Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2018-10-12 15:49:33

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 97517 szexpartner

vakablak a 2018-10 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon egyeztettünk és nagyon hatékonyan.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lehel tér környéke, parkolás többnyire problémamentes, de természetesen fizetős. BKV-val még soha nem mentem, de a Lehel tér ilyen szempontból jó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Gyönyörű lakás. Nagyon szép berendezés, csilivili tisztaság, igényesség. Két problémám van csak: 1) csak a hálóban szabad szexelni, a lakás többi részét (pl. a nappaliban a kanapét) nem lehet használni és 2) nincs tükör a hálószobában sehol. Javasoltam is Jázminnak, hogy a hálóban lévő szekrény elhúzható ajtaját cserélje tükrösre.
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képei teljesen őt ábrázolják és magukért beszélnek. Jázmin egy bombanő, a klasszikus pornósztár-szilikoncici-szopósszáj vonalat képviseli. Az arca ki van takarva, de csak a diszkréció miatt. A melle és a szája nem eredeti, de ezt fel is tünteti a hirdetésében. A testét imádom; nagyon kisportolt, izmos. A háta, a válla, a karja kimondottan erős, formás. A feneke egy álom. Van néhány tetkó is, de egyáltalán nem tolakodóak és nem viszi túlzásba őket. Összességében egy olyan jelenség, amit az ember még akkor is megjegyez, ha csak az utcán látja, de ha még szexelt is vele, akkor biztosan soha nem felejti el.

Jázmin az én előzetes kérésemre utcai ruhában várt. Ha nem kérek külön semmit, akkor mindig szuperszexi tangákban és hasonlókban fogad, meg az elmaradhatatlan magassarkújában, amit mindig még az ágyba is magával hoz.
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 97517 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 97517 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2018-10-12 15:49:33 erotikus masszázs 975175. Jázmin +36707423697 beszámoló 2018-10-12 15:49:33 erotikus masszázs 975176. Jázmin +36707423697 beszámoló 2018-10-12 15:49:33 erotikus masszázs 97517
Action
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Pornós feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Jázminnál az órát szó szerint kell érteni: ha 10-re vagy megbeszélve, 9:59-kor hiába hívod a kapuból. Egy perccel később felveszi és ha egy órára mész, akkor 11-kor lent leszel a kapuban, de minimálisan kint az ajtóján.

Az elején részletekbe menően megbeszéltem Jázminnal, hogy mit szeretnék csinálni vele. Mindenben gyorsan megállapodtunk. Valójában pontosan tudom, hogy mit lehet, de szeretem ezt mindig a helyszínen még egyszer megbeszélni. Egyrészt, hogy teljesen biztos legyen, hogy nem lesz semmi gond, másrészt, mert engem izgat, ha finomkodás nélkül megbeszéljük, hogy mit csinálunk - de erről majd később. Aztán egy jó nagyot mosakodtam, majd kezdetét vette a móka.

Rögtön az ágyra kerültünk, és finoman nyalogatni kezdtem, mert ezt minden hölgynek imádom csinálni. Jázmin nyilván nem élvezte a dolgot, de becsülettel sóhajtozott és nyögdécselt. Aztán hamar megkaptam a Jázmin védjegyének számító mocskos beszédből az első ízelítőt, amikor a hozzám hasonló visszajárósoknak már menetrendszerűen és kiszámíthatóan jött a “gyere hadd szopjam a faszodat”. Namármost, én egy igazi gentleman vagyok, akinek a számára egy hölgy kívánsága parancs!

Vigyázni kell Jázmin szopásával, mert rögtön az elejétől olyan tempót, mélységet, szívóerőt és pornóskodást diktál, hogy gyengébb idegzetűek pillanatok alatt el tudnak durranni. A pornóskodás alatt azt értem, hogy nyáladzik, torokból hörög-nyög, ágyon négykézláb állva szemből szopik izomból, közben az egész testével belemozog, a fenekét riszálja stb. stb. Mint tapasztalt Jázmin-ínyenc, előre szóltam neki, hogy nem durvulhat - majd durvulok én, amikor az úri kedvem úgy tartja! Úgyhogy hagytam, hogy kicsit finoman cumizzon, és folyamatosan szóval és tettel irányítottam, hogy mit hol és hogyan csináljon (zacsinyali, nyelvkörzés a makkon stb.). Jázmin ezeknek a lehető legnagyobb mértékben tett eleget. Kis idő után rájöttem, hogy hát hahó, YOLO van és felálltam az ágyon, Jázmin is feltérdelt és ebben a klasszikus pornós poziban iszonyatosan adtam a szájának. Csináltam úgy, hogy csak rendesen megfogtam a fejét és kúrtam a száját és úgy is, hogy én álltam egy helyben, és az ő fejét húztam rá gyorsan és ütemesen a farkamra. Mindeközben folyamatosan mondtam is neki, hogy mit csinálok (“na most jól megbaszom a szádat, Jázmin” meg “imádom kúrni a gyönyörű szádat” stb.), csak a teljes biztonság kedvéért, ha esetleg nem is tűnne fel neki, hogy mi történik. Időnként, hogy nehogy elmenjek és kicsit pihenjen a fütyim, a zacsimat nyalattam vele alulról, meg a nyelvéhez-ajkához-arcához ütögettem a faszomat és kommentáltam a dolgot, pl. “kicsit összefaszozom az arcodat…” és hasonlók. Itt egy pillanatra meg is álltam, mert rájöttem, hogy egy kész Kazinczy vagyok a nyelvújításommal (“összefaszozni”). A mi kis szerelmünknek ezen ideje alatt Jázmin sajnos nem tudott semmi hasonló szépet mondani nekem, mert a farkam többnyire azért a szájában volt, és úgy nehéz. Egy esetleges szolgáltatásfejlesztési ötlet lehetne, ha extraként megtanulna hasbeszélni..? Jázminnál semmi nincs kizárva!

Miután a szájából kihoztam a maximumot, úgy döntöttem, hogy vége az előjátéknak, úgyhogy komolyodjunk meg. Megkértem, hogy húzzon fel egy gumit és természetesen hátulról kezdtem el dugni. Megkaptam a következő szokásos Jázmin-mondást is, miszerint “járasd meg bennem a faszodat”. Természetesen biztosítottam róla, hogy pont ez fog történni. Jázmin gyönyörűen kidolgozott háta és feneke iszonyúan felizgatott, mint mindig. Nem akarom fényezni magam, meg hát ez a beszámoló nem is rólam szól, de rettenetesen megkúrtam hátulról. (Jázmin közben fejben összeállította a délutáni bevásárlólistát.) Egy jó ideig basztam, aztán kértem, hogy most ő tolja vissza rá a seggét a farkamra (“húzd rá magad a faszomra”), amit én nagyon izgatónak találok. Mozgott is becsülettel, olyannyira, hogy át kellett parancsolnom misszionáriusba, hogy legyen egy lélegzetvételnyi szünetem, nehogy elmenjek. Misszionáriusban ráfeküdtem a nagy dudákra, Jázmin nyakát csókoltam és a punciját kúrtam egyszerre, miközben ő átkulcsolt a lábával (imádom) és időnként a fenekemnél fogva húzott még beljebb (imádom), miközben mocskosul biztatott (imádom). Jázmin olyan dolgokat tud mondani, amitől még én is (!!!!) elpirulok néha, de iszonyúan izgat.

Jó ideig dugtam szemből is, de aztán éreztem, hogy bár óriási király csávó vagyok, ez így nem fog már sokáig menni. Így hát a legelején megbeszélteknek megfelelően feltérdeltem, Jázmin fekve maradt, lebénáztam valahogy a gumit és megint beraktam a szájába a farkamat. Jázmin oldalról felkönyökölt, én meg egy széles terpeszben térdelve fogtam a fejét és őrjöngve kúrtam a száját, hogy végre elmenjek. Jázmin is érezte, hogy mi a tét és hihetetlen vehemenciával a fenekemnél fogva még húzott is bele a szájába, óriási vákuumot produkált és a nyelvével is izgatott, miközben a zacsimat fogta. Hihetetlen élmény látni a tökéletes testet kiterítve és közben dugni a kis szilikonos-szopós száját. Jázmin észvesztő torokhangokat, cuppogást, nyögdécselést és a testével tekergőzést préselt ki magából válaszul az én ismételt udvarias kérésemre, hogy “szopd ki a gecit a farkamból”. A fentiek után nem túl bonyolult rájönni az action végére, ezért nem is sorsolok ki semmilyen értékes ajándékot a megfejtők között: hatalmasat élveztem Jázmin arcára. Utána (továbbra is az előre megbeszélteknek megfelelően) a gecis farkamat még beraktam Jázmin szájába, aki ezen a ponton is tanúbizonyságát tette hallatlan profizmusának, ugyanis nem kezdte el erőből szopni szerencsétlen fütyimet, hanem éppen csak finoman bekapta és cumizta meg belülről a nyelvével simogatta, miközben rám nézett és volt egy kis fehér csík meg néhány paca az arcán. Kis ideig elvoltunk ezzel, majd megmondtam neki az igazat: “Jázmin, ma még önmagadhoz képest is nagyot alakítottál!”.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Jázmint nem csak az oldalon hirdetők, hanem úgy általában az üzleti életben megismert emberek között is a legkorrektebbek között tartom számon. A hirdetése tökéletesen fedi a valóságot a kinézetét és a vállalt szolgáltatást illetően is. A helyszínen pont azt nyújtja, amit a hirdetésében leír. Nincsenek kellemetlen meglepetések, csak egy egyedi élmény egy, a szakmáját magas szinten művelő lánnyal.
Rózsacsokor
vakablak nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Nem hiszem, hogy a beszámolóm után bárkit meglepne, hogy nagyra értékelem Jázmin munkásságát. Légiközlekedési hasonlattal élve Jázmin egy business class plus kategória. Nem first class vagy private jet - volt olyanhoz is szerencsém, pl. Zürichben meg a nagy vízen túl is, nekem nem érte meg, annyival nem nyújt többet, mint amennyivel drágább -, de mindenképpen business plus/premium, a lehető legjobb ár/érték aránnyal. Én már frequent traveller vagyok Jázminnál és szerintem a jó lányoknál mostanság szokásos honoráriumnak kb. a dupláját hagytam ott nála egy órácskáért, de ezt az élményt, ezzel a külsővel és ezzel a szolgáltatási szinttel más ma nem képviseli Budapest környékén. Privátban várom a tippeket, ha valaki tud akár csak hasonlót is! Egyértelműen óriási műsora van, figyel az ügyfélre, fontos neki, hogy jól érezze magát a vendég. Ha minden szolgáltatónak (bank, közmű, telco, kőműves, autószerelő stb.) ilyen fontos lenne az ügyfél, akkor bezárhatnánk a fogyasztóvédelmet és a békéltető testületeket.

Jázmin a nagyon-nagyon kevés közül az egyik olyan, akire azt mondom, hogy ha eltűnne az oldalról, az igazi veszteség lenne kis közösségünk számára (a másik számomra most Alice, aki külsőre totális ellentéte Jázminnak). Előbb-utóbb nyilvánvalóan ő is megteszi és már előre sok sikert kívánok az új életéhez - de addig is még jó sokszor fogok menni hozzá és minden alkalommal alaposan meg fogom baszni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2018-10-29 18:32:51
Ez egy igazán olvasmányos és remek beszámoló! Plussz se nem túl rövid se nem túl hosszú.

2018-10-18 10:59:31
Kollégák, köszönöm a dícséreteket. Az a helyzet, hogy ebben nagy szerepe van a beszámoló tárgyának. Csak jó szolgáltatókról lehet ilyet írni. Ha valakiről megírom, hogy tulajdonképpen nem volt rossz, de semmi extra, átlagos, akkor bármilyen szépen, részletesen stb. is van megírva, akkor sem fog ennyi pozitív értékelést kapni.
Kettőn áll a vásár :)

2018-10-17 12:03:50
Mestermű, szépirodalom lesz száz év múlva. Csak így tovább!

2018-10-15 23:55:47
élmény olvasni az ilyen részletes és plasztikus beszámolót, kb. mint ha filmet néznél :D txx!

2018-10-15 22:27:39
mestermű
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 8db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 80db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-01-03) : Eldobta a krémet és nekiállt, de ez Uraim, nem a hóbeleflancos francia volt, hanem az igazi szopás. Mélytorkosan, köpködve, kényszerfranciásan, úgy ahogy ő azt szereti. Pörgette a nyelvét, hamar hadrendbe állitott és szerettem volna mindenhogyan is torkoztatni.

: 176db
(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.

(2023-12-05) : Tenyleg hihetetlen, faradhatatlanul tuntetett el ujra es ujra, majd megint es ujra. Az, ahogy latod, hogy azzal a gyonyoru vastag ajkaival vegigszalad a farkadon, teljesen eltuntetve azt, majd ott marad lent kicsit

(2023-10-25) : Igaza van, ezt tényleg nem lehet tanítani, tehetséggel kell születni hozzá. Közben kibújt félig csipkés fehérneműből, hogy tudjak a melleivel játszani. Hanyatt fektettem, és teljesen kicsomagoltam. Finom piercinges punciját nyaltam.