Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
1
Kedvenced
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
V.I.P
Most szabad!
1. kép Anna  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Anna  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Anna  szexpartner Budapest XI. kerület
30 661 3206
Anna
25 év, 156 cm, 45 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-16h
Most szabad!
Új különleges Angyal
H: 09-17h
K: 09-17h
Sz: 09-17h
Cs: 09-17h
P: 09-18h
Szo: 10-17h
V: -
1
1 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
1
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most szabad!
1. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép Szonja  szexpartner Budapest XI. kerület
30 661 4460
Szonja
22 év, 167 cm, 62 kg
Megerősítette, ma elérhető: 9-16h
Most szabad!
Finom Méretfüggetlen popsi és lenyelés :)
H: 09-23h
K: 09-23h
Sz: 09-23h
Cs: 09-23h
P: 09-24h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: -
1
1 beszámolója van.
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Szonja van, róla készültek
Retusált képek.
25
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
1. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Jázmin  szexpartner Budapest XIII. kerület
70 590 0233
Jázmin
24 év, 166 cm, 64 kg
H: 10-20h
K: 10-20h
Sz: 10-20h
Cs: 10-20h
P: 10-20h
Szo: 11-20h
V: 11-16h
csak előre egyeztetve
25
25 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Jázmin van, róla készültek
Retusált képek.
Mia szexpartner

ISTENNŐ
szexpartner
Mia

+36709047539

-
V.I.P hirdető

Mia hirdetése
7 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-30 08:07:50
gábor19
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Mia reagálása

Drága Gábor :)

Köszönöm ezt a gyönyörű "lila" színű írást a kedvenc színem :))) Viszont én is "lila" besorolást adnék neked :))) Remélem még sokszor fogjuk tudni ismételni a randit,és emelni a színvonalat illetve a hőfokot :)
Köszönöm a hozzászólásokat is,remélem eltudtam oszlatni mindenkivel azt,hogy esetlegesen arra vetemednék írassak magamnak egy beszámolót....soha nem tennék ilyet ! Az eredetiség nagyon fontos számomra :) A megélt pillanatoknál nincs szebb a világon,főleg ha azt "lila" köntösbe bújtatják :))))

Csók az uraknak,Gábor neked külön is :)))

Mia

Szexpartner beszámoló Mia Budapest 2018-11-30 szexpartner hirdetőről

Elérhető:4

Egyeztetés
Reggel 9-kor, kezdéskor hívtam és szerencsémre 11-kor volt is szabad időpontja. Kedves, kellemes hang fogadott a telefonban
Odatalálás:5
Parkolás:4
Egyértelmű a cím:4


Megközelítés
Kocsival mentem, jártam már ezen a helyen. Közvetlenül a ház előtt, illetve a közvetlen közelében még sosem sikerült parkolót találnom, de ha nem bánja valaki, hogy 2 sarkot sétálnia kell, akkor nagyon egyszerű a parkolás! Fizetős!! Mindenféle építkezés van a közelben, nekem a múltkor a káoszban, a rumliban eszembe sem jutott, hogy két földkupac között ha megállok fizetni kell, de tévedtem! Kaptam is mikulás csomagot!
Szóval ne higgyetek a szemeteknek, igenis, hogy fizetős a parkolás :)
Randi helyszíne:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:4

Helyszín
Új építésű szép ház. A lakásban többen is rendelnek, de nekem nem okozott ez problémát. Távozásnál pl hallottam a MT dörmögő beszélgetését a másik lánnyal, de nem találkoztam természetesen senkivel, nagyon figyeltek rá a lányok.
A szobában van óra, amit én nagyon szeretek, mert tud az ember időzíteni, nem kell gondolkozni, hogy kell-e sietni vagy bőven van még időm.
A fürdőszoba teljesen rendben, tiszta, világos, elegendő tusfürdővel, szájöblítővel. A kádban, ahogy a későbbiekben ez be is bizonyosodott meg lehet mosni szépen egymás hátát (is)!

Mia külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
Számomra tökéletes! Nem tudnék benne hibát találni! Fiatal, feszes, formás, ruganyos mindenhol! Amikor a képeket látva Miára esett a választásom azt gondoltam, hogy ha csak közelítően olyan szép formás a feneke, mint a képen akkor már jó helyen járok! Hát tökéletesen olyan! Nagyon szépen formált tökéletes szilikon cicikkel találkoztam, szerintem talán nagyobbak, szebbek mint a képeken.
Kifejezetten aranyos arc, mosolygós, huncut tekintet, összességében Mia olyan, mintha pont nekem formázták volna!
Barátnő feeling:5
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Aktus:5
Csók:5
Közös fürdés:5
Ujjazni:5

Action
Már az első pillanatttól kezdve megvolt az összhang, örült a bókjaimanak, nevetett a viccesnek szánt megjegyzéseimen és kontrázott is. Egy tanga melltartó szettben fogadott, kicsit szabadkozva a pár perc csúszás miatt. Ez a pár perc pont elég volt arra, hogy szanaszét fagyjak. Amikor megláttam legszívesebben azonnal megsímogattam volna, megmarkoltam volna a popsiját, de olyan hideg volt a kezem, hogy megfagyott volna ő is egyből.
Bementünk a szobába miközben beszélgettünk, olyan mosolygós, bókolós, egymást húzó módon, tényleg, mintha a barátnőddel készülnél szeretkezni. Kaptam egy törülközőt, megkérdeztem Miát, hogy nem jönne-e be velem a fürdőbe, nem kell, hogy közösen zuhanyozzunk, csak, hogy addig is folytassuk a dumálást.Jött :)
Gyors zuhany után a szobában állva kezdtünk csókolózni, először a melltartót majd a tangát is levettem róla csókolózás közben. Símogattam, puszilgattam, dicsértem, hogy mennyire jól néz ki. Nem volt nehéz dolgom, nem kellett hazudnom egy picit sem! Megfordítottam, hogy a posija nyomódjon az ágyékomhoz, két kézzel a cicijeit símogattam, ő meg pucsított, kicsit mozgatta a popsiját és hátrafordította a fejét, hogy tudjunk tovább csókolózni. Megvan a kép? :) Nekem igen és mocorog az ezredes is az emléktől! :)
Megkértem, (szinte csak mozdulatokkal, félszavakkal, és ez végig így volt) hogy térdeljen az ágyra és hátulról kezdtem el nyalni, két kezemmel közben a popsiját maszíroztam, néha előre nyúlva az ikrekhez is. Mia nagyon jól reagált a kényezetetésre, meg voltam győződve róla, hogy kifejezetten jól esett neki. Végig meggyőző hangok, mozdulatok jöttek felőle, amik teljesen hihetően azt mutatták, hogy amit éppen csinálok, az neki is nagyon jó.
Ezután én is feltérdeltem az ágyra, ő pedig még az előző térdelős, pucsítós pózban szopni kezdett. Szépen, beleéleéssel, ha nem is mélytorkosan, de hosszan csúszkálva az ezredesen, megfelelő szívó és szorító erővel. És mivel rendkívül szép, kedves arca van, valahogy ez a látvány is nagyon megmaradt bennem. Így térdelve tök jól hozzáfértem a cicijéhez, a popsijához, be tudtam dugni az ujjam a puncijába, amiért amúgy teljesen odavoltam, egyszer csak elkaptam Miát, hanyatt fordítottam és olyan örömmel játszottamn a puncijával, mint egy gyerek, amikor új játékot kap ::) Formás, feszes, szép nagy csiklóval, amit az ember a nyelvével az egyik vagy a másik oldalra hajtogathat, miközben az ujjával odabent jár, fetette szép lapos has, alatta domborodó, formás fenék. Megjegyezte és nevettünk rajta, hogy ennyire odavagyok érte.
Egyszer kétszer még vissza kéredzkedtem a szájába, majd ismét a puncihoz, aztán gumit kértem. Itt egy kicsit szerencsétlenkedtünk a védőeszköz kibontásával, a csúszós ujjak és a nehezen szakadó csomagolás nem a legjobb kombó.
Sok pózt kipróbáltunk, missziben kezdtünk, majd felhúzta egészen a lábait, majd a vállamra tette, ilyenkor a cicik olyan közel kerültek egymáshoz, hogy ha a kezemet közéjük tettem, akkor a tenyeremhez meg a kézhátamhoz is hozzáértek. Fantasztikus látvány volt. Mivel egylövetű vagyok, néha pihentetni kellett az erzedest, és ezt mindig kihasználtam arra, hogy visszatérjek egy kis nyalakodásra odalent. Nem is emlékszem már a sorrendre. de voltunk kutyusban (húúúúúú... ez a posinak szólt, ami nem csak kerek, formás, de elég izmos is ahhoz, hogy megmarkold és irányítsd mozgasd), félig oldalt fekve, Hanyatt feküdt és felhúzta mindkét lábát egészen a fejéig, ém meg féloldalról támadtam. Oldalt, úgy hogy az egyik lába alattam, a másik majdnem a vállamon. A pózok váltása olyan természetesen ment mint összeszokott szeretőknél.
Végül a hasa alá tetünk két párnát, én a teljesen összezárt combjaira ültem és ebben a tökéletes pózban ért a vég. Amikor elmentem, oldalra dőltem, úgy hogy még benne voltam, és kiskifki-nagykifli pózban kicsit még mozogtam, levezettem.
Isteni volt!
Utána még hüledeztünk, nevetgéltünk, hogy ez mennyire jó volt, aztán láttam, hogy pár perc maradt csak, elindultam zuhanyozni. mia pedig csatlakozott hozzám, megmostuk egymás hátát, bár mivel én biológiából nem voltam túl jó én főleg a popsiját szappanozgattam, amire ő még picit rá is játszott, pucsítva, meg-megrázogatva a fenekét.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Budapesti átlag, egy borítéskban letettem az elején.

Összkép
Remélem sikerült a találkozó hangulatát érzékeltetnem a leírással. Ez tette fel a pontot az Í-re. Enélkül is egy fantasztikus dugás lett volna, de Mia vidámságával kedvességével, szépségével és közvetlenségével a randi egy még többet érő élménynyé vált!

Mia szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Mia Budapest 2018-11-30

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Mia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

ColReg
Lelkes irogató
2018-12-02 16:36:15
Ez egy nagyon jól összeszedett írás! Amúgy is tetszett egy ideje a kis hölgy, de most egyúttal meg is jelöltem Miá-t a céljaim között...

pali1
Nagytudású
2018-12-01 20:17:20
Igen, van mit tanulni a mester megfogalmazásaiból. Miával Én is szemezgetek egy ideje, de ezek után kitartóbban keresem a lehetőséget, hogy eljussak hozzá. A beszámoló minőségéhez csak gratulálni tudok.

Akella
Rutinos harcos
2018-12-01 11:10:30
Ez egy nagyon jól sikerült beszámoló. Benne van a lány szépsége, ügyessége, kedvessége...... szóval minden mi szem - száj ingere. Gratulálok

Macika-
Vezérhím
2018-11-30 16:55:25
Nos ez egy igazán kiváló írás lett!
Nagyon megerősítettél, hogy mielőbb meglátogassam Miát! Nem hiába tettem a kedvenceim közé, meggyőztél szösszeneteddel!!

2018-11-30 16:01:18
Köszönöm, meggyőztél, mennem kell! :)

FunkciókMia legfrissebb beszámolói

: 1db
(2018-10-16) : Ezután fordult a kocka, vagyis én, s Mia kerül felülre. Kaján vigyorral a szájacskája szélén kérdezte, h most "akkor ő is kényeztessen engem?" Valami olyan béna választ adtam,, h ha van kedve, akkor rajta. :)