71
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
Most hívhatod!
6
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
Abi 11.ker erotikus masszázs

erotikus masszázs

Abi 11.ker-

VIP SZTÁR hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2018-11-08 16:33:50

gyorspuska1
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Abi 11.ker reagálása

Drága Gyorspuska1!
Köszönöm, hogy ismét megírtad élményedet! Elnézést hogy az előzőre még nem reagáltam de tudod milyen elfoglalt voltam az élet más területén. Örülök , hogy ismét láttalak , és az én kezeimre vágytál.
Megint repült az idő amikor nálam voltál... Hiszen ismersz szeretem amikor a kezeim között vagy és igyekszem minél tovább és minél jobban fokozni az élvezetes pillanatokat . Nem titok, hogy élvezem kezembe tartani a program ideje alatt ami a Tied de a nálam töltött idő alatt az enyém, mert rám bízod magad.:) Nagyon mosolygok a nagyszájú nő jelzőn. Mennyire igaz.... Imádlak!!!!
Köszönöm a sok dicséretet és várlak vissza nagyon! Pusziiiiiii

Abi 11.ker beszámoló erotikus masszázs Budapest 2018-11-08

Egyeztetés
Elérhető:
5
Kisebb kihagyás után ismét felkerekedtem, hol máshol kezdeném. Az egyeztetés telefonon történt, hála a „most hívhatod” jelzésnek: gyorsan, könnyen. Megbeszéltük az időtartamot és a találkozó időpontját, bár nem először mentem, ettől függetlenül elmondta materiális részét is; nem volt meglepetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Allee környékén, én kocsival mentem. Eléggé dinamikus kis környék, közvetlen a főútról nyíló utca, inkább átmenő forgalommal. A ház előtt találtam parkolóhelyet. ( szerencsém volt, de a 50-70m belül biztosan akad parkolóhely) A parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy hatemeletes, régebbi építésű, rendezett állapotú házban van a lakás. Magasra kell menni az élményért, de van lift. Irány a csúcs. Lakás rendezett,egyedül fogad.Előszobában kabátnak, cipőnek hely van. A szeánszszoba sötétített, ruhának szék. Vízzel kínál. Fürdőszoba tiszta, többféle tusfürdő, egy kád zuhanyfüggönnyel. Igényes is.
Abi 11.ker külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Emlékeim halványulnak, de Abi nem. Olyan feszes, cicis, kerekpopis és magas ( 170cm+) nőt nehezen tudok elképzelni, mint amilyen Ő. Látszik, hogy megy a sportolás; semmi has, csak azok a hosszú combok… Az óra színe a fekete volt, nagyon jól áll neki, ( nekem is kezdett, így irány a zuhany)

Erotikus masszázs
Erotika:
5
Arcmasszázs:
5
Erotikusmasszázs:
5
ESZO mmasszázs:
5
Hátmasszázs:
5
Lingam masszázs:
5
Relaxmasszázs:
5
Sportmasszázs:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Lágy zene mellett, gyertyák fényében kezdődött a szakszerű masszázs, bokától a fejem búbjáig. Elején kis csevej könnyed témákról. Hason fekve kezdünk, keze gyakran elkalandozik, tudom, hogy nem lesz hiba a storyban. A hátam kicsit rottyon volt; kérem, hogy egy kicsit időzzön ott, meg is tette, kellemesen átgyúrta. Itt már csak a zene szólt, én ellazultam.. Ügyesen masszíroz, tanult elemekkel ötvözve
Levezetés
A fordulás után már bővebb olajozás következett, majd folytatódott az erotikus rész, Ha rajtam múlna, hamar vége lenne… Abi viszont figyeli és kezeli ezt, hogy jusson megfelelő minőség és mennyiség az élvezetből. Lekalandozik a combra, hasra, ha már túlfeszül a „rendszer” Cicivel és kézzel, jobbról, balról, fentről, lentről… Speciális kéztechnika, őrjítő dolog ez … Tükörből leskelődök, majd inkább becsukom a szemem. Simogatom a kerek kis popóját, de már tudom, hogy jön a vég. Rámarkolok, csak úgy finoman…totál kész vagyok. Nincs kapkodás, elhagyás.. további lassú mozgatással vezet vissza az élők sorába.. Ezt most speciál bírtam. ( ha nem, lefogom a kezét :-) ) Alaposan letisztogat, majd arcmasszázs előtt eltűnik egy kézmosásra. Arcmasszázs kellemes, közben a vér lassan visszatér a testem minden pontjába. Végén kis puszika
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Egy órát töltöttem nála, zuhany után felöltözve ajándékozás. Nekem többet is ért, többet is hagytam

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Korát meghazudtolóan fiatalos, sportos külső, nincs narancsbőr, feszes, kedves, nagyszájú nő. Az van, ami az adatlapon van, de az olyan színvonalon, hogy az ember megnyalná… ha lehetne,de akkor nagyon

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Abi 11.ker erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Abi 11.ker nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAbi 11.ker legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2015-09-27) : Az általában csiklandós talpaimnál kezdte a munkát, amiket ennek ellenére sohasem csiklandoz. Ezután logikus sorrendben a lábszárak és a combok következtek.

(2015-01-09) : Nehéz lenne részletekbe bonyolódni, mert olyan változatos és érzéki, amit Abitól kaptam, hogy még mindig a hatása alatt vagyok. Az elején megbeszélt határokon belül mindent megkaptam és mindent megadott ami csak lehetséges.

(2014-08-22) : A simogatások, a finom érintések, ahogy rámnéz, vagy ahogy a tarkómon érzem a lehelletét a teljes együttlétet izgalmassá teszik.

felejthetetlen: 18db
(2018-12-09) : Lábtól indulva szakszerűen masszírozott végig, de sosem hagyta ki, hogy a lábam közé simítva ébren tartsa az ezredes érdeklődését is amit nagyra értékeltem.

(2018-07-24) : Lábaktól kezdi és mindenre figyel. Előtte megkérdezte, hogy mely területekre kell figyelnie jobban és szerintem meg is kapták a teljes figyelmet. Végig tud fenn tud tartani egy erőszintet, amihez nyilván kell némi fizikum és technika is.

(2018-03-27) : Zuhi után hasra vágom magam a padon és átadom magam az élvezeteknek. Nagyon jól tud masszírozni. Közepes erősség, lábaktól felfelé alaposan, kitartóan átgyúr. Az "achillesem" (csuklyás izmom) évek óta "csendben van" hála Abi-nak amiért nem tudok elég hálásnak lenni.

nagyon jó: 40db
(2018-08-16) : Csak lingam masszázst végez, de erről csak szuperlativusokban tudok nyilatkozni. Többször is eljutatott a határra, s ott táncoltatott, majd kicsi megnyugvást követően újra és újra kezdte...s a legvégén elengedett

(2018-07-22) : Ahogy egyre több vér áramlott a répámba, egyre több és több olajat kapott és egyre - saját kérésre - határozottabban markolta. Közben a másik kezével a zacskómat izgatta óvatosan, hisz kiugrottam volna a bőrömből, ha a farkamon dolgozó kezének szorításából részesült volna.

(2018-07-13) : Lábtól haladt felfelé, nagyon jól kilazította a vádlimat, combokat, közben már az első simítástól kezdve be-be nyúlt a combok közé, farpofák belső oldalához, zacsihoz és olykor

: 130db
(2019-07-16) : A masszázs szakszerű, nem simogatós, inkább erőteljesebb. Érzed, hogy történik valami veled. Vádlitól a nyakadig átmasszíroz, ahol ropog, ott próbálja lazítani. Én is lazítok, de a keze el-eltéved, pont annyira, hogy tudd, itt a folytatás sem lesz mindennapi.

(2019-04-06) : A testmasszázs erőssége megfelelő, de ha valamit szeretnénk erősebben masszíroztatni, akkor csak jelezni kell. Közben beszélgettünk mindenféle témáról. Abi arra nagyon odafigyel, hogy már ekkor is végig látható legyen pompás teste a tükörben.

(2019-02-15) : Határozott, gyakorlott mozdulatokkal gyúrta át a testem, közben rendszeresen vissza-vissza tévedt olyan helyekre a finom keze ami a masszás élményén túl egy folyamatos kéjes mámorban tartotta az embert.