208
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
30
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Lotti szexpartner

szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2018-11-08 12:41:58

KákalakiAkka007
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti beszámoló szexpartner Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Elérhető:
4
Viszonylag könnyen ment az egyeztetés, néhány próbálkozás után visszahívott és mindent meg tudtunk beszélni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lotti hetekkel ezelőtt költözött, az új helye is az Allee közelében van, azaz tömegközlekedéssel és kocsival is jól megközelíthető. Metró után 4-5 perc kényelmes séta, az Allee-nál parkolva hasonló távolság. Közvetlen közelben parkolni szinte esélytelen.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Egyszobás kis ingatlan egybenyitott konyharésszel és különálló fürdővel, ahova egy zuhanykabin fér el. A szobában nagy ágy, körülötte szőnyegek, szexlámpa vöröses világítása és háttérzene. A zuhanykabin vizes játékokra Lotti kicsisége miatt éppen elég. A szobába célszerű lenne egy normál fényű tompított lámpa is, Lottira jólesik ránézni és sokunk erősen vizuális típus.
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Valamiféle cicifix bugyi fehérnemű kombinációban fogadott, különösebben nem érdekelt a dolog, a ruha környezete kötötte le a figyelmem. Lottinak jobbára "műtermi" képei vannak fenn eltekintve egytől. Ettől függetlenül nem éri csalódás vagy meglepetés a betérőt. Tetkó, művi dolog nincsen rajta (műszempillától eltekintve ha jól láttam), alakja a képeknek megfelelő. Arca szabályosan szép, kedves. Ami a képekről nem jön le az kicsinysége. Kezei különösen kicsik. Érdekes látvány volt rákulcsolódni látni legnemesebb szervemre (így születnek a pornósztárok). Melle természetesen gravitáló, átlagos méretű csak kicsiny teste miatt látszik nagyobbnak. Kedvencem a feneke volt. Vénuszdombja érdekesen húsos, alatta közepes méretű húslepke rejtőzik. Nekem Lotti külsőre (és belsőre is) bejött.

Action
Aktus:
5
Csók:
5
Közös fürdés:
4
Profi masszázs:
4
Pisiszex:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Vibrátoros játék:
4
Barátnő feeling:
5
Pornós feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
A leírás nyomokban perverziókat tartalmaz így érzékeny, fanyalgó, viráglelkű lovagoknak nem javasolt olvasmány.

Másfél órát töltöttem Lottival. Hirdetményében határozottan kiemelt helyen ajánlgatja az egyetlen extráját a pisiszexet. Több beszámoló is foglalkozik az ilyen jellegű élményekkel. Ezzel kezdtünk, jutott Lotti testére és szájába, amiből egy rész lenyelésre is került. A helyzet és méginkább Lotti érzéki jelenléte végül ellehetetlenítette a teljes ürítést, erektálódva szinte lehetetlenné vált a befejezés. Így nem erőltettem, a maradéktól való megszabadulást későbbre halasztottuk. Közös fürdés smacizás és törölközés után a szobában folytattuk.

Mielőtt nekifogtunk volna egy távirányítós vibrotojás landolt Lotti húspillangója mélyén. Úgy tűnik mániámmá kezd válni, hogy valami dolgozzon ott amíg a magam kéjnyúlványa nem kezdi birtokba venni a helyet. Miután a rezgés beindult egy kis lábimádatot kértem Lottitól. Az elején kissé furcsállta a kérést (nem idegenkedett tőle), de aztán a hatást látva széles mosollyal tett eleget kérésemnek. Magam meg az ágyon ülve szinte kába voltam a látványtól. Hihetetlenül szép volt, szinte kézzel foghatóan áradt a nőiesség Lotti kuporgó és kedvemet kereső lényéből.
Persze az ilyen látványt nem sokáig bírja az ember így mondtam hogy más végtagom is közelebbi figyelmet igényel. Így is lett és hölgyem orálisan kezdett kényeztetni. Lotti amolyan nyalogatós szopogatós típus, nem veszi be mélyen (szerintem nem is tudná). Az akciózás közben kicsit rá is ültem az arcára amit kéjes nyögésekkel vett tudomásul és lelkesen belekezdett a fenéknyalásba. Lotti imád feneket nyalni.
Kölcsönösbe fordultunk, először ő rajtam, majd oldalt fekve kalandoztunk el szimultánban egészen a hátsó fertályokig. Tevékenységemet torokból feltörő nyögésekkel jutalmazta de semmi több nem volt. Ő amúgy is inkább farok- és hüvelypárti mintsem csiklónyali fajta. Az ujjazást nem igazán kedveli illetve számos tágításmániás makktársam elidegenítette tőle így én sem forszíroztam a dolgot pedig egy jó hüvelymasszázs szinte isteni ajándék lehet. Kinyalakodva magam gumihúzás után kutyusba ereszkedtünk az ágy mellett. Síkosítóra nem volt szükség, kicsit megnyalogatta a gumis szerszámom, mintegy letesztelve, aztán fennakadás nélkül tövig befogadta büszkeségem, ami kissé meg is lepett, nem néztem volna ki a kicsiny testéből. Néhány perces liki-löki után nem is bírtam tovább és szétlőttem a gumírozást. A kutyuska mindkettőnk kedvence, nem is akartam túlspirázni a dolgokat mindenféle pozíciókkal.

Utána pihengettünk egy kicsit, felszáradtam (alaposan be volt fűtve), majd felajánlott egy hátmasszázst amiközben tovább trécseltünk. Sok dolog szóba került de leginkább a szakma, a szolgáltatók és a vendégek vágyai voltak a témák.

A második menet előhangja a kiadós, több pozícióban művel fenéknyalásos szeánsz volt. Itt voltunk kb. félidősek, de eddigre Lotti már legalább háromszor szóba hozta a fenéknyalást szóval mit volt mit tenni engedtem az igényeknek. A fenéknyalást Lotti kéjes nyögései és kézimunkája színesítette. Aranyos volt ahogy felajánlotta a pozícióváltást hogy hátha úgy méginkább tetszeni fog nekem, pedig sokkal inkább arról volt szó hogy a maga örömére (is) úgy is akarná csinálni. Nyilván az ilyen kényeztetést hosszú távon nem bírja a férfiember, így a második menetre hívtam fel a kis hölgyet. A jól bevált kutyázást kértem, ami most jóval hosszabban tartott. Ami azt illeti nem is tudtam túlbillenni azon a bizonyos ponton, így végül kezes-szájas megoldással Lotti ajkai között robbantam ami következményeit teljesen el is tüntette.

Időm erősen lejáróban volt, még éltem a felajánlott zuhanyozás lehetőségével. A zuhany közben két dolgot konstatáltam. Egyik részről hogy olyannyira élveztem a kutyázást hogy fel sem tűnt mennyire lehorzsoltam a térdem és a lábfejem, másrészt hogy az izgalmam elültével hólyagom is megköveteli a figyelmet. Azonnal Lottiért kiáltottam és a korábbi megbeszélteknek megfelelően a testére és kérdésére, hogy most csak oda akarom-e, a szájába juttattam a maradék pisimet. Mindezek végeztével elégedetten távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Utólag történt, beszélgetés közben a helyi átlag fölötti csokrot tettem le az éjjeliszekrényre amit megfejeltem Lotti egyetlen extrájával.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lotti az abszolút "barátnőfílinges" szolgáltató. Nem is kedveli a durvulást. Láthatóan személyesen magának is szüksége van a vendég pozitív visszajelzéseire. Még nem találkoztam olyan szolgáltatóval akinek személyes okokból és láthatóan ennyire szüksége lett volna a tudatra hogy jól "szórakoztat". A férfifenekek szinte sóvárgó imádata meg egyenesen imádnivaló tulajdonsága.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

(2016-05-30) : Franciája változó erősségű, de lehet kérni gyorsat és erősebbet is. Nagyon finoman és érzéssel nyaldosta a zacsit és a golyókat és folyamatos szemkontaktust alakított ki.

(2016-03-01) : Finoman szájba vette, nem túl erősen és nem túl gyengéden franciázott. Majd még lejjebb haladva a tövét nyalogatta, a golyókat, végül a specialitásához érkeztünk.

felejthetetlen: 26db
(2019-08-12) : Fordulás után mellé térdepeltem és a kis barátomat a szájába adtam finom kényeztetésben volt rész. Kaptam gumit majd kutyusba helyezkedtünk itt behatoltam és keményen elkezdtem lökni amit Lotti élvezett hát még én. Mikor élvezés közeli állapotba kerültem akkor kiszedem a farkam gumit lehúztam és a farkamat Lotti szájába

(2019-05-02) : Ha az első menetet megfogalmazhatom úgy, hogy kinyalta a fenekem, akkor erre már azt kell mondanom, hogy megdugott a nyelvével. Miközben hátul nyalakodott, néha húzott egyet-egyet a lefelé meredő farkamon

(2019-04-02) : A törölközőt eldobva hamar mellette-rajta termettem. Jó volt forró testét érezni, magamhoz ölelni. Igazi lágy csókokba merültünk, s simogattuk egymást. Kérésemre rám feküdt s így folytattuk a bemelegítést.

nagyon jó: 50db
(2019-07-27) : Kaptam egy isteni franciát, közben kicsit oldalt fordítottam, hogy formás popsiját és punciját tudjam simogatni a kezemmel. Miután pillanatok alatt kőkeményre szopta a farkam behuppant a lábaim közé, és kérte hogy húzzam fel őket egy kicsit. Végignyalta a farkam, a golyóimat majd kezdetét vette a nyelves izgatás.

(2019-07-20) : Semmi gond, Lotti ura volt a helyzetnek és kezelésbe, akarom mondani szájába vette a szerszámom amivel olyan ügyesen játszott, hogy kis idő múlva a szájában lett végem. De, hogy az utódok hova lettek azt nem tudom :D Pihenésképpen beszélgettünk az élet komoly dolgairól,

(2019-05-17) : Felajánlotta hogy megmaszíroz hogy ezzel oldja a helyzetet. Nagyon jól maszirozott. Ezután fordulás a hátra és finom csókokkal a mellkasomon elindult lefelé. Amikor leért a célhoz és hozzáert a nemesebbik felemhez, akkor amit éreztem ( mivel először történet ilyen) felfoghatatlanul jó volt.

: 99db
(2019-07-29) : Igazából nem néztem, hogy meddig csinálja, de szerintem ha kell, akkor egész végig csinálta volna, végül én jeleztem, hogy most már teljesen benne lennék egy alapos döngetésbe. Megbeszéltük, hogy hátulról szeretjük, így hát szépséges fenekét felkínálva betoltam puncijába a farkam, és dugtunk egy elég intenzívet.

(2019-07-20) : Nagyon jól franciázik, Így is lett végen, utána kicsit beszélgettünk, de kifutottam az időből, így éreztem még kell egy gyors zuhany munka előtt, és aztán irány a valóság.

(2019-05-03) : Hamarosan be is mutatta tudományát egy kellemes franciás szopagatassal, naturális módon. Lotti technikája érzéki és türelmes. Nem hamarkodik és jó kedvüen csinálta. Közben nekem is megjött az étvágyom nyalakodni.

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.