Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
23
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:00-tól hívható
1. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület2. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület3. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület
30 457 2007
Pema kisasszony
36 év, 171 cm, 63 kg
Megerősítette, ma elérhető: 7-23h
Ma 08:00 és 09:00, valamint 09:00 és 10:00 között hívható!
Szelíd hölgy kényeztet
H: 08-23h
K: 07-23h
Sz: 08-23h
Cs: 07-23h
P: 08-23h
Szo: 07-23h
V: 07-23h
23
23 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
286
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
1. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület
30 786 2995
Klaudia
39 év, 165 cm, 49 kg
;)
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 10-16h
V: 10-16h
286
286 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
40
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület2. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület3. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület
70 603 7767
Szofi
20 év, 165 cm, 52 kg
Doromboló cicád leszek :)
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 10-20h
V: 10-20h
40
40 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szofi van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
Klaudia szexpartner

ISTENNŐ
szexpartner
Klaudia

+36307862995

-
VIP SZTÁR hirdető

Klaudia hirdetése
286 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-06 06:57:56
Caulfield
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Klaudia reagálása

Caulfield Drágám!:)köszönöm szépen,hogy ismét vetted a fáradságot és egy ilyen remekműt alkottál:)ahogy mondtam Nagy vagy a Nagyok közt ! :)::)"és ez nem csak a méretedre vonatkozik:)
Örülök hogy kalandozásaid után vissza térsz hozzám,(ez maradjon is így ha kérhetem!)
Tudod hogy imádok veled edzeni,feketézni:PP tejszínhabot nyalogatni és szexelni (mi kelhet még?!!:)köszönöm hogy ismerhetlek, hogy Úriemberként viselkedsz velem,egy szóval köszi mindent Hálám személyesen!csókollak!!

Szexpartner beszámoló Klaudia Budapest 2018-11-06 szexpartner hirdetőről

Viber kommunikáció:5
Elérhető:5

Egyeztetés
Néhány kisebb kalandozás után tértem vissza Klaudiához, mert hiányzott már egy jó forró fekete, amit ő tud csak ilyen finoman elkészíteni. :) A találkozónkat megelőző napon egyeztettünk viberen és szerencsére sikerült találnunk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Belvárosban, jól megközelíthető helyen, a Ferenciek tere közelében található a lakás. A tömegközlekedés kiváló, autóval a parkolás ellenben nem egyszerű feladat.
Fürdő:5
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5

Helyszín
Régebbi építésű, felújított épület egyik lakásában találjuk meg Klaut. A lakás belülről is jó állapotú, tiszta és rendezett, a tetthelyen pedig minden adott egy kellemes erotikus szeánszhoz. Az ággyal szemben méretes tükör található a falon, ami tökéletes rálátást biztosít a dolgokra, emellett pedig hangulatvilágítás és kellemes, erotikus háttérzene is segítik az egymásra hangolódást, bár azzal sose szokott gond lenni. A fürdőszoba szintén jól felszerelt és ezúttal is a már jól megszokott tisztaság fogadott ott is.

Klaudia külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Klau szépségét már számtalanszor és számtalan módon méltattam, de ezúttal is újra megpróbálom. A legjobb korban lévő dögös, érett, egzotikus szépség, aki a szerencsés genetikának, valamint a rendszeres testmozgásnak köszönhetően kirobbanó formában van. Maga a megtestesült Fekete Démon, akinek feszes testét és tökéletes idomait sok huszonéves is megirigyelhetné. Arcát igéző szemei és gyönyörű, fekete hajzuhataga teszi igazán izgalmassá, testének pedig minden egyes porcikája imádnivaló, de azért talán a formás popsija és a gyönyörű cicijei a kedvenceim. Tökéletes külsejét kedves és vagány személyisége teszi még izgalmasabbá, és beszélgetőpartnernek is nagyon jó.
Csók:5
Pornós feeling:3
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Aktus:5

Action
Érkezésemkor nagy öleléssel és csókokkal fogadott, majd bevezetett már jól ismert szentélyébe és leültetett, hogy átbeszéljük az utóbbi idők történéseit. Közben egy forró feketét is elfogyasztottunk mindketten, hiszen még majdnem reggel volt. Miután poharam kiürült, tettem egy kis kitérőt a fürdőszoba irányába, hogy elvégezzem a szükséges előkészületeket, majd siettem is vissza. Eddigre már ő is átöltözött és fogadó ruháját lecserélte egy nagyon szexi fehérnemű költeményre, amihez még kis kötényke is tartozott, hogy még izgalmasabbá tegye az összképet. A hatás nem maradt el. Mire az ajtótól odasétált hozzám az ágyig, máris maximálisra duzzadt Klau iránti érdeklődésem, pedig annyira azért nem nagy távolság. :) Ekkor jött részéről az ötlet, hogy a csevegésében már többször is kitárgyalt méretvételre ideje lenne a gyakorlatban is sort keríteni, ami tökéletes előjátéknak ígérkezett. Elővette a már előre odakészített mérőeszközét, majd a biztonság kedvéért azért kezével és ajkával megdolgozott kicsit odalent mielőtt levette volna a méretet, csak hogy biztos reális eredmény szülessen. :) A pontos adatokat megtartanám inkább magunknak, de annyit azért elárulhatok, hogy nem maradtam szégyenben. Klau szerint is kiérdemeltem a jól megfelelő kategóriát, ugyanakkor még azért belül a másik végleten, amikor már túl sok lenne a jóból, így tehát a hivatalos adatok tükrében is bebocsátást nyerhettem.

Előtte még persze folytatta kicsit a már korábban megkezdett tevékenységet - mivel Klau nem szeret félmunkát végezni - és szájával kényeztetett a Tőle megszokott valódi átéléssel illetve változatos technikákkal. Itt is igaznak érzem, hogy a kevesebb néha több. Számomra az érzéki nyelvjáték és a játékosság többet ér, mintha valaki teljesen eltüntet a torkában, de közben nem tesz hozzá semmit saját személyiségéből. Ő többnyire inkább a felső felével, harmadával foglalkozik, de azzal annál kellemesebben. Amikor már majdnem pattanásig feszült a helyzet, gyorsan gumit húzott rám és hátulról belém ült. Mivel tudja, hogy szeretem az ilyesmit, és a rajta lévő öltözék is lehetővé tette mindezt, a bugyit egyelőre nem vette le, csak félrehúzta, hogy úgy mélyedjünk el egymásban. Kezdetben lassan mozgott vagy inkább hullámzott rajtam, majd fokozatosan gyorsított, végül pedig egy hirtelen váltással felguggolt és intenzíven ugrálni kezdett rajtam. Mielőtt még túl késő lett volna, tökéletes időzítéssel visszavett a tempóból és kicsit megpihent, de csak azért, hogy aztán ismét kezdje elölről hasonló lelkesedéssel. A második rohamának már nem tudtam és nem is akartam ellenállni, így végül kapituláltam.

A szünetben elterültünk az ágyon és összebújtunk, majd jó szokásunkhoz híven meghitt hangulatú és kellemes eszmecserébe kezdtünk. Egy idő után megkérdeztem benézhetek-e kicsit a köténykéje alá. Ő először szó szerint értette, amin jót nevettünk, majd egyértelművé tettem, hogy ha már benézek, akkor nem csak nézelődni szeretnék ott, amit örömmel fogadott. Ideje volt most már megszabadulni a bugyitól és a többi zavaró ruhadarabtól is, majd hozzáláttam forró ölének kényeztetéséhez. Változatos nyelvmunkám egy idő elteltével meghozta Klau első sóhajait, majd a megkezdett úton tovább haladva kicsit fokoztam a tempót és az intenzitást illetve néhány újabb elemet is kipróbáltam, ami ha minden igaz végül Nála is meghozta eredményét.

Miután kicsit lenyugodott, felkerekedett és odaültetett az ágy szélére, hogy aztán az ágy mellől rám hajolva újabb hasonlóan kellemes franciás felvezetéssel pályára állítsa harmadik játszótársunkat. Nem volt nehéz dolga és a védelem megújítását követően javaslatára úgy helyezkedtünk el, hogy az ágy melletti tükörben tökéletesen láthassuk magunkat. Ő négykézlábra ereszkedett az ágy szélén, én pedig mögé álltam és hátulról engedtem a csábításnak. Hihetetlenül izgalmas látvány volt a tükörben is végigcsodálni, ahogy ki-be mozogtam benne, de persze azért a szemem elé táruló valóságot is próbáltam maximálisan kiélvezni. Ő közben szintén aktív volt és folyamatos ellenmozgást végzett illetve időnként belső izmait is összeszorította, hogy még intenzívebb legyen az élmény. Sóhajai egyre erősödtek én pedig mivel szintén éreztem, hogy nem bírom már sokáig, kicsit gyorsabb tempóra váltottam és nem sokkal később meg is lett az eredménye egy kirobbanó záróakkord formájában. Kellett pár perc, hogy mindketten visszatérjünk a valóságba, majd egy kis csendes pihenőt követően ismét a fürdőszoba felé vettem az irányt. Utána még beszélgettünk egy kicsit, sőt az általam vitt finomságot is megkóstoltuk még együtt, aztán eljött a búcsú ideje. Hosszasan átöleltük egymást és forró csókok illetve kölcsönös jókívánságok kíséretében köszöntünk el egymástól a következő találkozásig.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Az új pesti átlag magasabb tartományának megfelelő ajándékot adtam át szeánszunk végén némi gyümölccsel és kedvenc édességgel kiegészítve

Összkép
Lassan már három éve, hogy megismertem Klaudiát, de még mindig nagy várakozással és vágyakozással érkezem Hozzá. Időnkénti elkalandozásaim mellett ő mindig egy stabil pont marad. Soha nem hagyjuk, hogy átmenjen rutinszerűbe a dolog, mert valamelyikünk mindig előáll valami újítással, így ennyi idő után is izgalmasak maradnak az együttléteink és nem unjuk meg egymást. Klaudia nagyon megbizható és stabil minőséget képvisel, akivel mindig jól érezzük magunkat, de mindig egy kicsit másképp. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a fiatalos érett nőket és aki biztosra akar menni.

Klaudia szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Klaudia Budapest 2018-11-06

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Klaudia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókKlaudia legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2018-09-27) : A finom és a határozottabb mozdulatokat számomra tökéletes arányban kombinálta, időnként pedig csak a makkomon játszadozott fürgén nyelvével, amivel szinte megőrjített.

(2018-09-13) : Kényeztetni kezdtem,lágyan finoman,teljesen bele tudtam nyalni édes finom puncijába.Egyre jobban húzott magába,fogta a fejem ,majd össze rendült és felhúzta a fejem csókokkal hálálta meg ténykedésem. Kicsit pihentünk így csókolózva majd feltérdepelt.

(2018-07-12) : Szokásához híven ezúttal is szenvedélyesen és nagy átéléssel művelte a franciázás művészetét illetve igen változatos módon. Kezdetben csak a végével foglalatoskodott, aztán nyelvével többször is végigszánkázott rajta,

felejthetetlen: 57db
(2018-10-25) : Egy kis francia csekkolás mielőtt felkerül a vegyvédelmi és máris nyeregben a fekete démon. A ritmust váltogatja, nem kar kivégezni, sokkal inkább ő is élvezni akarja, nyújtani ha lehet.

(2018-07-24) : Tüstént neki is látott ám a kigyóbűvölésnek, és pihepuha ajkai között azonnal dühösből, nyájas, ficánkoló rúddá lett az a kigyó. Járt is a nyelvecske rendesen a jogaron és az országalmán is.

(2018-07-24) : Miután ezt befejeztük, megkért hogy álljak fel és elkezdett furulyázni a falloszomon amit ott letolt azt át kell élni, nincs más szó rá egyszerűen maga a tökély. Védőfelszerelésre fel megkértem hogy legyen ő felül

nagyon jó: 78db
(2018-10-31) : Egy hátsó támadásban egyeztünk meg. Ennek a helyzetnek a képe szerintem a retinámba is beleégett. Egy nagyon formás popsi, vékony derék, tetovált hát, aminek az érintése olyan mint a bársony, a többi altesti érzésről nem is beszélve.

(2018-03-28) : Finoman kezdte, éppen hogy csak érintve, majd egre gyorsabban, keményebben mélyebben tüntette el. Közben ki-ki tért a golyókra néha nyelvvel, néha csak ujjaival.

(2018-01-25) : Csókolóztunk finom édes puha szája van és igazi csókot kaptam .Elöntött a forróság minden vér a szerszámomba szorult. Forró testét csókoltam simogattam, húztam magamhoz,fogta a fejem ahogy a cicikkel játszottam

: 133db
(2018-08-07) : Mikor visszaértem az ágyon vártam, és megjelent egy szép fekete szexi átlátszó ruhában. Az ölembe ült, csokólgattam a nyakát majd hátradöntött és csókoloztunk. Ezután elindultam délebbre, majd ő is viszonozta, tökéletes volt, erről többet nem szeretnék írni.....

(2018-07-17) : Action was very enjoyable. She did a extremely hot and exciting sloppy blowjob with plenty of spit. I had not experienced something like this before and felt something lacking from my previous life!

(2018-04-20) : Ezt érezve szájába vette a farkamat és keményen szopni kezdte. Mikor már veszélyesen érzékeny lettem,kivettem a szájából és hanyat döntöttem és ellentmondást nem tűröen kinyaltam,