23
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
Freya erotikus masszázs

erotikus masszázs

Freya

+36307884266

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-01 17:03:05

krst
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Freya reagálása

Szia.Köszönöm szépen az értékelést.Várlak máskor is szeretettel.Puszi

Erotikus masszázs beszámoló Freya Budapest 2018-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kora délután, telefonon hívtam. Első próbálkozásomra, pár csörgés után fel is vette. Korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, egyeztettük mennyit maradnék, délutánra kaptam is időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
4
IX. kerület, új-építésű rész, jelenleg is zajló építkezésekkel a környéken. Autóval érkeztem, parkolást az utcában megoldottam, ami fizetős ugyan, de az alsóbb árkategóriából. A házszámozás kicsit kaotikus, de megtalálható a megadott cím. Első látogatásomkor Freya készségesen navigált telefonon, mert nem találtam a megadott számot...
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű társasház kis lakása, két részre osztva. Fürdő tiszta, tusfürdő elég, szájvíz + pohár kikészítve. Kellemes illatok, halk zene. Ruháknak + leülni van kanapé. A tetthely egy tatami / matrac a padlón, párnákkal. Tökéletesen megfelel a célnak.
Freya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Vékony lány, hatalmas formás cicikkel. Szerintem szép arca is van (képeken látható ). A jelenlegi 2. és 4. kép szerintem retusálatlan, hűen tükrözi a valóságot.Nekem nagyon bejött. Mostani találkozónkkor az egyik képen is szereplő fekete-fehér bodyban fogadott.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
4
A masszázs kellemes, szerintem a közepes erősségű / a simogatós között valahol. Olajjal történik, ami nekem jól esett. Mostani alkalommal a hát, fenék, combok részesültek kezelésben. Közben beszélgetés. Freya közvetlen, és értelmes nő.
A csúszka masszázs és a szemből massz. most kimaradt, de miattam, mert...
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
4
Pornós feeling:
3
...mivel az egy órában kétszeri lehetőség van, kértem hogy a kényeztetéssel kezdjünk, utána masszázs, és megint kényeztetés.
Fürdőből visszatérve Ő már félig "kicsomagolva" várt. A hátamra feküdtem és kezdetét vette a kényeztetés.
Simogatás, francia nyálcsorgatással, kézimunkával, gátizgatással felváltva, jó ütemben. Közben lehet nézni, simogatni. Kértem hogy a cickókra mehessek, nem volt akadálya :-)
Letörölgetett, magát is, aztán következett a fentebb leírt masszázs / beszélgetés.
Kis idő után kérdezte, hogy elkezdhetjük-e a második kényeztetést?
Mivel az elsőt kicsit tovább bírtam mint gondoltuk, kevés volt az idő a regenerálódásra. Így mondtam hogy maradok hason, és élvezem a masszázst. A végén még egy gyors tusolás, és elköszönés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Külön extra nincs, amit lehet az alapban benne van. Nagyon korrekt, érték arányban szerintem kimagasló.
Összkép
Értelmes, korrekt, vékony nő, nagy és formás cickókkal, szép arccal.
Az adott időtartam a vendégről szól, mindent megtett hogy jól érezzem magam.
Voltam is és megyek is még :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Freya erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

négykarika
Ismerkedik az oldallal
2018-11-26 07:27:22
Tényfeltáró írás,benne minden lényegi elem említésre került a pontos tájékozódáshoz.

FunkciókFreya legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-12-04) : Eközben kaptam finom érintéseket,amelynek következtében a himtagom is kezdett beindulni, így a folytatásban a NF kapta a főszerepet. Rendkívül finoman csinálta és nem volt kétséges,hogy ezt a műveletet nem lehet sokáig ép ésszel kibírni

(2017-03-09) : nehany csok, egymas melle fekve gyurtam a melleit, popsijat, majd franciazni kezdett. kellemesen csinalta, a kivant hatast elerte. majd nehany csok, es megkaptam a vv-t.

felejthetetlen: 5db
(2016-12-24) : Aztán elkezdett franciázni, amit istenien csinált. Volt már pár alkalom az életemben , amikor ügyesen és nagyon érzékien csinálta a lány az orális szexet, de ez még azok közül is kiemelkedően emlékezetes maradt.

(2016-12-11) : belekezdett egy nagyon élvezete franciába. Volt itt minden, volt, hogy csak a makkal játszott, volt, hogy teljesen bekapta a golyókat sem hagyta ki, bő nyálasan, a mélytorok elemek is voltak néha,

(2016-11-12) : Nem volt forgatókönyvem, csókkal kezdtünk, majd egy finom franciát kaptam, amit aztán viszonoztam is. Remekül nedvesedett, jó volt nézni alsó perspektívából is.

nagyon jó: 14db
(2018-12-06) : 1 órát terveztem kellemesen eltölteni, fel és levezetéssel, közte masszázs. Úgy alakult, hogy kellemesen éreztük magunkat és a felvezetés olyan hosszas volt, hogy a masszázs elmaradt...

(2018-04-21) : Hasamon fekve kezdtük. Vádlikkal kezdte, majd jöttek a combok, fenék, derék, hát, vállak, tarkó, karok. Máskor jobban szoktam figyelni erre, sajnos most inkább a beszélgetésre koncentráltam.

(2018-04-11) : A masszázs rész nem volt túl hangsúlyos , inkább csak amolyan időkitöltő , de ez az én kérésemnek volt betudható. Ezalatt az idő alatt azért végigment a vállamtól a lábamig.

: 22db
(2018-12-02) : Hátulról átmasszírozott és egyedi kérésemnek megfelelően a fenekemet izgatta folyamatosan. Ezt nagy odafigyeléssel és kellemes módon művelte.

(2018-07-25) : Inkább simogató jellegű, (de ezt írja is), pont olyan amire egy kis kikapcsolódásra vágyó férfinek igénye lehet. Aki egy komoly erőskezű sportmasszázsra vágyik az szerintem rossz helyen jár.

(2018-07-04) : Jol maszirozott, illatmentes olajjal mindenhol bekent es meggyurt, kellemes erintesei is jól estek. de ugye nem csak ezert mentem