26
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
07:00-tól hívható
60
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
187
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
Daniella szexpartner

szexpartner

Daniella

+36705529620

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-04 20:42:38

beyondthees
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Daniella Budapest 2018-11-05

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kiírt telefonszámán könnyen elérhető, nagyon rugalmas hölgy Daniella. Ő kezeli a telefonját, minden probléma nélkül sikerült egyeztetünk.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Telefonban pontos címet kaptam Daniellától, közlekedési csomópont mellett található a helyszín, tömegközlekedéssel és autóval is könnyű megközelíteni. Hétvégén épp találtam parkolóhelyet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Hangulatos, a célnak tökéletesen megfelelő a lakás. Daniellával együtt még otthonosnak is tűnt nekem kicsit. Egyáltalán nem éreztem futószalag érzést, nagyon jól éreztem magam a lakásban. Fürdőben természetesen minden megtalálható, és a szoba és a matrac is tökéletes. A matrac mellett még egy tükör is fokozza az élményt.
Daniella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Daniella képeknek tökéletesen megfelel. Feszes popsi, gyönyörű feszes cicik, szép mosoly, nagyon rendben van úgy ahogy van.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Lábimádat:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Daniella tökéletes szerető. Nagyon kedves, nagyon odafigyelt rám, és mindent úgy csinált ahogy kértem. A legjobb az volt az egészben, hogy az aktus közben egyáltalán nem kellett irányítanom, elmondtam az elején hogy nekem mi a fontos és utána minden a legtermészetesebb módon alakult. Csókkal, és egymás simogatásával kezdtünk. Nagyon finoman csókol, a szimpátia úgy érzem meg volt, igazi finom nyelves csókokat kaptam. Csókok közben finoman elkezdte masszírozni a velem egykorút, és megkérdezte szeretem e a franciát. Én ezúttal nem kértem, inkább még éreztem a finom illatát. Nem kellett sok és kérhettem a védőfelszerelést, majd csak papás mamás pózban csináltuk és így is lett végem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, szokás mondani új pesti átlag. Egy szó sem esett róla egyébként a randi alatt, a végén tettem le egy kis szekrényre a szobában.
Összkép
Nagyon jó érzésekkel távoztam, már most tudom hogy rendszeres vendége leszek Daniellának. Tökéletesen éreztem magam egy tökéletes hölgy társaságában.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Daniella szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDaniella legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 14db
(2018-09-05) : egy kellemes natúr franciával inditottunk,nagyon jól csinálja igazi profi,majd kértem hogy 69 folytassuk,hogy nyalakodhassam én is .Jól esett neki de sajnos orgazmust nem tudtam neki

(2016-04-29) : Az a latvany meg erzes hogy egy ilyen szep lany lovagol az emberen grrrr. :) szep lassan aztan gyorsult, kozbe simogattam ahol ertem, nyogdecselesekbol ugy jot le o is nagyon elvezi (vagyis remelem ).

(2015-07-19) : Míg én kézzel simogattam formás fenekét és punciját, Ő szájjal kényeztetett tovább, s miután az ezredes ismét állt mint a cövek...érkezett a gumi, és beleült.

nagyon jó: 19db
(2018-07-18) : Alulra kerültem, mondván most már bosszút áll a majdnem egy órás dögönyözésért. Kis pacizás után fölém guggolva ráereszkedett kemény farkamra, és bizony úgy meghajtott,

(2015-03-26) : a legszebb látványt akkor nyújtotta amikor guggolásban lovagolt meg. Fantasztikusan szép volt. Aztán szépen hátulról befejeztük a dolgot.

(2015-03-09) : Kértem, hogy helyezkedjen fölém, 69-ben folytattuk tovább, finoman franciázik semmi vadulás, majd fordultunk és újabb csókok, közben kézzel felhelyezte a gumit és szemből támadtam.

: 92db
(2019-02-09) : Miben is szeretek franciázni elkezdem nyalogatni nagyon finom Puncii van alatta ! Egész nap csak rajta lennék ! Ő is kezelésbe vette a farkamat , nagyon tudja a franciát pár kérdés válasz megfordult nálunk .nagyon szimpatikus és odaado haturol kezdtem adagolni

(2019-02-01) : Rendkívül kellemesen csinálja, nem túl durván/pornósan és nem túl lazán - ahhoz, hogy megjöjjön a kedved a többihez épp tökéletes. Végig úgy helyezkedik, hogy elérd kézzel is és hát azokat a ciciket világért se hagyná ki az ember!

(2019-01-01) : Elidőztem azoknál a gyönyörű melleknél, majd haladtam tovább a hasán, combjain és végül finom puszikkal-csókokkal nekiláttam kelyhének.