Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
1. kép Lolita  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Lolita  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Lolita  szexpartner Budapest XI. kerület
Lolita
26 év, 165 cm, 50 kg
Az igazi Lolita!
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 12-17h
csak előre egyeztetve
V: 12-20h
csak előre egyeztetve
Nincs még beszámolója.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Lolita van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 7 ajánlástól!

Még 7 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
181
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 12-20
1. kép Alexa Dolce  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Alexa Dolce  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Alexa Dolce  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 636 7111
Alexa Dolce
32 év, 171 cm, 63 kg
Megerősítette, ma elérhető: 12-20h
ex-playmate vár TABUK NÉLKÜL,luxus környezetben ínyenceknek!
H: 10-22h
K: 10-20h
Sz: 10-22h
Cs: 10-22h
P: 10-22h
Szo: 10-22h
csak előre egyeztetve
V: 10-20h
csak előre egyeztetve
181
181 beszámolója van.
Töltött fel magáról videótTöltött fel magáról videót
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Alexa Dolce van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 3 ajánlástól!

Még 3 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
19
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület
30 542 9884
Rita
23 év, 140 cm, 50 kg
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 09-17h
csak előre egyeztetve
V: -
19
19 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Mayácska szexpartner

ISTENNŐ
szexpartner
Mayácska

+36703620051

-
VIP SZTÁR hirdető

Mayácska hirdetése
365 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-06 21:19:32
Aquila
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mayácska reagálása

Egyetlen Kedvesem !

Köszönöm szépen. hogy eme különleges randinkat is megörökítetted !
Pontosan tudod, hogy imádom ahogy írsz, minden szavat élvezem akárcsak az együttléteinket :)
Mindig boldogság nekem, ha láthatlak, és érezhetlek, de ami a non plusz ultra ahogy írtad is, az az, hogy vagy nekem :)
Nem ma kezdődött a kapcsolatunk, és csak remélni tudom, hogy még jó sokáig leszünk egymásnak !
Imádtam minden Veled töltött másodpercet, köszönöm szépen !
Az ajtóm előtted mindig nyitva áll ,ezt ne felejtsd el :)
Ohh, és most már a lábaim is :)))
Csak szólj ha kellek, én itt leszek !
Imádlak :)

csókol Kedvesed :***

Szexpartner beszámoló Mayácska Budapest 2018-11-07 szexpartner hirdetőről

VTR kommunikáció:5
Elérhető:5
Személyes üzenetben:5

Egyeztetés
Már hergeltük és hiányoltuk egymást egy ideje mígnem kaptam magam és dobtam egy VTR-t, mit kisvártatva vissza is igazolt.Különösebb egyeztetésre köztünk nincs szükség.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Újra a Corvinon. Címet GPS ismeri, de hitem szerint mindenki odatalál. Fölkapott hely a hirdetők körében. Tömegközlekedés full. Nem részletezném.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Vadi új épület.Kívül belül modern. Belül tiszta, tisztább, mint kívül. Modern lift, de lépcsőn sem problémás. A lakás patyolat és tágas. Most voltam először e helyszínen. Van előnye és hátránya a régi kuckóhoz képest.Nappali mérete, szépen berendezett, szoba kisebb, de tökéletes így is. Nagy ágy,falon tükör.A fürdő viszont tágas és fullra fölszerelt.Tökéletes helyszín.

Mayácska külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Fekete rucit kértem, abban is fogadott.Fekete magas sarkú, fekete csipkés bugyi, hozzá illő csipkés cicifix. Megdöbbentően, szexin, gyönyörű volt. Észre is vette meglepődésem és kicsit kivárt,hogy élvezhesse. Csak utána ugrott nyakamba, Fantasztikus érzés ahogy mellei nekem feszültek. A bimbik külön böktek. Ízléses smink. Gyönyörű száját rövid ideig borította egy vörös rúzs. Hófehér fogai kilátszottak mosolya közben. Ahogy megnyalja száját,végem lett. Szemeit rám vetette. Tűz lobogott bennük, a kívánás, az öröm, a bíztatás, mi egyből melegíteni kezdte lompit. Alakja hibátlan. Karcsú dereka alatt formás popsi. Comjai hosszúak, karcsú, csodás vádlik, miket a magas sarkú csak kiemel. Állva így a legjobb csókolnom. Passzolunk. Fekete haja lófarokba össze fogva. Arányos mindene, a cicik is illenek hozzá. A jó nők fölső kategóriája.
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig:5
Natúr francia végig, szájba:5
Csók:5
Pornós feeling:4

Action
Belépek,cipő le, egy kis harc a macsekkel. Imádja a cipőfűzőt. Ezután már csak Maya létezett.Megdöbbentően, vadítóan szexi volt.Csóókoltuk is egymást veszettül.Meghalok nyelves odaadó csóókjáért.
Kézen fogott és körbevezetett a lakásban. Kérdezett,magyarázott és leste véleményem.
Persze meg megállva közben egy összesimulásra. Kérdés, kávét kértem, mit cukor híján mézzel kaptam. Finom volt.
Ezután fürdő,hova elkísért. Folyamatos csacsogás. Majd megtörölte hátamat.Törcsit vállamon hagyja és már lompit abajgatja előre nyúlva. Csóókolja nyakam és teljesen hozzám simul. Egy váratlan mozdulattal szembe fordít és már térdel is. Helyben kőkeményre szopja lompit mi kitölti száját. Mélyen benyel és szemei szemembe fúródva lesi a hatást. Beszélni nem , csak hörögni tudok. Egyik keze seggemet húzza magára, míg másik a golyszikat abajgatja. Menekülőre fogom és javaslom a szobában folytatást.
Imádott csóókjába menekülök, de már megint előttem kuporog. leköpi, majd lenyalja és eltűnök szájában. Tükrön keresztül találkozik tekintetünk. Olyan pajkosságot látok szemeiben mint még soha. Minden mozdulatán érződik, hogy Ő is élvezi. Azon kapom magam, hogy mozgok és dugom száját mit nyögésekkel honorál. Még élvezni akartam e francia órát ezért hanyatt fektettem.
Szája, nyaka, mellei közt bolyongtam. Sóhajtozott és kínálta mindenét. Melleit gyúrni, bimbókat szopni és közben füleimbe kúszik kéjes sóhaja leírhatatlan gyönyör. Remegett, de csak csúcsközelben járt.
Hátamra csapott és lábaim közé fészkelte magát. Nyál csorgatás, cuppogás és elnyelés. Mint ki életért küzd szopott szinte önkívületben. Megállapítottam imádja a kemény farkat, odavan érte.
Mayám négykézláb én előtte térdelek. Szopja, nyalja, nyeli lompit mi kőkemény és indulatos. Tolni kezdem száját. Irányba teszi és tűri rohamom. Sőt úgy érzem, ahogy fogom vállát egyre jobban remeg. Hihetetlen inspiráció és minden porcikámban remegve én is szájába robbanok. Lenyugszom szájában. Hanyatt vágom magam. Maya kiszalad és friss lehelettel tér vissza. Megtakarít és közben csak annyit mond: kicsináltál. Te is válaszolom.
Csókos összebújás, kötetlen beszélgetés. Csoki is előkerül és teszteljük az ajcsi minőségét. Idő lejárt. Gyors fürdés, egy friss törcsi és csókos búcsú. Ajtóból a szokásos csókdobálós integetés.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Aktus híján az ajándék mértéke szolidabb, pedig itt több és megkockáztatom fárasztóbb a "munka". Abszolút megérte.

Összkép
Tudván, hogy aktus nem lehetséges még nem voltam lánynál. A kíváncsiság vezérelte látogatásom, mit nem bántam meg. Ilyen intenzív, hosszan tartó szájjal való kényeztetésben még nem volt részem pedig már megfordultam egy pár helyen. A non plusz ultra, hogy Maya is kielégült. Még nem dugtam szájba soha, de feledhetetlen élmény. Csóókollak Kedvesem

Mayácska szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Mayácska Budapest 2018-11-07

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mayácska szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókMayácska legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2018-11-19) : hihetetlen finoman vette szájába, az addigra már kemény farkam, hol gyorsabban, hol lassabban szánkázott rajta. Időnként abbahagyta, de csak annyira, hogy leköphesse,

(2018-11-18) : Ahogy maszírozta és nyalogatta a farkam ,nagyon felspanolt és már spicceltem is a szájába.Tisztálkodás,,és kis csippkelődés az ágyban.Ismét kölcsönösbe fordultunk.Egyszerűen imádom nyalni a punciját.

(2018-10-29) : Egy idő után szerettem volna látni Mayácska szájában a farkamat, így oldalra helyezkedet és így folytatta a nyálcsorgatós köpködős mutatványt.

felejthetetlen: 46db
(2018-11-09) : Maya a lábamközött térdel és mindezt látod a tükörben szemben.Csodálatos kép tárult elém. Itt már elég komoly tempót diktált a szexi hölgy megspékelve köpködéssel,nyálazással,cicihez ütögetéssel és ciciszexel.

(2018-10-10) : Gumit kértem és javaslatára először lovaglással kezdtünk. Felejthetetlen vágtát mutatott be változatos tempóval és változatos technikával, én közben hol a gyönyörű melleket hol a puha, finom ajkait csókolgattam kezemmel a formás fenekét simogattam, majd együtt átfordultunk misszibe

(2018-09-29) : Először minden oldalról végignyalta, nem kihagyva a golyókat sem, majd bevette és kéz nélkül olyan nyálcsorgatós köpködős franciát mutatott be, hogy csak a teremtő nevét tudtam ismételgetni.

nagyon jó: 24db
(2018-10-07) : ágyra ültem, beleült az ölembe és folytatuk a csókolózást. Igaz elbírtam vele úgy meg órákig, de már nagyon meg akartam kostolni a puncijat. Az a pillangós punci finom volt mint a méz. Igazan akkora elvezetel nyaltam mint még sosem.

(2018-10-05) : Ő következett, a már jól megszokott köpködős, csorgatós franciaóra volt terítéken, mélyen elnyelte a műszert. Gumit kértem, beleült, úgy folytattuk, majd missziben ért a vég, nagy durranással.

(2018-09-16) : Miután betonkeménnyé varázsolt, visszamentünk a szobába, ahol folytatta áldásos tevékenységét. Bár nagyon élveztem a dolgot, a kölcsönösség híve vagyok, ezért 69-be kértem.

: 13db
(2018-10-15) : Elém térdelt és miközben szájjal kezdett kényeztetni a szemben lévő tükörben gyönyörködhettem tomporában. Nagyon izgató volt, ezért megkértem, hogy helyezkedjen fölém, hogy nyalogathassam érzékeny csiklóját.

(2018-10-06) : Maya zavartan de kedvesen fogadott, kis ismerkedés után elküldött fürdeni, onnan visszatérve már a számon éreztem a csókját ami tényleg nagyon finom, lekerült a türcsi és...

(2018-09-15) : Maya was giving me blowjob. I had to taste her again so we switched and say laid down while I was licking her juicy pussy. She seemed to get really big orgasm judging from her screams.