23
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
Dr Szöszi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Dr Szöszi

+36304910710

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-05 08:57:59

Andy-M
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért 7 nap prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Erotikus masszázs beszámoló Dr Szöszi Budapest 2018-11-05

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon beszéltünk először,adott egy viber elérhetőseget is.VTR jelentkeztem be.
Nagyon kedves és alkalmazkodó!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval GPS sesitségével érkeztem.A járgányt az utcában lévő parkolóházban hagytam.A hölgyike lakása az utca másik oldalán található.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
3
Fürdő:
4
Liftet használva érkeztem a sokadik emeletre.A lakásba egyedül fogadott rend és tisztaság.Fürdőkád zuhany függönyel.
Az ágy abszolút nem nyerte el a tettszésem,kényelmes volt de nem ideális masszázshoz.A tükör nagyon hiányzik, nekem legalábbis semmi masszázs filingje nincs a helységnek...De ez az én személyes véleményem!!!
Dr Szöszi külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
Egy nagyon csinos tip top hölgyike nyitott ajtót.
A cickóiért nagyon oda voltam. Helyes arc,csinos fenék.
A szemeit kihúzta fekete ceruzával elnyomva ezzel a szép szemeit...nagyon nem tetszett!

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Először megkérdezte mit is szeretnék,kezdetnek egy finom erotikus jellegü masszázst kértem bemelegitésnek.
Hasra vágtam magam,Szöszi nyeregbe pattant a fenekemre, finoman simogatott.Olajat nyomott a hátamra amit a kezeivel a bőrömbe masszirozott,lejjebb csúszott beolajozta a hátsófelem és azokkal a gyönyörű melleivel masszirozta.Szép lassan izgatva cickóival csúszott felfelé a hátamon a tarkómhoz érve elhelyezett egy nyelves puszit, bele harapott a fülcimpámba és kéjesen bele lihegett a fülembe....nagyon izgatóan hatott rám.Vissza lecsúszott a popsimhoz megpuszilgatta finoman megharapdálta és benyalt a kis bestia.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
4
Megkért hogy forduljak meg,befészkelte magát a lábaim közé,a tövében megmarkolta a farkam és elkezdett szopni.Nem vette torokra de nagyon ügyesen csinálta.Lejjebb csúszott nyalni kezdte a golyóim a gátat és az ánuszt sem kimélve,közben egyhuzamban a szemeimbe nézett,remekül éreztem magam! Végig csókolta a felsőtestem a mellbimbóim finoman harapdálva csókolgatta,magamhoz húztam és megcsókoltam istenien csókol kellemesen hosszan,nyelveink összefonódva faltuk egymás száját.Beleültettem az ölembe hogy a punciját használva masszirozza a farkam,közben markolva szoptam a melleit,igazi élmény volt a cickókkal a számban élvezkedni.
Mivel igencsak kiváncsi voltam a puncijára,hanyatt fektettem végig csókolgattam a testét kispárnát nyomtam a popsija alá és elkezdtem nyalni.Szépen lassan kiélvezve minden pillanatát nyaltam.
Szöszi egy kispárnát ölelve feküdt egy apró jelét sem mutatva hogy élvezné a ténykedésem,fokozva tempót nyaltam mint a gép,már elég hosszú ideje kényeztettem a nyelvem olyan tempóban falta Szöszi csiklóját én is csak lestem hogy mire vagyok képes.Már kezdtem beletörődni hogy vendéglátóm nem élvezi a dolgot amikor egy halk nyögést követően össze rezzent,a lábait felhúzta és az egész teste megfeszülve élvezett el.Huhhh nem volt egyszerű mutarvány.Kilihegte magát megdicsért és ujból nyeregbe pattant,a puncival kényeztette a farkam közben csókolóztunk.Kiült mellém félig ráfeküdt a combomra keze a lábam közt izgatta a zacsit és az ánuszom
.Szopta a farkam,tenyeremmel simogattam a puncit a hüvelyk ujjammal a csiklóját izgattam,élveztük mind a ketten.Megkértem üljön a lábaim közé jó bőven locsolja meg a farkam és végezzen ki.
Megmarkolta az olajban tocsogó farkam és a tökéletes ütemben elkezdte verni,nagyon érti a dolgát semmi megszakítás nélkül verte,vezetett a csúcsra. Élveztem egy óóriásit ami nagyon jól esett.
Letisztogatott.Beszélgettünk egy keveset ,érzelem mentes búcsú és távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Semmi extrát nem vettem igénybe,a megbeszéltet helyeztem utólag az asztalra.
Összkép
Jól éreztem magam ,Szöszi mindent megtett hogy maximálisan érezzem magam.
Végülis a környezet nem tetszett,de Szöszire nincs panasz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dr Szöszi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-11-05 22:57:20
Érthetetlen és Ambivalens.
Ez a két szó jutott eszembe a beszidet olvasva.
Érthetetlen azért, mert az eleje, kifejtés és magyarázat nélkül maradt.
A Hölgyek 80 %-a, de lehet hogy magasabb ez a szám, lakás jellegű helyen dolgozik. Lényegesen kevesebb, a speciálisan erre kialakított hely. Itt ággyal, kanapéval, ezt kiegészítendő masszpaddal is találkozhatunk. Szöszinél egy nagyméretű, kényelmes, makulátlan állapotú, minden célra megfelelő kanapé található. Értem, hogy nem ez a preferenciád, de ahogy olvasom, jól érezted magad rajta.
Smink. A fotóin is láthatóan van rajta, nem zsákbamacskát húztál, tudhattad mire számíts. Kimondottan ezekre kihegyezve, bizony érhetetlen, túl azon, hogy szubjektív vélemény az, hogy tetszik-e vagy sem.
Ambivalens azért, mert az egyik részében úgy mutatod be, ha nem lenne kint a neve, akkor is tudnám, hogy Ő róla szól. Örültem is neki, mert visszaigazolta a saját tapasztalataimat. Ellenben a másik része olyan, mintha nem is róla írtál volna.
Summázva. Jól érezted magad, efelől kétségem sincs, hisz ' tudom jól, milyen vele lenni.
Ugyanakkor még sem értem, a kifejtetlenséget, ez így kettősséget okoz, ami miatt kicsit félrecsúszott az írásod.

2018-11-05 21:23:31
Korrekt,de az élményt hibátlanul domborítottad ki.Jó egy ilyen beszit olvasni is.

2018-11-05 20:47:23
Megtetted, amit megkövetelt a haza , Szöszi is hozzátette a magáét felső fokon, nálam nagyon szuper a beszámolód, gratulálok !

FunkciókDr Szöszi legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2019-02-11) : A svéd-, relax-, frissítő masszázst erre hivatott krémmel végzi és a fent leírtak tükrében nyugodt szívvel ajánlom Őt csak masszázsra vágyóknak is, de én biztos nem hagyom ki ezek után sem az erotikus tartalmat jelentő részt.

(2019-01-31) : Majd határozottan az ágy közepére irányított, és a hátamra fektetett. Bekente magát elölről langyos olajjal és utána persze engem is gazdagon belocsolt.

felejthetetlen: 4db
(2018-12-09) : A szakszerűségre és a hatékonyságra nem lehet panasz, hisz tanult és tapasztalt masszőr. Minden fogás és technika a birtokában van és ezt bizony alkalmazza is.

(2018-12-06) : Óvatosan kezdett hátam kezeléséhez , miliméterről miliméterre végig nyomogatta, nehogy fájdalmat okozzon. Időnként benyúlt a bordáim közé, az ujjaival az erőkifejtést jól szabályozta.

(2018-06-13) : Mindenre gondosan figyelve, a kívánt igényeimhez tökéletesen alkalmazkodva ragadta magához a lehetőséget. Szakszerűen, alázatosan, odaadással tuszkolta ki belőlem a görcsöket, csomókat, feszültséget.

nagyon jó: 11db
(2019-01-26) : Mellém térdelt, elöl beolajozta magát és engem is, majd combomat közrefogva kezdetét vette a csúszka. Rövid előre-hátra csusszanásokkal a puncit dörzsölte a még fekvő, félárbócon lévő farkamhoz miközben én melleit markolásztam. Később előre hajolt, hogy a cicik is részt vegyenek felső testem izgatásából. Ilyenkor csókolóztunk.

(2018-11-14) : Erotikával fűszerezett lágy simogatások, csúszkával és a szerszám fenékhez és puncihoz dörzsöléssel kedveskedett nekem szépségünk. Ebben a nem mindennapi élvezetben kétszer is részem volt.

(2018-11-01) : Figyelemmel kísérte a kéréseimet és nagy gondossággal, alapossággal vette kezelésbe a problémás célterületeket. Megfelelő arányban tartotta mindig a masszázs és kényeztetés egyensúlyát,

: 5db
(2019-02-11) : Technikailag képzett svédmasször benyomását keltette, kellően hatékonyan, erősen csinálta, bele bele csempészve huncut simogatást is. Kellően átgyúrta a combomat, hátamat, illatmentes krémmel. Nem kìmélt de nem is kellett, nekem nagyon jól esett, egyszercsak elhangzott a Doktornő szájából: megfordulhatsz!

(2018-12-12) : jelzem, hogy nagyon finom keze van, és pontosan tudja, hogy az érintése hol, mikor, milyen reakciót vált ki belőled. Talán itt elmondható, hogy édesen csacsog...

(2016-12-15) : Ezutan megfordultam különleges kivansagaimat maximálisan figyelembe vette, alkalmazkodott minden kereséshez ,melytől még elragadobba vált a számomra!