Keresés belépés
Már email cím nélkül is regisztrálhatsz!
Kiemelt hirdetők
23
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
1. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület2. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület3. kép Pema kisasszony  szexpartner Budapest XVII. kerület
30 457 2007
Pema kisasszony
36 év, 171 cm, 63 kg
Szelíd hölgy kényeztet
H: 08-23h
K: 07-23h
Sz: 08-23h
Cs: 07-23h
P: 08-23h
Szo: 07-23h
V: 07-23h
23
23 beszámolója van.
KedvencedKedvenced
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
Friss aktuális ajánlata van!Friss aktuális ajánlata van!
7
Éppen online
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
1. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület2. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület3. kép DORKA  szexpartner Budapest XI. kerület
30 700 8555
DORKA
22 év, 172 cm, 53 kg
Kerek, izmos popsi! ♥️
H: 10-18h
K: 10-18h
Sz: 10-18h
Cs: 10-18h
P: 10-18h
Szo: 10-18h
csak előre egyeztetve
V: 10-18h
csak előre egyeztetve
7
7 beszámolója van.
Éppen onlineÉppen online
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 2 ajánlástól!

Még 2 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
158
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
1. kép Timi13  szexpartner Budapest XIII. kerület2. kép Timi13  szexpartner Budapest XIII. kerület3. kép Timi13  szexpartner Budapest XIII. kerület
30 552 1009
Timi13
29 év, 160 cm, 50 kg
Megerősítette, ma elérhető: 11-22h
Most hívhatod!
FORRÓ SZŰK PUNCIVAL,ÉS ÉRZÉKI FRANCIÁVAL VÁRLAK!!!!!
H: 11-22h
K: 11-22h
Sz: 11-22h
Cs: 11-22h
P: 11-22h
Szo: 11-22h
V: 11-22h
158
158 beszámolója van.
Éppen onlineÉppen online
Van bővebb infóVan bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
ELLENŐRZÖTT
100% valódi retusálatlan képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!VTR egyeztetésre is van lehetőség 1 ajánlástól!

Még 1 ajánlás kell, hogy a VTR-ben egyeztetni tudj vele!
Dia25 szexpartner

ISTENNŐ
szexpartner
Dia25

+36304517757

-
VIP SZTÁR hirdető

Dia25 hirdetése
84 beszámolója van
Beküldve: 2018-12-01 18:22:24
Bubus56
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:5
Képek száma:5

Beszámolódért 7 nap
prémium vendég előfizetést írunk jóvá!

Dia25 reagálása

Édes Bubus, édes Bubus, hát azt sem tudom, mit mondjak, hol kezdjem...?!

Szívhez szóló üzenetek, rugalmas időpont egyeztetés, pontos érkezés, túlélővirág, kedvenc teám, Aerosmith CD a saját gyűjteményedből, orgazmusig francia (először nyalást akartam írni, de az olyan közönségesen hangzik ilyen romantikus felsorolás után) és utána még az innivalómmal is kiszolgálsz...! Már múltkor is leírtam, úriember vagy, hová tudnám ezt még fokozni? Vagy az a kérdés inkább, te meddig szándékozod ezt még fokozni? Mert arra nem lesz jó szó, már most sincs!

Köszönöm, hogy nem felejtettél el (bár ebben talán a véletlen találkozásunk is közrejátszott:P), köszönöm, hogy az írásra is szántál időt és köszönöm, hogy ilyen figyelmes és törődő vagy, leveszel a lábamról teljesen!:)

Csókollak sokszor és várlak vissza legközelebb is, bár őszintén félek, a tiniány-igazinő evolúció következő állomása a vénasszony lesz, vagy ami még rettenetesebben hangzik az én olvasatomban még minimum tíz évig, az a milf... Abban a pillanatban törlöm magam az oldalról, hogy valaki ilyesmit talál mondani rám. Ó istenem.

Elkanyarodtam, bocsánat.
Szóval üzenj Bubusom, ha letelt a kötelező szünet és megint Diáznál, örülök neked mindig!:)
:**

Szexpartner beszámoló Dia25 Budapest 2018-12-03 szexpartner hirdetőről

Elérhető:5
Személyes üzenetben:5
VTR kommunikáció:5

Egyeztetés
Egy ideje terveztem már a találkát, mivel elég régen találkoztunk. Többedik személyes üzenet és telefon után végre sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Ezt VTR-en is megerősítettük, s várhattam a másnapot.
Odatalálás:5
Parkolás:5
Tömegközlekedés:5
Egyértelmű a cím:5


Megközelítés
Két főútvonal kereszteződésétől nem nagy távolságra található az objektum, a kerület ismert piacától pár perc még gyalogosan is. Ebből adódóan a tömegközlekedés megoldott, én autóval közlekedtem. Parkolás ingyenes, pont a kapu előtt volt a helyem.
Randi helyszíne:5
Egyezés a hirdetéssel:5
Fürdő:5
Hely diszkréció:5

Helyszín
Nem túl régi társasház."x" emelet. Bejutás kapucsengővel. Lift van, de nem kell túl sokat lépcsőzni sem. Kellemes kis lakás, rend és tisztaság mindenütt. A tetthelyen megfelelő franciaágy. A ruháknak fotel, és vendéglátóm gondosságának köszönhetően, vállfák az ezt kívánó felszereléseknek. Fürdőben kád zuhannyal és minden higiéniai felszerelés.

Dia25 külseje
Tetszett:5
Adatok valóságtartalma:5
Amiben fogadott:5
Higiénia:5
Arc:5
A képei sejtelmesek, de azért megmutatják némileg, mire számíthat a látogató. Előző találkozónkról egy nagyon csinos, vagány tini lány képe maradt meg bennem, most egy fiatal igazi Nő fogadott. Áttört fekete csipke ruha szerű valamiben fogadott, ez figyelmemet egyből lekötötte. Szép arcán szinte állandóan a mosolyt láttam, incselkedő szemek, csókolni való ajkak, ápolt sötét haj. Nagyon formás karcsú testalkat, ahol kell gömbölyödik. A cicik már nem férnek a tenyerembe, rendkívül ruganyosak , érzékeny bimbócskák. A popsi kemény, markolni való, szép lábai között az örömvölgyet imádtam. Pár ízléses tetkója engem egyáltalán nem zavart, én Vele voltam elfoglalva.
Hozzállás, kezdeményezőség:5
Kölcsönös francia:5
Natúr francia (előjátékként):5
Natúr francia végig:5
Natúr francia végig, szájba:5
Aktus:5
Csók:5
Ujjazni:5
Pornós feeling:4
Barátnő feeling:5

Action
A lakásba léptem, s összeölelkeztünk mindkettőnk örömére, kis szájra puszival köszöntöttük egymást.
Mivel az említett ruha, de leginkább viselője, megbabonázott, azt sem tudtam hová nyúljak közben.
Végül aztán elengedve egymást átadogattam a kis ajándékomat. Nagyon örült mindennek, s kis csókot is kaptam már.
Cipő le, majd a dzsekimnek hozott egy vállfát, és elhelyezte.
A szobába érve dumálás közben vetkőzni kezdtem, újabb vállfát kaptam az ingemnek is, s közben egy pohár frissítőt is hozott nekem.
Kikísért a fürdőbe, s amíg felkészültem beszélgettünk. A szájvizet együtt fogyasztottuk, s megállapítottuk, hogy ezzel kapcsolatosan azonos az ízlésünk.
A szobába visszaérve rám parancsolt, hogy ne mozduljak, még kiugrik a fürdőbe. Én szót fogadtam, s ott vártam Őt ahol álltam.
Hamarosan előttem állt, s egymásba gabalyodva kezdtük az igazi csókolózást. Ő is igazán fészkelődött, így gyorsan megváltunk a csipkétől. Most már egész teste hozzám simult. Csókoltuk egymás nyakát, ajkait, s kezeink felfedező útra indultak. Kezdtem megemberesedni, s ezt Ő is konstatálta.
Elengedett, s közölte, "most neked le kell feküdni, és én következek!" A múltkor szerinte túl sok idő ment el azzal, hogy én tüsténkedtem. (Szerintem az nagyon is jó volt nekem is.) Ellenkezés eszembe se jutott, nagyon vágytam az érintéseire, gyorsan elhelyezkedtem.
Rám feküdt, s egy rövid de igazi csók után kezdett nekem. Végig csókolta a felső testemet, s a csodás cicik simogattak közben. Csak néztem és élveztem a helyzetet.
Az ölemhez érve ajkaival végig simogatta az erősen növekedésnek indult szerszámot, s nyelvét is finoman bevonta a játékba. Közben oldalra helyezkedett mellém, hogy kezeim ne legyenek tétlenségre ítélve. Csintalan szemeivel felnézett rám, mintha kérdezné, jó ez így? A következő pillanatban a lágy és forró ajkai közt érezhettem magam. Nem pornósan, hanem inkább barátnősen kezdte a kiképzést.
Finoman szánkázott szájában a keményedő harcos. Időnként kivette, kicsit megköpködve visszavette. Hol jobbról hol balról simított végig puha ajkával és nyelvével, talán még kis csókokat is élvezhettem. Aztán egyre mélyebben érezhettem Őt, s egyre vehemensebben munkálkodott rajtam
Én csak sóhajtoztam, áldottam a sorsot és a jó Istent.
Azért közben néha feleszmélve simogattam, ahol hozzáfértem. Szerencsére a kis szárnyacskákat elértem, kellemes volt érezni őket. Én még közelebb akartam volna, ezért kértem, hogy 69-ben folytassuk.
Pár pillanat múlva előttem volt a falni való kelyhecske. Ő változatlan intenzitással izgatott, de most már végre nyelvemmel vehettem birtokba kívánatom tárgyát. Nagyon felemelő volt érezni nőiessége ízét és illatát. A szárnyakat szopogattam, nyalogattam, a csiklócska is növekedésnek indult, s a csupor is rendesen körbe lett nyalogatva kívül-belül. Néha kihagyott a lendülete, s egy idő után szóvá is tette, hogy Ő így nem tud koncentrálni a feladatára. Ezért a számomra nagyon idilli helyzet véget ért.
Lefektettem a Drágámat, nem ellenkezett. Egy két csók és a bimbók kezelése után a célterülethez értem.
Finoman nyalakodni kezdtem, Ő már ekkor kézfejeit rakosgatta a szája elé. Minden porcikáját pusziltam, csókoltam, nyalogattam. A finom nedű mennyisége is fokozódott, s egyre sűrűbben emelgette csípőjét és a lábait. Fokozva még izgalmát, felnyúlva markolásztam a cickókat. Én is nagyon élveztem a dolgot, s teste visszajelzései szerint neki is tetszett. Tovább szorgoskodtam, s egy számunkra új dologgal próbáltam kedvesemet a csúcs felé irányítani. Amíg nyelvem fáradhatatlanul dolgozott az egyre keményebb kis dudoron, egy ujjamat finoman kicsit becsúsztattam.
Óvatosan feltérképeztem a nedves terepet, keresve a célpontot. Kicsit bátrabban beljebb is tapogatóztam, válaszként egyre szaporodó légzést és talán kéz harapdálást tapasztaltam.
Ez egyre inkább feltüzelt engem is. Ekkor egy hirtelen gondolattól vezérelve egy újabb dolgot találtam ki.
S láss csodát, jó döntés volt. Amennyire én ismerem partneremet, Ő elég visszafogottan és csendben szokott célba érni.
Most azonban az új játéknak köszönhetően, rövid idő után teste megfeszült, csípőjét magasra emelte, s egy elég hangos kiadott hanggal jelezte a végállomást. Talán még egy "baszki" is kicsúszott közben. Tenyerével azonnal eltakarta előlem a kicsit remegő pillangós puncit, s közölte, most kicsit hagyjam békén. Mikor a kézfejét megpusziltam, egész teste összerándult, mindene nagyon érzékeny lett.
Nem akartam szekírozni Őt, de mielőtt elszakadtam volna a finomságtól, a combtöveit és a kezét többször megcsókoltam, s mindannyiszor villámcsapás szerű remegés volt a teste válasza.
Nagyon jó érzés töltött el, hogy én is adhattam neki valamit.
Olyan jól el voltam így, hogy nem is változtattam a pozíción. Elégedetten feküdtem tovább a combjai ölelésében, egészen addig, amíg fel nem akart kelni, inni egy kicsit. Ezt nem engedhettem, most én mondtam, hogy maradjon nyugton. Oda vittem neki a bögréjét, utána még egy zsepit is, amit kért. Nagyon szívesen tettem, számomra ez még bensőségesebbé tette együttlétünket. Remélem Neki is!
A kis pihenő után, megint átvéve az irányítást, hátamra parancsolt.
Ismét érezhettem az ajkai és nyelve fenomenális játékát, de most már egyre határozottabban és egyre mélyebben kezelte a meggyengült szervemet. Mondtam is neki, hogy ezért újra meg kell látogatnom a fincsi kis kelyhét. Ő sajna közölte, ma ez már nem nagyon fog menni. Nem sokat tudtam ezen gondolkodni, mert hamarosan védelmet kellett kérnem, mivel éreztem, hogy közelít a vég.
Az én kívánságom szerint felülről ereszkedett rám, s lassú mozgás után teljes mértékben eltűntem. A forró és kellően nedves pillangó körülölelt, s galoppozás vette kezdetét.
Imádtam érezni és közben látni a kedvesemet. Néztem az arcát a szemeit, a ringó kebleit, s ölét mely csúszkált rajtam. Meghitt szeretkezés volt, nem indián roham. Később rám hajolt, karját a fejem alá tette, a nyakamat csókolta, közben csípője egyre lassabban mozgott, majd megállt.
Csak feküdtünk egymást ölelve mozdulatlanul, mintha testünk összeforrt volna. Jó volt megélni ezeket az időtlen pillanatokat.
Kicsit még csodálni akartam Őt, ezért újra felegyenesedett, s ölével vitt a gyönyör beteljesedése felé.
Bár mennyire is élveztem ezt a csodát, még voltak terveim, így kutyusba fordultunk.
Én az ágy mellé álltam, partnerem az ágy széléhez helyezkedett.
Kihasználva a helyzetet egy gyors nyalintással kellett kezdenem, amit Ő kis kuncogással nyugtázott.
Utána azonnal tövig merültem a hívogató punciba. Kedvesem vállai és feje az ágyon, tompora magasba emelve, pont ideális volt számomra. Az első mozdulataim után már ment a lepedő gyűrése, markolászása. Maximálisan kiélvezhettem milliméterről milliméterre a kedvesem ékszerét. Közben hol a szép ívű hátát, kerek popsiját, hol a nemesebbik szervünk párbaját nézegettem. Jó ideig gondoskodtam így kettőnkről, minden variációt váltogatva. Majd hátára hajolva csókoltam a nyakát, s kezeimmel a bimbókat simiztem.
Lassan szétváltunk, s kedvesem lefektetett.
Lábaim közé helyezkedve ismét a szájában találtam magam. Nagyon érzékien de mégis egyre keményebben dolgozta meg a merev testrészemet. Nem sokáig élvezhettem szerető gondoskodását, végül egy késleltetett de hatalmas lövéssel adtam meg magam. Finoman elkísért az út végéig, majd rám szólt, most én maradjak pihenőbe. Gondosan letisztogatott, majd becsomagolta a zsugorodni kezdő műszert. Én feküdtem kiterítve és kiürítve.
Kis frissítés okán meglátogatta fürdőt, majd visszatérte után mellém feküdt.
Kellemes simogatások közben kicsit még beszélgettünk, aztán gyors felkészülésre meglátogattam a fürdőt, ahová kedvesem ismét elkísért. Nagyon kellemes volt az érzés, hogy szinte minden pillanatot együtt töltöttünk. Nem éreztem semmi sürgetést, pedig már biztosan túl jártunk az időnkön.
Viszonylag gyorsan felöltöztem, s nehéz szívvel vettem búcsút, puszikkal és kis csókokkal.
Korrektség:5
Megérte:5

Elszámolás
Nem került szóba a dolog. A bővebb infóból tudható, az új bp. átlag. Távozás előtt egy polcra helyeztem. Nem lehet egy napon említeni az átélt élményemmel.

Összkép
Jó idő eltelt az előző találkozásunk óta, s jó volt az akkori megérzésem. Vigyáznom kell magamra, mert a függőségből nehéz kikászálódni, s úgy érzem arra haladok. Köszönöm Drága Dia!

Dia25 szexpartner beszámolója - Szexpartner beszámoló Dia25 Budapest 2018-12-03

Jól van megírva a beszámoló?

Az értékelések részleteit csak akkor láthatod ha már Te is értékelted ezt a beszámolót!

Beszélgetés Dia25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDia25 legfrissebb beszámolói

istennő: 10db
(2018-11-13) : Gumit húzott, nem tudom mikor, és hogy, de már lovagolt is.Atyám, ahogy ez a lány megült, ez valami csoda.Kegyetlenül megjáratta a farkamat a puncijában.

(2018-10-30) : Mélyen beszippantós, barátnős kedveskedés, környékápolás, zacsikényeztetés, és pornós-köpködős szopás váltakozott Dia kénye-kedve szerinti ritmusban.

(2018-06-06) : Átköltöztünk az ágyra és csak ámultam a technikáján, szívja mint a porszívó, kellően nyálas, mégsem úszott alattam a lepedő. Bár “hivatalosan” nem mélytorkozik, de ameddig a torka engedte mélyre is vette,

felejthetetlen: 23db
(2018-11-29) : Ezután elkapta a nemesebbik felemet, és nyáltól tocsogósan leápolta a farkamat, kellemes volt, néha sajnos a fogaival érintette az érzékeny területet, amitől vissza-vissza estem a hétköznapokba,

(2018-10-15) : Nagy élvezettel nyaltam finom és ápolt szépségét ami számomra egyúttal vizuálisan is élményszámba illő punci bár ő saját bevallása szerint korábban nem bírt vele megbarátkozni ami nem ritka mert általában más preferenciák mentén gondolkodik sok férfi és nő is.

(2018-08-25) : Kis pihi, majd én feküdtem a hátamra, és kaptam egy brutális franciát. Kézzel, szájjal, gyengébben, erősebben, néha gyengédebb kézzel, golyókat sem kihagyva, bőnyálasan, köpködve, nyögdécselve.

nagyon jó: 31db
(2018-11-25) : Így állva kaptam egy nagyon finom franciát. Majd ágyra kerültünk, egyre hevesebb csókcsata után, folytatta azt. Gyorsan fel lettem hergelve, körülbelül könyörögtem gumiért. A védőfelszerelés után rám ült.

(2018-11-19) : Ott még térden állva csókolóztunk, majd simogattuk egymás gyenge pontjait, s hátra dőlve a hátamra fektetett és bemutatta francia tudását. Nem ugrott neki egyből, hanem szép lassan jutott el oda

(2018-10-27) : Ezek után bosszút forralt ellenem és egy nagyon kellemes franciát kaptam tőle, változatos technikát alkalmazva igyekezett egyenlíteni, de én igyekeztem ellen állni a sötét hatalomnak, ismét a kényeztetésébe kezdtem 69-es pozitúrába.

: 19db
(2018-12-11) : Még egy kis simi, utána leült az ágy szélére és elkezdődött a francia óra. Nagyon jól csinálta, kéz nélkül.

(2018-12-10) : Először csak lassan majd egyre hevesebben franciázott, olykor nyálcsorgatva, szívogatva, gyorsabban kivégzett mint gondoltam volna. A szájaba lett végem, egy csepp se folyt mellé.

(2018-10-16) : Na ilyen gondolatok ott és akkor nem ötlöttek a fejembe; azonnali hatállyal elmentek otthonról, fejbevágott a kalapácsos ember, bekúszott a vörös húbasshameg felirat jobbról, tiltásba mentem.