208
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
30
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Jàzmiiin szexpartner

szexpartner

Jàzmiiin-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2018-11-07 20:58:51

Zoollee
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jàzmiiin reagálása

Köszönöm Zoollee !
Remélem hamarosan újra talàlkozunk ;) Addig is puszillak!

Jàzmiiin beszámoló szexpartner Budapest 2018-11-09

Egyeztetés
Elérhető:
5
Rögtön felvette. Aranyos, készséges volt.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Könnyű parkolás, egyszerűen megtalálható. Több utcában is lehetőség van parkolni, könnyű helyet találni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szép otthonos kis lakás. Simán beköltöznék. Rendezett lépcsőház. A kapcsoló is meglett végül a sötétben. Két aranyos kutyus. Igényesek ahogy a hely is.
Jàzmiiin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gyönyörű nő. Picit erősebb, mint a képeken. Csodálatos, feszes mellek, vékony derék, szép hosszú lábak.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Simogatással, csókkal kezdtünk. Finom, gyengéd, érzékeny teremtés. Teljes higiénia, ápolt küllem. Puha bababőr. Rámhajolt, én pedig ízleltem, faltam néha elveszítve a kontrollt. Érezte jönnie kell. Felém magasodott, gyönyörű teste lassan hullámzott, s közben csókoltam ahová csak elértem. Fordultunk. Lehunyta szemét és élvezett. Átölelt, szorított, csókolt. Vegignyaltam finom nyakát, ízleltem édes nyelvét, ajkait. Az óra ketyegett. Újra a szájában voltam. Szépen lassan épült fel az érzés, mely végül bugyogva tört elő.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Minden a megbeszéltek szerint. Finom a stílusa, kimondottan kedves, barátságos. Szerintem nagyon szép.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szuper csaj. Finom minden porcikája. Kellemes a hangja. Nagyon jó fej. Legközelebb tovább maradok és tobbet beszélgetünk.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jàzmiiin szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-01-02 19:44:49
Nagyon rövidre lett fogva ez a beszámoló, az engem érdeklő részletek szinte teljesen kimaradtak.

2018-11-11 15:27:53
A finom gyengéd érzékeny teremtés úgy néz ki írásban rád is áll, szépen egymásra találtatok, a reagálás is ezt erősíti, kuriózum ilyen stílusban írni, olvasni, elszoktam tőle, az alpáriból és a sablonosból bőven kijutott mostanában. Ez ritka beszi, egy gyöngyszem, csak még felszínre kéne hozni jobban, magyarán tovább részletezni. De jó lesz majd.

2018-11-10 00:37:23
Biztatásként átlagost adtam, de legközelebb sokkal tájékoztatóbban, részletesebben írj...

2018-11-09 18:08:23
Csatlakozom Berthierhez: számunkra igen jó és hasznos írásokat tudsz Te majd írni, csak legyen egy picit részletesebb. Persze nekem már így is jó, már így is hasznos. Amúgy gratulálok és egészségedre :-)

2018-11-09 10:34:42
Jó lesz ez csak nyugodtan engedd hosszabbra az mondataidat így még többet megtudhatunk általad ! A stílusod (számomra) rendben csak kissé kevesebb tőmondatot!

FunkciókJàzmiiin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-12-04) : Ezt követően Jázmiiin vette kezelésbe az ezredest, nagyon kellemes franciában részesített. Nagyon élveztem a kiemelkedő, ezirányú tapasztaltságát, nagyon professzionálisan bizonyította ügyességét.

(2016-11-21) : Picit még pihegtünk egymás karjaiban, majd Ő kezdett kényeztetni. Hanyatt fektetett, mellém térdelt úgy hogy mindenhol elérjem szép testét ahol csak szeretném, és egy nagyon kellemes szájjal babusgatásba kezdett.

felejthetetlen: 10db
(2019-05-02) : Elég lendületes volt, úgyhogy át kelleet vennem az irányitást, és missziben folytattuk. Imádtam, ahogy a lábaival átkulcsolt, és húzott magába. Ki nem hagytam volna a kutyust, úgyhogy váltottunk és hol lassan, hol gyorsan dugtam, amit talán megintcsak élvezett egy kicsit.

(2019-02-01) : A hancúrléc már jó merev volt és ekkor belekezdett egy fenomenális franciázásba, lassan csak szájjal, semmi kezezés ,a golyszikat is kényeztette ,hihetetlenül jól csinálja.

(2018-12-31) : Rögtön térdre is ereszkedett, hogy alapos kezelésbe vegye. Hihetetlenül finom technikával kezdte el a makk izgatást, és egyre mélyebben fogadta magába, ahogy érezte egyre elégedettem és keményebb visszajelzésem.

nagyon jó: 5db
(2019-02-05) : Mindezek után a nyelvi gyakorlatok más más irányt vettek hogy még tüzetesebben megismerhessük egymás rejtet kincseit., jó volt,

(2017-12-12) : Beindultam és kértem , hogy közben Jázmin meg lovagoljon rajtam . Ez bombajól sikerült , sokáig bírtam , de egyszer csak elszálltam . Kismosdás után megkóstoltam a szilva teát , közben Jázmiiin előszedett egy vibrátort

(2017-05-15) : Ezután Ő következett, finoman játszik az ember szerszámával, de hamarosan tudtára adtam, hogy csak időt kapott a felkészülésre, mert ilyen jóízű puncit nem elég egyszer bevenni. Látta hogy nem fog tudni lebeszélni, úgyhogy inkább átadta magát nekem. Jázmin egyszercsak lefektetett a hátamra, fölém guggolt és a számra szorította a punciját, én pedig csak nyaltam az újabb élvezetig.

: 16db
(2019-01-20) : Az idő már szorított, ezért megkért, vegyem fel számomra a megfelelő pózt, hogy megvillantsa páratlan Francia tudását és bevezessen az erotika mámorító világába, legalább is egy részébe :)

(2018-10-25) : az isteni franciája után amivel majdnem idejekorán kivégzett, megkértem hogy lovagoljon rajtam, ami szintén nagyon készségesen teljesített. Felülve és rámterülve is hatalmas elmenyt nyújtott,

(2018-07-25) : Egymással csókolózva, együtt és felváltva kezdtek kényeztetni, ami nem csak fantasztikus érzés, de látványnak sem utolsó...Majd Kingus fölém helyezkedett így én is tudtam kényeztetni gyönyörű ékességét,

egyeztetési probléma: 2db
(2017-01-30) : A ház elől hívtam 10:01, :05 és végül :10-kor. "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható". Mivel -10 fok volt odakint, nem láttam értelmét tovább fagyoskodni, elkotródtam.

(2016-11-03) : 30 perccel hamarabb értem oda, addig az autoban tartózkodtam! 5 perccel előtte megcsörgettem telefonon, de nem vette fel. Azt gondoltam készülödik, de sajnos nem ez történt...utána hívogattam, 1 -et kicsörgött, majd foglaltat jelzett!