Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Sierra  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Sierra  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Sierra  szexpartner Budapest XI. kerület
20 576 0017
Sierra
25 év, 168 cm, 52 kg
Új finom popsi kedvelő Szeretőd vár :)
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-21h
Szo: 10-17h
V: -
1
1 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Sierra van, róla készültek
Vegyes képek.
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület
30 661 4460
Szonja
22 év, 167 cm, 62 kg
Finom Méretfüggetlen popsi és lenyelés :)
H: 09-23h
K: 09-23h
Sz: 09-23h
Cs: 09-23h
P: 09-24h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: -
1
1 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szonja van, róla készültek
Retusált képek.
286
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
1. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Klaudia  szexpartner Budapest V. kerület
30 786 2995
Klaudia
39 év, 165 cm, 49 kg
;)
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-17h
Szo: 10-16h
V: 10-16h
286
286 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Alina szexpartner

NAGYON JÓ
szexpartner
Alina

+36309133099

-
Nem prémium hirdető

Alina hirdetése
12 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-09 15:31:46
Bela04
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Alina Budapest 2018-11-10 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Telefonon történt elsőre felvette , tudott is időpontot adni. Örültem, mert már több alkalommal is csak olyan időpont volt nála ami nekem nem felelt meg. Végre sikerült.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Hatodik kerület frekventált diplomata és üzleti irodák utcája. Frekventált elegáns utca minden eszközzel jól megközelíthető. Érdekes, de parkoló mindig van az utcában így autóval menni sem jelenti azt, hogy hosszú köröket kell tenni parkoló keresés címén.
Hely diszkréció:5
Randi helyszíne:3
Egyezés a hirdetéssel:4
Fürdő:4

Helyszín
Múlt század eleji bérház. A maga jellegzetes trükkjeivel. Belső udvaron belül még egy belső udvaros ház megoldással. Alina is pont egy ilyen belső részben elhelyezkedő lakásban található meg. A lakás végül is megfelel a célnak. A berendezés és állaga már megérett egy felújításra. De ugye ezek bérlemények a kiadók sokszor minimalizálják a költségeiket. Itt is a fürdő esett át ilyen modernizáción, de az sem az elmúlt pár évben.

Alina külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:4
Higiénia:3
Arc:5
Csalódás senkit nem fog érni. Arccal hirdet. Alkata is olyan mint a képeken akinek ezzel kifogása van nézze meg a képeket alaposan, pont úgy néz ki. Tehát aki őt választja a kinézet alapján nem fog csalódni.
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:4
Aktus:5
Ujjazni:5

Action
Érdekes volt mert érkezéskor éreztem, hogy járt már előttem egy makktárs itt. Nem feszélyez, mert ez egy ilyen dolog, nem mindig tud az ember aznap első lenni, bár én törekszem erre.
Éreztem a kiteljesedett erotika illatát.
Érkezésem után gyorsan elmentem fürödni.
Alina már az ágyon várt meztelenül. Igazi klasszikus női formája van. kedvesen megkérdezte, hogy mit szeretnék. Megbeszéltük, hogy normál dolgokat fogunk közösen megélni, mire ő rákérdezett a popsi kényeztetésre, amelyre örömmel mondtam igent. Mondhattam, mert teljesen szőrtelenítve vagyok pont az ilyen esetekre felkészülve.
Csókot most nem vettem igénybe pedig nálam az egy alap ahhoz, hogy teljes harckészültség kialakuljon nálam.
Hagytam Alinát irányítani, gondolván, hogy a popsi kényeztetés része lesz a repertoárnak. Végig csókolt és elég hamar kezelésbe vette nemesebbik részemet. Franciásan és kézzel egyaránt. Tényleg jól franciázik. Többször írtam már , hogy érezni, hogy ki szereti és ki teljesíti kötelességből. Nála éreztem, hogy szereti csinálni. Nem tért ki a popsi kényeztetésre így én kezdtem kényeztetni.
Elég hosszan csókoltam nyaltam faltam ujjaztam kelyhét és barlangját. Lehetett érezni, hogy egy egy alkalommal elkezdődnek a jellegzetes hüvelyi orgazmus összehúzódásai, de végül három ilyen rész epizód után sem következett be nála a katarzis.
Vissza helyezkedtem, hogy folytassa ő. Mielőtt megkezdte volna megdicsérte franciás ténykedésemet. Kedves gesztus volt tőle.
Valahogy éreztem, hogy mindkettőnket feszélyez valami mert bár mint írtam nagyon jól franciázik, de másodszorra hadrendbe állítania kemény kitartó munka kellett.
Végül csak sikerült a gumit felvarázsolni és misszionáriusban lettünk egyé. Jó érzés benne lenni.
Igazi "okos" barlangja van ami az együttmozgás hatására egyre jobban ráfeszült a velem egykorúra így egyre magasabb élvezetben részesített.
Szinte már-már azt éreztem, hogy ő is elfog menni sőt egyszerre fog bekövetkezni, de végül is maradt a saját kéjem.
Elmentem fürödni. Most egy kicsit tovább pepecseltem, de nem sürgetett.
Vissza érkezésemkor beszélgettünk még egy kicsit. Majd már majdnem kiléptem az ajtón amikor egy nagyon komoly kérdést szegezett felém. Kicsit meglepődtem, hogy hirtelen mennyire megnyílt előttem és, hogy mit éreztem megfoghatatlanul az elejétől kezdve.
Megvilágosodott minden, innentől kezdve már tudtam, hogy Alina aznap erőn felül teljesített, mert a saját gondjai béklyóját leküzdve kellett kiszolgálnia.
Ott állt előttem egy nő akinek lelke van érzései és kétségei. Egy fiatal nő akinek az élet nem csak napfényt biztosít. Ettől a pillanattól kezdve az együttlét magasabb értéket kapott.
Válaszoltam a kérdésére. Tudom, hogy amit mondtam az segítheti, de nehéz út lesz számára.
Minden esetre köszönöm a hirtelen jött bizalmát és remélem, hogy tudtam neki jó tanácsot adni.
Búcsúzóul még elnézést kért, hogy saját problémájával terhelt. Azt mondta, hogy maga sem érti miért érezte úgy , hogy velem meg kell osztania ezt.
Én értettem, de majd egyszer talán elmondom neki.
Búcsút intettem és néztem ezt az érző lelkű szolgáltatót aki aznap folytatja tovább a választott munkáját.
Most ez a találkozó ezzel a kis záró akkorddal lett igazán barátnős hangulatú. Ez most így volt jó.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Annyi amennyit mond telefonban. Régi Pesti átlag, de egy rendkívül gazdag választékkal így összességében kedvezőbb mint a helyi, vagy egyáltalán a Budapesti átlag. Korrekt. Előre adtam , mint mindig.

Összkép
Kedves érző lélek aki akkor is próbál a vendég kedvében járni amikor vannak önmagának is problémái, de megtesz mindent, hogy a vendég jól érezze magát. Tudom az ami történt egyén függő, de ez most megtisztelő volt nekem.

Alina szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Alina Budapest 2018-11-10

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Alina szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

MrExkluzív
Már Valaki itt
2018-11-12 13:13:36
Jól megírtad, részletes lett. Miattad fog szakítani a barátjával.

2018-11-12 09:03:28
Csatlakozom az előttem szólókhoz...a magánjellegű ügyek éppen azért magán jellegűek, hogy ne tárjuk a nyilvánosság elé. Anélkül is jó a beszámoló.

felhőtlenPhil
Vezérhím
2018-11-11 19:37:31
Jol megirt beszamolo. A privat beszelgetes reszleteszese viszont az olvaso szemszogebol teljesseggel felesleges.

esbe
Mindentudó
2018-11-11 14:27:56
meg ha nem is irod a konkret kerdest akkor is indiszkrecio. en a helyedben kihagytam volna...

GreyKrisztian
Vezérhím
2018-11-11 04:41:27
Kivalo restletesseggel,objektiven negirt beszi,amit a szemelyes tartalom es erzes abrazolasa csak meg kulonlegesebbe tett .Bravo

FunkciókAlina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-06-29) : Layed on my back and for a few minutes let her show me her skills. She is good, doing DT , holding the dick in long, sucking, licking balls. Felt great.

(2018-06-08) : Nagyon kellemesen tud bánni a farokkal, egyben barátnős és pornós is a francia tudása amit remekül tud ötvözni. Bőnyálas, jól rá is bukik, lehet melytorkozni rendesen vele és a nyelvét is jól használja.

nagyon jó: 1db
(2018-02-26) : majd megkértem Alinát, hogy térdeljen elém, és némi kényszerfrancia után egy nagy adagot lőttem az arcára, a maradékot pedig szétkentem rajta.

: 8db
(2018-11-12) : Törölgetés kis pihi, és ismét a szájában voltam. Nagyon élvezetesen csinálja, már másodjára is közel voltam a véghez, de én többet akartam, ezért gumit húzott, majd beleült. A lovaglást is jól csinálja,

(2018-11-06) : újra jött a francia. Itt már bemutatta mélytorkos tudását ami igazán professzionális de mivel nem akartam kihagyni az aktust gumit kértem és missziben elszórakoztunk egy kicsit.

(2018-09-13) : Nem csalódtam. Igazi pornós mélytorkozásban volt részem. Majdnem elsültem, de ki akartam próbálni a punciját, ezért gumit kértem és missziben csúsztam belé. Nagyon kellemes volt benne lenni.