129
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Ma elérhető: 10-17
85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-22
92
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VIP SZTÁR
Aurora szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Aurora

+36202383912

-

V.I.P hirdető
Beküldve:
2018-12-01 13:35:01

najki85
Nagytudású
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Aurora reagálása

Kedves najki85!

Köszönöm neked a kedves sorokat.:) Nagyon örülök hogy jól érezeted magad nálam..A habitusunk hasonló ezért kérdés se lehetett hogy a randika rendben lesz..Szeretem a közvetlen és vidám embereket mert nekem is fel dobják a napom.:) Nálad ez kérdés sem volt..Kellemesen telt az óra veled, figyelmes kedves partnerem voltál. Jöhetsz máskor is!:) Vissza várlak sok szeretettel a kis vadmacsek kuckóba! Nagyon szép napot neked! Csókok:Au.

Szexpartner beszámoló Aurora Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
Elérhető:
5
Unalmas napom volt az irodában, és pont nem volt betervezve semmi dolgom a nap második felére, ezért hirtelen ötlettől vezérelve, délután rátelefonáltam Aura, hogy van e időpontja aznapra, hát egy még volt, ki is használtam!
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Metróval mentem, a megállótól pár perc séta, míg látod, hogy az autók a dugóban szenvednek. Parkolás fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Forgalmas főút melletti társasház egy alacsony emeleten lévő lakása. Kapukódot telefonon keresztül megkapva lehet bejutni.
A lakás nem túl nagy, de teljesen korrekt szépen berendezve, de most jövök rá, hogy nem is nagyon emlékszem rá Au egy kicsit elvarázsolt, elvonta a figyelmemet. A fürdőben fürdőkád zuhanyfüggönnyel.
Aurora külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Azért választottam a hölgyet, mert csak jót olvasni róla és nagyon szeretem a sportos csajokat, hát gyerekek tényleg olyan teste van, hogy a húsz évesek irigykedhetnének! Mindenhol kemény izmos, de semmi túlzás nem body builder. A bőre is nagyon selymes, de ami talán a legjobb az a közvetlensége, és az, hogy látszik rajta szeretne neked jót csinálni, nem csak túl lenni rajtad, nagyon jól el lehet vele szórakozni.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Felértem az emeletre nyílt az ajtó mögötte elbújva Auróra. Köszöntöttük egymást, majd mondtam inkább most nem érek hozzá mert csont hideg vagyok, ennek nagyon örült, mert elmondása szerint nagyon fázós.
Leraktam a ruháimat, és a kapott türcsivel elmentem zuhizni, instrukciót is kaptam, hogy jól melegítsem át magam. :-)
Kijőve még mindig a fogadásomnál viselt csipkés egyrészes valamiben volt, megöleltük egymást, utána gyorsan levetkőzött és rátelepedtünk az ágyra.
Valahogy úgy alakult, hogy azt éreztem itt most nem nekem kell diktálnom, hanem hagytam a Hölgyet kibontakozni. Elkapta kedvenc testrészemet, és nagyon jó dolgokat tett vele, gyorsan hanyatt is vágtam magam. Közben simogattam és a kezemmel elkezdtem öt is izgatni, de javaslatára inkább 69-be fordultunk. Itt azért egy kicsit nehezebb dolgom volt mert a testméret különbség miatt nem volt olyan könnyű megfelelő testhelyzetet felvennem. Elég gyorsan éreztem, hogy nekem túl jó lesz, ezért javasoltam a védőfelszerelést. Felém guggolt és ütemesen lovagolt rajtam, meg is jegyeztem, hogy ez felér egy edzéssel. Itt végem is lett! Letisztogatott, majd felajánlott egy masszást. Olyan jól megmasszírozott, hogy már csak az is megérte volna, pedig tudom milyennek kell lennie, mert rendszeresen járok masszázsra és tudom mi a jó.
Volt még 10 percünk, kérdezte képes vagyok e még egy menetre, mondtam szerintem igen, így kaptam a végére még egy franciát. Nagyon jól esett!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel az egyeztetésnél meg sem kérdeztem mekkora a csokor, a végén feltettem a kérdést, a válasz átlag alatti lett, de úgy éreztem meg kell toldanom, mert nagyon meg voltam elégedve.
Összkép
Nagyon jól éreztem magam, semmi feszéj, csak jó hangulat. Mondjuk egyikünk se akarta elhitetni a másikkal, hogy szerelmes lenne, de ezen már mindketten túl vagyunk. :-)

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Aurora szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Aurora nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókAurora legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2019-02-10) : Eközben Ő sem tétlenkedett és pazar technikával hamar merevítette farkam. Cikázó-köröző mozdulataival birizgálta a fék környékét aztán mélyebbre véve rezgető-pulzáló nyelvpattintásokkal húzott még magasabb szintre.

(2019-02-03) : Valamit másként, jobban tett, mint bárki más előtte, mert én csak élveztem a véget érni nem akaró szeretkezést, Ő gondoskodott arról, hogy ez kellő, de még milyen kellő változatossággal történjen. Kipróbáltuk egymás kedvenceit, meg ami úgy jött. Mindezt úgy, hogy az egészben nem volt erőlködés, nem volt görcs, sőt!

(2019-01-24) : Én alulra, Ő féloldalt fölém. Izgatóan tünteti el a farkam ajkai között, s nyelvével végigfut rajta, majd kint is tesz egy látogatást a fürge nyelvecske míg a zacsinak is kijut a jóból.

felejthetetlen: 15db
(2019-02-21) : Dolgozik helyettem, nekem nem kell csak az élvezetekkel foglalkozni, gugolva, engedve a nem mindennapi látványnak, mozog a főszereplőn le s fel, látom hogyan birtokol, ajkai átölelnek,

(2018-12-07) : Megint ágyra heveredve elkezdtük egymást nyalni falni és simogatni. Csókja ekkor még visszafogott, már már szende. Lehámoztuk egymásról a kevéske textilt, s érezhettem, ahogy finom bőre hozzámér, a formás cicik nekem feszülnek.

(2018-10-31) : Időnként végigszánkázott oldalán ajkaival, máskor csak a végén játszadozott nyelvét fürgén megjáratva rajta, néha pedig váratlanul teljesen eltüntette, hogy aztán ismét kezdje elölről.

nagyon jó: 3db
(2018-09-30) : Fantasztikusan franciázni kezdett, szívott, nyalogatott és egyre mélyebbre vette, nyelvével játékosan izgatva a makkot. Én kedvtelve figyeltem ahogy az egyre duzzadtabb rózsaszín jószág mélyen eltűnik édes ajkai között,

(2018-07-18) : Izgatóan kellemes nyelves csókokkal forrtak egybe ajkaink és hamarosan 69-es pozitúrában kezdtük egymás franciás kényeztetését. Nem,nem egymás felfedezését!

(2018-05-09) : kérnem kellett a védősapkát és szemből pattant a nyeregbe és egy fergeteges lovacskázásba kezdett meg is lett a hatása egy nagyot sikerült élveznem. Egy kicsit hagyott lenyugodni,

: 7db
(2019-02-28) : Fürdés után édesen csacsorásztunk kicsit, majd a hátamra döntött és profin felszopott. remek technikájú, profi szolgáltató. Első körben alaposan meglovagolt, eszméletlen kitartással, nem csüggedve és odaadóan.

(2019-01-20) : Kis pihenés után fölém kerekedett és ajkai közé vett. Ő is lassan, lágyan fogott neki kényeztetésemnek. Végig táncolt fürge nyelvével az egész becsességemen,

(2019-01-10) : Nagyon finoman, lágyan kezdte, s mikor már elég vér csoportosult át a fejemből a büszkeségembe, akkor jött bele csak igazán.