191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
92
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Tina szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Tina

+36703453872

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-01 08:16:14

Mertcsak
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Szexpartner beszámoló Tina Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam elsőre felvette. Ahogy közeledett az időpont sms-t kűldött, hogy csak később tudok menni. Így hát lassítottam magamon, és az új időpontra koncentráltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Budai oldal. Metró és 3 villamos is a közelbe áll meg. A parkolás fizetős, de ha jól láttam akkor szabad hely azért volt a lakás előtt. Napközbe lehet, hogy nehézkesebb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház kívülröl fel van újjítva. A földszinti kis lakásba bejutva, és amennyire lehetett körbenézni, azt kell mondjam a lakás szép rendezett. A hőmérséklet jó meleg volt. Egy nappali és egy kis szoba található, amik az előszobából nyilnak. A tethelyen, egy nagy francia ágy található. Kis írás a fürdőről. A fűrdő egy zuhanyzót tartalmaz, amibe felső zuhanyrózsa található csak. Levenni nem lehet, de irányítható. 4-5 féle tusfürdő van, melyek mindegyike más márkától származik.
Tina külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Abszolult bombázó. Fentröl kezdem. Ugyan kitakart arcal hírdet, de nagy igéző szemei vannak. Az arcvonásai szépen ívelnek mindenhol. A szája csókra termett. Lefelé haladva a cickók szépen állnak, igaz egy tömésnek is köszönheti ezt a pozíciót. A doki munkája igen jóra sikeredett. Csak , hogy írjak negatívumot, has részen lenne mit dolgozni, de ez csak ici picit. A feneke amúgy mindent visz. Elég kemény és feszes, majd furdulás és a lényeg. Szép formás kis és nagy ajak, egyik sem szárnyalja túl a másikat méretben, pont olyan mint amit én szeretek. Pici oiercing díszíti a tetejét, amibe a fogam belekoccolt kényeztetésnél :) A lábakról még pár sort, szép egyenes izmos lábai vannak.

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig, testre:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Kebelszex:
4
Pornós feeling:
1
Már a telefonba megfogott a hangja, így tudtam jó helyre fogok jönni. A zuhanyzóból vissza érve, mig törötlem magam ledobta a melltartót, így azt nem én bontottam ki. Apró csókokat kaptam, míg az ágyra feküdtünk. A csók közepesen erős, használja a nyelvét is. CSókok közepette a bugyi is lekerül, és a hátára fektetem. Végig csókoltam a testét, és lassan haladtam a kedvenc részemhez. Nagyon ízletes és formás punci tárult elém. Hosszas tevékenységemet hatalmas tócsa és erős zihálás jelezte, hogy sikerrel jártam. Akarja, hogy neki is jó legyen. Nem röst amúgy szólni, ha picit lassabban, vagy gyorsabban csináljam. Miután végeztem Ő jött. Érzéki lassú és izgató farnciát kaptam. Néha mélyebbre is lecsúszik, majd mikor már eléggé felhúzott gumit kértem. Jött egy lovaglás, amit nagyon ügyesen végez, majd misszi, és durranok is. Feszes a punci így nehezen birható. Második menet 69-kutyus és cicirelövés. A NFVSZ az adatlapon alap, de helyszínen extra volt, elég magas, de ezt csak most vettem észre miközben írom ezeket a sorokat. Általában nem élek vele, de a hosszú napnak köszönhetően, fáradt voltam, és most francia befejezést kértem volna, de a cickók is ideális célpont lett végül.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
5
Érkezéskor raktam a szekrényre, nem láttam, hogy a végéig ott maradt volna. Az új pesti átlag felett kicsivell, és ugyan ennyi a NFVSZ. De megéri, mert minden nagyon rendben van. Bomba külső, jó szervíz, de az NFVSZ bele kerülhetne az alapba.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, Fogok még menni. Mindenképpen érdemes meglkátogatni. Nem ma kezdte a szakmát, de ebből csak annyit érezni, hogy jól érzed magad, és megkapsz mindent.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tina szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2019-02-28 12:01:26
A beszámoló tartalmilag nem rossz, de látszik, hogy kapkodva írtad. valójában tetetős hatást éreztet, mégis némi elégedetlenség rejtőzik a sorok között, ami számomra nem teljesen érthető, bár mind annyian mások vagyunk, így az igényeink is különbözőek. Ettől eltekintve remek írásnak tartom. Köszönöm a történetet. Jürgen

Kecsó76
Becsben tartott
2019-02-26 17:01:45
Tina meglátogatása részemről a célegyenesben,nem kis részben a beszámolód hatására tisztelt kolléga!
És a hangja a telefonban valóban kedvet csinál a mielőbbi találkozáshoz.Nagyon közvetlen és csábító! :)

Bemapó
Könyvet írhatna
2019-01-30 08:04:35
Információgazdag jó beszi. Kár, hogy az adatlapról nem derül ki a szilikon :-(

Ferenc
Rutinos harcos
2019-01-11 17:36:16
A lényeg kiderült számomra, a külső leírása nehéz kérdés, de megfelelő, a hozzáállás ismertetése jó.

jófejvagyok
Ismerkedik az oldallal
2018-12-10 20:40:15
Olvasva beszámolód, szinte végig veled voltam. Kár, hogy a valóságban nem.