6
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
71
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
Freya erotikus masszázs

erotikus masszázs

Freya-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2018-11-01 17:03:05

krst
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Freya reagálása

Szia.Köszönöm szépen az értékelést.Várlak máskor is szeretettel.Puszi

Freya beszámoló erotikus masszázs Budapest 2018-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kora délután, telefonon hívtam. Első próbálkozásomra, pár csörgés után fel is vette. Korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, egyeztettük mennyit maradnék, délutánra kaptam is időpontot.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
IX. kerület, új-építésű rész, jelenleg is zajló építkezésekkel a környéken. Autóval érkeztem, parkolást az utcában megoldottam, ami fizetős ugyan, de az alsóbb árkategóriából. A házszámozás kicsit kaotikus, de megtalálható a megadott cím. Első látogatásomkor Freya készségesen navigált telefonon, mert nem találtam a megadott számot...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház kis lakása, két részre osztva. Fürdő tiszta, tusfürdő elég, szájvíz + pohár kikészítve. Kellemes illatok, halk zene. Ruháknak + leülni van kanapé. A tetthely egy tatami / matrac a padlón, párnákkal. Tökéletesen megfelel a célnak.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Vékony lány, hatalmas formás cicikkel. Szerintem szép arca is van (képeken látható ). A jelenlegi 2. és 4. kép szerintem retusálatlan, hűen tükrözi a valóságot.Nekem nagyon bejött. Mostani találkozónkkor az egyik képen is szereplő fekete-fehér bodyban fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A masszázs kellemes, szerintem a közepes erősségű / a simogatós között valahol. Olajjal történik, ami nekem jól esett. Mostani alkalommal a hát, fenék, combok részesültek kezelésben. Közben beszélgetés. Freya közvetlen, és értelmes nő.
A csúszka masszázs és a szemből massz. most kimaradt, de miattam, mert...
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
...mivel az egy órában kétszeri lehetőség van, kértem hogy a kényeztetéssel kezdjünk, utána masszázs, és megint kényeztetés.
Fürdőből visszatérve Ő már félig "kicsomagolva" várt. A hátamra feküdtem és kezdetét vette a kényeztetés.
Simogatás, francia nyálcsorgatással, kézimunkával, gátizgatással felváltva, jó ütemben. Közben lehet nézni, simogatni. Kértem hogy a cickókra mehessek, nem volt akadálya :-)
Letörölgetett, magát is, aztán következett a fentebb leírt masszázs / beszélgetés.
Kis idő után kérdezte, hogy elkezdhetjük-e a második kényeztetést?
Mivel az elsőt kicsit tovább bírtam mint gondoltuk, kevés volt az idő a regenerálódásra. Így mondtam hogy maradok hason, és élvezem a masszázst. A végén még egy gyors tusolás, és elköszönés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Külön extra nincs, amit lehet az alapban benne van. Nagyon korrekt, érték arányban szerintem kimagasló.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Értelmes, korrekt, vékony nő, nagy és formás cickókkal, szép arccal.
Az adott időtartam a vendégről szól, mindent megtett hogy jól érezzem magam.
Voltam is és megyek is még :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

négykarika
Billentyűbetyár
2018-11-26 07:27:22
Tényfeltáró írás,benne minden lényegi elem említésre került a pontos tájékozódáshoz.

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-12-04) : Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni

(2017-03-09) : nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t.

felejthetetlen: 5db
(2016-12-24) : Aztán elkezdett franciázni, amit istenien csinált. Volt már pár alkalom az életemben , amikor ügyesen és nagyon érzékien csinálta a lány az orális szexet, de ez még azok közül is kiemelkedően emlékezetes maradt.

(2016-12-11) : belekezdett egy nagyon élvezete franciába. Volt itt minden, volt, hogy csak a makkal játszott, volt, hogy teljesen bekapta a golyókat sem hagyta ki, bő nyálasan, a mélytorok elemek is voltak néha,

(2016-11-12) : Nem volt forgatókönyvem, csókkal kezdtünk, majd egy finom franciát kaptam, amit aztán viszonoztam is. Remekül nedvesedett, jó volt nézni alsó perspektívából is.

nagyon jó: 14db
(2018-12-06) : 1 órát terveztem kellemesen eltölteni, fel és levezetéssel, közte masszázs. Úgy alakult, hogy kellemesen éreztük magunkat és a felvezetés olyan hosszas volt, hogy a masszázs elmaradt...

(2018-04-21) : Hasamon fekve kezdtük. Vádlikkal kezdte, majd jöttek a combok, fenék, derék, hát, vállak, tarkó, karok. Máskor jobban szoktam figyelni erre, sajnos most inkább a beszélgetésre koncentráltam.

(2018-04-11) : A masszázs rész nem volt túl hangsúlyos , inkább csak amolyan időkitöltő , de ez az én kérésemnek volt betudható. Ezalatt az idő alatt azért végigment a vállamtól a lábamig.

: 26db
(2019-06-08) : Profizmus áradt minden mozdulatából a kényeztetés alatt is, folyamatosan figyelt a reakcióimra, és minden kérésemet teljesített! Még mindig érzem azt az érzéki franciát! Lassú, nedves, érzéki!

(2019-05-23) : Kellemes, simogató masszázst kaptam. Lentről felfelé ment, lábamat jól átmozgatva. Pont annyi időt fordított rá, amennyit kellett. Nem ezért mentem feltétlenül. :D

(2019-05-20) : A masszázs a már említett matracon történt, mielőtt lefekudtem megkerdezte, hogy hogyan szeretném, egyszeri vagy kétszeri kényeztetéssel, mivel egy órára mentem a kétszerit kicsit soknak éreztem volna a képességeimet ismerve, így a masszázzsal kezdtünk.