Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
23
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:00-tól hívható
1. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület2. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület3. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület
30 457 2007
Pema kisasszony
36 év, 171 cm, 63 kg
Megerősítette, ma elérhető: 7-23h
Ma 08:00 és 09:00, valamint 09:00 és 10:00 között hívható!
Szelíd hölgy kényeztet
H: 08-23h
K: 07-23h
Sz: 08-23h
Cs: 07-23h
P: 08-23h
Szo: 07-23h
V: 07-23h
23
23 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
38
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület
30 385 3383
Natasa
25 év, 155 cm, 43 kg
Szűk puncival várlak!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
38
38 beszámolója van.
Töltött fel magáról videótTöltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Natasa van, róla készültek
Vegyes képek.
19
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület
30 542 9884
Rita
23 év, 140 cm, 50 kg
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 09-17h
csak előre egyeztetve
V: -
19
19 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Wanda Gold szexpartner

FELEJTHETETLEN
szexpartner
Wanda Gold

+36307155606

-
V.I.P hirdető

Wanda Gold hirdetése
47 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-06 21:09:01
Nuvolari
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Wanda Gold reagálása

Drága Nuvolari!

Szeretném újból megköszönni Neked, hogy meglátogattál a Wanda-lakban és persze azt is, hogy ezt ilyen jól meg is örökítetted.

Mindenkinek el szoktam menteni a számát aki járt Nálam, azért volt elmentve a tiéd is, de természetesen emlékeztem is rád :)))

Nagyon részletes, informatív és mindenre kiterjedő beszit írtál, egy kis humorral fűszerezve. Hibátlan alkotás :)

Külön szeretném megköszönni, hogy felhívtad a figyelmet a diszkréció fontosságára, sajnos ez nem mindenkinek olyan természetes, mint Neked.

Örülök, hogy újból ilyen csodálatos élményben részesíthettelek, igyekezni fogok, hogy a jövőben ezt az élményt még tovább fokozzuk ;))

Várlak vissza bármikor sok szeretettel, öleléssel, csókokkal, mosolygással és reményeim szerint egy még nagyobb élménnyel!


MILLIÓ CSÓK :****


Wanda Gold

Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2018-11-07 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Bár csak egyszer jártam korábban Wandánál, mégis megvolt neki a számom és emlékezett is rám. Talán emiatt még kedvesebb, aranyosabb volt a hangja, mint legutóbb. Késő délután hívtam, és aznapra már tele volt a naptára, de másnapra sikerült időpontot megbeszélnünk.
Odatalálás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
A belvárosnál kicsit kintebb van, egy forgalmas főúton, de a busz és a villamos majdnem a ház előtt tesz le, és Rákosrendező vasútállomás sincs messze, így könnyen megközelíthető. Az ajtót nehéz észrevenni, első alkalommal többször elmentem mellette, mire megtaláltam, figyeljetek oda!
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5

Helyszín
Újabb építésű ház, és a lakás is nemrég lehetett felújítva. Most is nagyon szépen van berendezve, de Wandának bőven van még terve a csinosítgatásra. Szeret lakberendezni és érzéke is van hozzá :) A szobában van szobainas a ruháknak, de az ágy is elég nagy ahhoz, hogy a sarkára pakolva ne zavarjanak. A fürdőszobában ott a DM, a Rossmann és a Müller teljes tusfürdőválasztéka, és ami ritkaság, hogy a zuhanyzó azonnal beáll a kívánt hőmérsékletre. Wanda egyedül rendel a lakásban, így nem nehéz tartani a diszkréciót.

Wanda Gold külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Wandának nagyon szép szeme és szája van, lentebb hatalmas cicik, még lentebb nagy, de formás popsi. Aki szereti, ha van mit fogni egy lányon, az nem fog csalódni benne. Egy melltartónál alig nagyobb fekete felsőben fogadott, azon kívül csak melltartó és egy mikroszkopikus méretű tanga volt rajta.
Aktus:5
Csók:5
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig:5
Natúr francia végig, szájba:5

Action
Picit várnom kellett, mielőtt beléptem, mert a szomszédok is pont akkor értek haza, így először direkt az ellenkező irányba mentem el (ezt csak azért írom, kedves MT-k, mert mi is törekedjünk a diszkrécióra). Ahogy beléptem, Wanda rögtön csókkal köszöntött, és már tudtam, hogy ma is érdemes volt eljönnöm :) Megkínált innivalóval, amiből majdnem akkora választék van, mint tusfürdőből, és nem azért, mert tusfürdőt ad inni :) Kikísért a fürdőbe, és hozott nekem törülközőt.
Visszaérve ő is megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, nekiláttunk felfedezni egymás száját és testét. Ahogy szoktam, én bontakoztam ki először. Végigcsókoltam az egész testét szép lassan, persze a punciját hagyva utoljára. Finom, illatos és nagyon érzékeny puncija van, alig nyaltam rajta párat, máris egyértelműen hangot adott örömének, közben vadítóan tekergette magát. Nekem se kellett több, begyorsultam, és így Wanda nagyon hamar eljutott a csúcsra.
Kérte, hadd pihenjen a puncija, és ő kezdett el kényeztetni. Boszorkányos technikáját már én is és mások is megénekeltük korábban, ezt a nyelvmunkát iskolában kellene tanítani! Amikor már úgy gondoltam, eleget pihent a punci, kértem, hogy 69-ben folytassuk. Így még izgatóbb volt, és nemsokára elkélt a gumi is.
Múltkor a lovaglópóz kimaradt, pedig olvastam, milyen nagyszerűen műveli Wanda azt is. Most ezzel kezdtünk, és nem csalódtam, tényleg nagyon jól csinálja. Ahogy tekergeti a csípőjét, férfi legyen a talpán, aki sokáig bírja! Azért fő a változatosság, hátulról is magamévá tettem Wandát, és mit mondjak, rendesen lefárasztottuk egymást. Végül kértem, hogy feküdjön hanyatt, és a hasára mentem el.
Tisztálkodás és folyadékpótlás után beszélgettünk egy kicsit pihenésképpen. Beszélgetni is lehet vele, értelmes lány, és képes szóval tartani az embert. Egy idő után viszont éledezni kezdtem odalent, és másra volt szükségem a szájától. Meg is kaptam az említett csodatechnikával, és még rátett az is, hogy a fenekét közvetlen a fejem mellé tolta, így puszilgathattam is közben. Hosszú percekig tartott a csúcs közelében, míg végül a szájában lett végem másodszorra.
Újabb tisztálkodás és beszélgetés, majd el a fürdőbe, és végül érzékeny búcsút vettünk egymástól (egyelőre). Ahogy volt, meztelenül kísért ki az ajtóig, természetesen nem bántam :)
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
A régi pesti átlag, pontosabbat a bővebb infóból tudhattok meg. Utólag tettem le, nem is került szóba.

Összkép
Nem véletlenül mentem (és megyek is még) vissza Wandához, mert egy imádnivaló csaj, akinek a hozzáállása is példa értékű. Mindent megtesz, hogy a vendég jól érezze magát úgy is, mint vendég, és úgy is, mint szexpartner. Ajánlom, hogy látogassátok meg, csak ne akkor, amikor én szeretnék menni :)

Wanda Gold szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Wanda Gold Budapest 2018-11-07

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Wanda Gold szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

zoli5613
Becsben tartott
2018-11-08 07:22:56
Így van, remek beszámoló, Wanda valóban felejthetetlen :)

kutato1001
V.I.P.
2018-11-07 14:20:00
Egy jó hangulatú, részletes és tárgyilagos beszit osztottál meg velünk amit őröm volt olvasni.
Nagyon érez ám bennünket ez a boszorkány....engem például már a tenyeréből etet...

FunkciókWanda Gold legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2018-09-24) : Kis idő múlva lejjebb vette az irányt, és hála teremtőjének, nem csókból rögtön francia, hanem fokozatosa puszilva, csókolva halad, megkeresve-találva erogén pontjaimat.

(2018-09-15) : Majd többször végig nyalogatta a növekedő szerszámot, s egyszer csak a végéhez érve eltüntette ajkai között. Érzékien szopogatta, nyelvecskéje is aktívan részt vállalt a feladatból.

(2018-09-14) : Csodás, már elöttem megénekelt franciát produkált. Fél úton, én is kényeztettem. Szerintem elment, és nagyon érzékeny lett. Majd utána rábukott, és nem engedte el, amíg az utolsó csepp is ki nem jött belőlem

felejthetetlen: 9db
(2018-10-29) : Parádés vágtát mutatott be amit szemmel láthatóan örömet okozott neki és amivel biztosan kivégzett volna. Alig bírtam vele lépést tartani, nekem viszont vigyáznom kellett

(2018-08-04) : Utánna mintha csak a barátnőmmel lettem volna, lightosabb kezdés után, belevadultunk egymásba.. Nagyon jó volt vele, barátnős+pornós dolgokat játszottunk. Istennő..

(2018-06-12) : Már tudtam mit tud ez a kedves a szájával, ezért bekapás ellőtt becsuktam a szemem mert féltem, hogy megint felakad. Bekapott és abban a pillanatban kinyíltak a szemeim.

nagyon jó: 13db
(2018-11-13) : Éva-kosztümben mellém feküdt. Csókok, egyre bátrabb és mélyebb csókok, simogatás. Megkértem, hogy franciázzon: párnán felültem, hogy közben gyönyörködhessek benne, négykézlábra állt, "bemelegített", majd kezezés-mentesen, de annál mélytorkosabban kényeztetett a szájával.

(2018-09-24) : Ekkor leállított, hogy ő is kényeztethessen. Viccből felvetődött, hogy ő talán egy boszorkány, és hát amit a szájával művel, az tényleg boszorkányság lehet :) Tövig eltüntette a szerszámot, és csodálatosan játszott rajta a nyelvével.

(2018-09-20) : Majd csak hamar elért, az akkor már nyugalmi állapottól messze lévő tesztrészig is. Oldalát végignyalta, csak rálehet, kicsit bekapta a tetejét és újra végig, nagyon izgató volt.

: 12db
(2018-10-24) : Eleinte volt egy kis csók, egymás ölelése, (nagyon klasszul bújós a lányzó), kis natúr francia, mely a végén szájba ment. Hoppá. Kivsit pihentünk, majd beszélgettünk, és aztán megint harcra fogott.

(2018-07-10) : A francia technikájánál meg kell jegyezni, hogy tényleg egyedi és nagyon jó, nem sokáig lehet bírni. Kis beszélgetés után,ahol a továbbiakat is átbeszéltük,folytattuk a franciás kényeztetésemet.

(2018-06-20) : Egyből elkapta öcsit és igen komoly francia nyelvlekckét mutatott be. Ezt már sokan megénekelték, röviden annyit, hogy mestere a nyelvne, minden értelemben. Cupogás, nyelvcsapás, pörgés