Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
73
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép Enikő  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Enikő  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Enikő  szexpartner Budapest XIII. kerület
30 284 9839
Enikő
29 év, 169 cm, 50 kg
Keményebb szex és barátnõ feeling egy helyen :)
H: 06-20h
K: 06-20h
Sz: 06-17h
Cs: 06-17h
P: -
Szo: -
V: -
73
73 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Enikő van, róla készültek
Vegyes képek.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
9
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Most hívhatod!
1. kép LARA38  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép LARA38  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép LARA38  szexpartner Budapest XI. kerület
30 861 6973
LARA38
38 év, 176 cm, 68 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-17h
Ma 10:00 és 11:00 között hívható!
Most hívhatod!
Nagyon finom francia, baratno feeling ! :)
H: 11-19h
K: 11-19h
Sz: 11-19h
Cs: 11-19h
P: 11-19h
Szo: 11-19h
csak előre egyeztetve
V: 13-17h
csak előre egyeztetve
9
9 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken LARA38 van, róla készültek
Vegyes képek.
4
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
1. kép Paris  szexpartner Budapest V. kerület2. kép Paris  szexpartner Budapest V. kerület3. kép Paris  szexpartner Budapest V. kerület
70 302 9243
Paris
34 év, 183 cm, 65 kg
H: 12-22h
K: 12-22h
Sz: 12-22h
Cs: 12-22h
P: 12-22h
Szo: 12-22h
V: 12-21h
4
4 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
A képeken Paris van, róla készültek
Retusált képek.
Rita szexpartner


szexpartner
Rita

+36307494614

-
V.I.P hirdető

Rita hirdetése
20 beszámolója van
Beküldve: 2018-11-30 11:01:32
KákalakiAkka007
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Szexpartner beszámoló Rita Budapest 2018-11-30 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5

Egyeztetés
Telefonon történt, Rita elsőre felvette és mindent sikerült megbeszélnünk.
Odatalálás:5
Parkolás:2
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Belváros, szóval inkább tömegközlekedés, mint parkolás. Utóbbiból nyilván csak pénzes és kérdéses helyen.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Tiszta és rendezett a lakás. Régi polgári ház emeleti lakása. A baszoba nagyobbacska félszoba a végén keresztben, teljes szélességében álló ágy ami két embernek (másfélnek) megfelelő. Oldalt tükör, így akció közben megcsodálhatjuk magunkat a tükörben. A fürdő tiszta, fürdőkabin sok kallantyúval, használata segítség nélkül is megoldható volt. Mással nem találkoztam, de gyanítom nem egyedül "rendel".

Rita külseje
Arc:4
Tetszett:4
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:4
Higiénia:5
Rita legfőbb varázsa picisége. Még egy átlagos magasságú pasas is fölé tornyosul. Nekem kb. szegycsontig ért, szóval drabális állatnak érezhettem magam. Pici kéz, picinyke láb, eltekintve a melleitől mindene apró. A mellek magasabb nőn is jó méretűek lennének, rajta kifejezetten nagynak tűnnek. Méretéből adódóan jobban gravitálnak, mint a képeken. Arca is picinyke, szabályos. Bőre hibátlannak tűnt a közepes megvilágításban.
Barátnő feeling:3
Hozzállás, kezdeményezőség:3
Natúr francia (előjátékként):4
Natúr francia végig:4
Natúr francia végig, szájba:4
Mélytorkos francia:3
Aktus:3
Csók:4
Pornós feeling:2

Action
Belépve egy kis hálóköpeny, bugyi kombóban fogadott határozott kézfogással. Elmondta hova pakoljak, hova tegyem a cipőm, mennyi az óra amire mentem, megkérdezte hol szeretnék a fürdés előtt levetkőzni és hasonlók. Mindezt mosolytalanul, viszonylag kevés szemkontaktussal. Próbáltam oldani egy kicsit, de félmosolynál nem jutottam többre. A fürdőből kijövet a folyosón várt, együtt vonultunk a szobába.

Az ágyon ülve, előttem állva kezdtem simogatni, puszilgatni majd csókolni is. Csókjai lágyak és felszínesek voltak, nem mélyedtünk el egymásban. Játszottam a cickókkal is, volt mit fogni rajtuk. Ügyködésem közepette letévedtek kicsi kezei és a fejét emelgető hüllőm vegzálásába kezdtek. A popsijával semmilyen formában nem szereti ha játszanak, még egy simogatás vagy puszi erejéig sem. Ahogy mondta, sok lány a pénzért bevállalja, de ő nem. Ezt mondjuk nem igazán értettem.
Feljebb csusszantam így az ágy mellett állva ráhajolhatott a nemes szervemre. Kicsi kezét is segítségül hívva teljes keménységűre varázsolta. A mélytorok nála kb. a szervem kétharmada volt. Izgalmam gyors emelkedésével mondtam is hogy lassítson, több nyalogatást vigyen bele. Mindettől függetlenül az izgalmi görbémre való tekintettel magam is ügyködni vágytam. A kölcsönös francia lehetetlen volt, ami csak a kérésem után esett le (ebben egy nővel sem volt eddig problémám) így cseréltünk és egy kicsit én élvezkedtem rajta.

Kis csipő, kis combok, kicsi, szinte gyermeki punci várt. Ügyködésem mérsékelt eredményűnek bizonyult. A kiírással ellentétben még a bejáratnál sem szereti az egyetlen ujjbegynyi rásegítést sem. A nyalakodásnak ő vetett véget mondva hogy nem szeretné ha kicsúsznánk az időből. Az aktusra kutyuskában került sor. Meglepően simán céhoz ért a lövegem, hüvelye hihetetlenül szoros volt (a legszorosabb amit eddig tapasztaltam) és kifejezetten rövid. A kétharmadomig merülhettem el piciny testében, de ez nagyon feszes kétharmad volt. Meglehetősen kanosan érkeztem a helyszínre, amihez az előjáték is hozzátett valamint a satu a farkam körül így többszöri rövid és szünetekkel tarkított lökögetésre került sor, amit Rita zokszó nélkül tűrt. Magam sem tudom hogy ez tűrés vagy amolyan jóérzés volt-e a részéről, sem a teste sem a szája nem kommunikált. Így izgalmamnak behódolva, noha lett volna idő (más pozitúrákra) és némiképpen kedveszegetten az elélvezés mellett döntöttem. Ez Rita oralizálása közben történt. A kiírás szerint ő lenyelős típus, ha kevésről van szó. Nálam igencsak sokról így papírban végezték az ifjú titánok. Mint elmondta a második franciázást mindenkivel már csak gumival csinálja, de okot nem igazán tudott rá mondani. Nem mintha a második erekcióm fenyegetően közeledhetett volna. Az eddigi ritmust és a magam kedvét is figyelembe véve ez inkább csak elvi lehetőség lett volna.

Az elélvezés után még beszélgettünk egy kicsit. A beszélgetés alatt nem érintett meg, az én érintéseim nem utasította el. Kérdező és érdeklődő volt. A beszélgetésnek az ágyról való felállással vetett véget, egyben felajánlott egy zuhanyt is. A fürdés lehetőségével nem éltem, gyakorlatilag nem lett volna mit lemosnom a testemről, sem őt sem magamat. Felöltözés után balra el. A házból kilépve az utca végén az órámra nézve láttam hogy kb 50 percet tartózkodhattam Rita köszöbén belül.
Korrektség:5
Megérte:3

Elszámolás
Előre történt, amit jelzett is mielőtt magam rendezhettem volna. Egy szekrényke dísze alá tettem, visszatérve a fördőből már nem láttam.

Összkép
Eredetileg nem Ritához készültem de így alakult a dolog. Egy ideje nézegettem már a hirdetését, kíváncsi voltam rá. Alapjában nem bántam meg hogy elmentem hozzá, de nem volt olyan élmény ami az újabb meglátogatására sarkallna. Nem volt kapcsolódás hogy a barátnős részt ki lehetne emelni, nem is éreztem nála az igényt a kapcsolatteremtésre. A pornós élményekhez pedig megint más dolgok hiányoznának.A jó értékelés jelen esetben teljes mértékben átlagos élményt jelent.

Rita szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Rita Budapest 2018-11-30

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Rita szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Rita nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókRita legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2018-10-28) : Neki is látott a gumis franciának, általában 1 órára megyek és szeretem a kényeztetés ezen formáját, így most is végig franciát kértem elsőre. Pár perc alatt végem is lett, mert meglehetősen szép látvány volt előttem.

(2018-09-07) : Mellém térdelt oldalról és a szájába vette a keményen lüktető farkam. Gyönyörű látvány volt, amit az ágy végében elhelyezett nagy tükörnek köszönhetően

nagyon jó: 7db
(2018-10-09) : Aztán letérdelt és bemutatta francia tudását. Nagyon ügyes a mélytorokja, nincs öklendezés nincs semmi probléma csak zsupsz és már lenn is van. Játékos a franciája,

(2018-05-31) : Pihenés, kis csevej, majd kezdeményezte a második kört. Ezt hátulról kezdtük, de még nem puffereltem újra, ezért hamarosan kértem, hogy inkább szájjal-kézzel csinálja. A második kört a melleire fejeztem be

(2018-03-11) : Eszméletlen finoman kézhasználat nélkül járt csókos ajka. Aztán jött, amire nem számítottam: olyan finom mélytorkos játékot kaptam, hogy azt hittem, azonnal végem.

: 9db
(2018-10-16) : Finom, puha, kitartó, használja a kezeit, de nem sok, ennyi nekem kell is. Közben a kezemben végig a keményedő bimbókban végződő szuper állagú mellekkel játszom. Jó a látvány, az érzés, a minden.

(2018-09-24) : Fürdő után állva ismerkedtünk (ismét), csók amolyan szájra puszi, pedig első alkalommal igazi nyelves csók volt! Majd leguggolt és finom, de elég átlagos franciával hadrendbe állított, mély torok közeli élmény egyáltalán nem volt, a szerszám környéke is érintetlen maradt.

(2018-09-03) : Franciával kezdett, amit igencsak jól művel, nem a pornós, hanem a lágyabb változatot képviseli. Nyelvét használja, rendkívül jól eső érzés volt. Közben lekerült a melltartó és a többi ruha is

lehetne jobb: 1db
(2018-01-17) : Csókokkal próbáltam indítani az ismerkedést, amiben partner volt, közben megszabadítottam a rajta lévő "ruhafélétől" és ott állt előttem teljesen meztelenül.