Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 590 0233
Jázmin
24 év, 166 cm, 64 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
V: 11-16h
csak előre egyeztetve
24
24 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jázmin van, róla készültek
Retusált képek.
19
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület
30 542 9884
Rita
23 év, 140 cm, 50 kg
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 09-17h
csak előre egyeztetve
V: -
19
19 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
40
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület2. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület3. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület
70 603 7767
Szofi
20 év, 165 cm, 52 kg
Doromboló cicád leszek :)
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 10-20h
V: 10-20h
40
40 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szofi van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
Mira szexpartner


szexpartner
Mira

+36705586430

-
VIP SZTÁR hirdető

Mira hirdetése
114 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-03 21:57:23
jack
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mira reagálása

Köszönöm édesem!:-) Csodálatos szépen magadból minden részletet alaposan kidolgozott beszámolódat!:-) Igen nem voltam még fent,mert a Szülinapom sokba került és két oldal hirdetését is ki kell termelni!:-) viszont amikor ilyen elismerést kapok akkor szívesen rohanok vissza tárt karokkal hozzátok:-) Örülök,hogy mindenben a maximumot adhattam magamból számodra!:-) Kívánok neked mindenben kifogástalan boldog napocskát!:-) Csókolom

Szexpartner beszámoló Mira Budapest 2018-11-03 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Viszonylag régen ott szerepelt a kívánságlistámon, de valahogy mindig másfelé sodort a szél. Egy napfényes vasárnap délelőtt azonban úgy hozta az élet, hogy sikerült a lehető legközelebbi kapcsolatba kerülnünk. Nem vagyok a érdeklődés vagy tapogatozás híve, csak konkrét céllal szoktam a lányokat felhívni. Most is így történt. Villámgyors telefonos egyeztetés után, 1 órával későbbre beszéltünk meg egy találkát.
Odatalálás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
A XIII-ik kerületben volt a tetthely. Tömegközlekedéssel mentem, busz, metró, pár perc sétával könnyen elérhető.
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5

Helyszín
Rendezett környék, rengeteg iroda és társasház van a közelben. Mivel ismerem a környéket, könnyen odataláltam, de mivel a ház jellegzetes és az instukciók egyértelműek, szerintem nem okozhat gondot senkinek. A lakás viszonylag új építésű, fürdő kifogástalan, többféle tusfürdőből lehetett választani.

Mira külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Azt kaptam, amit vártam. Jelenleg nem hirdet az oldalon, de konkurens oldalon tetőtől talpig lecsekkolhatja bárki. Rengeteg arcképes fotóval és beszámolóval hirdet, nem érhet senkit meglepetés. Elsősorban a cickóit emelném ki, amelyek nem valódiak, ellenben szép nagyok. Lehet velük bátran ismerkedni, nem kapunk leszúrást miatta :)
Kebelszex:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig:5
Aktus:5
Csók:5

Action
Belépés után egy bemutatkozó puszit váltottunk. Azonnal üdítővel kínált, a választék bőséges. A későbbi félreértések elkerülése végett, mindig szeretem előre rendezni az ajándékot, amit egy kis desszert kiséretében adtam át. Ezt követően egy törölköző társaságában elvonultam a fürdőszobába.

Visszatérésem után hasrafektetett és egy egész testes masszázst kaptam. Ezt akár ki is lehet hagyni, de fárasztó hetem volt, ezért kifejezetten jól esett. Közben sok mindenről beszélgettünk, többek között az Ő és az én munkámról is. Utána irány az ágy.
Egy mozdulattal megszabadult a ruháitól, majd egy erőteljes nyelves csókot váltottunk. Rögtön rámarkoltam a cickóira, amely ezúttal olyan volt mint a "legendás pontos labda". Mira ugyanis rögtön a kívánságaim felől érdeklődött. Natúr franciával indítottunk, amit köszönet képpen röviden viszonoztam. Ezután gumit húzott, majd több irányból is támadásba lendültem. Az élvezetek fokozása érdekében a "barátomat" a mellei közé invitálta, majd a masszázspadon folytattuk, miközben lábait a nyakamba tette.
Végül a védőfelszereléstől megszabadulva a hasán landoltak az utódok. Utána pár percre még maga mellé fektetett, hogy kicsit kifújhassam magam. Pont letelt az egy óra, ezért kicsit ellenkeztem, nem akartam visszaélni a helyzettel. Azonban megnyugtatott, hogy nála már egy bevált szokás, ezért ne zavartassam magam.

Egy gyors tisztálkodást követően még egy puszit váltottunk, én pedig összeségében teljesen elégedetten távoztam.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Az ajándék mértéke pontosan megfelelt az előre megbeszéltnek.

Összkép
Igazi MILF kategória, aki után azért még utcán is meg lehet fordulni. Ritkán látogatom a nálam idősebb korosztályt, de ha erre vágyom, akkor a Mirához hasonló, nagycickós tipusokat keresem. Kellemesen lehet vele beszélgetni, nem volt sablonos, nem érzi közben kínosan magát az ember. Összegezve az élményt, semmi negatívumot nem tudnék Miráról mondani.
Az elmúlt években volt részem lehúzásos élményekben. Az utóbbi időben pedig sajnos egyre több a "sok pénzért minél kevesebbet" jellegű szolgáltatás. Itt pontosan az ellenkezőjét kaptam. Innen is köszönöm Neki, csak hasonlóan korrekt embereknek ajánlom :)

Mira szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Mira Budapest 2018-11-03

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig 0 vendég szerint vonjuk le a prémium napokat és a 200 pontot.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mira szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Kspisti11
Vezérhím
2018-11-04 10:22:31
Klassz beszámolót írtál. Nagyon élethű volt. Gratulálok és egészségedre :-)

zoli5613
Becsben tartott
2018-11-03 23:17:09
Remek beszámoló, jól leírtad, hogy mire számíthat Miránál a vendég.

FunkciókMira legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2015-09-05) : Kellő időben elhagyja az ajka az ajkamat,nyakamat, melleimet csókolgatva, testem továbbra is símogatva halaad komótosan,de céltudatosan a kiskuki felé! ( máritt majdnem végem lett! ) És jött az igazi bőnyálas igazán változatos francia!

(2015-03-08) : Ezután az ágyra heveredtünk majd egy igazi nyelves csókkal indítottunk majd egyre lejjebb bátorkodott majd elérkezett az ezredeshez ami már vigyázz állásba került és kaptam egy nagyon finom franciát,

felejthetetlen: 15db
(2018-06-18) : Csodás kezei teljesen ellazítottak hason fekve talptól tetőig, közben fenekemnél be beengedte ujjait a lábaim közé, izgatva a férfiasságom. Vissza kellett fognom magam, hogy a masszázspad meg ne sérüljön :)

(2018-04-27) : Mira pedig az egyre keményebb szerszámom huzgatta. Hamarosan legugolt, és a szájával folytatta ingerlésem, de akármilyen jó is volt egy idő után betettem a mellei közé, és így dugtam.

(2018-03-13) : Egy gyors törölközés után a szobában folytattuk, állva csókolóztunk, majd Mira legugolt elém és nekilátott a francialeckének. Változatosan játszott velem, egyszerűen nem tudtam megunni,

nagyon jó: 26db
(2018-06-18) : Ez után egy kis csókolózás következett, nagyon jól csókol, érezte mikor kell irányítania, és mikor kell átengednie nekem az irányítást. Közben az ágy felé vettük az irányt és megkérdezte mit szeretnék, megkértem lovagoljon kicsit.

(2018-05-05) : She did all the things that she advertised. She finally finished me off with her on top and me on my back. Waited till I came to my senses, few kisses and then clean up.

(2018-01-01) : Ezután egy lovaglós póz következett, ahol újra volt alkalmam "cicizni", majd egy Mira specialitás popsival szorítós pózban végeztem. Hagyott időtt lenyugodni és hozzámbújt még egy kicsit a hátralévő időben.

: 70db
(2018-09-11) : Ezutan elkezdte simogatni a velem egykorút, majd előszőr csak a makkot kezdte el nyalni, majd szép fokozatosan benyelte az egész farkamat a torkáig.

(2018-08-25) : Fürdés után a velem egykorút vette kezelésbe, az elmondása szerint saját technikáját alkalmazva és megkérdezte jó-e amit csinál, vagy mást kérek, de rábíztam magam. Keményre felszopta az ezredest,

(2018-03-19) : Lovagló pózban kezdtük, közben simogattam és csömöszköltem azokat a nagy és szép szilikon melleit. Néha lovaglás közben meg is rázta előttem azokat a szép és méretes ciciket.