Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
8
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Ma elérhető: 10-16
1. kép Tamara  masszázs Budapest VI. kerület2. kép Tamara  masszázs Budapest VI. kerület3. kép Tamara  masszázs Budapest VI. kerület
70 591 8765
Tamara
24 év, 165 cm, 46 kg
Megerősítette, ma elérhető: 10-16h
Hívj bátran, bármikor!
H: 09-18h
K: 11-19h
Sz: -
Cs: 10-17h
P: 10-20h
Szo: -
V: 10-20h
8
8 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
14
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Szofi  masszázs Budapest XIII. kerület2. kép Szofi  masszázs Budapest XIII. kerület3. kép Szofi  masszázs Budapest XIII. kerület
70 267 0282
Szofi
35 év, 155 cm, 50 kg
Természetes Szépség.....
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: -
V: -
14
14 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szofi van, róla készültek
Vegyes képek.
39
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Iza  masszázs Budapest IX. kerület2. kép Iza  masszázs Budapest IX. kerület3. kép Iza  masszázs Budapest IX. kerület
70 219 5773
Iza
40 év, 165 cm, 57 kg
Élvezettel játszom az érzékeiddel...
H: 13-21h
K: 10-20h
Sz: 13-21h
Cs: 10-20h
P: 13-21h
Szo: 10-18h
V: 12-17h
csak előre egyeztetve
39
39 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Iza van, róla készültek
Vegyes képek.
Szonja erotikus masszázs

FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs
Szonja

+36307489350

-
Nem prémium hirdető

Szonja hirdetése
7 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-09 01:27:46
beszamolok90
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló Szonja Budapest 2018-11-09 masszazs hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Telefonon keresztül történt, amikor ki volt írva, hogy hívható (ennek megfelelően rögtön fel is vette szinte). Nagyon kellemes hangja van. Mindenről teljeskörűen tájékoztatott, így aznap első vendégeként be is jegyzett.
Egyértelmű a cím:5
Odatalálás:5
Tömegközlekedés:5


Megközelítés
Tömegközlekedéssel mentem, több irányból is volt lehetőségem megközelíteni. Másnak sem okozhat túl sok gondot, mivel a Boráros tértől található nem messze a többemeletes bérház. Az épületet egyszerű volt megtalálni, telefon, csengetés és már bent is voltam.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Elég diszkrét a hely, könnyű a bejutás, nem kell azon sem aggódni, hogy egy "Gizike néni" esetleg rosszallóan fog nézni. A fürdő teljesen átlagos, viszont minden megtalálható, többféle tusfürdő, többféle szájvíz, műanyag pohár hozzá, bontatlan fogkefe, fogkrém is akár. Tiszta törölközőt kaptam jövet és menet is. Bent a masszázsszobában kellemes illat és félhomály van, valamilyen lágy zene kíséretében, egy sima ágy az eszköz, a szemem előtt lett egy új színes lepedőféleség felterítve.

Szonja külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Tudni kell rólam, hogy kitakart képeknél mindig imádkozom, hogy ne fogjak mellé, picit lutri néha a dolog, ám szerencsémre a hölgynél a pozitív szempontból. Nagyon szép arca van, angyali, de kissé huncut. A cicik közepes méretűek, tökéletesen formásak és feszesek, lapos has társul mellé és bombajó fenék, eszméletlen jó nő. Sexy bugyi-melltartó kombóban fogadott, bármikor leesne az állatok, mint ahogy nekem is.
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Szakszerűség:5
Erotika:5

Erotikus masszázs
Nagyon jó helyre érkeztem, már az első pár percben tudtam. Fürdő után hasrafeküdtem az ágyon, mivel fél órát voltam, így váll- és hátmasszázs volt a programban. Tükörből végig lehetett fürkészni, ez nagyon nagy plusz pont, ezt szeretem, valamint amikor jó lehetőség volt, simogatni őt, gyönyörű mellét, popsiját tapintani. Választhattam, hogy krémet, vagy olajat használjon -e, szerintem az olajos az igazi, így abban maradtunk. Bársonyos kezeivel először szép finoman felvitte az olajat a masszírozandó testrészekre, aztán először egy lágyabb masszázst kaptam, mely fokozatosan ment át keményebbe, mely nagyon jól esett. Lekerült szépen a melltartó, aztán kis idővel a bugyi is és jött a csúszkamasszázs , nagyon erotikus volt érezni a melleit a hátamon, aztán fordulás után is, ahogy hozzáér a testem bármelyik porcikája. Közben beszélgettünk, szerencsémre olyan lány, akivel lehet is.
Natúr francia (előjátékként):5
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5

Kényeztetés / levezetés
Simogatással indított a hölgy, először csak a közelében, aztán egyre-egyre közelebb, hozzá-hozzáérve, majd egy lingamszerű kis ráhangolást kaptam. Aztán megérintette az ajkaival és következett egy hihetetlen francia. Ügyesen váltotta az elején azt, hogy csak a végét, csak hozzáér, csak nyalogatja, majd aztán eltűntette, amikor a szájában voltam, akkor is benn a nyelvével játszadozott vele, elég ügyesen, nagyon a mennyben éreztem magam. A legvégén a kezei között lett végem, nem sietve, a végsőkig kifacsarva. Azt mondom, hogy páratlan a technikája. Ezután letörölgetett és jött a fürdő.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Megérte? Nagyon is, végig odafigyelt rám és nagyon jól éreztem magam, egy élmény volt. Előre odaadtam a csokrot, mivel első alkalommal voltam nála, így én hoztam szóba.

Összkép
Ha mindig ilyet nyújt, akkor egy igazi gyöngyszem, sokan tanulhatnának tőle, hogy hogyan is fogadjunk és bánjunk egy vendéggel, mely természetesen ez oda-vissza igaz, tehát vele is hasonlóképpen bánjon mindenki, mert nagyonis megérdemli a kedvességet és a tiszteletet. Mindenféleképp vissza fogok még hozzá menni, ha lesz rá alkalom.

Szonja erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Szonja Budapest 2018-11-09

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Szonja erotikus masszázs beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

Danny_1
Friss újonc
2018-11-13 22:23:00
Kellően részletes és meghozza a kedvet ez az élménybeszámoló:)

Jázminfan
Törzsvendég
2018-11-10 08:26:29
Igényesen megfogalmazott, látogatásra ösztönző élménybeszámoló!

FunkciókSzonja legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2018-11-15) : Visszatérve, nagyon kedvesen elsősegélyben részesített, így először szívmasszázst kaptam, mert pontosan tudta, milyen hatást ért el. Aztán hasra fektetett és a lábaimtól felfelé haladva egészen a nyakamig jól átgyúrt

nagyon jó: 2db
(2018-09-28) : Kis állva ölelkezés után lefeküdtem az ágyra, ahol kaptam egy olyan barátnős hát és vállmasszázst. Jól esett a simogatás és a maszírozás.

(2018-07-03) : After shower when i come back to room Szonja waited already just wearing panties, so i got to see those\r\nbeautiful tits, great size and perky just what i like. Then massage Szonja normally started w...

: 3db
(2018-10-31) : Lábaknál indított krémmel bőven megkenve. Szépen haladt felfelé, eljutott a hátra, nyarka egy kicsit. Nem erős masszázs, de kellemes. Tükör a falon mutatta, hogy szép kecses testével dolgozik rajtam.

(2018-10-07) : The massage started with my legs and back , is more like pampering but with very nice sensual touches (she goes with her fingers for all over your body). After some period of time she removed her thong and made a very good slider.

(2018-07-01) : Clearly that her specialty is erotic massage although her normal massage skills are also very nice. However do not expect what you would call a therapeutic massage, but more a nice relaxing massage as...