Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Misty VIP

Normál hirdető

-

Beküldve: 2018-11-07 14:33:50

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Jó hogy újra találkoztunk, a vicc az hogy amikor visszatértem ismét akkor te is eszembe jutottál hogy vajon jössz e majd, és no lám meg is érkeztél :)
Bár alig ismertelek fel a napszemüveg miatt :) Remélem nem kell újabb 5 évet várni h újra ... egymásnak essünk!

Beszámoló Misty VIP +36305476995 97947 szexpartner

GeorgeBest a 2018-11 hónapi randiján történteket írta meg Misty VIP hirdetővel
Egyeztetés
Öt éve jártam nála utoljára és világosan emlékeztem, hogy mennyire imádtam a popsiját. Az utóbbi időben, mikor megláttam, hogy visszatért, elkezdtem rárepülni, de aztán be kellett látnom, hogy ilyen hölggyel idejekorán le kell fixálni a randit…. Így is tettem! Az előző héten lefixáltam a keddet, amit aztán hétfőn szerdára változtattam és persze izgatottam vártam, hogy mehessek…
Megközelítés
Kondorosi uszoda melletti háztömb. A tömeg adott, a parkolás sem nagy gond, bár egy pici sétára azért kell számítani, az volt most is.
Helyszín
Új építésű lakótömb egyik erre a célra berendezett lakása. Belépve egy paraván fogad, ahol a többi hölgy intézi ügyes-bajos dolgait, aki ennél nagyobb diszkréciót vár el, azt talán zavarhatja, de én ilyenekkel nem foglakozom. Cipő le, jobbra el és már a szobában is voltam, ahol egy szép nagy francia ágy fogadott, ami azért a toló erő hatására néha elnyikorogja magát, de ez zavarja azt, aki hallgatózik. A sarokban szobainas, a falakon tükrök, amiket imádok. Vannak még polcok a szobában apró mütyűrökkel, de ennek semmi jelentősége. A szobában félhomály, kellemes zene. Van egy nagy tv is de ezen most nem ment a régi időkből megszokott oktató film. Az egész, mint ahogy a fürdő is, tiszta és rendezett.
Misty VIP külseje
Mistyn nem fog az idő, mintha tegnap találkoztunk volna, épp úgy néz ki. Rengeteg kép van róla fent, amiből minden bája elénk tárul és abban semmi ámítás nincs, mert a valóság ugyanazt mutatja. Vékony, törékeny, feszes test, kifejezetten szép arc, sebész kreálta gyönyörű cickók és nagy huncut szemek.
1. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 97947 erotikus masszázs
3. Misty VIP +36305476995 beszámoló Budapest 97947 erotikus masszázs4. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-08 09:12:47 erotikus masszázs 979475. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-08 09:12:47 erotikus masszázs 979476. Misty VIP +36305476995 beszámoló 2018-11-08 09:12:47 erotikus masszázs 97947
Action
Induláskor még rátelefonáltam, hogy minden rendben volt-e, szerencsére igen. Egy kis bénázás után megtaláltam a tömböt és pár perc után megfürödve az ágyon hevertem. Gyorsan felelevenítettük, hogy ki mire emlékszik a másikból és aztán munkához is láttunk, azaz látott Misty. Mellém térdelve a másodperc törtrésze alatt kőkeményre szopott, miközben a tükörben csodálta a tevékenységének azonnali eredményét. Nagyon csábító, ahogy nézi magát szopás és egyéb tevékenységek közepette.
Kicsit aggódva figyeltem az eseményeket, mert szerettem volna a popsiban jó sokat időzni, de volt olyan pillanat az órácska során, amikor erről teljesen letettem és csak spriccelni akartam bárhová…
Puncit akartam nyalni és Misty készségesen 69-be fordult és már nyaltam is… Nagyon régen voltam vele és fogalmam sincs, hogy ki lehet-e elégíteni, de a nyalakodás hatására az élvezés jelei mutatkoztak és le is pattant a fejemről.
Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják. Ebbe nem volt hiány, mert ő is tolta rá magát keményen és én is igyekezetem jó mélyen a punciba hatolni.
Cseréltük és már rajta is voltam, miközben a lábacskái szinte a nyakáig voltak felhúzva. Hát ez egy mennyei érzés, hogy a farkad olyan kemény, amilyennek mindig is szeretnéd és egy gyönyörű nőben láthatod. Kérésemre elkezdte a bimbókat izgatni és ekkor villant át legerősebben az agyamon, hogy most aztán lőni, de bárhová…
De szerencsére nem tettem, mert a következő mozdulat, amire emlékszem, az a popsi olajozása és kicsit ujjal történő bejáratása volt, oldalsó pozícióban. Alig vártam, hogy betehessem az ágaskodó farkamat ebbe a formás popsiba és pár tapogatózó lökés után tövig is toltam neki. Ez volt az aktus leghosszabb része, mert ezt a popsit dugtam ezerrel minden oldalról, úgy, hogy teljesen bele is izzadtam.
Oldalról kezdtük, aztán hasra fektettem. Kicsit kicsúsztunk az ágy szélére és aggódtam, hogy egy két erőteljesebb lökés után lefejeli az éjjeli szekrényt, így inkább feltérdeltettem. Imádom ezt a látványt, amikor tövig vagyok egy ilyen formás női fenékben… Amikor lehetett, maga alá nyúlva, hol a punciját simogatta, hol a heréimet, pattanásig feszítve a húrt.
Aztán oldalra dőltünk, majd elölről tettem be. Itt igen élénk punci simi volt és talán valamilyen szintű beteljesülés is benne volt a pakliban… Én már a határán voltam és alig-alig mertem egyet tolni rajta. Ki is kellett húznom (akinek fontos, a higiénia tökéletes) és kértem, feküdjön alám, hadd verjem ki az arcára. Így is lett és egy két húzás után diadalüvöltés kíséretében ipai mennyiségű sperma landolt a pofiján, vigyázva a szemre és a hajra. Volt még pár percünk, azalatt gyorsan megváltottuk a világot és lefixáltuk, hogy hamarabb menni, mint 5 év….
Elszámolás
Nem is beszéltük meg, csak a végén kérdeztem. Az új pesti átlag felett egy igen kellemes popsis virággal került az asztalra.
Rózsacsokor
GeorgeBest nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Imádom, ha egy hölgy nem csak jól néz ki, hanem van benne erotika és képes az állatot kihozni belőlem. Benne van, nem is kicsi! Most, hogy írom ezt a beszit, csak az jár a fejemben, hogy mikor tudnám legközelebb is jól lerendezni ezt a fantasztikus popsit! Ahogy nézi magát a gyönyörű szemeivel a tükörben, miközben dugod, az brutális érzés….

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról


2019-03-03 06:39:44
Nagyon reszletesen kifejtetted, hogy mit lehet Mistyvel kezdeni , ennek orultem, mert en is reg voltam nala buta fejemmel!

2018-11-15 12:10:54
Nagyon átjött az élményed. :) Írásod olaj volt tüzemre a hölgy iránt. :)

2018-11-09 12:17:48
A Mistyvel való találkozásom még vissza van, ez az írás pedig egyre jobban meghozza a kedvem hozzá! ;)

2018-11-08 22:57:19
Nagyon jó kis beszámoló, minden megvolt benne, amitől tökéletes kedvcsináló lett!

2018-11-08 14:44:12
Élvezetes.informatív, nem szokványos beszi. Soraid átgondoltak. Kösz az írást.
Mutasd mindet

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2022-10-26) : Misty szopása pornós jellegű, használja rendesen a nyálát, csorgatja rá, majd benyálazza vele végig a rudat. Miután kellően kiélvezkedte magát, meg persze én is, gondolt egyet, s szó nélkül gumiért nyúlt, rám helyezte, s hanyatt dőlt, széttárta lábait, jelezve, hogy várja már a behatolást.

(2022-05-27) : Ezután Misty kezdett franciázni és rögtön tudtam, hogy óriási ötlet volt eljönni hozzá. Iszonyúan jól franciázik. Sokat használja a nyelvét, nyalogatja a farkat, meg köröz a nyelvével rajta, amikor a szájában van. Sok nyálat használ, veregeti a nyelvéhez, nyalogatja meg markolássza a golyókat, tényleg minden trükköt bevet,

(2018-10-04) : Az előző talinkon rákérdeztem, -Szeretne főszerepet kapni a következő filmem „Leszophatlak Fere??” sorozatában!? Sokat nem kellett győzködnöm...

felejthetetlen: 42db
(2023-11-02) : Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem

(2023-09-15) : Nem csoda, hogy hamarosan gumizás következett, elkerülendő a korai véget. Misty szétdobta a lábát, közölte: "Gyere!", én meg mentem. Klasszikus misszionáriust nyomtunk, Misty végig velem mozgott, hol a csiklóját izgatta, hol a mellét, hol engem. Közben el lehet veszni a szemében is

(2023-05-23) : Dícsérte milyen vastag, és hogy régen volt a szájában ekkora bot. Jól estek a szavai, és megnyugtattam, hogy hamarosan a puncijában és a popójában is érezni fogja, szóval készüljön fel érzelmileg. Mikor éreztem, hogy kezd kimenni a lábamból az erő, lerakódtam az ágyra,

nagyon jó: 32db
(2023-09-18) : Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék.

(2023-05-23) : A hátamra lökött majd nyálas ujjaival és ajkaival izgatta bimbóimat. Megérdemeltem pár ütést szivecskés jogarjától, s végül rámkerült a bilincs. Szorult helyzetemet enyhítette, hogy ajkaimon táncoltatta punciját, végül félrehúzta a gonosz anyagdarabkát és megízlelhettem.

(2023-04-18) : Aztán az ágy közelébe kerülve kezelésbe vette a farkam. Szeretem ahogy csinálja, pillanatok alatt ki tudna végezni. Keze és szája egyszerre teszi a dolgát. Közben a látványa és érintése fokozza az érzést.

: 50db
(2023-10-24) : Pornós volt, mint inkább baratnős, de én ezért is kerestem fel. Többször mélyen lentartva, közben simogatva, melleit markolászva szopattam. Ezt követte a popsi, gyors gumihúzás után, már a popsiba is voltam, egy ilyen féloldalt fekvős, félig missziónárius pózban

(2023-06-28) : Miután jól kiélvezkedtük így magunkat, az ágyra huppantam, ahol tovább folytatta szopásom és folyatta rá nem kevés nyálát, néha a számhoz jőve némi nyelvezésre, olykor pedig a farkas-nyálas ujjait nyalhattam. Innen átvettem picit a kezdeményezést, és a bőnyálas farkamat ezerrel verve félig-meddig a szájában, félig meddig az arcán ért el a földöntúli vég.

(2023-05-22) : Szépen és ütemesen szopott , utánna felhívtam az ágyra majd hol 4kézláb hol pedig oldalt fekve szopta a farkam. A technika változatos , hol a makkot hol a rudat nyalja , hagyta hogy időnként a fejét tövig a farkamra húzzam vagy a száját dugjam . Ez telt egy ideig majd mikor már nem bírtam az arcára élveztem . Hihetetlen sok jött és nagyon élveztem .

lehetne jobb: 1db
(2023-05-20) : Ezután lekerült rólam a törülköző és rácuppant a velem egykorúra. Kellemes franciában részesített, amolyan pornós, köpködős volt. Kértem hogy had kényeztessem én is, mikor puncihoz értem, nyalakodtam, voltak visszajelzések.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-08) : Utána újra próbálkoztam, sikerült is új időpontot egyeztetni. Itt is voltam a megadott időben, de nem reagált semmire. Pedig itt volt, láttam ki-be menni a házba.