85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Rita szexpartner

szexpartner

Rita-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-11-30 11:01:32

KákalakiAkka007
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Rita Budapest 2018-11-30

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, Rita elsőre felvette és mindent sikerült megbeszélnünk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
2
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Belváros, szóval inkább tömegközlekedés, mint parkolás. Utóbbiból nyilván csak pénzes és kérdéses helyen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Tiszta és rendezett a lakás. Régi polgári ház emeleti lakása. A baszoba nagyobbacska félszoba a végén keresztben, teljes szélességében álló ágy ami két embernek (másfélnek) megfelelő. Oldalt tükör, így akció közben megcsodálhatjuk magunkat a tükörben. A fürdő tiszta, fürdőkabin sok kallantyúval, használata segítség nélkül is megoldható volt. Mással nem találkoztam, de gyanítom nem egyedül "rendel".
Rita külseje
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Rita legfőbb varázsa picisége. Még egy átlagos magasságú pasas is fölé tornyosul. Nekem kb. szegycsontig ért, szóval drabális állatnak érezhettem magam. Pici kéz, picinyke láb, eltekintve a melleitől mindene apró. A mellek magasabb nőn is jó méretűek lennének, rajta kifejezetten nagynak tűnnek. Méretéből adódóan jobban gravitálnak, mint a képeken. Arca is picinyke, szabályos. Bőre hibátlannak tűnt a közepes megvilágításban.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Natúr francia végig, szájba:
4
Mélytorkos francia:
3
Aktus:
3
Csók:
4
Pornós feeling:
2
Belépve egy kis hálóköpeny, bugyi kombóban fogadott határozott kézfogással. Elmondta hova pakoljak, hova tegyem a cipőm, mennyi az óra amire mentem, megkérdezte hol szeretnék a fürdés előtt levetkőzni és hasonlók. Mindezt mosolytalanul, viszonylag kevés szemkontaktussal. Próbáltam oldani egy kicsit, de félmosolynál nem jutottam többre. A fürdőből kijövet a folyosón várt, együtt vonultunk a szobába.

Az ágyon ülve, előttem állva kezdtem simogatni, puszilgatni majd csókolni is. Csókjai lágyak és felszínesek voltak, nem mélyedtünk el egymásban. Játszottam a cickókkal is, volt mit fogni rajtuk. Ügyködésem közepette letévedtek kicsi kezei és a fejét emelgető hüllőm vegzálásába kezdtek. A popsijával semmilyen formában nem szereti ha játszanak, még egy simogatás vagy puszi erejéig sem. Ahogy mondta, sok lány a pénzért bevállalja, de ő nem. Ezt mondjuk nem igazán értettem.
Feljebb csusszantam így az ágy mellett állva ráhajolhatott a nemes szervemre. Kicsi kezét is segítségül hívva teljes keménységűre varázsolta. A mélytorok nála kb. a szervem kétharmada volt. Izgalmam gyors emelkedésével mondtam is hogy lassítson, több nyalogatást vigyen bele. Mindettől függetlenül az izgalmi görbémre való tekintettel magam is ügyködni vágytam. A kölcsönös francia lehetetlen volt, ami csak a kérésem után esett le (ebben egy nővel sem volt eddig problémám) így cseréltünk és egy kicsit én élvezkedtem rajta.

Kis csipő, kis combok, kicsi, szinte gyermeki punci várt. Ügyködésem mérsékelt eredményűnek bizonyult. A kiírással ellentétben még a bejáratnál sem szereti az egyetlen ujjbegynyi rásegítést sem. A nyalakodásnak ő vetett véget mondva hogy nem szeretné ha kicsúsznánk az időből. Az aktusra kutyuskában került sor. Meglepően simán céhoz ért a lövegem, hüvelye hihetetlenül szoros volt (a legszorosabb amit eddig tapasztaltam) és kifejezetten rövid. A kétharmadomig merülhettem el piciny testében, de ez nagyon feszes kétharmad volt. Meglehetősen kanosan érkeztem a helyszínre, amihez az előjáték is hozzátett valamint a satu a farkam körül így többszöri rövid és szünetekkel tarkított lökögetésre került sor, amit Rita zokszó nélkül tűrt. Magam sem tudom hogy ez tűrés vagy amolyan jóérzés volt-e a részéről, sem a teste sem a szája nem kommunikált. Így izgalmamnak behódolva, noha lett volna idő (más pozitúrákra) és némiképpen kedveszegetten az elélvezés mellett döntöttem. Ez Rita oralizálása közben történt. A kiírás szerint ő lenyelős típus, ha kevésről van szó. Nálam igencsak sokról így papírban végezték az ifjú titánok. Mint elmondta a második franciázást mindenkivel már csak gumival csinálja, de okot nem igazán tudott rá mondani. Nem mintha a második erekcióm fenyegetően közeledhetett volna. Az eddigi ritmust és a magam kedvét is figyelembe véve ez inkább csak elvi lehetőség lett volna.

Az elélvezés után még beszélgettünk egy kicsit. A beszélgetés alatt nem érintett meg, az én érintéseim nem utasította el. Kérdező és érdeklődő volt. A beszélgetésnek az ágyról való felállással vetett véget, egyben felajánlott egy zuhanyt is. A fürdés lehetőségével nem éltem, gyakorlatilag nem lett volna mit lemosnom a testemről, sem őt sem magamat. Felöltözés után balra el. A házból kilépve az utca végén az órámra nézve láttam hogy kb 50 percet tartózkodhattam Rita köszöbén belül.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
3
Előre történt, amit jelzett is mielőtt magam rendezhettem volna. Egy szekrényke dísze alá tettem, visszatérve a fördőből már nem láttam.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Eredetileg nem Ritához készültem de így alakult a dolog. Egy ideje nézegettem már a hirdetését, kíváncsi voltam rá. Alapjában nem bántam meg hogy elmentem hozzá, de nem volt olyan élmény ami az újabb meglátogatására sarkallna. Nem volt kapcsolódás hogy a barátnős részt ki lehetne emelni, nem is éreztem nála az igényt a kapcsolatteremtésre. A pornós élményekhez pedig megint más dolgok hiányoznának.A jó értékelés jelen esetben teljes mértékben átlagos élményt jelent.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rita szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Rita nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókRita legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2019-01-30) : Lassan lefelé haladt, megtalálta a már tettre kész eszközt, el is kezdte kényeztetni. Franciája jó, élvezhető, elég mélyen (több, mint félig) be is veszi. Mélytorkot is végez, de ez önálló műsorszám, nem folyamatos, külön rákészül és úgy kivitelezi.

(2018-10-28) : Neki is látott a gumis franciának, általában 1 órára megyek és szeretem a kényeztetés ezen formáját, így most is végig franciát kértem elsőre. Pár perc alatt végem is lett, mert meglehetősen szép látvány volt előttem.

(2018-09-07) : Mellém térdelt oldalról és a szájába vette a keményen lüktető farkam. Gyönyörű látvány volt, amit az ágy végében elhelyezett nagy tükörnek köszönhetően

nagyon jó: 7db
(2018-10-09) : Aztán letérdelt és bemutatta francia tudását. Nagyon ügyes a mélytorokja, nincs öklendezés nincs semmi probléma csak zsupsz és már lenn is van. Játékos a franciája,

(2018-05-31) : Pihenés, kis csevej, majd kezdeményezte a második kört. Ezt hátulról kezdtük, de még nem puffereltem újra, ezért hamarosan kértem, hogy inkább szájjal-kézzel csinálja. A második kört a melleire fejeztem be

(2018-03-11) : Eszméletlen finoman kézhasználat nélkül járt csókos ajka. Aztán jött, amire nem számítottam: olyan finom mélytorkos játékot kaptam, hogy azt hittem, azonnal végem.

: 11db
(2019-02-27) : As I wasn't too exited by the kissing part, I thought maybe some blow job can turn me on. I asked her to stand on her knees in front of me and she started a bj. I decided that this time I prefer a covered one so before we started I pulled a condom on.

(2019-02-20) : Gyors NF az új roham támogatására, majd kutyus és az előzőleg bevált missziós helyzet után felbátorodva NFVSz-re tettem javaslatot. S itt jött a dráma.

(2018-10-16) : Finom, puha, kitartó, használja a kezeit, de nem sok, ennyi nekem kell is. Közben a kezemben végig a keményedő bimbókban végződő szuper állagú mellekkel játszom. Jó a látvány, az érzés, a minden.

lehetne jobb: 1db
(2018-01-17) : Csókokkal próbáltam indítani az ismerkedést, amiben partner volt, közben megszabadítottam a rajta lévő "ruhafélétől" és ott állt előttem teljesen meztelenül.