőre az volt a benyomásom, hogy nem egy virtuóz, hanem inkább egy visszafogottabb barátnő, aki azért mindent megtesz az üdvösségért.

(2017-01-03) : Ezek után helycsere, és hip-hop máris a szájában voltam. Finoman, mélyen bevette, kicsit megfogtam a fejét is, így diktálva az ütemet, de semmi durvulás :) Ezek után misszibe váltottunk, annyira finom és szűk volt,

(2016-11-09) : Aporocska csókok.Lassan de biztosan elért a farkamig amit mesterien szopott!!!Volt ott szép lassan tempósan mélyen és természetesen az elmaradhatatlan kényszer francia is.

: 13db
(2017-03-21) : Majd az ágy mellett kis simik és puszik mellett oldódtunk kicsit fel. Egyáltalán nem rohant, nem siettette a dolgokat. Aztán az ágyon folytattuk a kirándulást ahol én nyalogathattam igazán finom puncikáját

(2017-03-06) : Felhúztuk a védőfelszerelést, majd újabb helycsere, missziben kezdtük az akciót. Ezalatt már hangosabb tetszésnyilvánításokat kaptam, és folyamatosan puszilgattuk egymást.

(2017-02-19) : Rövid smárolás után elkezdte kényeztetni legkedvesebb szervemet. Kézzel, szájjal, mindenhogyan. Rettentően jól csinálja! Mindenképp a Top 3-ba van nekem a franciája.