67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
Rubi Swallow szexpartner

szexpartner

Rubi Swallow-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-01 12:25:13

vakablak
Megbízható
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rubi Swallow reagálása

Nagyon szépen köszönöm Drágám és várlak vissza téged még jó sok azt csináljuk amit akarsz körítve jó sok franciával :) Puszika neked :)

Szexpartner beszámoló Rubi Swallow Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
4
VTR-en zajlott, az első időpont nem volt jó, a második igen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Örs vezér tere mellett van, vagyis a tömegközlekedés szuper, autóval meg jól megközelíthető, de a parkolás némi fejfájásra adhat okot. Legrosszabb esetben ajánlom a kék-sárga skandináv bútoráruház parkolóját, onnan pár perc gyalog a helyszín.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Egyszobás lakás, nem újépítésű, de tisztaság és rend van és a célnak teljesen megfelel a helyszín. Franciaágy egy normál méretű szobában. A fürdő kicsi, de tiszta, kádban lehet zuhanyozni, zuhanyfüggöny és sokféle tusfürdő van.
Rubi Swallow külseje
Tetszett:
3
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
3
A képek Rubiról készültek. Ezen kívül nehezemre esik bármit írni, mert egy csomó képe van, köztük sok arcos, hát mit mondjak én még?

Action
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Kényszer francia:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Rubi kedves, fesztelen, közvetlen, fontos neki a vendég, tehát szerintem jó szolgáltató. Barátnős feelingről nem volt szó, de egy jó szolgáltatásról igen.

Az elején villámgyorsan tisztáztuk, hogy csak franciára jöttem, mert olyan jókat olvastam róla. Ezek után megvalósítottam azt a férfiálmot, hogy én csak feküdtem, ő meg franciázott.

Rubi franciája valóban nagyon jó. Sokféleképpen csinálja: van nyalogatás (makk, zacsi, rúd), szájbavett makk nyelvvel simogatása, erős szopás, gyengédebb szopás, minden. Tényleg csak feküdtem a hátamon és behunyt szemekkel az érzésekre koncentráltam, ami nagyon jó volt. Ha kértem valamit, azonnal megcsinálta.

Később annyiban már aktivizáltam magam, hogy kicsit belemozogtam, ahogy Rubi szopott és hanyatt fekvésből dugtam a száját, de alapvetőleg hagytam, hogy alkosson, mert nagyon ügyesen csinálja. Aztán én feltérdeltem az ágyon, Rubi hanyatt feküdt, a feje egy párnán és így dugtam a száját egy darabig. Végül Rubi négykézláb az ágyon, én előtte álltam és így is megdugtam a száját és szorítottam a fejét a farkamra. Nagyon fincsi érzés volt, a végén pedig a szájába mentem el, ami ellen semmi kifogása sem volt, a világ legtermészetesebb dolga volt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
Utólag kérte az előre megállapítottat. Azt csinálta, amit vállalt vagyis teljesen korrekt.

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 13, másfel órás randira 23, két órás randira 26 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Rubi kellemes élmény volt számomra, ajánlom mindenkinek, aki szereti a jó franciát. Nekem az is fontos, hogy úgy érezzem, hogy vendégként körülöttem forog a világ (customer is king), és ezt is hozza, mert kedves, fesztelen és figyel a vendégre.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rubi Swallow szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókRubi Swallow legfrissebb beszámolói

istennő: 11db
(2018-12-05) : A tisztálkodás után a hatalmas ágyon támadtuk meg egymást max kényelemben.Most csak egy totális franciás ellátásra vágytam 69-ben mindkettőnk örömére sikeredett "kómáig,

(2018-08-17) : Állva kezdtünk csókolózni, közben természetesen simogattuk egymást, Rubi pedig előbb kézzel üdvözölte a barátom, majd letérdelt, és szájjal folytatta a kényeztetésem

(2018-06-16) : közben persze az ezredes is jelezte, hogy ismét bevetésre kész, így egy rövid, de velős francia után, közösen gumit húztunk, és szemből csókolózva kezdtem punciba.

felejthetetlen: 21db
(2019-02-13) : Ezután Rubi a hátára feküdt én féltérdre ereszkedve voltam fölötte és folytatódott a fergeteges francia, ami ebben az esetben kényszerfrancia volt. Barátom gyakran eltűnt Rubi szájában teljesen.

(2019-01-15) : Változatos és pornós franciát mutat be, amit aztán lehet kontrollálni bármilyen módon. Foghatod-tolhatod a hajánál fogva, fejjel lefelé dugatod a száját tövig

(2018-12-23) : De mivel nagyon szeret szopizni rövid idő után visszavette a jogot hogy ott folytassa ahol abbahagyta, próbáltam ellenállni egy darabig de semmi esélyem nem volt rá és telelőttem a száját

nagyon jó: 31db
(2019-02-08) : Ezután az ágy, oldalról 69, majd gumit kértem, és síkosítás után kiskutya-pózban óvatosan elkezdtem dugni a popsiját. Az óvatos után egyre lendületesebben, aztán amikor éreztem, hogy közel a vég, akkor gumi le, hanyatt feküdtem, és megkértem, hogy cumizva fejezze be. Hatalmasat lőttem a szájába/torkába, amit az utolsó cseppig eltüntetett. :)

(2018-11-22) : Hanem amit azután kaptam emberek! Én nem gondoltam volna, hogy félig lankadtan is ennyire tudok élvezni egy franciát! Nem teljesen világos, hogy mi történt Rubi szájában, de azt éreztem, hogy visszatért belém az életerő

(2018-10-06) : Egy aranyos mosoly kiséretében már nyúlt is a gumiért és a sikositóért, aztán pikk-pakk bent is voltam. Ilyet még egy lánynál se tapasztaltam, hogy amint beengednek popsiba egyből lehet nyomni fullba, de Rubi ilyen.

: 51db
(2019-01-22) : Az ágyra invitált, kényelembe helyeztem magam és kezdetét vette a frenetikus szopás. Játszott a makkal, majd mélyen koppanásig bekapta,

(2019-01-04) : Pár perc után gumit kértem.Szájával ügyesen felhelyezte,majd elsönek missziben hatoltam belé.Ebben a pozicióban nem igazán voltunk egy hullámhosszon,ezért inkább kértem,hogy forduljon kutyusba.

(2019-01-02) : Amit utána kaptam az mennyei volt. Igazi vákuumos mély torka van. Semmi kezezés, semmi "jaj ne". Valóban szereti mert így csak az csinálja. Miközben ismerkedett én simogattam a fejét,