129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Viki szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Viki

+36702189335

-

Prémium hirdető
Beküldve:
2018-11-30 18:09:56

Felhőtlenphil
Vezérhím
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Viki reagálása

Hát, kedves Phil (tudom, háttal nem kezdünk mondatot, csak mást..:D), most egy kicsit megint beindultam ezt olvasván....:D
Muszáj lesz folytatni.....;)
Csókjaim..;) :*

Szexpartner beszámoló Viki Budapest 2018-11-30

Egyeztetés
Viki igen régóta szerepelt a kedvenceim között, kevés hiányzott, hogy meglátogassam egy számomra emblematikus helyen, aztán eltűnt. Úgy nézett ki, hogy ő is egy lány lesz azok közül, akiket elszalasztottam. Aztán feltűnt, és próbálkoztam. De az új helyén nincs internet, ezért az oldalon az üzenetváltás nem volt olyan pörgős, mint amennyire én rápörögtem Vikire.

Teltek-múltak a napok, fogytak a lehetőségeim, aztán az utolsó szabad estém délelőttjén sikerült telefonvégre kerítenem. Kedves, szexi hangja van, és szerencsémre az igyekezetemet rugalmassággal honorálta, így sikerült megbeszélni a hivatalos rendelési idő után kezdődő találkozót. Viki őszintén válaszolt a preferenciáit firtató kérdésemre is, így gyár melletti ABC-ben szereztem eldobható borotvát, és a megbeszélt időpont előtt megszabadultam a száraz novemberre egy hónapja tartogatott arcszőrzetemtől. (aztán utólag kiderült, hogy a szúrós borosta a gáz, a szakáll még az elviselhető kategóriába esik)
Megközelítés
Valamiért egy távoli kerületben található hasonló nevű utca nevét jegyeztem meg, így kis híján (rossz) lukra futottam, de aki figyel, annak az autós-dzsípíeszes megközelítés nem fog gondot okozni.

A randin átéltek alapján nem csodálnám, ha sokan szeretnék megismerni Vikit. Egyszerre ugyan tömegek nem látogathatják meg őt, de a BKV gondolt rájuk (a tömegre) is és intézni a közlekedésüket és a lakástól kb. három perc sétára állítja meg a 24-es és az 51-es villamosokat.
Helyszín
Az utcán gurulva őszintén reméltem, hogy az az épület ad otthont Viki búvóhelyének, amelyik. És szerencsém lett. A bejutás során bénáztam egy sort, de ez volt a legkomolyabb akadály, hogy eljussak Vikiig (na jó, és az egyeztetés), de közös erővel ezt is legyőztük. A ház annyira új, hogy a lift a beköltözők miatt még OSB burkolattal védve.
A lakás letisztult és tiszta. A vizesblokk szárazon tartandó része zuhanyfüggönnyel van óvva a pancsoló kislányoktól. És kisfiúktól.

A hancúrlégtérben található a konyha, az étkező egy egyszerű asztallal (amely később még szerepet kapott), és nappali egy tágas franciaággyal. A beépített szekrényre a vizuális élmény növelése érdekében gondos kezek tükröket szereltek.
Viki külseje
Viki vékony, a képekhez rendkívül hasonló alkatú lány: vékony, nyúlánk testalkat, nem túl nagy cicikkel. A különbség annyi, hogy fotók elkészülése óta Viki combjai izmosabbak, bőre valamelyest barnább lett.

Amit különösen érdemes a leírások helyett személyesen megtapasztalni, az Viki folyamatos mosolya: hófehér fogsorát apró fogékszer díszíti, arcát a szemüveg teszi… tanárnénissé? Nekem nem volt olyan tanárnőm, mint Viki, titkárnők közül sem ismertem hasonló adottságokkal és külsővel rendelkező kolléganőt, mint ő, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy Viki szemüvegben is rendkívül szexi.

A képeken nem látszanak a vidám, könnyed tetoválások (legalábbis nézni könnyed, elkészülésüket kiállni komoly próbatétel lehet) sem, amik szép számmal díszítik alkalmi barátnőm bőrét.

Érkezésemkor piros fehérneműben, lábbeli nélkül, mezítláb nyitott ajtót. Noha oda vagyok, ha egy formás női lábat magassarkú cipőbe bújtatnak, de simán el tudom képzelni, hogy a fogadtatás Viki figyelmességét tükrözi, mivel említettem neki, hogy valamivel alacsonyabb vagyok, mint ő az adatlapja szerint.

Action
Puszi, bemutatkozás, kis szabadkozás a döcögős bejutás miatt, aztán irány a fürdő, ahová kérésemre Viki is velem tartott. A zuhanyfüggönyt az illendőség kedvéért elhúztam, így egy darabig csak látatlanban évődtünk egymással, mígnem Viki félrehúzta a függönyt és bekukucskált. Éppen a kulcsfontosságú fázisnál tartottam a tisztálkodásban, amibe vendéglátóm készségesen besegített. Finom mozdulatokkal rámarkolt a már egyébként is éledő családi ékszerre és pillanatok alatt keményre szappanozta a faszomat.

Valószínűleg Viki is élvezte a helyzetet, hogy pillanatok alatt beindított, ezért a farkamat egy pillanatra sem elengedve egyre közelebb és közelebb hajolva búgta mondandóját Hülyén hangzik, de egészen romantikus volt, ahogy összeért a homlokunk majd a szánk. Nyelvét szégyenlősködés nélkül, de nem közönségesen használta. Egy jó csók sok mindent elárul, Viki pedig fantasztikusan csókol, úgyhogy ennél a mozzanatnál már éreztem, hogy jó estém lesz. Változatos, érzéki smár volt ez, ahogy felfedezte a szájüregemet, de hagyta azt is, hogy beszippantsam ajkait, nyaljam a nedves száját, nyelvemmel mély, nyálas tapogatózást hajtsak végre. Az egész estét el tudtam volna így tölteni, de ha már másra is adódott lehetőség, akkor naná, hogy ki akartam használni, úgyhogy hosszú percek után elszakadtam Viki szájától és markától, magamra húztam a zuhanyfüggönyt és gyorsan befejeztem a tisztálkodást.

Mikor törölközés után éppen a szájvízzel öblögettem, a nyitott fürdő ajtón keresztül azt láttam, hogy Viki éppen a telefonját némítja le, hogy, hogy nem, az asztalra hosszában (és véletlenül sem három lépest megtéve, ahogy praktikus lenne, keresztbe) mélyen ráhajolva, pontosan felém kerekítve formás fenekét. Több sem kellett, csapot, papot (ja, pap az nem volt) törölközőt, listerines pohárkát hátrahagyva Viki mögé sétáltam és farpofái közé illesztettem meredező farkamat. Mint elégedett macska, homorított, dörgölte hozzám tomporát, fejét csókra fordította, már-már dorombolt. A petting magasiskolája, amikor minden, de minden a vágyak végletes felkorbácsolásáról szól. Ölelés, csók, a simogatás, vágytól csillogó tekintet, felajzott légzés. Imádtam. Ahogy azt is imádtam, amikor letérdelt és kezelésbe vette a farkamat. Egy-két óvatos húzás, majd hamar a szájába találtam magam. Eleinte lassan, finoman vette egyre-mélyebbre és mélyebbre a hímvesszőmet, de az óvatoskodás igen rövid ideig tartott, talán fél perc múlva már apró hörgések közepette tolta szinte garatig a makkomat. Néha felpillantott a szemüvege felett és a reakcióimat figyelve szinte biztatott, hogy dugjam meg a torkát. Engem pedig nem kell ilyesmire kétszer biztatni.

Rövid, de intenzív cuppogással, halk nyögésekkel kísért játszadozást követően az asztalra ültettem, hogy ne legyen nagyon egyoldalú a program. Nyálas csókjával felturbózott nyelvmunkám igazán tocsogósra sikeredett, bár ember legyen a talpán, aki megállapítja, hogy a testnedvek melyik része származott az én számból, melyik Vikiéből, és melyik a punciból. Izgalmas, korántsem kényelmes nyalakodásom alól Viki hamarosan kifordult, szó nélkül, de hatalmas vigyorral az arcán nemes egyszerűséggel hanyatt vágta magát az asztalon és fejét tátott szájjal lelógatta róla. Ezzel a bonyolult testbeszéddel alig sejthetően valami olyasmit üzent: Baszd meg a számat, kérlek!

Hát jó. Egyik kezemmel tarkója alá nyúltam, hogy feje ne csapódjon minduntalan az asztal lapjának, másik kezemmel pedig a nyakán tapintottam ki, hogyan bukik át a farkam a garaton. Viki nem egy kardnyelőbe oltott gyöngyhalász, viszont rendkívül lelkes, úgyhogy gyakori pihenőkkel ugyan, de egyre intenzívebben, már-már fortissimoig hangosodó gagging kíséretében folyt a kényszerfrancia. Imádtam minden nanoszekundumát!

Imádtam, de azért túl sokáig nem bírtam, ráadásul még annyi felfedeznivaló állt még előttünk. Egy alkalmas pillanatban kitéptem Viki torkából a farkamat, és a gumi holléte után érdeklődtem. Ő útbaigazított, és mire megfordultam a helyiség két pontja között, addigra ő már széles terpeszben várt az asztalon ülve. Kicsit pipiskedve illesztettem a felgumizott cerkát Viki szeméremajkai közé. A tapogatózó, finom kezdést hamarosan felváltotta a csattogó dugás. Dugtunk hátulról, az asztalra hajolva (itt kicsit kijött a magasságkülönbség, Vikinek nagyon formás, hosszú lábai vannak), dugtunk szemből, úgy, hogy Viki az asztalon ült, én pedig az asztal mellett álltam és végül dugtunk az asztalon fekve lovaglóban. Amikor Viki fenekét kézzel megemelve megpróbáltam alulról átvenni az irányítást, a derekam és a seggem úgy csattogott a sima és csupasz asztallapon, mintha húst klopfolnának. Vicces volt, de eljött a pont, amikor már az asztal épségéért aggódtam, úgyhogy megállj parancsolva kényelmesebb terepet javasoltam.

Lekászálódtunk az asztalról, de Viki nem az ágy felé lépett, hanem miközben húzta le a gumit a farkamról gyorsan térdre ereszkedett és újfent a szájába vett. Az ágy azonban egyre jobban hívogatott, úgyhogy belemarkoltam Viki tincseibe, és a hajánál fogva négykézláb az ágyhoz vezettem, miközben ő egy másodpercre sem engedte ki szájából a játékszert. Nem mondom, hogy hosszú volt a „póráz”, de megoldottuk a közlekedést. Miközben ő az ágy szélére csüccsent én pedig egy darabig szopattam, majd hanyatt löktem, Viki pedig máris engedelmesen tárta szét a lábait. Már tudtam hol az óvszer, már nyúltam is érte, de olyan fura lakás ez, hogy miközben tágasnak tűnik, akármerre mozdul az ember, valahogy mindig beleakad egy kézbe, szájba, punciba a farka. Ez történt most is: mert miközben a gumi felkerült a farkamra, Viki ajkai addig sem tétlenkedtek.

Misszionáriusban kezdtünk, és itt már nem finomkodtunk, mint az asztalon - az ágy bírta a strapát – de közben a romantika sem maradt el, mert amikor dugás közben éppen nem az ujjaimat szopattam Vikivel, akkor úgy csókolóztunk, mint a kiéhezett tinik.
Itt van az ősz, jól be volt fűtve a lakásba, izzadtam, mint a csataló. Apropó, ló. Viki is intenzíven ki szerette volna venni részét a tornaórából, úgyhogy kigördültem ölelő combjai közül, ő pedig ráereszkedett a farkamra és alaposan meglovagolt. Nem varrógép-effektust részesítette előnyben, inkább mélyen (na jó, annyira mélyen nem, csak amennyire az adottságaim engedték) felnyársalva mozgatta, dörzsölte punciját az ágyékomhoz.

Jó pár percig bírtam a „tétlenséget”, csodáltam széles mosolyát és karjai alatt lesekedve bámultam a tükörben, ahogy popsija finoman twerkel a farkamon. A világ végéig is el tudtam volna viselni ezt (is), de izgága természetem újabb pózcseréért kiáltott: Viki átment kutyusba, én pedig az ő csuklóit a hátán összefogva kúrtam, mintha nem lenne holnap. A lendülettől mind előrébb és előrébb araszoltunk. Mire Viki válla az ágy széléhez, addig az én kitartásom is a végéhez ért. Miközben kirántottam a farkamat a punciból, letéptem a gumit, addig Viki továbbra is vállaira, arcára támaszkodva, nyitott szájjal várta a beteljesedét és mozdulatlanul tűrte, hogy egyik kezemmel lefogtam a fejét, másikkal pedig az arcára verem a legénycseppeket, amiből nem csak a szájába, arcába jutott, de a nagy hirtelenkedésbe még a szemébe is belefröccsent.

Ránk fért a tisztálkodás. Amíg én leöblítettem magamról a tajtékot, addig Viki a mosdónál tette rendbe magát, aztán mintha mi sem történt volna, törölközés után a farkamnál fogva édesen az ágyhoz vezetett.

A barlangos testek újbóli feltöltéséig próbáltam viszonozni Viki addigi odaadását. A puncinyalást először a matató, majd a mutató ujjam bevonásával kombináltam, egészen váratlan eredménnyel. Nem gondolnám, hogy bődületes tehetség lennék, inkább Viki az, aki igen hevesen reagál az alfélen történő ezirányú tevékenységre. Intenzív homorításait nyugtázva mellé feküdtem, ő pedig néhány szusszanást követően nem volt rest és ismét rábukott a csigaházra. Nyelte derekasan a brét, időnként a tarkóját szorítva átvettem az irányítást és alulról indított csípőmozgással ismét alaposan megdugtam a torkát. Néha, pihenésképpen a pofizacsi felé irányítottam a makkot, a kifeszülő dudort pedig finoman megpaskoltam. Nem vette zokon, vicces kis közjáték volt, az ő szeme is mosolygott.

Ugyancsak a kényszerfrancia színezéseképpen kivettem szájából a pajszert és arcához, homlokához töröltem a nyálas szerszámot, miközben ő a golyóimat kényeztette. Sőt, a lábemelésemre pont úgy reagált ahogy reméltem, és izmos nyelvével alapos kényeztetésben részesítette a fenekemet. Ehhez a ponthoz érve a farkam már végképp nem lehetett keményebb, úgyhogy gumit kértem és hanyatt fekvő játszótársam combjai közé döftem a kékerest. Fekvőtámaszozva adtam bele apait-anyait (na jó, elsősorban apait) a dugásba, de képtelen voltam olyan lendületet vinni a mozgásba, amire Viki azt mondta volna, hogy ez már sok.

Időnként szájába/torkába dugtam az ujjaim, majd a kezemről csöpögő nyálát szétkentem az arcán (valamikor lekerült róla a szemüveg), míg a másik kezemmel a nyakát markoltam, de ő egy pillanatnyi megállás nélkül húzott magába. Csatakosra basztuk egymást, de látszólag meg sem kottyant neki, mert amikor kutyába fordultunk, akkor ő az én heves döfködésemre még rádolgozott azzal, hogy teljes erőből lökte fenekét a farkamra, megkétszerezve ezzel a baszás intenzitását. És ha mindez nem lett volna elég, egyik kezével hátranyúlt és puncilétől(?), nyáltól(?) síkos tenyerével simogatta a golyóimat. Olyan érzés volt, mintha egy lány közben nyelvével kényeztette volna a tojástartót. Naná, hogy rövid időn belül a gumiba durrantam.

Amíg én zuhanyoztam, addig Viki magára kapott egy rendkívül rövid köntöst és abban kísért az ajtóhoz. Elköszönésképpen átölelt, karjaim között megfordult és a nadrágon keresztül a farkamhoz dörgölte csupasz tomporát. Hát persze, hogy rövid, de heves szárazbaszás lett a dologból, amit azzal fokozott, hogy megfogta bokáját és felém villantotta szétnyíló punciját, ánuszát. Félig nyitott ajtónál, cipőben, kabátban térden állva, lefetyelve búcsúztam Vikitől (majd később szinte centiről-centire ugyanebben a pózban folytattuk, mintha kis sem léptem volna az ajtón, de az már egy másik történet)
Elszámolás
Az elszámolás igen egyszerű: a nemzet prókátorát ábrázoló nyomtatványt hagytam ajándékul Viki gyűjteményébe.

Az albérletárak az egekben, így az abszolút értékben nem csekély lakhatási hozzájárulás átlagosnak mondható, ha pedig azt nézzük, hogy egy olyan hangulatos kuckó fenntartásához járultam hozzá, ahol remek élményekben részesültem, egészen kedvezőnek tekinthető.
Összkép
Viki egy kedves, természetes lány, aki nagyon sokféle rosszaságra nyitott. Bizonyára gyengéd, finom és jó társalkodópartner, de ezen az estén nem ezeket a képességeit csillogtatta. Úgy dugott, úgy biztatott, úgy dicsért, mintha ugyanúgy tűzbe jött volna, ahogy én, ez egó kényeztetése pedig meghatványozta a testi élvezeteimet. Soha rosszabb megismerkedést!

Tényleg lehengerlő. Nem vagyok egy vehemens típus (na jó, néha talán az vagyok), de Viki alaposan megmozgatta a ... fantáziámat is. És a legjobb, hogy van annyira laza és nyitott csaj, hogy ezeket az elképzeléseket őszintén meg is lehet vele beszélni, sőt, nem csak csacsogni lehet perverziókról, de egyiket-másikat talán meg is lehet valósítani. De ez már tényleg egy másik sztori.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Viki szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2018-12-06 11:56:41
Én is beindultam kicsit, te perverz állat! :D Pedig azt hittem, hogy már túl vagyok ezen a korszakomon, de írsz egy ilyen beszit és tessék. Kösz szépen!

2018-12-05 11:33:35
Az utóbbi idők egyik legjobb beszije, amit olvastam. Gratulálok! Viki nekem is egy ideje a bakancslistán szerepel, de még nem sikerült találkoznunk. A beszi egy újabb lökést adott a randi mielőbbi összehozására. Köszi.

bgr
Nagytudású
2018-12-04 10:57:30
Kitűnő az iromány, mint mindig! Nagyon élvezetes volt olvasni! Jól visszaadja az ott történteket!! ;)

2018-12-03 13:07:25
Köszi az elismerést Viva (és persze köszi a többieknek is), de erősen túlzol. Nekem inkább csak az írásom hosszabb az átlagnál, a farkam nem az. A "műsor" milyensége alapvetően Vikin múlik, szerintem minden normális pasi hasonló elbánásban részesül nála. Az én érdemem a jó választásban merült ki.

2018-12-03 01:47:27
Ha eddig volt olyan elvetemült hímtag az univerzumban aki nem akart elmenni Vikihez annak beszid hatására egész biztosan megjött az esze! :) Szinte minden kérdést megválaszol a beszid, bennem azért van egy: vajon Viki ezt a műsort mással is le tudja hozni vagy pedig egy Phil kell hozzá? :)

FunkciókViki legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2019-03-13) : Mélytorkos franciája egyedül álló, kényezteti a golyókat,a combtövet, a gátat, a szerszámot teljes hosszában, tövig, én egy picit néha rátartok a fejére, de csak érzéssel. Ne beszéljünk mellé, Viki cicije pici.

(2019-01-14) : A száját kinyitotta, a nyelvét kidugta és a két kezével átölelte a fenekemet, majd lassan magába húzta a pisztolycsövemet egészen a markolatig. Ki-be járattam a csövet,

(2019-01-05) : Kitűnő technikával készített elő engem is és ezzel magát is az együttlétre. Innen hamarosan az ágyra kerültünk, ahogy folytatódott a szeánsz. Több póz kipróbálása után 69-ben lett vége

felejthetetlen: 16db
(2019-01-28) : tt még több pózban is folytattuk a mélytorkos, nyálfolyatós franciát ami aztán 69be alakult. Nyaltam ujjaztam a finom kívánatos punciját nem tudom meddig. Időnként a hegyes didkójával simogatta a farkam és fordítva a farkammal simogatta,

(2019-01-06) : Aztán a kisorit kézenfogta és finoman az ágyra húzott, ahol egy csodálatos franciát kaptam tőle. Csókolgatta, finoman harapdálta, tövig benyelte - én pedig közben azt az isteni fenekét markolásztam.

(2018-12-12) : Viki szája kb a nanoszekundum tört részéig maradt üresen, előbb a nyelvem, majd a farkam töltötte meg az űrt, amit Huff hagyott átmenetileg maga után. Dugópajtásom szerintem még a vízhőmérsékletet sem állította be a fürdőben, amikor Viki már torkára vette a farkamat és huncut szemeivel az enyémet fürkészve kényszerfranciáztatta magát.

nagyon jó: 11db
(2019-01-21) : .Majd lovacska szemből, fordítva, pihi, kutyus , ismét röppen, utána gumi le, és kényezteti a harcost. Kérem mutassa meg a vibrijét, ki a nagyobb? Én nyertem, jelentem!

(2018-12-28) : Nem is kérettem magam és az ujjaim nyálazása után, először egy, majd kisvártatva két ujjal kezdtem ujjazni, miközben csókolóztunk vadul. Kölcsönösen jó csókolónak véltük a másikunkat!

(2018-12-27) : Olyan határozott rúd-makk-golyó nyelvezést, majd valódi, kéz nélküli torkozást kaptam, hogy majdnem a látásom is elment, de legalábbis a szívem a halántékomban dobogott.

: 12db
(2019-01-21) : Valójában egy olyan bőnyalas melytorkos szopast kaptam, hogy el állt a lelegzetem. Mindezt egy hogy en meg álltam az agy szélén ő pedig oldalról kutya pózban állt nekem.

(2018-11-27) : Minden erőmet és technikámat bevetve estem neki Viki csodás és gyönyörű virágának, a hangokat hallva amiket hallatott szerintem neki is jó volt ténykedésem. Ismét heves csókok követték egymást majd észrevétlen valahogy fölém került és belém ült

(2018-11-06) : Érkezés után, rövid párbeszéd, a fontosbb dolgokról, aztán én fürcsi, mire vissza értem, az ágyon fekve várt!! Finom, érdeklődő, kiváncsiskodó csókok után, mikor már éreztük, ho...