Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2017-01-11 20:29:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 85558 szexpartner

messziroljottember a 2016-12 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Mivel az ünnepek előtt, de közzel hozzájuk sikerült összehoznunk a találkozót. Így a beszámolóm igen lassan íródott meg a számítógép klaviatúráján. Összecsapott írást pedig nem szerettem volna kirakni. Szóval. Bocsánat.
Az egyeztetés telefonon történt. Eleinte egy kissé nehézkes volt elérni, de végül sikerrel jártam. A randevú napján pedig már sms-ben kommunikáltam vele. Sajnos nincs VTR alkalmazása, így egy kicsit nehézkes Őt elérni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jázmin lakása a XIII. kerületben található a Béke téren. A tömegközlekedést vettem igénybe, mert tartottam egy esetleges késéstől, ha gyalogosan érkeztem volna. Villamos és a busz, kinek mi a jó gyakorlatilag a ház mellett, előtt tesz le. Egy pár perces séta után már a megadott helyszínen is vagyunk. Szerencsére elszámoltam magam és egy kicsit korábban érkeztem és tettem egy nagyobb kört a háztömb körül. Az autóval érkezőknek csak annyiban tudok segíteni, hogy volt bőségesen parkoló hely a környéken, sőt még a bejárat előtt is. A díjakról viszont nem tudok nyilatkozni. Bár Jázminnal, amikor az időpontot egyeztettük kérdezte tőlem, hogy mivel érkezem, mert ha kocsival, akkor útba igazított volna az ingyenes parkolás lehetősége felé.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház. Bár már a használat látszik az épületen, de semmi komoly probléma nincs vele. Liftet nem kell igénybe venni, nem kell sokat felfelé kaptatni a lépcsőn. A lakás abszolúte rendben van szép tisztaság és rend fogadott. A bejárati ajtón belépve jobbra fordulva található a szoba egy nagy ággyal, ami egyben kanapé is és a helység így nappali ként is funkcionál. A falon egy tv, ami a zenét szolgáltatja valamint az időt is szemmel tarthatjuk. A falra szerelt tv mellett egy sötét színű szekrénysor tart egészen az ágy széléig. Az ággyal szemben egy dohányzó asztal és kettő darab fotel a ruháknak, és egyéb dolgoknak. :) Végezetül egy szalag függönnyel leválasztva itt található a konyha étkező rész is. Visszatérve a bejárati ajtóhoz balra fordulva találjuk a fogast a kabát stb. ruházatnak, valamint a folyosó végén jobb kéztől van a fürdőszoba is. Ahol egy a jobb sarokba beépített zuhanyfülkét találunk, melyben katonás sorrendben sorakoznak a tusfürdők. Tőle jobbra egy mosdópult található szájvízzel és kisméretű poharakkal. Mosógép és stb. egyéb fürdőszobai felszerelés. Remélem ez pontos helyszínbeszámoló volt?
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A fotóit elnézve nem kellett félnem igazán semmitől és az előző beszámolókban olvasott leírások alapján az arca is szép. Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni. Valóban nem az az aranyos szomszédlány pofival rendelkező lány. Inkább úgy mondanám az az igazán Dögös és Vad Nő benyomását kelti a szép arcával. Hosszú festett szőke haja van barna szemei és feltöltött ajkai, melyekkel gyakorlatilag folyton mosolyog. A mellei hatalmasak és valóban nagyon feszesek és hívogatóak. Ugyan úgy, mint a formás, kemény feneke és édes puncija. Egy szó, mint száz az adatlapján szereplő adatok teljes mértékben helytállóak.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 85558 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 85558 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2017-01-11 20:29:35 erotikus masszázs 855585. Jázmin +36707423697 beszámoló 2017-01-11 20:29:35 erotikus masszázs 855586. Jázmin +36707423697 beszámoló 2017-01-11 20:29:35 erotikus masszázs 85558
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Bocsi, de muszáj, leírnom az érkezésem részt egészen a belépek az ajtóig. Szóval a megbeszélt időben hívtam Őt és megkaptam a feljutáshoz szükséges információkat, és elindultam. Amikor az ajtaja elé értem kissé elbizonytalanodtam. Hogy jó helyen vagyok-e? De az ajtón kiszűrődő magas sarkú szandál kopogása elárulta. Jó helyen vagyok. így halkan jeleztem az ajtón, hogy megérkeztem. Kinyílt az ajtó és ott állt. Nem az ajtó mögé bújva, hanem ott előtte, teljes valójában egy apró mikro bikiniben, amit én kértem tőle. Nehezen jöttek szavak a számra, még a ”helló” odanyögés is kisebb nehézséget okozott. Ezen nehézségek átlépése után beljebb invitált és puszival fogadott, Majd a kabát levétele után szívesen követtem a szoba irányába. Közben jó háziasszony :) módjára itallal kínált, én pedig maradtam a jól bevált ásványvíznél. Öltözés közben szó esett a további idő eltöltésének módjáról és egyéb érintőleges témákról is. Majd a törölközőt a vállamra csapva megindultam a fürdő irányába házigazdám szoros követésével. :) Amíg én tisztálkodtam, ha minden igaz egy barátnőjével beszélgetett telefonon. Visszatértem és Ő az ágyon elnyúlva bikiniben feküdt. Szép látvány volt :)

Gyorsan felpattant és felém indult. HŰHA. Csókkal indult a légyott és egymás testének kézbeli felfedezésével. Jázmin igen gyorsan kézbe kapta a farkamat, ami igen hamar engedelmeskedet a hívó szónak és keménnyé változott. Ekkor vendéglátóm az ágyhoz húzott és feltérdepelt rá és én miközben az ágy mellett álltam a szájába vett. Először csak ismerkedett vele, de hamarosan olyan tempót diktált, amit talán még nem láttam. Kézzel, kéz nélkül, bő nyállal, szóval kaptam rendesen. Nem tagadom alig vártam, hogy megkóstoljam. Így az ágyról felsegítettem és magamhoz húztam, csókolóztunk. A farkamat markolászta. Szép lassan megfordult és a fenekét a lomposhoz nyomta és körkörös mozdulatokkal igen kellemes bizsergést biztosított. Közben a kezeim besiklottak a melltartó alá és a formás ciciket gyurmáztam. A bugyijában matatva megkérdeztem ”Mit rejtegetsz itt?” Nem jött válasz csak apró sóhajok :) . De már nagyon kívántam, az egész testét így előbb a már korábban félrehúzott melltartó lekerült, majd a bugyi is földre hullott. Ekkor megindultunk az ágy irányába és közöltem Jázminnal, hogy ”most te jössz” Az ágyon hanyatt fekve csókolózással folytattuk. Kicsit elkalandoztam a nyaka és a füle irányába, de utána masszívan megindultam déli irányba, de akadályba ütközte. Azaz kettő jó nagy akadályba :) A melleit nyaltam, faltam, ahogyan csak tudtam. De a meghódításra váró terület még messze volt. Így a mellein már csak a kezeim maradtak. A hasát végigcsókolva megérkeztem a célterülethez. Először csak köröztem a célpont körül, de utána gyakorlatilag ”fejest” ugrottam a mézédes punciba. Az elején nem sok reakció volt részéről, ám amikor beindult. Na, az egy igen szép látvány volt. Először a sóhajok száma emelkedet, majd elkezdte a csípőjét és a punciját a számba tolni és végezetül remegve ment el. Még egy kicsit puszilgattam Őnagyságát. Jázmin szólt ”gyere ad ide a f…t szopni akarok.” Amire én persze azonnal igenlően válaszoltam. Az ágyon hanyatt vágtam magam és gyakorlatilag rögtön elkapott. Ismét a beszámoló elején megírt franciában részesültem. De én telhetetlen révén még mindig akartam Jázmint így váltottunk 69-re. Ő megfordult a füleim a finom combok szorításába került és így folytattuk. Jázmin ügyesen ténykedett rajtam nem tagadhatom és remélem Ő is élvezte a játékom. Néha-néha elengedet a szájával és csak sóhajtozott, miközben én átkarolva a derekát és fenekét, a punciját nyaltam. Előkerült az óvszer. Jázmin szájjal és némi kézi segítséggel helyezte fel rám. A szembe lovaglós pózt vettük fel. Igen erős és intenzív iramot vett fel és én is alulról toltam magam rendesen. Közben a cicijei hol a számban, hol a szemeim előtt himbálóztak, hol pedig a tenyeremben tartottam őket. Nem volt lehetőségünk más pozíció kipróbálására viszonylag hamar végem lett. Hagyott lenyugodni és finom apró mozdulatokkal azért még élvezettet.

Tisztálkodás után beszélgetésbe elegyedünk olyan félidőnél járhattunk. Szó esett utazásról, munkáról, ki hol tölti a szilvesztert vagy az egész ünnepeket. Stb. Stb. Stb.

Következett a második kör. Kértem, hogy feküdjön végig rajtam, ne volt távolságtartó. Nem vigyázott semmire. egész test súlyával rám feküdt. Imádtam. Csókokkal kezdtünk, majd a mellkasomon és a hasamon át ismét eljutott a farkamhoz, ahol a már jól bevált francia tudását bemutatta. Kértem jázmint, hogy 69-cel folytassuk, így fordult egyet rajtam és az arcomba nyomta édes pici puncusát. Ő rajtam dolgozott igen szapora tempóban. Én pedig húztam magamhoz a derekánál fogva és nyaltam, faltam, szívtam a finom puncit. Most egy kicsit hangosabb volt, mint korábban. Szerettem volna, újból látni Jázmint miközben elélvez. Ismét hanyatt feküdt az ágyon és én a combjai között újabb ténykedésbe kezdtem. Jó volt megint átélni a már korábban felsorolt reakciókat és jó érzés volt ismételten látni, elélvezni. Itt is mintha magasabb hangerővel élvezett el. ÁÁááá! Jó visszagondolni rá Megint a farkamat követelte, aminek én szívesen eleget tettem. Miközben Ő az ágyon hanyatt fekve volt én a hasa felett térdepelve franciázott rajtam. Nem tagadom így még nem csináltam senkivel, de kellemes új élmény volt. Az idő szorítása miatt az óvszer után nyúlt. De szeretem volna az ágy helyett a fotelban kipróbálni magunkat. Jázmin nem tiltakozott. Így én a fotelba döntöttem magam és kissé lentebb csúszva egy kis franciás segítséggel javított a helyzetemen. A gumi ismét főleg szájjal került rám némi kézi ráhatással. Ekkor már a fordított lovagló póz volt csak lehetséges a fotel fa karfái miatt. Ez a menet az elsőnél némileg rövidebb volt. Tudjátok az a fránya idő. Szóval nem fogtam vissza magam és Jázmin is mindent beleadott. Pár perc múlva mosolyogva durrantam el az óvszerben. Itt is egy kicsit hagyott lenyugodni, majd leszállt rólam. Letisztogatott és kaptam egy új törölközőt majd irány a fürdő.

Gyors zuhanyzás után, gyors öltözés. Közben némi beszélgetés. Búcsú puszi az arcokra és 1 perc után már az utcán voltam és mentem a dolgomra……
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A felöltözés közben raktam a dohányzó asztalra a korábban meghatározott számú rózsaszálat.
Rózsacsokor
messziroljottember nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mivel első találkozásunk volt így ezen rész összehasonlítást nem tartalmazhat.
Jázmin egy klassz Nő. Szép formákkal és dögös kinézettel. Szeret sokat beszélni és könnyedén kezd párbeszédet bárkivel. Az eltöltött találka során jól éreztem magam.

Szóval.

Köszönöm.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2017-01-12 10:46:39
Hmmm, ez igen, tetszik nagyon! Bakancslista ON! :)

2017-01-12 10:46:39
Hmmm, ez igen, tetszik nagyon! Bakancslista ON! :)
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 176db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.