Kiemelt
ÉdesHármas.(35+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Amanda528

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2018-11-03 02:37:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia. Köszönöm szépen az újjabb beszikémet. Nagyon kedves vagy, örülök hogy randiztunk. És hogy szoltál a késés miatt is. De végül még hamarabb is ideértél. Az édesség nagyon finom volt. Hamar meg is ettem. Igen jót nevetek hogy a sok édesség begurult hozzánk. Remek volt ez az egy órácska. Köszönöm. Remélem hogy talizunk még. Puszi Amanda.

Beszámoló Amanda528 +36705553735 97869 szexpartner

dgab a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Amanda528 hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mikor Amanda adatlapját itt az oldalon először megláttam, a szexi fotói, kecses alakja, nőies formája azonnal magával ragadott, felkeltette az érdeklődésem, majd a lelkes kollégák kedvcsináló beszámolóit elolvasva a látogatási szándékom Amanda felé egyre erősödött. A csevijében és a privát levelezőjében kezdtem el a kapcsolat rügyfakasztását és az ott kapott válaszaiból, kommunikációból éreztem, hogy egy kedves, figyelmes, laza kommunikatív hölgyemény is egyben Amanda, így a kialakult szándékaimat már a tetteim is követték. Első hívásom nem ért célt, de másnap reggel, mikor jelezte a rendszer, hogy hívható elsőre el is értem. A hangja is nagyon bájos volt a telefonban, elmeséltem neki szándékaimat, amit örömmel fogadott és három órával később, kora délutánra az általam javasolt időpontban le is fixáltuk a randit.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII. kerület, Angyalföld. Amanda kis kuckója a kerület egy nevezetes utcájában található. A gk,-val érkezők fizetős parkolóban tudják a négykerekűt a randi idejére pihentetni. BKK közvetlenül a ház előtt nem jár, de pár utcasarokra van a villamos, így tömegközlekedve sem vészes a dolog.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tökéletes, nekem nagyon tetszett, mind a ház, mind maga a lakás.
Lehet, hogy otthon egy kicsit az indulásommal elhúztam az időt, útközben gyakran az órámra nézve, úgy éreztem késni fogok kb. öt percet, erről sms-ben Amandát tájékoztattam sűrű bocsánatkérések közepette, kaptam is a választ, „semmi baj”, na de viszont aztán „futottam” egy olyan maratoni szintet, nemhogy késtem, még idő előtt sikerült a kapuba értem. Egy új építésű ház alacsonyabb szintjére kell menni, liftet nem láttam, de nem is kerestem, a kapuban hívtam Amandát, elnavigált a házon belül, merre kanyarodjak, melyik lépcsőt és szintet válasszam, mikor felértem, már nyílt is az ajtó. Egy klassz, ragyogó tisztaságú, ízlésesen berendezett kis kuckóba érkeztem, minden Amanda keze munkáját dicséri. Pici lakás, nem szalon, viszont minden kézre esik benne, kifejezetten tetszett, el is fogadnám sajátnak. A fürdő is topp tisztaságú, kádban lehet tusolni villogó-színváltós ledes tusolóval, többféle tusfürdő, szájvíz a felfrissüléshez.
Amanda528 külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Amint felértem a szintre egy pillanatra megálltam, körbenéztem, vajon melyik ajtó rejtheti Amandát, de már nyílt is az egyik és Amanda kikukucskálva rajta csábított bebocsátásra.
Amanda egy nagyon szexi, olyan vagány, picit szálszaggatott, nagyon rövid farmer sortban és egy fekete vékonyka testre simuló felsőben fogadott. Nagyon kívánatos, szexi látványt nyújtott, ott és akkor ez a természetes öltözete, sokkal jobban hatott, mintha mondjuk fehérneműben fogadott volna. Amanda egy nagyon szép arcú, harmincas éveiben járó, hosszú egyenes szálú sötétbarna hajú angyali teremtés. Nagyon szép zöld szemei, csábító kedves mosolya van, szinte sugárzik belőle a kedvesség a szeretet és a figyelmesség. Amanda tipikusan egy vonzó, érett olyan szomszéd-háziasszony típusú Nő, akivel biztos vagyok benne, minden férfi házbéli lakó szívesen ágyba bújna.
Csodálatos kecses karcsú alak, finom selymes barna, illatos bőr, tenyérbe illő, csepp formájú csodás eredeti cickók, hosszú izgató formás combok, tökéletes formák mindenhol minden tekintetben.
1. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97869 erotikus masszázs
3. Amanda528 +36705553735 beszámoló Budapest 97869 erotikus masszázs4. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-11-03 02:37:13 erotikus masszázs 978695. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-11-03 02:37:13 erotikus masszázs 978696. Amanda528 +36705553735 beszámoló 2018-11-03 02:37:13 erotikus masszázs 97869
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Belépésemkor Amanda nagy cuppanós puszikkal fogadott, átadtam neki a desszert ajándékomat, aminek nagyon megörült és mondta, hogy nagyon szereti, majd rögtön be is mentünk a hancúrszobába. Ott óriási francia ágy, szemben a falon LED TV, az ágy mellett egy alacsonyabb szekrényke volt, oda lehet a személyes holmikat pakolni, a ruhákat pedig a szoba sarkában lévő ruhainasra. Még mindketten ruhában lecsücsültünk az ágyra, Amanda rögtön felbontotta az édességet és azt közösen majszolgatva beszélgetésbe elegyedtünk. Ekkor már személyesen is tapasztaltam, hogy Amanda mennyire közvetlen, nyílt kedves teremtés, kötetlenül felszabadultan, jókedvűen beszélgettünk, ismerkedtünk egymással. Éreztem, mivel én még új vendége voltam Amandának, igényli azt, hogy megismerje partnerét, ki ő, milyen férfi és lényegében kivel is fog majd az elkövetkező időben ágyba bújni. Ismerkedésünk után gyorsan elmentem tusolni, majd visszaérkezésemkor Amanda az ágyon elnyújtózva már csak egy vékonyka fekete alsóneműben várt.
Mellé bújtam és gyengéden cirógatni, puszilgatni kezdtük egymást. A cickók nekem nagyon bejöttek, így a számmal már rájuk is cuppantam. A szám gyengéd szívó hatására a bimbók kezdtek is szépen keményedni, ezután már a nyelvemmel babusgattam őket és a bal kezemmel Amanda cuki hasát, finom combjait és a kis bugyiján keresztül a punciját simogattam. A cickók után lassan haladtam a formás vállai és a pici nyaka irányába. Mindenhová gyengéd csókokat helyeztem, közben Amanda mámorító finom illatát szívtam magamba, majd az arca után a száját is elértem. Az első szájra puszit követően már mindkettőnk szája automatikusan megnyílt és a nyelvünk kezdett egymással heves csatározásba. Mély, igazi nyelves csókolózásba kezdtünk, Amanda nagyon izgatóan csókol, nyelvével szinte minden irányban kereste az enyémet, fokozta is már ezzel bennem erősen a vágyat a továbbiakra. Ekkor Amanda az ágyon fekve csípőjét megemelve legörgette combjain keresztül a kis bugyiját és szorosan mellém bújt. Bal kezemet rögtön a puncijára helyeztem és gyengéden kényeztetni kezdtem, de szinte ezzel egy időben lassan kezdtem is egyre lejjebb csúszni. Amanda óriásira tárta a combjait én pedig közéjük bújva a pucijára cuppantam. Egy borotvált, nagyon finom, ápolt puncival találkoztam. Először finoman körbenyalintottam a kis pillangó szárnyacskákat, majd egyre mélyebben és intenzívebben kezdtem nyalogatni. Amanda közben a cicijeit simogatta, majd egyre hevesebb mozdulatokkal kezdte gyömöszölni őket, én pedig nyelvemet időnként mélyen a barlangjába csúsztatva, majd csiklóján táncoltatva igyekeztem neki örömöt szerezni. Amanda nagyon kéjesen és izgatóan nyögdécselt, majd a nyelves csikló kényeztetésem közben az egyik újamat gyengéden a tüzes meleg kelyhébe csúsztattam. Amanda reakciói erre sokkal hevesebbek lettek, éreztem, nagyon élvezi, amit csinálok, de a csúcsot nem sikerült érinteni. Hosszasan kényeztettem így punciját, jó úton jártam, de a csúcshoz több idő kellett volna és Amanda már nagyon-nagyon készülődött az én örömszerzésemre. Kérésére 69-be fordultunk. Punciját tovább kényeztettem, amely már kellemesen nedvesedett, szürcsöltem ízletes kelyhét, közben Amanda egy isteni finom franciás kényeztetésbe kezdett. Volt itt minden, cuppogós szopikázás erősebben-gyengédebben, makk nyalogatás, zacsi kényeztetés-nyalogatással, tehát minden jóban részem volt, Amanda az ajkaival mennyei érzéseket okozott. Nem tudom mennyi meddig, de elég sokáig kényeztettük így kölcsönösen egymást, majd ezután Amanda gumit javasolt és egy mozdulattal fel is szerelte azt. Kérdezte, hogy hogyan szeretem, mondtam, hogy kezdetnek lovagoljon meg engem és fordított pózban, nekem háttal bele is csücsült. Ekkor egy kellemesen szűk, meleg punciba került a farkam.
Amanda nem cifrázta túl a dolgot, azonnal ütemes vágtába kezdett, hangosan csattogtunk egymáson, fantasztikus érzés és élmény volt egyben látni, ahogy a farkam ki be jár a puncijában. Amanda akkora ütemet diktált, hogy borult mellettünk minden az ágyon, legfőképpen a desszertgolyók gurultak mindenfelé :) Nagyon élvezetes volt ez a vágta, de ezután mindkettőnk számára egy kedves pózba, kutyusba fordultunk. Még mindig előttem van és a retinámba égett, ahogy Amanda négykézláb helyezkedett, popsiját kidomborítva felém tolta és szinte várta, hogy hatoljak belé.
Mögé térdeltem, mélyen a pucijába nyaltam, majd a farkincámat finoman betoltam és egy fantasztikus dugást kiviteleztünk. Amanda a lökéseimre válaszul a popsiját minden alkalommal olyan lendületesen tolta hátra az ágyékomra, hogy szinte összeütődtünk. Ezt persze én fokoztam azzal, hogy csípőjébe kapaszkodva húztam Amandát magamra, ő pedig közben lent hátra nyúlva a zacsimat simogatta, masszírozta. Fantasztikus érzés volt, mindketten erős ütemet diktáltunk, hosszasan elvoltunk ebben a pózban, rólam kezdett is már folyni a víz rendesen, időnként azonban pihenés képen lassítottam, Amanda ekkor még jobban tolta rám popsiját, így csak a derekamat tudtam pihentetni, a farkamat nem. Aztán újra belevágtunk és közösen döngettünk, aminek a végén a forró szűk puncijában telepakoltam a gumit. Ezután még jó pár lökéssel el voltam a puciban, majd lassan szétváltunk és a tisztogatás következett. Elnyújtózva még az ágyon egymást simogatva levezetés képen beszélgettünk, majd ezután lassan a közös búcsúnk következett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A randi végén, a kis szekrény komódra helyeztem felkerekítve a rózsaszálakat. Átlagos méretű virágcsokor egy fantasztikus Nővel egy csodás élményért.
Rózsacsokor
dgab nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Amandánál nagyon jól éreztem magam, kölcsönösen örültünk a találkozásnak. Ő egy érett, odaadó, igazán kedves belevaló Nő, nagyon kellemes volt a társasága, tényleg nehéz más szót találni rá, igazi kis szomszédasszony típus, aki a szépségével, vonzerejével sokunknak elcsavarja a fejét.
Amanda köszönöm Neked ezt a nagyon kellemes együttöltött órát, nagyon örülök, hogy megismertelek, személyedben egy kedves, szeretni való Nőt ismertem meg, akivel a szex azért elég temperamentumos is tud lenni.
Bízom a folytatásban, sok-sok csók Neked, G.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amanda528 szexpartner beszámolójáról


2018-11-06 20:27:31
Nincs jobb, mint egy belevaló szomszédasszony, aki szétgyűri a lepedőt alattad ! Nagyon tetszett , a részletes és hangulatos beszihez !

2018-11-06 07:00:00
Szeretem olvasni az írásaid G, üde színfolt mindig a számomra. Ez is kellemes hangvételű, mindent feltáró útmutató lett. Én már borítékba tettem a folytatást... :) !

2018-11-05 18:51:40
Remek iras,kellemes stilus,reszletes tartalommal feltoltve.

2018-11-05 16:04:58
Nagyon jól megírt,könnyed,informatív és nem utolsó sorban olvasmányos a beszid.

2018-11-05 12:58:52
Jól írsz. Úgy közvetítesz hangulatot, hogy közben lényegre törően informálsz is. Jó lett ez a beszámoló. Nagyon.
Mutasd mindet

FunkciókAmanda528 legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2023-10-18) : Leért a tövéig,megcsókolta, majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam,a golyszik felváltva el-el tünedeztek Kedvesem falánk ajkai között, miközben tenyerével lágyan simogatta elárvult cerkámat.

(2020-12-16) : Jóleső csókcsatát követően lassan elszakadtam Kedvesem buja ajkaitól, és elkezdtem a kedvenc,Déli tájakat felfedezni. Először is természetesen ,,elakadtam'' Amanda hívogatóan formás kebleinél, alaposan felderítve a selymes bőrfelület minden négyzetcentiméterét,majd miután megvolt a terepszemle, üdvözöltem az immár keményen ágaskodó bimbókat is,nehogy véletlenül kimaradja(na)k a jóból.

(2020-07-14) : Először lassan ki-be csúsztatta, majd elengedte foglyát,és a makktól a zsákos családig végig csókolta bűntársamat, közben igyekeztem én is kényeztetni.

felejthetetlen: 16db
(2022-03-17) : Ütemes rugózását,és forrón szorító kelyhét érezve kezdtem megijedni,hogy randink csúfosan rövid véget ér ,de Ő mintha olvasott volna a gondolataimban,lassított,majd szembefordult velem,és újra lassan pacizni kezdett,miközben igyekeztem az előttem táncoló szépséges ikreket minél gyakrabban csókolgatni.

(2021-09-30) : Egy kis idő múlva egy mozdulattal lekerült róla a bugyi így még könnyebben odafértem a puncihoz. Most ő kezdte az irányítást. Én pedig engedtem a csábításának. Belecsaptunk a lecsóba bumm bele a közepébe. Szó szerint most élből 69-es pózzal kezdtük.

(2021-06-14) : Ekkor magára hagytam a kellemes cici-játszóházat,és tovább kalandoztam eredeti célom felé,ahol egy tükörsima,illatos kelyhet találtam.Először csak finom csókokkal illettem,majd benyalintottam a kis szárnyacskák közé, ahol érezve a kedvező fogadtatást, nyelvemet az eleven lüktető nedves nyílásba süllyesztettem.

nagyon jó: 26db
(2021-08-05) : Csókolózás, simogatás mindkettőnk részére majd idővel lekerült a bugyi és ismét felfedeztem Amanda minden porcikáját. Nyelvvel kényeztettem, amit jól fogadott, majd kölcsönössé vált a dolog. Később az én kedvencemet a lovaglást kombináltuk Amanda kedvencével, így elsőre háttal lovagolt meg. Majd megfordult és a gyönyörű melleit simogattam, miközben csókolóztunk... A következő póz a misszionáriusok kedvelt póza lett, később a lábait a nyakamba vettem...

(2020-11-09) : Mondta most ő jön felülre és már ágaskodó szerszámomat vette szájába finoman érzékien szopva, mindezt úgy, hogy felém fordította nagyon formás popsiját így 69-ben folytattuk egymás gyönyörének fokozását, ami részemről egy isteni nyalakodásban bontakozott ki mert mindenét elértem, finom nedvekben bővelkedő punciját csiklóját, de még azt is megengedte, hogy popsiját széthúzva rózsájába is bedugjam nyelvem.

(2019-12-09) : A világ legszebb punciját az arcomba tolta!! És közben kellemes szopkodta a farkam, golyókat is kellemesen kényeztetve.

: 31db
(2023-01-15) : Néha kézzel, néha szájjal okozott örömöt a farkamnak, nagyon finoman játszott a szerszámomon, ért hozzá. Én közben húztam arcomra a popsijánál fogva, hagy nyalogassam tovább.

(2022-05-07) : Nagyon finoman nyaltam, és tetszett neki, nemsokára a középső ujjamat is igénybe vettem, végül a mutatóujjam is játékba került. Igencsak felizgattam, majd megszólalt, hogy már ős is szeretne nyalakodni. Nem ellenkeztem. 69-be fordultunk és folytatódott a élvezet.

(2022-01-03) : Elsőnek beszélgettünk, majd lezuhanyoztam és egymásnak estünk... orálisan! Semmi más nem történt, mintha érezte volna mire van szükségem. Jó sokáig tartott, és nagyon jó volt!