Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
10
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép Szindyke  masszázs Budapest XI. kerület2. kép Szindyke  masszázs Budapest XI. kerület3. kép Szindyke  masszázs Budapest XI. kerület
70 214 2038
Szindyke
21 év, 153 cm, 46 kg
Formás tini vár :)
H: 09-18h
K: 09-18h
Sz: 09-18h
Cs: 09-18h
P: 09-18h
Szo: 11-18h
csak előre egyeztetve
V: 11-18h
csak előre egyeztetve
10
10 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szindyke van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
6
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1. kép Evelin  masszázs Budapest VI. kerület2. kép Evelin  masszázs Budapest VI. kerület3. kép Evelin  masszázs Budapest VI. kerület
70 282 3501
Evelin
26 év, 160 cm, 52 kg
H: 08-20h
K: 08-20h
Sz: 08-20h
Cs: 08-20h
P: 08-20h
Szo: -
V: -
6
6 beszámolója van.
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
77
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1. kép Aliz  masszázs Budapest XII. kerület2. kép Aliz  masszázs Budapest XII. kerület3. kép Aliz  masszázs Budapest XII. kerület
30 698 9314
Aliz
38 év, 174 cm, 62 kg
H: 09-19h
K: 09-19h
Sz: 09-19h
Cs: 09-19h
P: 09-19h
Szo: 09-19h
csak előre egyeztetve
V: -
77
77 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Aliz van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
Hanna erotikus masszázs

NAGYON JÓ
erotikus masszázs
Hanna

+36308730353

-
V.I.P hirdető

Hanna hirdetése
10 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-02 10:08:51
Flamex
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:5
Hasonlóság:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló Hanna Budapest 2018-11-05 masszazs hirdetőről

Elérhető:4

Egyeztetés
Egy kellemes masszázsra vágytam, a kerti munka egy kicsit megviselte a derekamat. Hirtelen ötlettől vezérelve egy jó masszázsra gondoltam, kedvenceim közül Hanna láthatóan elérhető volt, így természetesen Őt kerestem. Kitartóan próbálkoztam, így sikerült is lebeszélni a találkozót. Mivel még nem találkoztunk előzőleg, így 1 órás programot választhattam.
Odatalálás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Tömegközlekedéssel kényelmesen elérhető, Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontjától 5 perc gyalog. Én is ezt a módozatot választottam, gépkocsival a parkolás munkanapokon szinte reménytelen lehet, így a hosszúhétvége alatt azért láttam üres helyeket is.
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5

Helyszín
A 60-as évek vége felé épülhetett az épület, így egy viszonylag modern, több lépcsőházas épületegyüttesbe kell a megfelelő házszámot megkeresni, csendes és elhagyott lépcsőház, lift, és máris a kijelölt ajtó előtt találom magam. Az ajtó nyílik, és Hanna fogad, egy sokat sejtető köntösben. A lakás korszerűen felújított, a fürdő tiszta, a legkukacosabb :) makktárs sem talál majd kifogást.
Hanna egy ízlésesen berendezett szobába kisért, itt kanapé, és egy baldachinos franciaágy fogadott. Nagyon kellemes hangulata volt az egésznek, és ez ráhangolt az elkövetkező eseményekre. Még francia ágyon nem volt masszázsom, így teli kíváncsisággal vágtam bele.

Hanna külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Hanna egy szép fiatal lány, ízléses méretű szilikon cicikkel, nem egy megközelíthetetlen és érinthetetlen kőszobor. Hogy miért jutott mégis eszembe a kőszobor, hát bizony minden izma kőkemény, óóóó és azok a popók fantasztikusak.
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Egyéni igények:5
Szakszerűség:5
Erotika:4

Erotikus masszázs
Fontosnak éreztem a masszázst, így rövid zuhanyozás után elhelyezkedtem az ágyon, Hanna ekkor már egy laza mozdulattal megszabadult ruháitól, mellém telepedett az ágyra. Szakszerű mozdulatokkal becsületesen végig masszírozott, különös figyelmet szentelt a derekamnak, hiszen jövetelem egyik oka pont ez volt. No volt persze más is, de hát azt majd a következő pontban megtudjátok.
A szakszerűség és hatékonyság jótevő hatását még most is érzem, ezért külön köszönettel tartozom Hannácskának. Meg kell még említsem, hogy a masszázs során sikerült az egymásra hangolódás, és ügyesen terelődtünk az erotika világa fele.
Kézi kényeztetés:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig:5
Barátnő feeling:4
Hozzállás, kezdeményezőség:4

Kényeztetés / levezetés
Szép lassan meg is érkeztünk az erotika világába, Hanna elkezdte beolajozni magát, én készséggel segítségére siettem, kezeimmel és szemeimmel megvizsgáltam a kőkemény idomokat. Ficánka is kezdte jól érezni magát azonban még nagyon illendően viselkedett igaz Hanna cicijei nagyon kellemesen babusgattak.
Csúszka közben felfigyeltem a tükör jelentőségésre, Hanna rutinosan úgy helyezkedett, hogy a vizuális műsor is csodás legyen, popsi, punci játszott főszerepet a ciciket a kezeimmel simogattam. Eljött a Lingam ideje is, de közben érdeklődtem egyéb lehetőségek felöl is. Kedvező választ kaptam a kölcsönösségre, illetve a franciás befejezés lehetőségére is. Szerettem volna mindent kipróbálni, és Hannával ez olyan természetesnek látszott, egyetlen egy dolog miatt voltam egy kicsit szomorú, hogy nála nincsen se csók, se szájra puszi.
Rövid kapcsolatunk bizalmas viszonnyá alakulását Hanna testének kényeztetésével kezdtem, barátkoztam az aranyos és kőkemény szilikon cickókkal, majd lassan lennebb csúsztam, és a puncus kényeztetése következett. Mivel minden lány ezt másképpen szereti, kértem tevékenységemről visszajelzést, közösen beállítottuk a megfelelő mélységet és a csapásszámot, próbáltam én is kellemes perceket okozni.
Ezek után az én perceim következtek, Hanna szép fokozatosan eltüntette Ficánkát, hol lassabban, hol gyorsabban vezetett az orgazmus fele.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Telefonon tájékoztatott a programjairól, és a rózsaszálakról. Mielőtt elmentem a fürdőszobába rendeztem, mivel a KFVSZ nála extra, így ezt a végén távozás előtt helyeztem a polcra.

Összkép
Hanna jó választás volt, nem véletlenül került a kedvenceim közé, és örülök, hogy ezen a napsütéses őszi napon Öt látogattam meg. Egy kellemes kikapcsolódást kerestem, összekötve egy szakszerű masszázzsal. Hanna nem rabolta el a szívem, viszont partnerm volt mindenben, és feldobott, így egy jó élménnyel gazdagodva távoztam tőle.

Hanna erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Hanna Budapest 2018-11-05

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

samator
Törzsvendég
2018-11-05 21:25:18
Jól megírt, hasznos beszámoló. Nem a mennyiség a lényeg.

Macika-
Vezérhím
2018-11-05 19:50:59
Mindent összefoglaltál amire kíváncsi voltam!! Tudom, ha Te írsz az tuti hiteles, és megbízható. A Lány csodás, kár azért a csókért!?

GreyKrisztian
Vezérhím
2018-11-05 18:56:04
Kifejezetten jo iras,semmi felesleges omleoges,csak a felling es az objektiv valosag. Koszonom

Zeuss
Mindentudó
2018-11-05 18:52:33
Nem hiányoltam semmit, keresett információ benne van.

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2018-04-16) : hasra vágtam magam, s kaptam egy igazán remek hátés láb masszázst, majd fordulás után ugyanezt előről is, amelynek a végén egy igazán remek és izgató csúszkába ment át Hanna!

nagyon jó: 2db
(2018-06-27) : Lábtól indított és haladt felfelé, valahol félúton talpmasszázs is volt. Kellemesen ellazultam. Befejező akkordként egy csúszka masszázs szolgált még mindig háton,

(2018-06-15) : Megmutatta a hátamon az egyik tanult technikát (Hórusz masszázs), amivel már olyan erőt tudott kifejteni minden kilója bevetésével, ami megütötte nálam az igazi masszázs szintet. Majdnem tetőtöl talpig (fejem kimaradt :)) végigyúrt,

: 6db
(2018-11-11) : A masszázs hason fekve kezdődött, masszázsolajjal. Nagyon erős keze is tud lenni Hannának (aki igényli). Én kértem hogy kicsit gyengédebben csinálja ... így is tett,

(2018-11-11) : Van papírja is róla, és tényleg jól csinálja. Idő nem volt, hogy mindenhol alaposan mégigmenjen rajtam, de a lényegi részeken átfutottunk.

(2018-11-10) : Itt egy picit gondban vagyok, mert csúszka masszázzsal kezdünk, ami inkább mondható egy kicsit monoton cicivel simogatásnak. Lehet ez annak tudható, hogy még újak voltunk egymásnak és nem oldódtunk fel.