Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
188
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
1. kép Abi 11.ker  masszázs Budapest XI. kerület2. kép Abi 11.ker  masszázs Budapest XI. kerület3. kép Abi 11.ker  masszázs Budapest XI. kerület
70 225 3543
Abi 11.ker
37 év, 173 cm, 59 kg
Megerősítette, ma elérhető: 8-17h
Most hívhatod!
Gyere add át magad nekem, légy a hangszerem amin finoma játszhassam!,)Hidd el szeretni fogod de nagy
H: 08-19h
K: 08-20h
Sz: 08-20h
Cs: 08-19h
P: 08-19h
Szo: 08-17h
V: -
188
188 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
1
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 11-20
1. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület2. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület3. kép DÓRI  masszázs Budapest XIV. kerület
30 970 9084
DÓRI
33 év, 174 cm, 79 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-20h
H: 11-20h
K: -
Sz: 11-20h
Cs: 11-20h
P: -
Szo: 11-20h
V: 11-20h
1
1 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken DÓRI van, róla készültek
Vegyes képek.
11
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma NEM elérhető!
1. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület2. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület3. kép Olivia  masszázs Budapest III. kerület
30 861 9148
Olivia
26 év, 172 cm, 58 kg
Megerősítette, ma NEM elérhető!
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: -
V: -
11
11 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Olivia van, róla készültek
Retusált képek.
Clau erotikus masszázs

NAGYON JÓ
erotikus masszázs
Clau

+36705903308

-
V.I.P hirdető

Clau hirdetése
1 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-30 06:09:24
QQri
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Masszázs beszámoló Clau Budapest 2018-11-30 masszazs hirdetőről

Elérhető:5
VTR kommunikáció:5

Egyeztetés
Újonnan megjelent hírdető keltette fel figyelmemet a számomra egyre ismerősebb kerületben. A helynek megfelelően : " Exclusive hírdető, kizárólag nálunk található meg a hírdetése! " A HÖLGY Clau és nem Claudia néven hírdet, így senki sem tàmadhatja névbitorlásért. Néhány kicsengés után felvette telefonjàt, melyet önmaga kezel és a kölcsönös bemutatkozást követően egy jó ízű beszélgetés vette kezdetét, melyben alaposan kitárgyaltunk minden számunkra fontos részletet a leendő randevúnk kialakításával kapcsolatban is.
Odatalálás:5
Parkolás:4
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Tömegközlekedem. A nagyon jól bevált utat választottam most is, a 2- es metró Széll Kálmán téren lévő megàllójától a 4-6- os, 17- es villamosokkal a 2.- ik megállóig kell csupán utazni, majd néhány perc séta után érkezhetünk meg a sok emeletes házhoz, melyben a kód ismeretében a lift segítségével gyorsan a lakás nyíló ajtaja előtt találhatjuk magunkat.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
A 2.- ik kerületi masszázsbeszámolóim helyszíne, így csupán ismételten tudom írni: " Rend, tisztaság, amerre jártam és amit láttam. A fürdőszoba minden igényt kielégítő felszereltségű, fűrdőkádas, száraz kádkilépővel, a tusfűrdő választék bőséges, a szájvíz és a kis színes műanyag pohárral csak azt várja, hogy használatba legyen véve. A babaszoba praktikusan a célnak megfelelően van berendezve, ( tatamira, masszázspad, pipereasztal a segédanyagok részére, szobainas, óriási ágybetét, melynek végén teljes szélességében led világítással tükör. Ma én is moziztam. " ) Változatlan két darab hatalmas fürdőlepedőt kaptam a két zuhanyozáshoz.

Clau külseje
Arc:5
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Átlagos testalkatú, igéző nagy barna szemű, hosszú, sötétbarna hajú, középmagas , napbarnított, finom bőrű, borotvált puncijú, cserfes, magával ragadó temperamentumú HÖLGY. A fotói retusálatlan képek, de a valóságban még szebb, mint rajtuk.
Hatékonyság:5
Időráfordítás:5
Egyéni igények:5
Szakszerűség:5
Erotika:5

Erotikus masszázs
Érkezésem követően a lábbeliktől megszabadulva a babaszobába vezetett, " itthon vagy, ismered a járást " -. adta tudtomra: felkészült belőlem az első randevúnk előtt. Apró figyelmesség, mellyel meglepett, nagyon jól esett. Beszélgetni kezdtünk, melyben kellemes partnernek bizonyult. Apródonként megszabadítottuk egymást a ruháinktól és a fűrdőszoba felé vitt az utunk az első közös fürdésre, fürdetésre, ahol, mint két pajzánkodó gyerek zuhanyoztattuk, tusfűrdőztük egymás testét, érzéki érintések, símogatások közepette. Aprólékos, alapos és rendkívül odaadó tevékenységével néhány perc alatt teljesen magába bolondított. A tusfürdő leöblítése után a fürdőlepedők kapták a következő főszerepet, hasznàlatuk közben már a tatamira heveredtünk,
folyamatosan szóval tartottuk egymást, majd hasra fekvés és kezdődött a masszázsfajták testemen való gyakorlàsa. Gyakorlott, profi " kezelésbe " részesített, nem kihagyva egyetlen csomómat sem. Alaposan, magát sem kímélve végig masszírozta az egész testemet, majd kérésére a hátamra feküdtem, és bele is kezdett a következő, màr inkább a " kényeztetés " fejezethez tartozó elemek gyakorlati bemutatasába.
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kézi kényeztetés:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5

Kényeztetés / levezetés
Olajat csurgatott ismételten a kezére, majd a testemre, bekente önmagàt is és fergeteges csúszkamasszázzsal kedveskedett, melyet egész testére kiterjedő kényeztetéssel igyekeztem viszonozni. Hálálkodásom egy alkalommal eredményes lett, úgy szorította a punciját nyalogató fejemet a combjaival a beteljesülés pillanataiban, hogy érdeklődött is hogylétem felől, miután kellemes a békjóktól megszabadultam : ... " élsz még? ... " A kölcsönösség jegyében a kedvenc 69 következett. Áldásos tevékenységét alig tudtam viszonozni, folyamatosan kontrollálni kellett önmagam, végül engem is utolért a beteljesülés mámoros pillanata... Érzéki simogatására a bőrömön, kedvesen becéző szavaira a füleimben, édes csókjai ízére a számon, mely most is itt ég, tódulnak az emlékek, mi kell még...
Újabb közös és méginkább önfeledt zuhanyozás, törölközés, öltözködés, majd elköszönés, nem búcsúzkodás következett. Nagyon szépen köszönöm az együtt töltött idő minden pillanatát, a mielőbbi viszontlátásra.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Utólagosan történt, teljes mértékben megegyezett a telefonon megbeszéltekkel. A helyi átlag, mely nem is került ellenőrzésre, helyette személyes ajándékával és velem volt elfoglalva.

Összkép
Ismételten nem csalatkoztam. Bemutatkozásában profi masszőr, valóban magával ragadó fiatal HÖLGY, igéző barna nagy szemekkel varázslatos, érintéseivel, ingerlő csúszkamasszázsával olyan élmény átadója lett, amit garantáltan nem is bántam meg.

Clau erotikus masszázs beszámolója - Masszázs beszámoló Clau Budapest 2018-11-30

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Clau erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

zaphodbbx
Rutinos harcos
2018-12-03 22:59:06
A masszázs leírásától kicsit többet vártam, azonban összesséégében tetszett a beszámoló. köszi.

Aquila
V.I.P.
2018-12-01 23:40:57
Egy jó élmény tökéletes tolmácsolása. Gratula nektek.

Jázminfan
Törzsvendég
2018-11-30 18:27:51
Mivel ez a hölgy első beszámolja, lehettél volna kissé részletesebb! De a lényeges információk benne vannak, szokásod szerint igényes formába öntve.

FunkciókClau legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.