Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
8
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
1. kép Sofi  masszázs Budapest XIII. kerület2. kép Sofi  masszázs Budapest XIII. kerület3. kép Sofi  masszázs Budapest XIII. kerület
20 614 0967
Sofi
25 év, 173 cm, 49 kg
Megerősítette, ma elérhető: 15-22h
Ma 16:00 és 17:00 között hívható!
Most hívhatod!
H: 10-22h
K: 10-22h
Sz: 10-22h
Cs: 10-22h
P: 10-22h
Szo: 10-22h
V: 10-22h
8
8 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Sofi van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
77
Éppen online
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
1. kép Aliz  masszázs Budapest XII. kerület2. kép Aliz  masszázs Budapest XII. kerület3. kép Aliz  masszázs Budapest XII. kerület
30 698 9314
Aliz
38 év, 174 cm, 62 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-19h
H: 09-19h
K: 09-19h
Sz: 09-19h
Cs: 09-19h
P: 09-19h
Szo: 09-19h
csak előre egyeztetve
V: -
77
77 beszámolója van.
Éppen onlineÉppen online
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Aliz van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
42
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Pálma  masszázs Budapest III. kerület2. kép Pálma  masszázs Budapest III. kerület3. kép Pálma  masszázs Budapest III. kerület
30 711 0802
Pálma
24 év, 160 cm, 47 kg
H: -
K: -
Sz: -
Cs: 10-19h
P: 10-19h
Szo: 10-19h
V: 10-16h
42
42 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Pálma van, róla készültek
Retusált képek.
Heni erotikus masszázs

NAGYON JÓ
erotikus masszázs
Heni

+36309115623

-
V.I.P hirdető

Heni hirdetése
9 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-08 20:20:29
M3536
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló Heni Budapest 2018-11-09 masszazs hirdetőről

Elérhető:4

Egyeztetés
Tegnap kora délután hívtam, de nem vette fel, hangpostáig csengett. Estére szerettem volna menni hozzá, ezért többször is próbálkoztam. Végül fél 5 magasságában megcsörgetett, és utána már tudtunk beszélni. Teljesen közvetlen, korrekt módon, kedvesen tájékoztatott minden lényeges tudnivalóról.

Megegyeztünk a nyolc órában, de később írt, hogy nem lehetne-e inkább fél kilenc. Nekem megfelelt, úgyhogy ez lett a végső időpont.
Odatalálás:5
Parkolás:3
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Békásmegyer és Csillaghegy határán van a helyszín. Szemben a Békási lakótelep, ahol elvben rengeteg parkolóhely van, viszont az esti időpontban tömve van autókkal. BKV-val sem bonyolult odatalálni, a HÉV-től max 10 perc séta.
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:4
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:5

Helyszín
A helyszín egy régi, de szinte teljesen újjáépített társasház, simán lehet újépítésűnek is nevezni. A kapuban hívtam újra, és telefonos segítségem volt a bejutáshoz egészen a liftig. Van portás, a Jó estét kívánokra szépen visszaköszön. Diszkrét bejutás, diszkrét feljutás.

A lakás felújított és pici, pont annyi hely van, amennyi egy kellemes masszázshoz kell. A fürdő is kicsi.

Heni külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Heni egy nagyon csinos, szexi és okos fiatal nő. Egy lenge kis ruhában fogadott. Nagyon kedves és közvetlen volt, az első perctől az utolsóig. Kaptam frissítőt, aztán egy kis beszélgetés után irány a zuhanyzó.

Erotikus masszázs
A másfél órás, teljes programot kértem, mint utólag kiderült jó döntés volt. Egy ilyen nő esetében nem szabad kapkodni. :) Háton fekve kezdtük és elsőnek a lábamat masszírozta át. Aztán fordulás és kaptam egy teljes test masszázst. Nagyon kellemes volt. Nem túl erős, de jólesett. Változatos technikával jól átgyúrt mindenhol.

Közben jól elbeszélgettünk, legalább is Nekem bejött a stílusa. Olyan érzésem volt, hogy bármilyen témát felhozhatnék. Mondjuk az első pár mondtatból már az elején tudtam, hogy a kommunikációval nem lesz gond.
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kézi kényeztetés:5
Pornós feeling:2

Kényeztetés / levezetés
Utána jött a kézi levezetés. Ilyen végkifejletben még nem volt részem, de végül is ezért mentem, kimondottan ezt szerettem volna kipróbálni.

Jól megdolgoztattam, elég sokáig voltam a markában. :) Volt több olyan pillanat is, amikor majdnem elmentem, de valahogy mindig akkor váltott ritmust, és ezzel időt nyert nekem.
Végül én rántottam rá az utolsó párat, amíg ő a golyókat simogatta. Utána még egy gyors tusolás, aztán öltözés és búcsú. Kicsit túl is léptem az időmet...
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Az elején kitettem az ajándékot az asztalra, végig ott is maradt. Egy órás pesti átlag lenne egy olyan hölgynél, aki aktust is vállal. Henitől ezért kaptam egy másfél órás masszázst kézi levezetéssel. Nekem bőven megérte ez az idő, amit igen kellemes környezetben, ezzel az okos és szexi nővel tölthettem.

Összkép
Voltam már pár lanynál, de ezt a fajta, akár "lightosnak" mondható kenyeztetést még nem próbáltam. Nagyon jól döntöttem, hogy őt választottam. Pont erre volt szükségem, és utólag már könnyen mondom, de pont Tőle.

Kicsit olyan érzésem volt, hogy olyasvalakivel találkozom, akivel valamennyire ismerjük egymást. Átugrom, beszélgetünk, megmasszíroz, aztán kiveri. :) Nem túl valószerű, de akkor is hasonló volt.

Duplán le tudtam vezetni vele a feszültséget, úgyhogy mindenképpen pozitív élményekkel távoztam.

Heni erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Heni Budapest 2018-11-09

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Heni erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Heni nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókHeni legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-05-30) : Olajjal kényeztett egészen sokáig, vigyázva arra, hogy nehogy idő előtt elsüljek. Egyszercsak előkapott egy gumit, és kaptam egy kellemes franciát. Megmondom őszintén, hogy életemben nem gondoltam volna,

nagyon jó: 3db
(2017-09-13) : Kifejezetten jól masszíroz..igaz...őszintét bevalva nekem végig más járt az eszembe. Közben jól lehet vele beszélgetni...már aki igényli.Lábtól halad felfelé...de nagyon jól csinálja...a technikájából itélve biztos hogy tanult masszőr.

(2017-05-27) : Nagyjából bő fél óra után megkért, hogy forduljak meg. Jött az első kényeztetés. Aztán kis simogatás elölről is. Mellkas, combok, has, ágyék ez is nagyon finom és gyengéd.

(2017-04-11) : A masszázs szakszerű, tanulta, amit érezni is, de mivel lazítani mentem hamar Heni elvarázsló személyisége hatása alá kerültem. Kb egy óra masszázs és alapos beszélgetés után jött a levezetés.

: 4db
(2018-08-08) : Illetve az iranyitast is inkabb rabiztam, nehogy egy varatlan mozdulattal problemat okozzon a meretem. Maximalis baratno erzes, a pornos egyszeru baszasnak nyoma sincs.

(2018-03-11) : Nagyon is tisztában van vele és minden képessége megvan hozzá, hogy "elvarázsolja" a gyanútlan embert, miközben az azt kívánja, hogy bárcsak soha ne múlna el ez az állapot.

(2017-08-21) : Heni mestere a masszázsnak, be is mutatta minden tudományát, a talpamtól a nykszírtemig alaposan megdolgozott minden izomcsomót,melynek áldásos hatasára elmúlt minden fáradság , feszültség belőlem!