Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
40
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület2. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület3. kép Szofi  szexpartner Budapest IX. kerület
70 603 7767
Szofi
20 év, 165 cm, 52 kg
Doromboló cicád leszek :)
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 10-20h
V: 10-20h
40
40 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szofi van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 590 0233
Jázmin
24 év, 166 cm, 64 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
V: 11-16h
csak előre egyeztetve
24
24 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jázmin van, róla készültek
Retusált képek.
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Sierra  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Sierra  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Sierra  szexpartner Budapest XI. kerület
20 576 0017
Sierra
25 év, 168 cm, 52 kg
Új finom popsi kedvelő Szeretőd vár :)
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-21h
Szo: 10-17h
V: -
1
1 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Sierra van, róla készültek
Vegyes képek.
Natasa szexpartner

FELEJTHETETLEN
szexpartner
Natasa

+36303853383

-
V.I.P hirdető

Natasa hirdetése
38 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-06 22:06:23
nagyblero
Veterán
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2018-11-07 szexpartner hirdetőről


Egyeztetés
Telefonon hívtam, amikor jelezte, hogy éppen hívható, egyből fel is vette, kedvesen, szexi hangon tájékoztatott a lehetőségekről és minden fontos tudnivalóról, majd megbeszéltük az időpontot. Szerencsére egy órán belül tudott fogadni és már indulhattam is hozzá.


Megközelítés
Az Allétól nem messze rendel a hölgy, autóval mentem, a városi forgalom most szerencsére nem tréfált meg. A parkolás is egyből sikerült, bár az utcában azért néha necces lehet, most szerencsém volt. A parkolás fizetős. BKK is van a közelben, villamost legalábbis láttam, de nem figyeltem, hogy hányas.

Helyszín
Régebbi építésű társasház emeleti lakása. Belépve egy tágasabb előszobába érkezünk, ahonnan Natasa szobája is nyílik. Elég pici a szoba, szinte az egészet betölti a franciaágy és a szobából egy még kisebb fürdő helység nyílik, de a célnak mindkettő tökéletesen megfelel. Volt szájvíz, elegendő tusfürdő és tiszta puha törülköző, kilépő és zuhany függöny is. Szerintem ketten vannak itt lányok, de én senki mással nem találkoztam, hangokat sem hallottam, teljes a diszkréció.

Natasa külseje
A képeken látható fantasztikus alakú, vékony, formás lány fogad, természetesnek ható tökéletes szilikon mellekkel. Az adatok nem hazudnak tényleg alacsony lány, pici kerek popsija tenyérbe illő és markolásra termett. Az arckitakarástól sem kell tartani, csak a diszkréciót szolgálja, Csinos, karakteres arca van, nekem tetszett, főleg amikor mosolygott.

Action
Megérkezésemkor egy fekete bugyi-melltartó szettben fogadott, amire még felkapott egy átlátszó lenge kis valamit. Cipő le az előszobában, majd bevezetett a szobába. Itt már várt a kikészített törülköző és már indúltam is fürdeni. Mire a fürdésből visszaértem egy pohár vizzel várt és az átlátszó lenge valami is lekerült már. Csak a fekete bugyi-melltartó volt rajta, de az sem sokáig, mert rögtön megkérdezte, hogy az fenntmaradjon-e és mivel jeleztem, hogy természetesen nem, mire a vizet megittam ki is bújt mindkettőből, majd odalépett hozzám, simogatni kezdett, megcsókolt és kedvesen az ágyra húzótt. Én sem voltam rest egyből viszonoztam a csókokat és simogatásokat, miközben a csodás melleivel kezdtem foglalkozni, amit halk nyögdécseléssel konstatált. Az ágyon hosszasan és érzékien simogattuk csókolgattuk egymást, majd Nati dél felé vette az irány és hamarosan a finom puha kis szájacskájába kerültem. Nagyon finom lágy franciában részesültem. Felajánlottam, hogy akár lehetne ezt kölcsönösen és nem is volt ellenne kifogása, így 69-ben folytattuk. Éreztem, hogy nyelvem ténykedését egyre jobban élvezi, szépen nedvesedett és a hangja is jobban megjött, a levegőt is gyorsabban kezdte venni, de az orgazmus nem sikerült sajnos. Ezután védőfelszerelést kaptam és rámült. A lovaglás és az előttem himbálódzó mellek látványa annyira durva volt, hogy éreztem, nem fogom sokáig bírni. Lovaglás közben időnként rám borult szorítottam magamhoz és hevesen csókolóztunk miközben hol én diktáltam alulról a tempót, hol ő vette át az irányitást. Erősen koncentrálnom kellett, hogy az egy lövésemet ne pazaroljam el túl hamar. Érezhetően ő is egyre jobban élvezte a dolgot, mikor sokadszorra felegyenesedett és csavarta rajtam a csípőjét, hogy a látványba és a fantasztikus érzésbe majd' bele örültem, nem bírtam tovább türtőztetni magam és belerobbantam a gumiba. Nem ugrott le rólam megint rám borult és öleltük egymást, míg lenyugodtam kicsit. Ekkor nedves törlőkendővel metörölgetett, elcsattant még egy-két csók, majd elmentem fürdeni. Öltözés közben még beszélgettünk, értelmes lány jó beszélgető partner is. Az ajtóban búcsúzóul kaptam még egy csókot, majd elmondta, hogyan jutok ki a kapun és teljesen kielégülten távoztam.

Elszámolás
A telefonban mondott a helyszínen sem változott. Új pesti átlag, bár Budán voltunk :) Kérés nélkül még az elején letettem kis ajándékom kiséretében, aminek szemmel láthatóan örült, még puszit is kaptam érte.

Összkép
Nagyon jól éreztem magam, elég barátnősre sikerült a randi, miközben egy igazán jót dugtunk. Talán működött köztünk valami kis kémia, de ha nem nagyon jól elhitette velem. A kezdeti tapogatózó kicsit félénk visszafogott csókjai, ahogy egyre jobban belemelegedtünk úgy váltak igazi mély heves nyelves csókokká. Szép, kedves, őszinte lány, akivel beszélgetni is lehet. Első randi volt, de felejthetetlen!

Natasa szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Natasa Budapest 2018-11-07

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Natasa szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Natasa nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókNatasa legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 11db
(2018-09-14) : Minden Nagyon patent. kis Francia meg fokozas kedveeret, Nagyon jo. Aztan burok fel és jott folulre lovagloba. Huu gyerek az a latvany. Nagyon szenvedejesen csinalja

(2018-08-24) : Persze, hogy legyezgeti a hiúságomat, de most is megdicsért a nyalakodásomért. Mit csináljak, élvezem, tehát jó szívvel adom bele minden tudásom.

(2018-05-14) : Érezve ezt, lecsúszott a drága és finom, érzéki franciába kezdett. Készséges, odafigyelős, technikás a kényeztetése, ezért úgy gondoltam viszonzom azt.

nagyon jó: 11db
(2018-10-18) : A fürdő után a beszédesség a francia nyelvben merült ki. Kölcsönösen de szigorú egymásutánisággal folyt a dolog. Nagyon jó volt, ráadásul dicséretet is kaptam ténykedésemért.

(2018-09-17) : Kisvártatva pici keze kacér érintését éreztem már meredező farkamon, így kéjsóvár módon hátamra feküdtem, ő meg mellém feküdve azonnal eltüntette falloszom nagy részét a pici szájába.

(2018-08-18) : ő kezdett el kényeztetni, finoman játszik a hangszeren kezeit alig használva és nem túl mélyrehatóan tanulmányozva. Pár perc után kértem hogy még 69ben is folytassuk

: 15db
(2018-11-05) : árom pózt sikerült kipróbálni. Oldalt fekve, szemből majd hátulról. Én a szeretkezés híve vagyok, csak finoman gyengéden. Csodás partner volt benne. Minden pillanatot élveztem, imádtam a halk nyögéseit, minden mozdulatát, hangját

(2018-10-26) : Először a fürdés következett, ami persze segítségével ment. Utána a szobába mentünk ahol rátértünk a lényegre. Kis masszírozással, simogatással kezdte, de nemsokára Megmutatta a francia nyelvtudását is.

(2018-09-17) : A masszazs utan kaptam tole egy csucs natur franciat, amitol azonnal tettrekesz lettem megint. Most o maszott meg engem, aminek koszonhetoen gyonyoru latcany nyilt a testere.