Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
38
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület
30 385 3383
Natasa
25 év, 155 cm, 43 kg
Szűk puncival várlak!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
38
38 beszámolója van.
Töltött fel magáról videótTöltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Natasa van, róla készültek
Vegyes képek.
23
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Legközelebb:
08:00-tól hívható
1. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület2. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület3. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület
30 457 2007
Pema kisasszony
36 év, 171 cm, 63 kg
Megerősítette, ma elérhető: 7-23h
Ma 08:00 és 09:00, valamint 09:00 és 10:00 között hívható!
Szelíd hölgy kényeztet
H: 08-23h
K: 07-23h
Sz: 08-23h
Cs: 07-23h
P: 08-23h
Szo: 07-23h
V: 07-23h
23
23 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
24
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 590 0233
Jázmin
24 év, 166 cm, 64 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
V: 11-16h
csak előre egyeztetve
24
24 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jázmin van, róla készültek
Retusált képek.
Misty VIP szexpartner

ISTENNŐ
szexpartner
Misty VIP

+36304541985

-
Prémium hirdető

Misty VIP hirdetése
118 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-07 14:33:50
GeorgeBest
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Misty VIP reagálása

Jó hogy újra találkoztunk, a vicc az hogy amikor visszatértem ismét akkor te is eszembe jutottál hogy vajon jössz e majd, és no lám meg is érkeztél :)
Bár alig ismertelek fel a napszemüveg miatt :) Remélem nem kell újabb 5 évet várni h újra ... egymásnak essünk!

Szexpartner beszámoló Misty VIP Budapest 2018-11-08 szexpartner hirdetőről


Egyeztetés
Öt éve jártam nála utoljára és világosan emlékeztem, hogy mennyire imádtam a popsiját. Az utóbbi időben, mikor megláttam, hogy visszatért, elkezdtem rárepülni, de aztán be kellett látnom, hogy ilyen hölggyel idejekorán le kell fixálni a randit…. Így is tettem! Az előző héten lefixáltam a keddet, amit aztán hétfőn szerdára változtattam és persze izgatottam vártam, hogy mehessek…


Megközelítés
Kondorosi uszoda melletti háztömb. A tömeg adott, a parkolás sem nagy gond, bár egy pici sétára azért kell számítani, az volt most is.

Helyszín
Új építésű lakótömb egyik erre a célra berendezett lakása. Belépve egy paraván fogad, ahol a többi hölgy intézi ügyes-bajos dolgait, aki ennél nagyobb diszkréciót vár el, azt talán zavarhatja, de én ilyenekkel nem foglakozom. Cipő le, jobbra el és már a szobában is voltam, ahol egy szép nagy francia ágy fogadott, ami azért a toló erő hatására néha elnyikorogja magát, de ez zavarja azt, aki hallgatózik. A sarokban szobainas, a falakon tükrök, amiket imádok. Vannak még polcok a szobában apró mütyűrökkel, de ennek semmi jelentősége. A szobában félhomály, kellemes zene. Van egy nagy tv is de ezen most nem ment a régi időkből megszokott oktató film. Az egész, mint ahogy a fürdő is, tiszta és rendezett.

Misty VIP külseje
Mistyn nem fog az idő, mintha tegnap találkoztunk volna, épp úgy néz ki. Rengeteg kép van róla fent, amiből minden bája elénk tárul és abban semmi ámítás nincs, mert a valóság ugyanazt mutatja. Vékony, törékeny, feszes test, kifejezetten szép arc, sebész kreálta gyönyörű cickók és nagy huncut szemek.

Action
Induláskor még rátelefonáltam, hogy minden rendben volt-e, szerencsére igen. Egy kis bénázás után megtaláltam a tömböt és pár perc után megfürödve az ágyon hevertem. Gyorsan felelevenítettük, hogy ki mire emlékszik a másikból és aztán munkához is láttunk, azaz látott Misty. Mellém térdelve a másodperc törtrésze alatt kőkeményre szopott, miközben a tükörben csodálta a tevékenységének azonnali eredményét. Nagyon csábító, ahogy nézi magát szopás és egyéb tevékenységek közepette.
Kicsit aggódva figyeltem az eseményeket, mert szerettem volna a popsiban jó sokat időzni, de volt olyan pillanat az órácska során, amikor erről teljesen letettem és csak spriccelni akartam bárhová…
Puncit akartam nyalni és Misty készségesen 69-be fordult és már nyaltam is… Nagyon régen voltam vele és fogalmam sincs, hogy ki lehet-e elégíteni, de a nyalakodás hatására az élvezés jelei mutatkoztak és le is pattant a fejemről.
Aztán szájjal felgumizott és már fel is nyársalta magát, először szemből, majd fordított pozícióban, miközben élénken bámultuk a tükröt… Én benne gyönyörködtem, szerintem ő is inkább magában, mert elmondása szerint szereti nézni, ha dugják. Ebbe nem volt hiány, mert ő is tolta rá magát keményen és én is igyekezetem jó mélyen a punciba hatolni.
Cseréltük és már rajta is voltam, miközben a lábacskái szinte a nyakáig voltak felhúzva. Hát ez egy mennyei érzés, hogy a farkad olyan kemény, amilyennek mindig is szeretnéd és egy gyönyörű nőben láthatod. Kérésemre elkezdte a bimbókat izgatni és ekkor villant át legerősebben az agyamon, hogy most aztán lőni, de bárhová…
De szerencsére nem tettem, mert a következő mozdulat, amire emlékszem, az a popsi olajozása és kicsit ujjal történő bejáratása volt, oldalsó pozícióban. Alig vártam, hogy betehessem az ágaskodó farkamat ebbe a formás popsiba és pár tapogatózó lökés után tövig is toltam neki. Ez volt az aktus leghosszabb része, mert ezt a popsit dugtam ezerrel minden oldalról, úgy, hogy teljesen bele is izzadtam.
Oldalról kezdtük, aztán hasra fektettem. Kicsit kicsúsztunk az ágy szélére és aggódtam, hogy egy két erőteljesebb lökés után lefejeli az éjjeli szekrényt, így inkább feltérdeltettem. Imádom ezt a látványt, amikor tövig vagyok egy ilyen formás női fenékben… Amikor lehetett, maga alá nyúlva, hol a punciját simogatta, hol a heréimet, pattanásig feszítve a húrt.
Aztán oldalra dőltünk, majd elölről tettem be. Itt igen élénk punci simi volt és talán valamilyen szintű beteljesülés is benne volt a pakliban… Én már a határán voltam és alig-alig mertem egyet tolni rajta. Ki is kellett húznom (akinek fontos, a higiénia tökéletes) és kértem, feküdjön alám, hadd verjem ki az arcára. Így is lett és egy két húzás után diadalüvöltés kíséretében ipai mennyiségű sperma landolt a pofiján, vigyázva a szemre és a hajra. Volt még pár percünk, azalatt gyorsan megváltottuk a világot és lefixáltuk, hogy hamarabb menni, mint 5 év….

Elszámolás
Nem is beszéltük meg, csak a végén kérdeztem. Az új pesti átlag felett egy igen kellemes popsis virággal került az asztalra.

Összkép
Imádom, ha egy hölgy nem csak jól néz ki, hanem van benne erotika és képes az állatot kihozni belőlem. Benne van, nem is kicsi! Most, hogy írom ezt a beszit, csak az jár a fejemben, hogy mikor tudnám legközelebb is jól lerendezni ezt a fantasztikus popsit! Ahogy nézi magát a gyönyörű szemeivel a tükörben, miközben dugod, az brutális érzés….

Misty VIP szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Misty VIP Budapest 2018-11-08

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Misty VIP szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Fred29
V.I.P.
2018-11-15 12:10:54
Nagyon átjött az élményed. :) Írásod olaj volt tüzemre a hölgy iránt. :)

bgr
Nagytudású
2018-11-09 12:17:48
A Mistyvel való találkozásom még vissza van, ez az írás pedig egyre jobban meghozza a kedvem hozzá! ;)

dukee
Becsben tartott
2018-11-08 22:57:19
Nagyon jó kis beszámoló, minden megvolt benne, amitől tökéletes kedvcsináló lett!

Aquila
V.I.P.
2018-11-08 14:44:12
Élvezetes.informatív, nem szokványos beszi. Soraid átgondoltak. Kösz az írást.

Ronin.
V.I.P.
2018-11-08 12:46:25
Szeretem olvasni a beszámolóid. Nemcsak jól informálnak, de jó a stílusuk is, igazi hangulatot adnak át a történtekről.

FunkciókMisty VIP legfrissebb beszámolói

istennő: 13db
(2018-11-12) : A tükörben kiválóan látszott minden, mindketten moziztunk is rendesen. Majd fordultunk, Mistyt magam alá gyűrtem, és jött a kedvenc hentai jelenetem, amikor a kicsi szőke nagymellű főhősnőt jó alaposan megdugja a nagydarab szőrös szörny.

(2018-08-28) : Misty szája valami csoda, de gyorsan gumit húzott rám és meglovagolt, mert ismét nem nagyon bírtam visszafogni magam. A punciban sem lett jobb a helyzet,

(2018-06-19) : Ő néha tövig bevette a velem egykorút. A környéket sem hagyja ki, golyónyalás közben érzéki kézimunka és vissza a mélytorkos nyálas franciához.

felejthetetlen: 35db
(2018-11-16) : Cuppogós, visszafogott gagging (tudom, ez kicsit ellentmondás, mert hogy is lehet egy gagging visszafogott) kerekedett belőle, amire a koronát az tette fel, amikor Mistyke felnézett a nagy barna szemeivel.

(2018-11-15) : Több pózban forgott, pucsított és vonaglot változtatta a pozíciókat, hogy minnél izgatóbb módon bujjon hozzám miközben szopta a farkamat. Azután kértem, hogy üljön bele.

(2018-11-14) : Visszajött én ültem az ágyon hátra döntött és elkezdett puszilgatni, csókolni majd elkezdett szopni. Hol lágyan hol keményebben. Nagyon jó technikája van jól pörgeti a nyelvét

nagyon jó: 27db
(2018-11-07) : Feljebb húzódva az ágyba én kerekedtem felül és hamar a lábai közé került a fejem. Ténykedésemet szóbeli és egyéb megerősítések kísérték. Miután elélvezett gumit húztunk és hátulról, kutyusban folytattuk együttlétünket.

(2018-10-18) : majd pattant egyet, és rácuppant a farkamra, kitolva a popót, folyamatos tükör-check kiséretében cumizott - és én is láttam a tükörben is, amit művelt velem.. vérforraló :)

(2018-07-17) : Visszaadtam tehát farkamat a szájába és folytatta a korábbi fincsi, bőnyálas-mélytorkos szopást. A nyálmennyiség egyre csak szaporodott, úgyhogy igazán élveztem a ténykedését.

: 36db
(2018-08-21) : Fürdés után némi csókolózás után az ágyra feküdt, és sztem kb 20mp alatt végzett ki, miközben én az ágy előtt álltam. Remegtek a lábaim, így röpke tisztálkodás után nyomban mellé telepedtem az ágyra.

(2018-07-21) : Ahogy szokott tovább, közben elkezdte magát ujjazni a puncit és a popsit is, miközben a két oldalon lévő tükörben nézte magát, meg engem is. Így lett egy saját készítésű hardcore pornó filmem.

(2018-05-06) : Ágyra ült, rudamat fedezte fel, lágyan cirógatta, verte. Ajkaira vette, majd közéjük engedte. Végignyalta. Bepucsított, ellenőrizte a látványt a tükörben és elkezdett szopni.

egyeztetési probléma: 6db
(2018-07-23) : Egy fél órát ácsorogtam az esőbe, hátha csak késik, mert a reggeli forgalom elég erős volt, de nem jelentkezett. Hívtam telefon is meg sms-t is küldtem. Csalódotan vissza ültem a kocsiba. :(

(2016-03-14) : 4 nappal előre jelentkeztem be, előző nap sms, másfél órával előtte sms. Hivom nem veszi fel, utána még többször hivtam, mert nem kevés időmben, áldozatomba került szabaddá tenni ezt a délelőttömet, hogy el tudjak jönni.

(2015-03-05) : SMS-el kezdődött múlt héten, de írta, hogy már csak erre a hétre van időpontja. A héten kértem tőle időpontot, hogy mikor lenne jó neki. A szerda reggelt ajánlotta fel.