Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
19
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
1. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Rita  szexpartner Budapest V. kerület
30 542 9884
Rita
23 év, 140 cm, 50 kg
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 09-17h
csak előre egyeztetve
V: -
19
19 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
38
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Natasa  szexpartner Budapest XI. kerület
30 385 3383
Natasa
25 év, 155 cm, 43 kg
Szűk puncival várlak!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
38
38 beszámolója van.
Töltött fel magáról videótTöltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Natasa van, róla készültek
Vegyes képek.
286
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
1. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület
30 786 2995
Klaudia
39 év, 165 cm, 49 kg
;)
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 10-16h
V: 10-16h
286
286 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Jenna szexpartner


szexpartner
Jenna

+36305794924

-
V.I.P hirdető

Jenna hirdetése
23 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-07 22:17:28
Akella
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Jenna Budapest 2018-11-08 szexpartner hirdetőről

VTR kommunikáció:5
Elérhető:5
Személyes üzenetben:5

Egyeztetés
Az egyeztetés VTR-en történt. A részleteket azért telefonon beszéltük meg.
Egyértelmű a cím:5
Odatalálás:5
Parkolás:5


Megközelítés
Autóval mentem, a GPS nagyon rendes volt, ott tett ki. A parkolás fizetős, de könnyen találtam helyet.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
A lakás, egy emeletes társasház nem túl magasan levő emeletén található. Az ajtó egy előszobába nyílik. Cipő itt le, kabát a fogasra fel és már lehet is tovább menni. Fürdőszoba WC egyben. Tisztálkodás a kádban levő zuhanyozóval. Bőséges tusfürdő választék, szájvíz, jó nedvszívó türcsi, szóval minden rendben. A szobában van egy jókora franciaágy, ahova a ruhákat le lehet pakolni, de a tetthely egy matrac. Ezzel semmi gond, mert Jenna programjának egy része, masszás.

Jenna külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Az ajtó mögül, egy kedves mosoly, egy tengerkék szempár és egy kedves szép arc került elő. Bemutatkozás, puszik, aztán kezdtem felmérni a helyzetet. Jenna egy magas, nőies testalkatú szépség.
Ekkor még egy nagyon szexi piros melltartó-bugyi szett volt rajta. Nem vagyok oda a pirosért, de Jennán ez nagyon jól mutatott. A melltartóból formás keblek próbálkoztak a szökéssel, de még nem jött el az idejük. Amúgy sem jutottak volna messzire. (Nekem elhihetitek.) Az ikrek egyébként segédlettel kapták meg formájukat, viszont nagyon ügyes volt aki ezt összehozta. Annak ellenére el kell ismernem a dolgot, hogy én inkább a természet erejében hiszek. Jenna szépen el van látva tetkóval, de szerintem ez nem zavaró. Az összkép számomra teljesen megfelelt.
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Aktus:5
Csók:4
Kebelszex:5
Pornós feeling:2
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5

Action
Beléptünk a szobába. Vigyorogtam mint a tejbe tök, mert az addig látottakból és a cserfelésből lejött, hogy jó helyen járok. Átadtam egy kis nasit, majd a csokrot az asztalra tettem. Leültünk a franciaágyra és átbeszéltük a technológiai folyamatot. Én a masszást nem preferáltam és Jenna el is fogadta az indokaimat. Azért megnyugtattam, hogy az az órácska így is el fog röppenni.

Aztán ruha le, és zuhany. Kijött velem a fürdőszobába.Beszélgettünk minden féléről, majd megszólalt a telefonja. Mondtam, menjen nyugodtan. Elkészülve utána mentem. Megittam az odakészített vizet, majd összeborultunk, mint a bringák a kocsma előtt. Állva kezdődött a bemelegítés. Simogatások, csókok ölelkezések, miközben valahogy Jennáról is lekerült a textil. Nemsokkal később vízszintbe helyezkedtünk a matracon. Azt hittem keskeny lesz, pedig jól kivan az találva. Így legalább közelebb kerülnek egymáshoz a "rokonlelkek". Aztán szépen hanyatt simogattam őt. Eljött az én időm. Gyengéden simogattam az arcát, csókolgattam a száját, majd kihasználva a kedvező szélirányt, Jenna nyakánál kezdve déli irányba kezdtem hajókázni. Közben alapos "mintavételezéssel" (értsd simogatások csókolgatások) precíz környezettanulmányba kezdtem.

Hát bizony a kebleknél elidőztem. Azok mellett nem lehet csak úgy elvitorlázni. Nagyon jó tapintású és a kényeztetésre jól reagáló ajándékok. Aztán egyszer csak lenn voltam.

Hát valami nagyon szép puncival találtam magam szemben. Gyorsan dobtam rá egy csókot, majd átkaroló hadműveletbe kezdtem. Azaz combbelső simogatása, csókolgatása és haladás lassan, nyugodtan finoman felfelé. És hopp megint a punci. Nagyon részletre menő puszilgatás nyalakodás vette kezdetét. Fent a vezérlőegységből fokozódó, a levegő cserére emlékeztető hangokat lehetett hallani. Kellemes lihegésre hasonlító hangok voltak. Felbátorodtam és emeltem a tétet. Már nem csak a csiklót, hanem magát a kelyhet is kezelésbe vettem. A hanghatások alapján nem volt ellene kifogás. Azért rákérdeztem, hogy jó így? (Nem egyforma a lányok érzékenysége ezen a tájon.) - Jó folytasd volt a válasz. Én nagyon szorgalmas vagyok és nem tétováztam.

Egy idő múlva cseréltünk. A hátamra feküdtem. Jenna nagyon kellemes és nagyon érzéki franciába kezdett. Bőnyállal kéz nélkül, ahogy a nagykönyvben le van írva. Aztán feltérdelt és valamilyen olajjal elkezdte bekenni elől a testét. Huhúúú! Tudtam, hogy a csúszka jön. Tonképpen ez volt az egyik fő ok, hogy Jennánál kötöttem ki. (Na a többi okot sem bántam meg.) Aztán elkezdődött. Lassan finoman, diadalmas mosollyal az arcán elkezdett csúszkálni. Hát az én barátom igencsak megelevenedett, nem mintha nem lett volna oka erre az előzmények miatt. Ezt nem lehet leírni. Ez már sok volt. Gumit kértem.

Kutyusban kezdtünk. A matrachoz közel, a szekrényhez van támasztva egy hatalmas tükör. Na ott aztán szélesvásznúban lehetett látni mindent. Elkezdtem tolni hátulról és közben moziztam. Néztem a mellek játékát, a lány csodálatos mozgását. Belemarkoltam a csípőjébe, és toltam toltam. Simogattam a hátát, a nyakát majd a combjaiba kapaszkodva húztam magamra. Éreztem, hogy közeleg a vég. Jenna hangjáról éreztem, hogy nála is jól állnak a dolgok, csakhogy elfáradtam. Nyekk. Eldőltem. Jenna simogatott, aztán megint lett levegő. Mennyi időnk van? Kérdeztem. Elég volt a válasz. Gumi le és francia. A terápia megtette hatását. Gumi fel és na akkor lazsálós stílus. Misszi, de én voltam alul. Jenna tele volt energiával. Rám helyezkedett és beindult. Azok a keblek az orrom előtt... a holtakat is feltámasztanák. Végül elmentem. Nem durrant nagyot, de megvolt. Nem Jennán múlott. Helyet csináltam a matracon és egy pár percre hozzám bújt. Nagyon jólesett.
Aztán fürdőszoba, öltözés és búcsú. Kifelé menet csókok és a már félig nyitott ajtóban is cuppant egy puszi az arcomon.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Az elszámolás egyszerű és korrekt volt. Amikor megérkeztem kérés nélkül az asztalra tettem. Szó nem esett róla.

Összkép
Jenna egy nagyon szép, kedves és figyelmes lány. Hamar feloldódtunk és az egész olyan volt, mintha a csajomhoz mentem volna. Jó hangulatú tartalmas randi volt.
Menj el hozzá, érintsd meg a lelkét és az álmaid valóra válnak.

Jenna szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Jenna Budapest 2018-11-08

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Jenna szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókJenna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2018-01-25) : Kezdetét vette a közel egy órás lapos talptól tetőig tartó alapos és igazán jól eső masszázs. Pont ott és pont olyan erősen masszírozott, ahogy szeretem. Ezt a részét is nagyon élveztem a programnak!!

(2017-12-04) : Mikor franciára váltott, kicsit elvesztettem külvilággal a kapcsolatot. A franciát nagyon finoman csinálta és nagyon lassan szopogatta a kis nyulamat. Isteni volt.

(2017-04-26) : Hasra fektetett a választott tatamin még a fogadórucijában, majd a popsimra ülve bekrèmezte kezét ès nekilátott a hátam masszírozásának. Közepes erősséggel és szakavatottan àtgyúrta a hátamat és a vállamat,

nagyon jó: 5db
(2018-08-18) : A puncija kellemes tapintású, méretű volt számomra és nyelvem számára is. A franciát finoman, barátnősen, kellő nyállal végezte. A tükörben nézve nagyon kellemes látvány és élmény volt számomra

(2018-06-19) : Nagyon lágy a kezdő akkord, majd nagyon kimérten , de fokozatosan növeli nyelvének és szájának használatát. Egy idő után a kezét is el kezdi használni, majd vált egy határozottabb kézi munkára,

(2017-12-23) : A testmasszázs végeztével a hátamra fordultam, bekente a ciciket valamilyen olajos krémmel és elkezdett a testével fel alá csuszkalni. Nem kellett sok idő, pillanatok alatt beton keményre varázsolt.

: 14db
(2018-11-09) : zt követően megfordultam, ő levette a fehérneműt és bekente magát olajjal. Már a látványa is nagyon izgató volt. De amikor a meztelen cicik hozzám értek.. az méginkább izgató...

(2018-07-23) : Ezt egy kis franciázással folytatta. Ez nagyon finom volt, pont úgy csinálta ahogy szeretem, feszesen, kéz nélkül, jó ütemben néha kézzel rásegítve. Ezt még szívesen élveztem volna

(2018-05-28) : Fordulás után Jenna kezelésbe vette az érzékenyebb részemet, és egy kellemes csúszka masszázzsal kőkeménnyé varázsolt. A szájacskája is kitűnően teljesített, nagyon jó ki franciát kaptam.