Happy Fetish Kinga erotikus masszázs

erotikus masszázs

Happy Fetish Kinga-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-29 21:33:17

Árbóc
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Erotikus masszázs beszámoló Happy Fetish Kinga Budapest 2018-11-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Először egy barátnője vette fel, de később sikerült Kingával is beszélnem. Még aznapra tudott időpontot adni. Nagyon rugalmas volt, miattam még picit előbb is bement a szalonba.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Metró, troli és buszok közelében van a lakópark, aminek 1. emeletén van a lakás. A bejáratnál telefonhívás után, gyorsan bejutottam. Autóval is könnyű a parkolás, tényleg van hely a ház körül. A hirdetésben szereplő "Westend 5 percre" is csak autóval vonatkozik.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Többen is rendelnek a lakásban, de ebből nem tapasztaltam semmit. Kint van a lányok arcképe és neve, az izgató. Szépek a fürdők és a szobák is kulturáltak. Törölköző teljesen jó és a tusfürdő kínálat is rendben van.
Happy Fetish Kinga külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Pont mint a képeken, nagyon vékony, kis cicijű, de arányos testalkatú. Engem a hasa és a combja fogott meg leginkább. Sajnos mivel miattam jött be előbb, még nem volt ideje átöltöznie, így átlagos ruhában várt. Miután lefürödtem, gyorsan ő is elkészült. Szexy fehérneműben és combfixben jött be a szobába, ahol elkezdődött a szeánszunk.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Domináns masszázst kértem, amit most próbáltam először. Ezt láthatta rajtam, mert emiatt ő is visszafogottabb volt. Inkább erotikus volt az együttlét, mint szigorú. Először simogatnom kellett a lábait és azokkal izgatta a farkam. Tényleges masszírozást nem is kértem, inkább Kinga testének felfedezéséről szólt az óránk. A hasa hihetetlen lapos és a feneke is eszméletlen.
Levezetés
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
A lábaival sokat masszírozott és engedte azokat simogatni (nagyon szexy lábai vannak). Egy kicsit jobban örültem volna, ha dominánsabban áll az együttléthez, de azért nincs okom panaszra. A végén a lábát kellett dugnom hátulról, úgy hogy ő állt én meg mögötte térdeltem. Már csak ezért megérte elmenni, felejthetetlen élmény volt..
Utána beszélgettünk, ahol elmondta tudna ő vadabb is lenni. Elmesélte az első felcsatolhatós kalandját, hát nem semmi volt hallgatni. Már szinte akkor újra felálltam, a sztorik hallatán, úgyhogy biztos visszamegyek még.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A végén adtam oda a virágcsokrokat. Diszkréten átvette, említésre sem került. Egységes és teljesen korrekt is.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében kellemes élmény volt, valószínűleg csak az elvárásaim voltak túl nagyok. Legközelebb majd én is jobban körül írom mit szeretnék. Köszönöm a lehetőséget!
Megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2018-11-28 22:30:01

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Happy Fetish Kinga erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Fejlődő rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.