85
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 9-24
67
Kedvenced
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
29
Kedvenced
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
191
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dia25 szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dia25-

VIP SZTÁR hirdető
Beküldve:
2018-12-01 18:22:24

Bubus56
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dia25 reagálása

Édes Bubus, édes Bubus, hát azt sem tudom, mit mondjak, hol kezdjem...?!

Szívhez szóló üzenetek, rugalmas időpont egyeztetés, pontos érkezés, túlélővirág, kedvenc teám, Aerosmith CD a saját gyűjteményedből, orgazmusig francia (először nyalást akartam írni, de az olyan közönségesen hangzik ilyen romantikus felsorolás után) és utána még az innivalómmal is kiszolgálsz...! Már múltkor is leírtam, úriember vagy, hová tudnám ezt még fokozni? Vagy az a kérdés inkább, te meddig szándékozod ezt még fokozni? Mert arra nem lesz jó szó, már most sincs!

Köszönöm, hogy nem felejtettél el (bár ebben talán a véletlen találkozásunk is közrejátszott:P), köszönöm, hogy az írásra is szántál időt és köszönöm, hogy ilyen figyelmes és törődő vagy, leveszel a lábamról teljesen!:)

Csókollak sokszor és várlak vissza legközelebb is, bár őszintén félek, a tiniány-igazinő evolúció következő állomása a vénasszony lesz, vagy ami még rettenetesebben hangzik az én olvasatomban még minimum tíz évig, az a milf... Abban a pillanatban törlöm magam az oldalról, hogy valaki ilyesmit talál mondani rám. Ó istenem.

Elkanyarodtam, bocsánat.
Szóval üzenj Bubusom, ha letelt a kötelező szünet és megint Diáznál, örülök neked mindig!:)
:**

Szexpartner beszámoló Dia25 Budapest 2018-12-03

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy ideje terveztem már a találkát, mivel elég régen találkoztunk. Többedik személyes üzenet és telefon után végre sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Ezt VTR-en is megerősítettük, s várhattam a másnapot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Két főútvonal kereszteződésétől nem nagy távolságra található az objektum, a kerület ismert piacától pár perc még gyalogosan is. Ebből adódóan a tömegközlekedés megoldott, én autóval közlekedtem. Parkolás ingyenes, pont a kapu előtt volt a helyem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nem túl régi társasház."x" emelet. Bejutás kapucsengővel. Lift van, de nem kell túl sokat lépcsőzni sem. Kellemes kis lakás, rend és tisztaság mindenütt. A tetthelyen megfelelő franciaágy. A ruháknak fotel, és vendéglátóm gondosságának köszönhetően, vállfák az ezt kívánó felszereléseknek. Fürdőben kád zuhannyal és minden higiéniai felszerelés.
Dia25 külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A képei sejtelmesek, de azért megmutatják némileg, mire számíthat a látogató. Előző találkozónkról egy nagyon csinos, vagány tini lány képe maradt meg bennem, most egy fiatal igazi Nő fogadott. Áttört fekete csipke ruha szerű valamiben fogadott, ez figyelmemet egyből lekötötte. Szép arcán szinte állandóan a mosolyt láttam, incselkedő szemek, csókolni való ajkak, ápolt sötét haj. Nagyon formás karcsú testalkat, ahol kell gömbölyödik. A cicik már nem férnek a tenyerembe, rendkívül ruganyosak , érzékeny bimbócskák. A popsi kemény, markolni való, szép lábai között az örömvölgyet imádtam. Pár ízléses tetkója engem egyáltalán nem zavart, én Vele voltam elfoglalva.

Action
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Natúr francia végig, szájba:
5
Aktus:
5
Csók:
5
A lakásba léptem, s összeölelkeztünk mindkettőnk örömére, kis szájra puszival köszöntöttük egymást.
Mivel az említett ruha, de leginkább viselője, megbabonázott, azt sem tudtam hová nyúljak közben.
Végül aztán elengedve egymást átadogattam a kis ajándékomat. Nagyon örült mindennek, s kis csókot is kaptam már.
Cipő le, majd a dzsekimnek hozott egy vállfát, és elhelyezte.
A szobába érve dumálás közben vetkőzni kezdtem, újabb vállfát kaptam az ingemnek is, s közben egy pohár frissítőt is hozott nekem.
Kikísért a fürdőbe, s amíg felkészültem beszélgettünk. A szájvizet együtt fogyasztottuk, s megállapítottuk, hogy ezzel kapcsolatosan azonos az ízlésünk.
A szobába visszaérve rám parancsolt, hogy ne mozduljak, még kiugrik a fürdőbe. Én szót fogadtam, s ott vártam Őt ahol álltam.
Hamarosan előttem állt, s egymásba gabalyodva kezdtük az igazi csókolózást. Ő is igazán fészkelődött, így gyorsan megváltunk a csipkétől. Most már egész teste hozzám simult. Csókoltuk egymás nyakát, ajkait, s kezeink felfedező útra indultak. Kezdtem megemberesedni, s ezt Ő is konstatálta.
Elengedett, s közölte, "most neked le kell feküdni, és én következek!" A múltkor szerinte túl sok idő ment el azzal, hogy én tüsténkedtem. (Szerintem az nagyon is jó volt nekem is.) Ellenkezés eszembe se jutott, nagyon vágytam az érintéseire, gyorsan elhelyezkedtem.
Rám feküdt, s egy rövid de igazi csók után kezdett nekem. Végig csókolta a felső testemet, s a csodás cicik simogattak közben. Csak néztem és élveztem a helyzetet.
Az ölemhez érve ajkaival végig simogatta az erősen növekedésnek indult szerszámot, s nyelvét is finoman bevonta a játékba. Közben oldalra helyezkedett mellém, hogy kezeim ne legyenek tétlenségre ítélve. Csintalan szemeivel felnézett rám, mintha kérdezné, jó ez így? A következő pillanatban a lágy és forró ajkai közt érezhettem magam. Nem pornósan, hanem inkább barátnősen kezdte a kiképzést.
Finoman szánkázott szájában a keményedő harcos. Időnként kivette, kicsit megköpködve visszavette. Hol jobbról hol balról simított végig puha ajkával és nyelvével, talán még kis csókokat is élvezhettem. Aztán egyre mélyebben érezhettem Őt, s egyre vehemensebben munkálkodott rajtam
Én csak sóhajtoztam, áldottam a sorsot és a jó Istent.
Azért közben néha feleszmélve simogattam, ahol hozzáfértem. Szerencsére a kis szárnyacskákat elértem, kellemes volt érezni őket. Én még közelebb akartam volna, ezért kértem, hogy 69-ben folytassuk.
Pár pillanat múlva előttem volt a falni való kelyhecske. Ő változatlan intenzitással izgatott, de most már végre nyelvemmel vehettem birtokba kívánatom tárgyát. Nagyon felemelő volt érezni nőiessége ízét és illatát. A szárnyakat szopogattam, nyalogattam, a csiklócska is növekedésnek indult, s a csupor is rendesen körbe lett nyalogatva kívül-belül. Néha kihagyott a lendülete, s egy idő után szóvá is tette, hogy Ő így nem tud koncentrálni a feladatára. Ezért a számomra nagyon idilli helyzet véget ért.
Lefektettem a Drágámat, nem ellenkezett. Egy két csók és a bimbók kezelése után a célterülethez értem.
Finoman nyalakodni kezdtem, Ő már ekkor kézfejeit rakosgatta a szája elé. Minden porcikáját pusziltam, csókoltam, nyalogattam. A finom nedű mennyisége is fokozódott, s egyre sűrűbben emelgette csípőjét és a lábait. Fokozva még izgalmát, felnyúlva markolásztam a cickókat. Én is nagyon élveztem a dolgot, s teste visszajelzései szerint neki is tetszett. Tovább szorgoskodtam, s egy számunkra új dologgal próbáltam kedvesemet a csúcs felé irányítani. Amíg nyelvem fáradhatatlanul dolgozott az egyre keményebb kis dudoron, egy ujjamat finoman kicsit becsúsztattam.
Óvatosan feltérképeztem a nedves terepet, keresve a célpontot. Kicsit bátrabban beljebb is tapogatóztam, válaszként egyre szaporodó légzést és talán kéz harapdálást tapasztaltam.
Ez egyre inkább feltüzelt engem is. Ekkor egy hirtelen gondolattól vezérelve egy újabb dolgot találtam ki.
S láss csodát, jó döntés volt. Amennyire én ismerem partneremet, Ő elég visszafogottan és csendben szokott célba érni.
Most azonban az új játéknak köszönhetően, rövid idő után teste megfeszült, csípőjét magasra emelte, s egy elég hangos kiadott hanggal jelezte a végállomást. Talán még egy "baszki" is kicsúszott közben. Tenyerével azonnal eltakarta előlem a kicsit remegő pillangós puncit, s közölte, most kicsit hagyjam békén. Mikor a kézfejét megpusziltam, egész teste összerándult, mindene nagyon érzékeny lett.
Nem akartam szekírozni Őt, de mielőtt elszakadtam volna a finomságtól, a combtöveit és a kezét többször megcsókoltam, s mindannyiszor villámcsapás szerű remegés volt a teste válasza.
Nagyon jó érzés töltött el, hogy én is adhattam neki valamit.
Olyan jól el voltam így, hogy nem is változtattam a pozíción. Elégedetten feküdtem tovább a combjai ölelésében, egészen addig, amíg fel nem akart kelni, inni egy kicsit. Ezt nem engedhettem, most én mondtam, hogy maradjon nyugton. Oda vittem neki a bögréjét, utána még egy zsepit is, amit kért. Nagyon szívesen tettem, számomra ez még bensőségesebbé tette együttlétünket. Remélem Neki is!
A kis pihenő után, megint átvéve az irányítást, hátamra parancsolt.
Ismét érezhettem az ajkai és nyelve fenomenális játékát, de most már egyre határozottabban és egyre mélyebben kezelte a meggyengült szervemet. Mondtam is neki, hogy ezért újra meg kell látogatnom a fincsi kis kelyhét. Ő sajna közölte, ma ez már nem nagyon fog menni. Nem sokat tudtam ezen gondolkodni, mert hamarosan védelmet kellett kérnem, mivel éreztem, hogy közelít a vég.
Az én kívánságom szerint felülről ereszkedett rám, s lassú mozgás után teljes mértékben eltűntem. A forró és kellően nedves pillangó körülölelt, s galoppozás vette kezdetét.
Imádtam érezni és közben látni a kedvesemet. Néztem az arcát a szemeit, a ringó kebleit, s ölét mely csúszkált rajtam. Meghitt szeretkezés volt, nem indián roham. Később rám hajolt, karját a fejem alá tette, a nyakamat csókolta, közben csípője egyre lassabban mozgott, majd megállt.
Csak feküdtünk egymást ölelve mozdulatlanul, mintha testünk összeforrt volna. Jó volt megélni ezeket az időtlen pillanatokat.
Kicsit még csodálni akartam Őt, ezért újra felegyenesedett, s ölével vitt a gyönyör beteljesedése felé.
Bár mennyire is élveztem ezt a csodát, még voltak terveim, így kutyusba fordultunk.
Én az ágy mellé álltam, partnerem az ágy széléhez helyezkedett.
Kihasználva a helyzetet egy gyors nyalintással kellett kezdenem, amit Ő kis kuncogással nyugtázott.
Utána azonnal tövig merültem a hívogató punciba. Kedvesem vállai és feje az ágyon, tompora magasba emelve, pont ideális volt számomra. Az első mozdulataim után már ment a lepedő gyűrése, markolászása. Maximálisan kiélvezhettem milliméterről milliméterre a kedvesem ékszerét. Közben hol a szép ívű hátát, kerek popsiját, hol a nemesebbik szervünk párbaját nézegettem. Jó ideig gondoskodtam így kettőnkről, minden variációt váltogatva. Majd hátára hajolva csókoltam a nyakát, s kezeimmel a bimbókat simiztem.
Lassan szétváltunk, s kedvesem lefektetett.
Lábaim közé helyezkedve ismét a szájában találtam magam. Nagyon érzékien de mégis egyre keményebben dolgozta meg a merev testrészemet. Nem sokáig élvezhettem szerető gondoskodását, végül egy késleltetett de hatalmas lövéssel adtam meg magam. Finoman elkísért az út végéig, majd rám szólt, most én maradjak pihenőbe. Gondosan letisztogatott, majd becsomagolta a zsugorodni kezdő műszert. Én feküdtem kiterítve és kiürítve.
Kis frissítés okán meglátogatta fürdőt, majd visszatérte után mellém feküdt.
Kellemes simogatások közben kicsit még beszélgettünk, aztán gyors felkészülésre meglátogattam a fürdőt, ahová kedvesem ismét elkísért. Nagyon kellemes volt az érzés, hogy szinte minden pillanatot együtt töltöttünk. Nem éreztem semmi sürgetést, pedig már biztosan túl jártunk az időnkön.
Viszonylag gyorsan felöltöztem, s nehéz szívvel vettem búcsút, puszikkal és kis csókokkal.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem került szóba a dolog. A bővebb infóból tudható, az új bp. átlag. Távozás előtt egy polcra helyeztem. Nem lehet egy napon említeni az átélt élményemmel.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Jó idő eltelt az előző találkozásunk óta, s jó volt az akkori megérzésem. Vigyáznom kell magamra, mert a függőségből nehéz kikászálódni, s úgy érzem arra haladok. Köszönöm Drága Dia!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dia25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókDia25 legfrissebb beszámolói

istennő: 12db
(2019-01-08) : Dia határozotabb,mellém kuporodik és szájába vesz.Szeretek szájába lenni,élvezem minden mozdulatát.Úgy fordul,hogy elérjem simára borotvált punciját

(2018-11-13) : Gumit húzott, nem tudom mikor, és hogy, de már lovagolt is.Atyám, ahogy ez a lány megült, ez valami csoda.Kegyetlenül megjáratta a farkamat a puncijában.

(2018-10-30) : Mélyen beszippantós, barátnős kedveskedés, környékápolás, zacsikényeztetés, és pornós-köpködős szopás váltakozott Dia kénye-kedve szerinti ritmusban.

felejthetetlen: 24db
(2019-01-22) : Dia kezdte francia tanulmányait bizonyítani. Hát az tuti, hogy jól megtanulta, istenien kényeztetett, mindent bebarangolt csodás ajkaival, bő nyállal, köpködve bűvölte macikát, feszengtem a kéjtől.

(2018-11-29) : Ezután elkapta a nemesebbik felemet, és nyáltól tocsogósan leápolta a farkamat, kellemes volt, néha sajnos a fogaival érintette az érzékeny területet, amitől vissza-vissza estem a hétköznapokba,

(2018-11-25) : Így állva kaptam egy nagyon finom franciát. Majd ágyra kerültünk, egyre hevesebb csókcsata után, folytatta azt. Gyorsan fel lettem hergelve, körülbelül könyörögtem gumiért. A védőfelszerelés után rám ült.

nagyon jó: 34db
(2019-03-19) : . Filozófiai magaslatokról visszatérve, igen, nyaltam tehát. Megkapva a Dia féle francia koktélomat a nyalás után, immáron felgumizva újra hevesebben dugom kedvenc teniszcsillagom. Lesem, ahogy ki-bejárok belőle, lesem a szép testét alattam

(2019-01-12) : Nagyon finom franciát kaptam. Nem HC szopásra kell gondolni vele, hanem teljesen olyan lehet mintha egy barátnő szeretne jót neked. Változatos néha rá-rá köt egyet

(2018-12-28) : Aztán leült az ágy szélére és nekem látott. Hamar az ágyra heveredtem és így folytatta. Egy idő után lassításra kellet kérnem aztán helyet is cseréltünk.

: 19db
(2019-01-11) : Szerettem volna aktiválni magam, így egy helycserét követően már fölötte voltam és szép lassan puszilgatva, csókolgatva testét eljutottam a szép punciig. Tevékenységemet a megpróbálom szó szerint idézni (persze lehet rosszul emlékszem) dugjunk kijelentéssel szakította meg. Lehet egy ilyen kijelentésre nem helyeselni?

(2018-12-11) : Még egy kis simi, utána leült az ágy szélére és elkezdődött a francia óra. Nagyon jól csinálta, kéz nélkül.

(2018-12-10) : Először csak lassan majd egyre hevesebben franciázott, olykor nyálcsorgatva, szívogatva, gyorsabban kivégzett mint gondoltam volna. A szájaba lett végem, egy csepp se folyt mellé.