129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Nikol szexpartner

szexpartner

Nikol

+36703044410

-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-12-03 17:16:18

drfallosz
Ismerkedik az oldallal
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Nikol Budapest 2018-12-04

Egyeztetés
Elérhető:
5
Mielőtt leírnám az élményeimet, megemlíteném, hogy voltam már pár lánynál, voltak kellemes élményeim, de még sosem éreztem késztetést, hogy írjak róla ez az első alkalom, hogy tollat (klaviatúrát) ragadtam. Telefonon történt első, próbálkozásomra felvette, hamar találtunk időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
9. ker Ecseri úthoz közel eső része, rendezett környék, tiszta ház, parkolás fizetős, de és egyszerű.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Aranyos lakás, a célnak tökéletes, szépen berendezett, a hálószobában halk zene szól.
Nikol külseje
Egy kis tünemény, nagyon aprócska, tökéletes természetes tenyérbeillő cici, és a popsi az valami nagyon kerek gyönyörű formás, nagyon bájos arc és selymes bőr, itt ott pár tetoválás a testén.

Action
Megérkeztem, fürdés után egyből csókolózásba kezdtünk, nagyon finoman csókol, bugyi combfix, melltartó kombó volt rajta, amitől hamar megszabadítottam, majd rátért a lényegre, annyira jól szopott, hogy majdnem elélveztem de ezt nem hagyhattam így megkértem, hogy most én jöhessek a hátára fektettem úgy nyaltam. Ezután gumit húztunk és missziben csináltuk, majd meglovagolt, így lett végem az első körben. Pihenés után felajánlotta a második kört majd bepucsított a gyönyörű popsijával, már a látványtól kemény lettem, dugást követően gumi le és a ciciken lett végem Nikol teljesen kifacsart, nagyon jó élmény volt, remegő lábbakkal távoztam.
Elszámolás
A randi elején a szekrényre tettem és szóba se került.
Összkép
Nagyon megérte jól éreztem magam, barátnő élmény kimaxolva, vigyázni rá!!
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-11-23 13:57:53

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nikol szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-13 15:12:29
@huff, te meg most is borzaszto beszamolokat irsz

A viccet felreteve annyiban egyet kell ertsek kopallal, hogy kevesen vannak olyanok, akik a besziken tanulnak meg fogalmazni, helyesirni, tartalommal feltolteni a mondanivalojukat.

Sok evvel ezelott mas jellegu beszamolokat irtal, azert, mert akkor mas volt a szokas, mas volt az "elvaras", mas volt a beszik altalanos fejlettsegi szintje.
Az autok kozott a Golf II. egy hasznavehetetlen matuzsalem, de a maga koraban barki a fel karjat odaadta volna erte.

2018-12-13 11:07:05
@kopal, én újoncként, sőt még azon túl is, olyan rettenetes besziket írtam (vissza lehet nézni), hogy ma is néha visszanézegetem őket, ha sírni/nevetni akarok. Kevés kivételtől eltekintve azért fejlődik az ember a besziírásban is, mint mindenben, szóval egyetértek a kettős mércével (lásd újoncnál alacsonyabb a mérce, magasabb rangúnál magasabb).

2018-12-13 10:15:14
Májdírkopal!
Ugyanazt írom mint Implacabile .
Van néhány kivétel akikre ez nem igaz. Persze nagy átlagban igazad van....

dgab
Becsben tartott
2018-12-04 17:14:28
Nem kétlem, hogy nagyon jól érezted magad, de a beszámolódban ezekről kellene részletesebben írni!!! Biztatásként átlagosra értékeltem...

2018-12-04 15:27:02
kopal, azért van ellenpélda is...igaz, nem sok.

FunkciókNikol legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2019-03-18) : Keze lefelé kalandozott és már álltam is tettre készen, de előbb egy kicsit a szájába vett és pörgős nyelvvel abszolválta a franciát. Nem is vettem észre, de már gumi volt rajtam és rám ült, fergeteges lovacskába kezdett,

(2018-08-28) : She started again licking and sucking my stem without condom, delightfully caressing and kneading my balls. After a few minutes, she put a condom and she went on me in cowgirl position.

(2018-06-09) : Csókolózni kezdtünk, amit mesterien csinál, és szerencsére abba sem nagyon hagytuk az egész együttlétünk során. Kis idő után a hátára feküdt, és én elkezdhettem a kényeztetését,

felejthetetlen: 31db
(2019-02-17) : Elnyújtott franciás bevezető után ami hol mélytorok, hol pajkos játszadozás a makkal és minden ami a kettő között van, gumit húzott és beleült. Kellemesen, nyugodtan nem kapkodósan mozgott változatos technikákat alkalmazva.

(2019-02-03) : Nagyon kellemesen kényeztetett, a golyszikat sem hanyagolta el. Hamarosan felkerült a vegyvédelmi és missziben folytattuk. Közben is csókolt és ölelt, kapaszkodott belém és húzott magához.

(2018-11-26) : Lenyugvás után, megfordultunk, és a pici szája kezelésbe vette a farkamat.Kértem hogy lassan csinálja, hogy minél tovább vésődjön belém az a kép amikor rám néz és szop.

nagyon jó: 51db
(2019-02-15) : Egy finom natúr franciában részesített, közben pedig figyelte a reakciómat. Kis idő múlva kértem, hogy helyezze fel a gumit, amit olyan gyorsan és könnyedén tett fel, hogy mire kettőt pislogtam már lovagló pózban volt.

(2019-02-15) : Majd hamarosan szájjal kezdett el kényeztetni. Nagyon finoman, de még is határozott mozdulatokkal. Itt előjött az a módszer amit a többiek is említettek. Érdekesen csattogtat a nyelvével közben és ezzel ingerli tovább a makkot.

(2019-01-27) : Ezután ő vett kezelésbe ismét, a franciázás közbeni felpillantásai egyszerűen vadítóak voltak, ezért viszonylag hamar meg is egyeztünk, hogy jobb lesz gumit húzni.

: 78db
(2019-03-17) : Kezei, szája folyamatosa folyamatosan rajtam barangolnak, én a ciciket veszem nyelvelésbe. Később lassan lefele haladva combok közt kezdek szűkülő köröket. Bré is talált neki tetsző helyet forró ajkak társaságában.

(2019-02-14) : majd Nikol indult el felfedezni, és el is jutott a velem egykorúig, amit kényeztetni kezdett. Nem rontott neki, csak szép lassan, a környékkel is foglalkozva kezdte birtokba venni.

(2018-12-18) : Finom lassú mozdulatokkal vette az irányt délnek. Kicsit húzt az agyam. (Már amennyi maradt.) Kiváló a technikája az élmény sokkoló. (Jó értelemben.) Viszonozni akartam a kedvességét és kifejezettem nehezen esett elszakadni az ajkaitól.