30
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
208
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Mayácska szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mayácska-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2018-11-06 21:19:32

Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mayácska reagálása

Egyetlen Kedvesem !

Köszönöm szépen. hogy eme különleges randinkat is megörökítetted !
Pontosan tudod, hogy imádom ahogy írsz, minden szavat élvezem akárcsak az együttléteinket :)
Mindig boldogság nekem, ha láthatlak, és érezhetlek, de ami a non plusz ultra ahogy írtad is, az az, hogy vagy nekem :)
Nem ma kezdődött a kapcsolatunk, és csak remélni tudom, hogy még jó sokáig leszünk egymásnak !
Imádtam minden Veled töltött másodpercet, köszönöm szépen !
Az ajtóm előtted mindig nyitva áll ,ezt ne felejtsd el :)
Ohh, és most már a lábaim is :)))
Csak szólj ha kellek, én itt leszek !
Imádlak :)

csókol Kedvesed :***

Mayácska beszámoló szexpartner Budapest 2018-11-07

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már hergeltük és hiányoltuk egymást egy ideje mígnem kaptam magam és dobtam egy VTR-t, mit kisvártatva vissza is igazolt.Különösebb egyeztetésre köztünk nincs szükség.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Újra a Corvinon. Címet GPS ismeri, de hitem szerint mindenki odatalál. Fölkapott hely a hirdetők körében. Tömegközlekedés full. Nem részletezném.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Vadi új épület.Kívül belül modern. Belül tiszta, tisztább, mint kívül. Modern lift, de lépcsőn sem problémás. A lakás patyolat és tágas. Most voltam először e helyszínen. Van előnye és hátránya a régi kuckóhoz képest.Nappali mérete, szépen berendezett, szoba kisebb, de tökéletes így is. Nagy ágy,falon tükör.A fürdő viszont tágas és fullra fölszerelt.Tökéletes helyszín.
Mayácska külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Fekete rucit kértem, abban is fogadott.Fekete magas sarkú, fekete csipkés bugyi, hozzá illő csipkés cicifix. Megdöbbentően, szexin, gyönyörű volt. Észre is vette meglepődésem és kicsit kivárt,hogy élvezhesse. Csak utána ugrott nyakamba, Fantasztikus érzés ahogy mellei nekem feszültek. A bimbik külön böktek. Ízléses smink. Gyönyörű száját rövid ideig borította egy vörös rúzs. Hófehér fogai kilátszottak mosolya közben. Ahogy megnyalja száját,végem lett. Szemeit rám vetette. Tűz lobogott bennük, a kívánás, az öröm, a bíztatás, mi egyből melegíteni kezdte lompit. Alakja hibátlan. Karcsú dereka alatt formás popsi. Comjai hosszúak, karcsú, csodás vádlik, miket a magas sarkú csak kiemel. Állva így a legjobb csókolnom. Passzolunk. Fekete haja lófarokba össze fogva. Arányos mindene, a cicik is illenek hozzá. A jó nők fölső kategóriája.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Belépek,cipő le, egy kis harc a macsekkel. Imádja a cipőfűzőt. Ezután már csak Maya létezett.Megdöbbentően, vadítóan szexi volt.Csóókoltuk is egymást veszettül.Meghalok nyelves odaadó csóókjáért.
Kézen fogott és körbevezetett a lakásban. Kérdezett,magyarázott és leste véleményem.
Persze meg megállva közben egy összesimulásra. Kérdés, kávét kértem, mit cukor híján mézzel kaptam. Finom volt.
Ezután fürdő,hova elkísért. Folyamatos csacsogás. Majd megtörölte hátamat.Törcsit vállamon hagyja és már lompit abajgatja előre nyúlva. Csóókolja nyakam és teljesen hozzám simul. Egy váratlan mozdulattal szembe fordít és már térdel is. Helyben kőkeményre szopja lompit mi kitölti száját. Mélyen benyel és szemei szemembe fúródva lesi a hatást. Beszélni nem , csak hörögni tudok. Egyik keze seggemet húzza magára, míg másik a golyszikat abajgatja. Menekülőre fogom és javaslom a szobában folytatást.
Imádott csóókjába menekülök, de már megint előttem kuporog. leköpi, majd lenyalja és eltűnök szájában. Tükrön keresztül találkozik tekintetünk. Olyan pajkosságot látok szemeiben mint még soha. Minden mozdulatán érződik, hogy Ő is élvezi. Azon kapom magam, hogy mozgok és dugom száját mit nyögésekkel honorál. Még élvezni akartam e francia órát ezért hanyatt fektettem.
Szája, nyaka, mellei közt bolyongtam. Sóhajtozott és kínálta mindenét. Melleit gyúrni, bimbókat szopni és közben füleimbe kúszik kéjes sóhaja leírhatatlan gyönyör. Remegett, de csak csúcsközelben járt.
Hátamra csapott és lábaim közé fészkelte magát. Nyál csorgatás, cuppogás és elnyelés. Mint ki életért küzd szopott szinte önkívületben. Megállapítottam imádja a kemény farkat, odavan érte.
Mayám négykézláb én előtte térdelek. Szopja, nyalja, nyeli lompit mi kőkemény és indulatos. Tolni kezdem száját. Irányba teszi és tűri rohamom. Sőt úgy érzem, ahogy fogom vállát egyre jobban remeg. Hihetetlen inspiráció és minden porcikámban remegve én is szájába robbanok. Lenyugszom szájában. Hanyatt vágom magam. Maya kiszalad és friss lehelettel tér vissza. Megtakarít és közben csak annyit mond: kicsináltál. Te is válaszolom.
Csókos összebújás, kötetlen beszélgetés. Csoki is előkerül és teszteljük az ajcsi minőségét. Idő lejárt. Gyors fürdés, egy friss törcsi és csókos búcsú. Ajtóból a szokásos csókdobálós integetés.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Aktus híján az ajándék mértéke szolidabb, pedig itt több és megkockáztatom fárasztóbb a "munka". Abszolút megérte.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tudván, hogy aktus nem lehetséges még nem voltam lánynál. A kíváncsiság vezérelte látogatásom, mit nem bántam meg. Ilyen intenzív, hosszan tartó szájjal való kényeztetésben még nem volt részem pedig már megfordultam egy pár helyen. A non plusz ultra, hogy Maya is kielégült. Még nem dugtam szájba soha, de feledhetetlen élmény. Csóókollak Kedvesem

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 17db
(2019-02-24) : Maya kézen fogott és a sarokülőhöz vezetett.A kis zsivány előre tervezett,mert az ülőn már takaró,és lepedő volt leterítve.Hanyadt feküdt ,és kibogoztam a csipkékből.A lábait szét tárva megmutatta,és felkínálta azokat a finom pillangókat a számnak.Nem haboztam,és mohón nyalni kezdtem.A pillangókat széthúztam,és teljes hosszában nyaltam a puncusát.Éreztem meleg nedvét,majd a pillangókat kaptam be egyenként,és szoptam őket.Előbukkant a klitorisza,és most már csak vele foglalkoztam

(2019-02-07) : Majd egyre lejjebb haladva, édes puncijához érve, finoman nyalni kezdtem. Lassan nyílni kezdtek csodás szirmai, és egyre nedvesebb lett, felváltva nyaltam, szívtam ajkaim közé vettem az addigra már teljesen kinyilt pillangóit. Közben ő simogatta kőkemény cickóit, és egyre hangosabb sóhajok hagyták el ajkait.

(2019-02-03) : Finoman csókolgatta,majd szopni kezdte a farkam.Lejjebb csúszott,és a zacskóm vette a szájába.A golyókat külön vette kezelésbe,míg a farkam kézzel verte.

felejthetetlen: 14db
(2019-02-05) : azt vettem észre hogy az ágy szélén ülök ő pedig előttem térdelve csodálatos franciatudásával a mennyek felé röpít. Azért az ággyal szembeni hatalmas tükörben elém táruló látvány sem volt semmi,

(2018-12-16) : Leültem az ágy szélére ő pedig letérdelt és megmutatta a francia tudását ami isteni volt. Majd teljesen felfeküdtem az ágyra ő pedig továbbra is a lábam között maradt és franciázott

(2018-12-03) : belekezdett szintén sokak által.mar megénekelt franciás kényeztetéshez... konkrétan megfürdette a farkamat a nyáltengerében- mindenhol és mindenfelé csorgott és folyt a nyál..

nagyon jó: 9db
(2019-02-01) : Egy kis pihenő után a hátamra döntött és egy igazi bő nyálas szopásba kezdett. Volt minden amit csak eltudtok képzelni óvatos golyónyalás, mély-torok, nyálcsorgatás nem is akármilyen,

(2018-12-03) : Nem is ertem hogy birta. Es meg kozben arra is volt energiaja hogy csabito szemevel engem igezzen. Hihetetlen. Vegul egy hatalmasat elveztem a szajaba, minimum ket orgazmus erejevel.

(2018-10-26) : Én engedelmesen leültem, félig hátradőlve könyököltem. Ő elém térdelt, mélyen a szemembe nézett, majd csókokkal halmozta el felső testemet. Szeme egy pillanatra sem vált meg az enyémtől, nagyon jó érzés volt.

: 3db
(2018-12-15) : Azonnal csókolózni kezdtünk, majd hanyatt döntött, végigcsókolt, és elkezdett jó bő nyállal franciázni, ami káprázatos volt. Olykor mélyen, máskor csak a makkot bekapva kényeztetett

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.